Van Cleef & Arpels Midnight In Paris EDT 75 ml parfüm és kölni 1 kép

Van Cleef & Arpels Midnight In Paris EDT 75 ml

  • Célközönség: Férfi,
  • Típusa: Eau de Toilette (EDT),
  • Kiszerelés: 75 ml,
  • Kébzelj el egy csodás Párizsi csillagós ég éjszakát. Ezt probálta kihangsulyozni a Place Vendome-i Van Cleef & Arpels ékszerház az új luxus Midnight in Paris férfi parfümben. Keleti, ambrás, fás illat, amit kellemes hordani egész nap. Bergamot, hóvirág, bőr kivonat és ámbra a fő össze tevői. Modern, elegáns férfinak.
Tartózkodási helyed:
 
Ez a termék jelenleg egy boltban sem kapható

Van Cleef & Arpels Midnight In Paris EDT 75 ml parfüm és kölni termékleírás

Célközönség Férfi
Típusa
EDC (Eau de Cologne, vagy kölnivíz):
3-8% (általában ~5%) töménységű (ekkora mértékben tartalmaz parfümolajat), könnyű, frissítő parfüm. Hatása körülbelül 2 órán át érezhető.

EDT (Eau de Toilette):
5-15% (általában ~10%)  az olajtartalma. Ez a legnépszerűbb fajta, ajánlott mindennapos használatra. Tartóssága 2 és 4 óra hossza.

EDP (Eau de Parfum):
magas, 10-20% (általában ~15%) parfümolaj tartalmú, illata 3-7 óráig is érezhető.

A töménység mellett még nagyban befolyásolja a tartósságot az, hogy hová fújjuk a parfümöt. A bőrön tovább tart, a ruhán a ruha anyagától függően változhat a hatás.
Típusa Eau de Toilette (EDT)
Kiszerelés 75 ml

Gyártó: Van Cleef & Arpels

Termék: Midnight In Paris EDT 75 ml

Kébzelj el egy csodás Párizsi csillagós ég éjszakát. Ezt probálta kihangsulyozni a Place Vendome-i Van Cleef & Arpels ékszerház az új luxus Midnight in Paris férfi parfümben. Keleti, ambrás, fás illat, amit kellemes hordani egész nap. Bergamot, hóvirág, bőr kivonat és ámbra a fő össze tevői. Modern, elegáns férfinak.

Kapcsolódó kategóriák