Következő termék
Sencor SVC 45
Sencor SVC 45
9 889 Ft-tól
TASKI Vento 15-S porszívó 1 kép

TASKI Vento 15-S

112 144 Ft-tól
3 ajánlat
 • Porszívó típusa: Ipari,
 • Por tárolása: Porzsák nélküli,
 • Portároló mérete: 15 l,
 • Vezeték: Vezetékes,
 • Porszűrés: Mikrofilteres,
 • Vezeték hossza: 10,5 m,
 • Súly: 8 kg
Tartózkodási helyed:

TASKI Vento 15-S porszívó termékleírás

Porszívó típusa
A porszívóknál a hagyomás porszívón kívül megkülönböztetünk néhány jellemző típust:
A takarítógép nagy méretű porzsákkal, vagy portartállyal rendelkező, nagy teljesítményű készülék, amely száraz és nedves tisztításra is képes.
A morzsaporszívó kis méretű kézi porszívó, amely arra alkalmas, hogy kis felületen található szennyeződést gyorsan feltakarítsunk, így nem kell minden alkalommal elővenni a nagyobb porszívót.
A robotporszívó önnállóan működik, meghatározott útvonal alapján bejárja az adott területet és a munka végeztével visszatér a töltőállomásra.
Porszívó típusa Ipari
Por tárolása
A porzsák anyaga lehet papír, textil, vászon. Porzsák nélküli porszívó esetén is keletkezik szemét, csak nem egy papír vagy textil zsákba, hanem egy műanyag tartályba kerül. Az ürítést, porolást tehát nem kerülhetjük el, igaz ez sokkal egyszerűbb, mint a gép belsejében elhelyezett porzsákok cseréje, ürítése.
Por tárolása Porzsák nélküli
Portároló mérete
Azt mutatja, hogy mekkora pormennyiség tárolására alkalmas a készülék. A nagyobb porzsákkal vagy portartállyal rendelkező porszívókat ritkábban kell üríteni. Méretét literben (l) szokták megadni.
Portároló mérete 15 l
Vezeték
Nagyobb lakások takarításához, valamint kényelmi szempontból előnyösek a vezeték nélküli készülékek, mert elkerülhető a hosszabbító használata, vagy a gyakori átcsatlakoztatás.
Vezeték Vezetékes
Porszűrés
A porszívók esetében fontos a porszűrő minősége, mert ami átfér a szűrőszövet szálai között, az visszakerül a levegőbe. Egyre gyakoribb a HEPA (High Efficiency Particulate Air) szűrő alkalmazása, amelyet arra terveztek, hogy a 0,3 mikron méretű szemcséket is megfogja. A HEPA szűrő lehetővé teszi, hogy a lakásunkat megtisztítsuk a poratkák és virágok által termelt allergénektől.
Porszűrés Mikrofilteres

Gyártó: TASKI

Termék: Vento 15-S

 • könnyen irányíthatókorszerű kialakításegyszerűen és könnyen működtethetőbekapcsoló gombja lábbal működtethetőteljes stabilitás a hátsó rögzített kerekeknek köszönhetőenegyedülálló szűrőrendszertartály kapacsitása: 15 literhálózati csatlakozó hossza: 10,5 mszívócső hossza: 2,2 msúly: 8 kg
 • TASKI Vento 15-S porszívó árgrafikon

  Árfigyelés

  Kapcsolódó kategóriák