Sencor SVC 7020 porszívó
TOP 8
1 kép
-5%

Sencor SVC 7020

23 790 Ft-tól
18 ajánlat
 • Porszívó típusa: Robotporszívó,
 • Por tárolása: Porzsák nélküli,
 • Portároló mérete: 0,18 l,
 • Vezeték: Vezeték nélküli,
 • Porszűrés: Porszűrő nélküli,
 • Motor ereje: 25 W,
 • Szívóteljesítmény: 7,5 W,
 • Magasság: 7,8 cm,
 • Szélesség: 27 cm,
 • Mélység: 27 cm,
 • Súly: 1,5 kg
Tartózkodási helyed:

Sencor SVC 7020 porszívó ajánlataink

További ajánlataink

Sencor SVC 7020 porszívó termékleírás

Porszívó típusa
A porszívóknál a hagyomás porszívón kívül megkülönböztetünk néhány jellemző típust:
A takarítógép nagy méretű porzsákkal, vagy portartállyal rendelkező, nagy teljesítményű készülék, amely száraz és nedves tisztításra is képes.
A morzsaporszívó kis méretű kézi porszívó, amely arra alkalmas, hogy kis felületen található szennyeződést gyorsan feltakarítsunk, így nem kell minden alkalommal elővenni a nagyobb porszívót.
A robotporszívó önnállóan működik, meghatározott útvonal alapján bejárja az adott területet és a munka végeztével visszatér a töltőállomásra.
Porszívó típusa Robotporszívó
Por tárolása
A porzsák anyaga lehet papír, textil, vászon. Porzsák nélküli porszívó esetén is keletkezik szemét, csak nem egy papír vagy textil zsákba, hanem egy műanyag tartályba kerül. Az ürítést, porolást tehát nem kerülhetjük el, igaz ez sokkal egyszerűbb, mint a gép belsejében elhelyezett porzsákok cseréje, ürítése.
Por tárolása Porzsák nélküli
Portároló mérete
Azt mutatja, hogy mekkora pormennyiség tárolására alkalmas a készülék. A nagyobb porzsákkal vagy portartállyal rendelkező porszívókat ritkábban kell üríteni. Méretét literben (l) szokták megadni.
Portároló mérete 0,18 l
Vezeték
Nagyobb lakások takarításához, valamint kényelmi szempontból előnyösek a vezeték nélküli készülékek, mert elkerülhető a hosszabbító használata, vagy a gyakori átcsatlakoztatás.
Vezeték Vezeték nélküli
Porszűrés
A porszívók esetében fontos a porszűrő minősége, mert ami átfér a szűrőszövet szálai között, az visszakerül a levegőbe. Egyre gyakoribb a HEPA (High Efficiency Particulate Air) szűrő alkalmazása, amelyet arra terveztek, hogy a 0,3 mikron méretű szemcséket is megfogja. A HEPA szűrő lehetővé teszi, hogy a lakásunkat megtisztítsuk a poratkák és virágok által termelt allergénektől.
Porszűrés Porszűrő nélküli

Gyártó: Sencor

Termék: SVC 7020

Porszívó Típus Robotporszívó Energiaforrás Akkumulátoros Akkumulátor teljesítmény 14.4 V Szívóerő 7.5 W Por tárolás     Por tárolása Porzsák Porkapacitás 0.2 liter Telítettség kijelzés Nincs Funkciók   Száraz tisztítás Igen Nedves tiszítás Nem   HEPA szűrő Nincs Vízszűrős porszívó Nem Szívóerő szabályozás Nincs Kivehető morzsaporszívó Nincs További tulajdonságok   Zajszint 55 dB Méretek   Súly 1.5 Kg Méretek (szélesség x magasság x mélység) 27 x 7.8 x 27 cm

Sencor SVC 7020 porszívó árgrafikon

Kapcsolódó kategóriák