Samsung VR20J9040WG porszívó 2 kép

Samsung VR20J9040WG

159 899 Ft-tól
2 ajánlat
 • Porszívó típusa: Robotporszívó,
 • Por tárolása: Porzsák nélküli,
 • Portároló mérete: 0,7 l,
 • Vezeték: Vezeték nélküli,
 • Porszűrés: Mikrofilteres
Tartózkodási helyed:

Samsung VR20J9040WG porszívó termékleírás

Porszívó típusa
A porszívóknál a hagyomás porszívón kívül megkülönböztetünk néhány jellemző típust:
A takarítógép nagy méretű porzsákkal, vagy portartállyal rendelkező, nagy teljesítményű készülék, amely száraz és nedves tisztításra is képes.
A morzsaporszívó kis méretű kézi porszívó, amely arra alkalmas, hogy kis felületen található szennyeződést gyorsan feltakarítsunk, így nem kell minden alkalommal elővenni a nagyobb porszívót.
A robotporszívó önnállóan működik, meghatározott útvonal alapján bejárja az adott területet és a munka végeztével visszatér a töltőállomásra.
Porszívó típusa Robotporszívó
Por tárolása
A porzsák anyaga lehet papír, textil, vászon. Porzsák nélküli porszívó esetén is keletkezik szemét, csak nem egy papír vagy textil zsákba, hanem egy műanyag tartályba kerül. Az ürítést, porolást tehát nem kerülhetjük el, igaz ez sokkal egyszerűbb, mint a gép belsejében elhelyezett porzsákok cseréje, ürítése.
Por tárolása Porzsák nélküli
Portároló mérete
Azt mutatja, hogy mekkora pormennyiség tárolására alkalmas a készülék. A nagyobb porzsákkal vagy portartállyal rendelkező porszívókat ritkábban kell üríteni. Méretét literben (l) szokták megadni.
Portároló mérete 0,7 l
Vezeték
Nagyobb lakások takarításához, valamint kényelmi szempontból előnyösek a vezeték nélküli készülékek, mert elkerülhető a hosszabbító használata, vagy a gyakori átcsatlakoztatás.
Vezeték Vezeték nélküli
Porszűrés
A porszívók esetében fontos a porszűrő minősége, mert ami átfér a szűrőszövet szálai között, az visszakerül a levegőbe. Egyre gyakoribb a HEPA (High Efficiency Particulate Air) szűrő alkalmazása, amelyet arra terveztek, hogy a 0,3 mikron méretű szemcséket is megfogja. A HEPA szűrő lehetővé teszi, hogy a lakásunkat megtisztítsuk a poratkák és virágok által termelt allergénektől.
Porszűrés Mikrofilteres

Gyártó: Samsung

Termék: VR20J9040WG

 • RobotporszívóTermékinformáció:Típus RobotporszívóDokkoló állomás VanZajszint 75 dBPortartály űrtartalma 0.
 • 7 lAkkumulátorÜzemidő 30 percTöltési idő 2.
 • 6 óraMéretek:Méret 378 x 135 x 362 mmSúly 4.
 • 3 kgDoboz tartalma: 1 db Samsung VR20J9040WG robotporszívó 1 db automata töltőállomás és hálózati adapter 1 db lítium ion akkumulátor (21,6 V) 1 db távirányító 1 db tisztító kefe 1 db tartalék szűrő (opció) Magyar nyelvű felhasználói kézikönyv Egyéb:-előre be tudod programozni, hogy távollétedben mikor induljon el a takarítás-10-szer nagyobb szívóerő- A kefe szélessége 311 mm, ez kb 10 cm-el szélesebb egy átlagos robotporsízvó keféjénél-A Powerbot nagy, 105 mm átmérőjű kerekekkel rendelkezik, és a robot házának padlótól mért magasságát is 10 mm-ről 15 mm-re emelték,-Ajánlott takarítási terület max:100 m2 felett
 • Samsung VR20J9040WG porszívó árgrafikon

  Kapcsolódó kategóriák