Ricoh SP 213w nyomtató 1 kép

Ricoh SP 213w Nyomtató

 • Nyomtató technológia: Lézer,
 • Színes nyomtatás: Fekete-fehér,
 • Kategória: Nyomtató,
 • WiFi: Van,
 • Scanner funkció: nem,
 • Fax funkció: nem,
 • Maximális papírméret: A4
Tartózkodási helyed:
 
Ez a termék jelenleg egy boltban sem kapható

Ricoh SP 213w nyomtató termékleírás

Nyomtató technológia
Három nagyobb típust különböztetünk meg a nyomtatók között:
Mátrix: A nyomtatófejben apró tűk találhatók, amelyek rácsapódnak a festékszalagra, és így a festék rányomódik a papírra. Ezekből az apró pontokból sorról-sorra alakul ki a kép. Előnye, hogy egyszerre több példányt is tudunk nyomtatni.
Tintasugaras: Apró pontokból rajzolódik ki a kép. A nyomtató a tintapatronban található porlasztó segítségével tintacseppekre alakítja a tintát, amelyet a papírlapra juttat. Jó minőségű nyomtatást biztosít.
Lézer: A nyomtató a nyomtatást nem soronként végzi, hanem a memóriájában a teljes lap képét előállítja, és utána készít róla lenyomatot. A száraz festékpor hő hatására rögzül a papíron. Gyorsan és sokat lehet nyomtatni ezzel a technológiával.
Zink: Zero-Ink, vagyis festék nélküli technológia, amely különleges papírt igényel.
Nyomtató technológia Lézer
Színes nyomtatás
A színes nyomtató fenntartási költsége magasabb a festékpatronok miatt, mint a fekete-fehér nyomtatóé, viszont bármikor hasznos lehet a színes nyomtatás pl. hivatalos iratok, repülőjegy, térkép, fénykép, stb. miatt.
Színes nyomtatás Fekete-fehér
Kategória
Sokféle nyomtató kategória létezik, amelyek közül a legfontosabbak:
Multifunkcionális nyomtató: A nyomtatáson kívül más funkciót (pl.: másolás, szkennelés) is tartalmaz. Fotónyomtató: Nagy felbontású, jó minőégű és tartós képek nyomtatására alkalmas.
Nagyformátumú nyomtató Vállalati felhasználók számára ajánlott, speciális nyomtatási igények (pl.: műszaki rajz, poszter, stb.) megvalósítására.
Címkenyomtató: Irodai, logisztikai, kereskedelmi használatra ajánlott. A címkenyomtatók folyamatos szalagra, vagy etikett tekercsekre nyomtatnak.
Kategória Nyomtató
WiFi
WiFi kapcsolattal a vezeték nélküli hálózatra kapcsolhatod a nyomtatód, így a hálózaton lévő bármelyik gépről kényelmesen nyomtathatsz, függetlenül a nyomtató helyétől.
WiFi Van

Gyártó: Ricoh

Termék: SP 213w

 • Technológia:  LézerNyomtatási sebesség:  22 oldal/percMemória:  Standard:  128 MBHavi csúcsterhelhetőség:  20 000 nyomat/hóDuplex:  KéziMéretek (Sz x Mé x Ma):  402 x 360 x 165 mmSúly:  7,2 kgLapleíró nyelv:  PCL6Nyomtatási felbontás:  600 x 600 dpi 1 200 x 600 dpiBetűtípusok:  PCL (80 betűtípus)Interfészek:  Alapkiépítésben:  USB 2.
 • 0, Vezeték nélküli LAN (IEEE 802.
 • 11b/g/n)Windows? környezetek:  Windows? XP /  Vista / 7 / 8 / 8.
 • 1 Ajánlott papírméret:  A4, A5, A6, B5, B6Bemeneti papírkapacitás:  Maximum:  151 lapKimeneti papírkapacitás:  Maximum:  50 lapPapírsúly:  Standard papírtálcák:  60 - 105 g/m2  Kéziadagoló-tálca:  60 - 105 g/m2Média kapacitás:  Normál papírKELLÉKANYAGOKSP 201E (normál kapacitás):  Fekete:  1500 nyomatSP 201HE (nagy kapacitású):  Fekete:  2600 nyomatInduló készlet:  Fekete:  700 nyomat
 • Kapcsolódó kategóriák