Ricoh Aficio SG 2100N nyomtató 1 kép
-35%

Ricoh Aficio SG 2100N Nyomtató

15 599 Ft-tól
3 ajánlat
  • Nyomtató technológia: Tintasugaras,
  • Színes nyomtatás: Színes,
  • Kategória: Nyomtató
Tartózkodási helyed:

Ricoh Aficio SG 2100N nyomtató ajánlataink

Ricoh Aficio SG 2100N nyomtató termékleírás

Nyomtató technológia
Három nagyobb típust különböztetünk meg a nyomtatók között:
Mátrix: A nyomtatófejben apró tűk találhatók, amelyek rácsapódnak a festékszalagra, és így a festék rányomódik a papírra. Ezekből az apró pontokból sorról-sorra alakul ki a kép. Előnye, hogy egyszerre több példányt is tudunk nyomtatni.
Tintasugaras: Apró pontokból rajzolódik ki a kép. A nyomtató a tintapatronban található porlasztó segítségével tintacseppekre alakítja a tintát, amelyet a papírlapra juttat. Jó minőségű nyomtatást biztosít.
Lézer: A nyomtató a nyomtatást nem soronként végzi, hanem a memóriájában a teljes lap képét előállítja, és utána készít róla lenyomatot. A száraz festékpor hő hatására rögzül a papíron. Gyorsan és sokat lehet nyomtatni ezzel a technológiával.
Zink: Zero-Ink, vagyis festék nélküli technológia, amely különleges papírt igényel.
Nyomtató technológia Tintasugaras
Színes nyomtatás
A színes nyomtató fenntartási költsége magasabb a festékpatronok miatt, mint a fekete-fehér nyomtatóé, viszont bármikor hasznos lehet a színes nyomtatás pl. hivatalos iratok, repülőjegy, térkép, fénykép, stb. miatt.
Színes nyomtatás Színes
Kategória
Sokféle nyomtató kategória létezik, amelyek közül a legfontosabbak:
Multifunkcionális nyomtató: A nyomtatáson kívül más funkciót (pl.: másolás, szkennelés) is tartalmaz. Fotónyomtató: Nagy felbontású, jó minőégű és tartós képek nyomtatására alkalmas.
Nagyformátumú nyomtató Vállalati felhasználók számára ajánlott, speciális nyomtatási igények (pl.: műszaki rajz, poszter, stb.) megvalósítására.
Címkenyomtató: Irodai, logisztikai, kereskedelmi használatra ajánlott. A címkenyomtatók folyamatos szalagra, vagy etikett tekercsekre nyomtatnak.
Kategória Nyomtató

Gyártó: Ricoh

Termék: Aficio SG 2100N

  • Nyomtatási technológia:  Zselés nyomtatóNyomtatási méret:  A4Fekete felbontás:  3600 x 1200 dpiNyomtatási sebesség fekete:  29 oldal/percSzínes felbontás:  3600 x 1200 dpiNyomtatási sebesség színes:  29 oldal/percHavi terhelhetőség (5% / lap):  10 000 oldalSaját memória:  32 MBKezelt papírméretek:  A4, A5, A6, B5, B6Tömeg:  9.
  • 5 kgCsatlakozó:  USB 2.
  • 010Base-T/100Base-TXSzélesség:  399 mmMagasság:  213 mmMélység:  360 mm
  • Ricoh Aficio SG 2100N nyomtató árgrafikon

    Kapcsolódó kategóriák