Oki MICROLINE 280 Elite nyomtató 1 kép

Oki MICROLINE 280 Elite Nyomtató

89 324 Ft-tól
7 ajánlat
 • Nyomtató technológia: Mátrix,
 • Színes nyomtatás: Fekete-fehér,
 • Kategória: Nyomtató
Tartózkodási helyed:

Oki MICROLINE 280 Elite nyomtató ajánlataink: árak, vásárlás

Oki MICROLINE 280 Elite nyomtató termékleírás

Nyomtató technológia
Három nagyobb típust különböztetünk meg a nyomtatók között:
Mátrix: A nyomtatófejben apró tűk találhatók, amelyek rácsapódnak a festékszalagra, és így a festék rányomódik a papírra. Ezekből az apró pontokból sorról-sorra alakul ki a kép. Előnye, hogy egyszerre több példányt is tudunk nyomtatni.
Tintasugaras: Apró pontokból rajzolódik ki a kép. A nyomtató a tintapatronban található porlasztó segítségével tintacseppekre alakítja a tintát, amelyet a papírlapra juttat. Jó minőségű nyomtatást biztosít.
Lézer: A nyomtató a nyomtatást nem soronként végzi, hanem a memóriájában a teljes lap képét előállítja, és utána készít róla lenyomatot. A száraz festékpor hő hatására rögzül a papíron. Gyorsan és sokat lehet nyomtatni ezzel a technológiával.
Zink: Zero-Ink, vagyis festék nélküli technológia, amely különleges papírt igényel.
Nyomtató technológia Mátrix
Színes nyomtatás
A színes nyomtató fenntartási költsége magasabb a festékpatronok miatt, mint a fekete-fehér nyomtatóé, viszont bármikor hasznos lehet a színes nyomtatás pl. hivatalos iratok, repülőjegy, térkép, fénykép, stb. miatt.
Színes nyomtatás Fekete-fehér
Kategória
Sokféle nyomtató kategória létezik, amelyek közül a legfontosabbak:
Multifunkcionális nyomtató: A nyomtatáson kívül más funkciót (pl.: másolás, szkennelés) is tartalmaz. Fotónyomtató: Nagy felbontású, jó minőégű és tartós képek nyomtatására alkalmas.
Nagyformátumú nyomtató Vállalati felhasználók számára ajánlott, speciális nyomtatási igények (pl.: műszaki rajz, poszter, stb.) megvalósítására.
Címkenyomtató: Irodai, logisztikai, kereskedelmi használatra ajánlott. A címkenyomtatók folyamatos szalagra, vagy etikett tekercsekre nyomtatnak.
Kategória Nyomtató

Gyártó: Oki

Termék: MICROLINE 280 Elite

 • Másolatok száma:4 (egy eredeti + 3 másolat) Nyomtatási szélesség:80 karakter (10cpi-nél) Nyomtatási sebesség:375cps (legnagyobb nyomtatási sebesség) 333cps (minden karaktersuruségnél, high speed draft-ban) 62.
 • 5cps (minden karaktersuruségnél, near letter quality módban) Garancia:3 év garancia - regisztráció esetén Megjegyzés:Egyenfeszültségu verzió is kapható (10 - 30V DC) Felhasználói felület:Centronics párhuzamos, USB Tömeg:4.
 • 5Kg Méretek (szélesség x mélység x magasság):80mm x 372mm x.
 • .
 • .
 • Oki MICROLINE 280 Elite nyomtató árgrafikon

  Kapcsolódó kategóriák