Nokia C5-03 mobiltelefon 8 kép

Nokia C5-03 mobiltelefon termékleírás

 • Mobiltelefon típusa: Okostelefon,
 • Mobiltelefon kivitele: Érintőképernyő,
 • Operációs rendszer: Nincs,
 • Internet: Van,
 • SIM foglalat: Normál SIM,
 • Dual sim: Nem,
 • Kijelző mérete: 3,2 inch,
 • Kijelző felbontása: 360 x 640,
 • MP3 lejátszó: Igen,
 • Processzor sebessége: 0,6 GHz,
 • Processzormagok száma: 1,
 • Belső memória mérete: 0,04 GB,
 • Beszélgetési idő: 11,5 óra,
 • Készenléti idő: 600 óra
Nokia C5-03 termékleírás
Fő tulajdonságok
Mobiltelefon típusa Okostelefon
Mobiltelefon kivitele Érintőképernyő
Operációs rendszer
Sok mobiltelefon a számítógépekéhez hasonló operációs rendszerrel rendelkezik, általa érhetőek el a telefon nyújtotta lehetőségek. Összekapcsolhatod más okos eszközzel (okosóra, okostévé), különböző programokat (navigáció, képszerkesztő, játékok) telepíthetsz rá, így kibővítheted a tudását és teljesen személyre is szabhatod azt. A három legnépszerűbb mobil operációs rendszer az Android, az iOS és a Windows Phone.
Operációs rendszer Nincs
Internet
A mobilon internetoldalakat tekinthetsz meg, vagy különböző dedikált alkalmazások (facebook, gmail, mozi24) segítségével élvezheted az internet nyújtotta lehetőségeket.
Internet Van
SIM foglalat Normál SIM
Dual sim
A kétkártyás mobilokba kettő sim kártyát is tehetsz, így nem kell több készüléket magadnál tartanod, hanem egy eszközön fogadhatod a céges és a magán hívásaidat is.
Dual sim Nem
Bevitel
Ilyen módon tudsz szöveget bevinni (Például: SMS, Facebook chat, e-mail) a készülékbe.
Bevitel Érintés
Felhasználás
Az újabb mobilok már nemcsak telefonálásra és sms-küldésre alkalmasak. Kitűnő képeket készítehetsz velük (Fényképezős mobilok), helyettesíthetik az MP3 lejátszót (Mobilok zene hallgatásra), vagy olyan funkciók sokaságát tartalmazzák, amelyek az üzletemberek számára hasznosak (Üzleti mobilok). A por-, víz-, vagy ütésálló mobilok az extrém használati körülményeket is bírják (Extrém mobilok).
A kategóriák között természetesen átfedés is lehet.
Felhasználás Fényképezés, Zene hallgatás
Kijelző
Kijelző mérete
A képernyő átlós mérete inch-ben megadva. 1 inch=2,54 cm
Kijelző mérete 3,2 inch
Színárnyalatok 16 millió
Kijelző felbontása 360 x 640
Kijelző pixelsűrűsége
Minél nagyobb ez a szám, a mobil kijelzője annál szebb, részletgazdagabb. 300 PPI (Pixel Per Inch) felett már nagyon jó képet láthatsz.
Kijelző pixelsűrűsége 229 PPI
Kijelző típusa TFT
Multimédia
MP3 lejátszó
A mobilban van MP3 lejátszó, amely segítségével lejátszhatod zenéidet.
MP3 lejátszó Igen
FM Rádió
Egy hosszabb utazás unalmainak elűzésére tökéletesen alkalmas egy beépített FM rádió, amely egy headset segítségével hallgatható. Ugyanazokat az adásokat érhetjük el, amiket egy hagyományos rádióval. A headset általában a rádió antennájának a szerepét is betölti.
FM Rádió igen
3.5mm jack
Bármilyen 3.5mm méretű fülhallgatót csatlakoztathatsz a készülékhez.
3.5mm jack igen
Videólejátszó
A mobillal lejátszhatod kedvenc videóidat, filmjeidet. A lejátszható formátumok készülékenként változhatnak.
Videólejátszó igen
Fényképező
Fényképező
A kamera segítségével megörökítheted a fontos pillanatokat, fotóként és akár videóként is. A képek és videók minősége készülékenként más és más.
Fényképező igen
Fényképező felbontása
A mobiltelefonok fényképezőjének felbontását megapixelben határozzuk meg. A pixel egy digitális kép legkisebb, oszthatatlan egysége. 1 Megapixel = 1 millió pixel. Ez a képen látható képpontok száma, amely a kép magasságának és szélességének a szorzatából jön ki. Ezek a képek már nagy felbontásúnak mondhatóak. A legalább 5 megapixeles kamerákkal már távolról is elég jó minőségű képet lehet készíteni.
Fényképező felbontása 5 megapixel
Vaku
A beépített vaku - ugyanúgy, mint a fényképezőgépeknél - arra a célra szolgál, hogy nem megfelelő fényviszonyoknál is látható képet készíthess.
Vaku Nincs
Előlapi kamera
Az előlapi kamera általában a készülék kijelzőjének a tetején helyezkedik el. Könnyedén használhatjuk a kommunikációnkhoz, így lehetővé válik, hogy partnerünkkel ne csak írásban vagy hanggal kommunikáljunk, hanem láthassuk is egymást.
Előlapi kamera nem
Hardver
Processzor típusa ARM 11
Processzor sebessége
A processzorok sebességét általában gigahertz-ben (GHz) mérik. Minél nagyobb egy processzor órajele, annál gyorsabb működést biztosít.
Processzor sebessége 0,6 GHz
Processzormagok száma
A többmagos processzorok előnye, hogy egyidejűleg több végrehajtási szálat képesek párhuzamosan feldolgozni. Egy processzorba épített két magnak köszönhetően az egyidejű számítások megduplázódnak, egy azonos órajelű, egymagos processzorhoz képest. Ennek ellenére a kétszeres gyorsulás ritkán érzékelhető a gyakorlatban, mert különböző programok különböző mértékben képesek profitálni belőle.
Processzormagok száma 1
RAM mérete 0,13 GB
Memória
Belső memória mérete
Ez a fajta memória egyszerű telefonok esetében a névjegyzék és az SMS-üzenetek tárolását szolgálja. Okostelefonoknál pedig alkalmas lehet képek, csengőhangok, MP3 fájlok, játékok és egyéb programok tárolására.
Belső memória mérete 0,04 GB
Memóriakártya típusa
A belső memória olykor nem elég arra, hogy a telefonunkon nagyobb adatokat tároljunk. Ezért vannak olyan készülékek, amiket memóriakártyával bővíthetünk. Gyártmánytól függ, hogy milyen típusút helyezhetünk el a mobilunkban, a mai készülékek általában Micro SD fogadására képesek.
Memóriakártya típusa Micro SD
Adatkapcsolatok
GPS
GPS modul segítségével néhány méteres pontossággal meghatározhatjuk aktuális tartózkodási helyünket. Az ilyen telefonokkal lehetőségünk nyílik útvonalat tervezni, vagy akár megkeresni a legközelebbi pizzériát.
GPS Igen
Bluetooth
Bluetooth csatlakozás esetén képesek leszünk különböző adatokat (képek, zenék, telefonszámok) vezeték nélkül továbbítani egy másik mobiltelefon vagy akár számítógépünk felé.
Bluetooth igen
NFC
NFC (Near field communication), rövid hatótávú adatátviteli szabvány okostelefonok és más mobil eszközök között, egymáshoz érintéssel vagy egymáshoz nagyon közel helyezéssel (maximum pár centiméter) létrejövő rádiós kommunikációra.
Gyakori felhasználása személyes adatok, fotók illetve egyéb fájlok cserélése más felhasználókkal.
NFC nem
Wifi
Wi-Fi segítségével lehetőségünk van vezeték nélküli hálózatokhoz csatlakozva böngészni az internetet.
Wifi igen
DLNA
DLNA segítségével elektronikai berendezések képesek lesznek egymással adatokat megosztani (képek, videók) vezeték nélkül.
DLNA nem
MHL nem
USB
USB csatlakozó segítségével képesek leszünk a telefont összekötni a számítógépünkkel. Képeket, zenéket másolhatunk rá, típustól függően akár a készülékünkön tárolt összes adatról biztonsági mentést készíthetünk, sőt, PC segítségével tölthetjük is annak akkumulátorát. Napjainkban a legelterjedtebb formátum a Micro USB.
USB igen
Hálózati kapcsolatok
GSM igen
EDGE igen
GPRS igen
UMTS (3G) igen
HSDPA igen
LTE nem
Akkumulátor
Akkumulátor típusa
A legelterjedtebb energiaforrás típusa, a Lithium Ion (Li-Ion) és Lithium polymer (Li-pol) akkumulátorok. Ezek nagy előnye, hogy bármikor rá- illetve utántölthetőek, így a régebbi technológiákkal szemben nem kell megvárni, míg az akkumulátor teljesen le nem merül. Ezek az akkumulátorok másfél-két órás töltés után teljesen feltöltődnek, és tíz perc töltés után is egy-két óra készenléti időt biztosítanak.
Akkumulátor típusa Li-Ion
Akkumulátor kapacitása
A sokszínű kijelző, a gyors processzor, a kamera mind olyan eszköz amely megköveteli a elegendő eltárolt energiát. A mai telefonokkal szemben már elvárás, hogy egy töltéssel akár egy hétig is kibírják. A gyártók igyekeznek ennek a követelménynek eleget tenni, és folyamatos fejlesztések mellett a készülék képességeinek megfelelő kapacítású akkumulátort csomagolnak a dobozba.
Akkumulátor kapacitása 1 000 mAh
Beszélgetési idő
Ez a idő azt mutatja, hogy folyamatos beszélgetés mellett hány óra múlva merül le a készülék akkumulátora.
Beszélgetési idő 11,5 óra
Készenléti idő
Ez az idő azt mutatja, hogy a készülék akkumulátora meddig bírja úgy, hogy ahhoz hozzá sem nyúlnak. Ezeket a vizsgálatokat laboratóriumi körülmények között végzik, az életben ez az óraszám lényegesen alacsonyabb, mivel nehéz úgy használni egy készüléket, hogy egy billentyűjét sem nyomjuk le. A valós készenléti idő teljesen személyre szabott és változó.
Készenléti idő 600 óra
Méretek
Magasság 105,8 mm
Szélesség 51 mm
Mélység 13,8 mm
Súly 93 gr
Termékadatok
Modell C5-03

Gyártó: Nokia

Termék: C5-03

 • Képernyő: 3.2"
 • Képernyő felbontás: 640 x 360 pixel
 • Bluetooth 2.0
 • Hálózat: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
 • Méretek: 105.8 x 51 x 13.8 mm
 • « Boltok árai - Nokia C5-03 árlista