Mora OP610X páraelszívó 1 kép

Mora OP610X Páraelszívó

13 900 Ft-tól
6 ajánlat
  • Elszívó típusa: Hagyományos
Tartózkodási helyed:

Mora OP610X páraelszívó ajánlataink

További ajánlataink

Mora OP610X páraelszívó termékleírás

Elszívó típusa
A leggyakoribb páraelszívó típusok:
Fali: A falra szerelhető páraelszívók. Ezek azok a páraelszívók, amikkel már mindenki találkozott valamilyen formában. Az alap változatok még papír zsírszűrővel kerülnek forgalomba, a többi modell már fém zsírszűrővel van ellátva.
Kürtőbe építhető: Ezeket a páraelszívókat egy meglévő kürtőbe lehet beépíteni. Rendelkeznek minden olyan tulajdonsággal, amivel egy normál páraelszívónak rendelkeznie kell. Sziget: Ezeket a páraelszívókat egy adott konyhai főzősziget fölé lehet elhelyezni, illetve olyan konyhabútorokba, ahol a normál páraelszívókat valamilyen oknál fogva nem lehet felszerelni.
Elszívó típusa Hagyományos

Gyártó: Mora

Termék: OP610X

Hagyományos Concept páraelszívó rozsdamentes acél kivitelben, hogy minden konyhába megfelelő legyen. 3 fokozat állítható be a készüléken, szélessége 60 cm. Maximális teljesítménye 320 légköbméter elszívása 1 óra alatt. 7 opció van a kémény elhelyezésére – felül, hátul (3), balra, jobbra. Általános jellemzők: Elszívási – teljesítmény: 140–320 légköbméter/ óra 3 teljesítményfokozat Zajszint: 53 dBA Kivezető nyílás átmérő: 10 cm Izzólámpa 1×20 W Rozsdamentes acél panel Feszültség: 230 V 7 opció a kivezető nyílás elhelyezésére

Mora OP610X páraelszívó árgrafikon

Kapcsolódó kategóriák