Leitz Icon nyomtató 1 kép
-7%

Leitz Icon Nyomtató

50 169 Ft-tól
6 ajánlat
  • Kategória: Címkenyomtató
Tartózkodási helyed:

Leitz Icon nyomtató termékleírás

Kategória
Sokféle nyomtató kategória létezik, amelyek közül a legfontosabbak:
Multifunkcionális nyomtató: A nyomtatáson kívül más funkciót (pl.: másolás, szkennelés) is tartalmaz. Fotónyomtató: Nagy felbontású, jó minőégű és tartós képek nyomtatására alkalmas.
Nagyformátumú nyomtató Vállalati felhasználók számára ajánlott, speciális nyomtatási igények (pl.: műszaki rajz, poszter, stb.) megvalósítására.
Címkenyomtató: Irodai, logisztikai, kereskedelmi használatra ajánlott. A címkenyomtatók folyamatos szalagra, vagy etikett tekercsekre nyomtatnak.
Kategória Címkenyomtató

Gyártó: Leitz

Termék: Icon

  • - applikáció alapú, könnyen kezelhető- Wi-Fi és USB csatalkozási lehetőséggel- táblagéppel, okostelefonnal, laptoppal és asztali számítógéppel is használható- beépített vágóegységgel- intelligens címketekercsekkel, melyek jelzik a nyomtatóba helyezett patron típusát és a rendelkezésre álló szalagmennyiséget- egyetlen készülék a címkézési igényekre- könnyű használat: a patronok cseréje egyszerűbb már nem is lehetne- csak helyezze be a patront a készülékbe és kezdődhet is a nyomtatás- 3 az 1-ben: ötvözi a címkenyomtatók és feliratozógépek előnyeit az asztali nyomtatón történő címkenyomtatás sebességével- sokoldalú: számtalan címkeméret és -formátum, akár 88 mm széles és 2,7 m hosszú méretű címkék készítéséhez - hordozható: az opcionális Li-ion akkumulátorral az irodai hálózaton kívül is használható hordozható jelleggel akár 12 órán keresztül, 1200 címke nyomtatásához- intelligens: a beépített USB portnak, Wi-Fi és AirPrint támogatásnak köszönhetően könnyen csatlakoztatható PC, Mac számítógéphez, táblagéphez vagy okostelefonhoz- gyors: akár 200 címke/perc nyomtatási sebesség- 2+1* év garancia (*regisztráció esetén)- támogatja az Apple AirPrint technológiát, max.
  • 300 x 600 dpi felbontás- rendszer követelmények: Windows XP, Windows 7, Windows 8, Macintosh OSX 10.
  • 7 és későbbi verziók, iOS 7 és későbbi verziók, Android Os 4.
  • 1.
  • 2 vagy későbbi verziók - a kezdőcsomag tartalma: 1 db Leitz Icon intelligens címketekercs, 88 mm széles öntapadós papír szalaggal- méret: 209 x 111 x 129 mm
  • Leitz Icon nyomtató árgrafikon

    Kapcsolódó kategóriák