Előző termék
LEGO Friends Teherautó szervizeléshez és karbantartáshoz 41348
LEGO Friends Teherautó szervizeléshez és karbantartáshoz 41348
4 790 Ft-tól
Következő termék
LEGO Movie 2 UltraKatty és harcos Lucy! (70827)
LEGO Movie 2 UltraKatty és harcos Lucy! (70827)
7 690 Ft-tól
LEGO Mindstorms - EV3 31313 lego
TOP 2
1 kép

LEGO Mindstorms - EV3 31313

97 390 Ft-tól
Árak - 15 ajánlat
  • Termékvonal: Mindstorms,
  • Leírás: Könnyű építés A mind az öt robot építését lépésről lépésre bemutató, egyszerű, 3D összeszerelési útmutatót megtekintheted online, a LEGO. com/mindstorms honlapon (egyszerre csak egy robotot lehet összeállítani) Vizuális programozás Programozd be a robotot, hogy azt tegye, amit akarsz, amikor akarod és ahogy akarod - mindezt egy könnyen, intuitív módon kezelhető, ikonos programozói felületen. PC-n vagy Mac-en használható szoftver. Azonnali utasítás Bármelyik okos eszközödről, vagy a mellékelt távirányítóról utasíthatod a robotot arra, hogy mozogjon, lőjön vagy üssön. Töltsd le a LEGO(R) MINDSTORMS(R) appot és egy pillanattal később már irányíthatod is az akciót az okos eszközödről! Számos remek funkció: Programozh ató építőelem intuitív felhasználói felülettel és hanggal Erőteljes ARM9 processzor - ez segíti a robot gyors reakcióit WIFI elérés az USB porton keresztül - ezen keresztül csatlakozhat robotod az internetre Micro SD kártyaolvasó - extra memória Színérzékelő - ezzel robotod képes felismerni a színeket Távirányító - ezzel távolról kormányozhatod a robotot Infravörös érzékelő rendszer - lehetővé teszi, hogy robotod megkeresse a távirányítót Érintés érzékelő - a robot ennek révén képes reagálni az érintésre 4 x motor port - lehetővé teszi, hogy a robot többféleképpen, több irányban mozoghasson Termékvonal Mindstorms Ajánlott korosztály 10+ Elemszám 601 db
Tartózkodási helyed:

További ajánlataink

LEGO Mindstorms - EV3 31313 lego termékleírás

Termékvonal Mindstorms

Gyártó: LEGO

Termék: Mindstorms - EV3 31313

Leírás: Könnyű építés A mind az öt robot építését lépésről lépésre bemutató, egyszerű, 3D összeszerelési útmutatót megtekintheted online, a LEGO. com/mindstorms honlapon (egyszerre csak egy robotot lehet összeállítani) Vizuális programozás Programozd be a robotot, hogy azt tegye, amit akarsz, amikor akarod és ahogy akarod - mindezt egy könnyen, intuitív módon kezelhető, ikonos programozói felületen. PC-n vagy Mac-en használható szoftver. Azonnali utasítás Bármelyik okos eszközödről, vagy a mellékelt távirányítóról utasíthatod a robotot arra, hogy mozogjon, lőjön vagy üssön. Töltsd le a LEGO(R) MINDSTORMS(R) appot és egy pillanattal később már irányíthatod is az akciót az okos eszközödről! Számos remek funkció: Programozh ató építőelem intuitív felhasználói felülettel és hanggal Erőteljes ARM9 processzor - ez segíti a robot gyors reakcióit WIFI elérés az USB porton keresztül - ezen keresztül csatlakozhat robotod az internetre Micro SD kártyaolvasó - extra memória Színérzékelő - ezzel robotod képes felismerni a színeket Távirányító - ezzel távolról kormányozhatod a robotot Infravörös érzékelő rendszer - lehetővé teszi, hogy robotod megkeresse a távirányítót Érintés érzékelő - a robot ennek révén képes reagálni az érintésre 4 x motor port - lehetővé teszi, hogy a robot többféleképpen, több irányban mozoghasson Termékvonal Mindstorms Ajánlott korosztály 10+ Elemszám 601 db

LEGO Mindstorms - EV3 31313 vásárlói vélemények

1 vélemény
0 Kiváló
1 Nagyon jó
0 Átlagos
0 Gyenge
0 Rossz

Kiemelt vélemény

Számítógép vezérlésű robot építőjáték rengeteg kiváló lehetőséggel. Elsősorban a technika és programozás iránt érdeklődő nagyobb gyerekeknek ajánlható 10 éves kortól, de egészen az egyetemi oktatásig is használható. Az apró alkatrészeket gondosan célszerű tárolni, mert nehezen pótolhatók. Összességében egy minőségi készlet kissé magas áron, komoly vezérlő és irányító egységgel, végtelen számú építési variációval. Hosszú időre nyújt felejthetetlen kikapcsolódást úgy, hogy közben fejleszti a fantáziát, kreativitást, kézügyességet és az informatikai ismereteket is. Korszerű és minőségi építő készlet, kissé hiányos tartalommal magas árfekvésben. Az interneten egyre több leírás és videó érhető el hozzá. Hosszú időre jelent tartalmas hobbyt, játékot és tanulást.

Pozitív: Tetszetős doboz. A külső vastag papírborítót a szaggatott vonal mentén szét lehet vágni, és így pályaként szolgál a TRACK3R modellhez. Kiváló LEGO minőség. A letölthető szoftverben lévő leírások alapján összesen 17 féle robot állítható össze a készletből. Természetesen végtelen sokféle robot építhető, csak a fantázia szab határt. A rajzos útmutatók alapján könnyen el lehet boldogulni az összeszereléssel és programozással. Az elkészült robotok távirányíthatók a mellékelt távirányítóval vagy táblagéppel, mobiltelefonnal is (Apple iOS és Android). Az intelligens tégla vezérli az elkészült robotot, ennek LCD képernyője van és, tartalmaz USB foglalatot is. A memória micro SD kártyával bővíthető. Beépített hangszóróval is rendelkezik, ami sokféle hangeffektust tud megszólaltatni. Továbbá tartalmaz Bluetooth kapcsolódási lehetőséget is. A tégla 6 db ceruzaelemmel (AA típus) működik, ami nem tartozék. Saját távirányítójába két vékony ceruzaelem (AAA) szükséges. (Célszerű alkáli elemeket venni hozzá.) Az elkészült robotok az intelligens téglán található nyomógombok segítségével is programozhatók. A téglán színes jelzőfények mutatják a működést. Összesen 4 motort és 4 érzékelőt (szenzort) tud kezelni egyidejűleg.
Negatív: Több száz kisebb-nagyobb építőelemből áll, azonban ezek zacskókba ömlesztve vannak csomagolva. Ezért érdemes egy sok rekeszes vagy fiókos tárolódobozt beszerezni hozzá. A mellékelt nyomtatott útmutatóban csak a TRACK3R robot összeszerelési útmutatója szerepel. A robotot nem lehet programozni táblagépről / mobiltelefonról, csak PC-ről, Mac-ról, vagy az intelligens tégláról. Magyar nyelvű nyomtatható kezelési útmutatót nem mellékeltek, hanem az a termék honlapjáról tölthető le. A csomag nem tartalmaz szoftvert sem, azt szintén le kell letölteni és Mac vagy PC számítógépre telepíteni. Alap angol nyelvtudás szükséges a szoftver használatához. A készlet három szervomotort és három érzékelőt tartalmaz. (Infravörös távolságmérő, szín és érintés érzékelők.) Hiányolom a giroszkópot, illetve még 1-2 érzékelőt, motort a csomagból a viszonylag magas ár miatt. Bár ezek drágán külön beszerezhetők. A tégla bekapcsolás után kb. 30 másodperc múlva üzemkész, ami kissé sok idő.  

(1) (0)

LEGO Mindstorms - EV3 31313 lego árgrafikon

Árfigyelés