Következő termék
Canon PIXMA iP7250
Canon PIXMA iP7250
18 900 Ft-tól
HP LaserJet Pro M402dn nyomtató 3 kép

HP LaserJet Pro M402dn Nyomtató

65 789 Ft-tól
5 ajánlat
 • Nyomtató technológia: Lézer,
 • Színes nyomtatás: Fekete-fehér,
 • Kategória: Nyomtató
Tartózkodási helyed:

HP LaserJet Pro M402dn nyomtató ajánlataink

HP LaserJet Pro M402dn nyomtató termékleírás

Nyomtató technológia
Három nagyobb típust különböztetünk meg a nyomtatók között:
Mátrix: A nyomtatófejben apró tűk találhatók, amelyek rácsapódnak a festékszalagra, és így a festék rányomódik a papírra. Ezekből az apró pontokból sorról-sorra alakul ki a kép. Előnye, hogy egyszerre több példányt is tudunk nyomtatni.
Tintasugaras: Apró pontokból rajzolódik ki a kép. A nyomtató a tintapatronban található porlasztó segítségével tintacseppekre alakítja a tintát, amelyet a papírlapra juttat. Jó minőségű nyomtatást biztosít.
Lézer: A nyomtató a nyomtatást nem soronként végzi, hanem a memóriájában a teljes lap képét előállítja, és utána készít róla lenyomatot. A száraz festékpor hő hatására rögzül a papíron. Gyorsan és sokat lehet nyomtatni ezzel a technológiával.
Zink: Zero-Ink, vagyis festék nélküli technológia, amely különleges papírt igényel.
Nyomtató technológia Lézer
Színes nyomtatás
A színes nyomtató fenntartási költsége magasabb a festékpatronok miatt, mint a fekete-fehér nyomtatóé, viszont bármikor hasznos lehet a színes nyomtatás pl. hivatalos iratok, repülőjegy, térkép, fénykép, stb. miatt.
Színes nyomtatás Fekete-fehér
Kategória
Sokféle nyomtató kategória létezik, amelyek közül a legfontosabbak:
Multifunkcionális nyomtató: A nyomtatáson kívül más funkciót (pl.: másolás, szkennelés) is tartalmaz. Fotónyomtató: Nagy felbontású, jó minőégű és tartós képek nyomtatására alkalmas.
Nagyformátumú nyomtató Vállalati felhasználók számára ajánlott, speciális nyomtatási igények (pl.: műszaki rajz, poszter, stb.) megvalósítására.
Címkenyomtató: Irodai, logisztikai, kereskedelmi használatra ajánlott. A címkenyomtatók folyamatos szalagra, vagy etikett tekercsekre nyomtatnak.
Kategória Nyomtató

Gyártó: HP

Termék: LaserJet Pro M402dn

 • Nyomtatási technológia: MonolézerMonokróm lézerNyomtatási méret: A4Fekete felbontás: 600 x 600 dpiNyomtatási sebesség fekete: 38 oldal/percHavi terhelhetőség (5% / lap): 50000 oldalSaját memória: 128 MBKezelt papírméretek: A4,A5,B5,A6Tömeg: 8.
 • 52 KgExtrák: LCD kijelzőCsatlakozó: USB 2.
 • 0Gigabit Ethernet 10/100/1000TSzélesség: 381 mmMagasság: 357 mmMélység: 216 mm
 • HP LaserJet Pro M402dn nyomtató árgrafikon

  Árfigyelés

  Kapcsolódó kategóriák