HP LaserJet Pro M127fs nyomtató 1 kép

HP LaserJet Pro M127fs Nyomtató

  • Nyomtató technológia: Lézer,
  • Kategória: Multifunkciós,
  • Maximális papírméret: A4
Tartózkodási helyed:
 
Ez a termék jelenleg egy boltban sem kapható

HP LaserJet Pro M127fs nyomtató termékleírás

Nyomtató technológia
Három nagyobb típust különböztetünk meg a nyomtatók között:
Mátrix: A nyomtatófejben apró tűk találhatók, amelyek rácsapódnak a festékszalagra, és így a festék rányomódik a papírra. Ezekből az apró pontokból sorról-sorra alakul ki a kép. Előnye, hogy egyszerre több példányt is tudunk nyomtatni.
Tintasugaras: Apró pontokból rajzolódik ki a kép. A nyomtató a tintapatronban található porlasztó segítségével tintacseppekre alakítja a tintát, amelyet a papírlapra juttat. Jó minőségű nyomtatást biztosít.
Lézer: A nyomtató a nyomtatást nem soronként végzi, hanem a memóriájában a teljes lap képét előállítja, és utána készít róla lenyomatot. A száraz festékpor hő hatására rögzül a papíron. Gyorsan és sokat lehet nyomtatni ezzel a technológiával.
Zink: Zero-Ink, vagyis festék nélküli technológia, amely különleges papírt igényel.
Nyomtató technológia Lézer
Kategória
Sokféle nyomtató kategória létezik, amelyek közül a legfontosabbak:
Multifunkcionális nyomtató: A nyomtatáson kívül más funkciót (pl.: másolás, szkennelés) is tartalmaz. Fotónyomtató: Nagy felbontású, jó minőégű és tartós képek nyomtatására alkalmas.
Nagyformátumú nyomtató Vállalati felhasználók számára ajánlott, speciális nyomtatási igények (pl.: műszaki rajz, poszter, stb.) megvalósítására.
Címkenyomtató: Irodai, logisztikai, kereskedelmi használatra ajánlott. A címkenyomtatók folyamatos szalagra, vagy etikett tekercsekre nyomtatnak.
Kategória Multifunkciós

Gyártó: HP

Termék: LaserJet Pro M127fs

  •  Típus : Multifunkciós mono lézer Nyomtatás : Igen Másolás : Igen Szkennel : Igen    ePrint : Igen ADF : 35 lapos    Nyomtatás : Felbontás fekete (max.
  • ) : 600 dpi Nyomtatási sebesség fekete : 20,0 oldal/perc    Másolás : Zoom arány : 25-400% Papírtálca bemeneti : 150 lapos    Csatlakozó(k) : USB 2.
  • 0 ,  LAN ,     Fax : Modem sebesség : 33,6 Kbps   CPU típus : 600 MHz Alap szín : Fekete Terhelhetőség (max.
  • ) : 8000 oldal/hó Kijelző típus : 2 soros LCD Beépített memória : 128,0 MBKellékanyag: CF283A fekete toner 
  • Kapcsolódó kategóriák