Giorgio Armani Acqua di Gio Essenza EDP 75 ml parfüm és kölni 1 kép

Giorgio Armani Acqua di Gio Essenza EDP 75 ml

16 999 Ft-tól
24 ajánlat
  • Célközönség: Férfi,
  • Típusa: Eau de Parfum (EDP),
  • Kiszerelés: 75 ml,
  • Giorgio Armanit mindig lenyűgözte a mediterrán világ, 1996-ban az Acqua di Gio megalkotását is Pantelleria sziklás tája inspirálta. Ez a friss, érzéki illat azóta klasszikus férfiillattá vált. A tenger sós érzete, szikrázó citrusos jegyekkel, pézsmával és cédrussal ebben a különleges illatban a természettel összhangban lévő férfiasságot, a szabadságot és az érzékiséget testesítik meg. Az Acqua di Gio Essenza most új, még intenzívebb fejezetet nyit meg az Acqua di Gio illat átélésében.  
Tartózkodási helyed:

További ajánlataink Ajánlataink között tesztereket is találhatsz.

Giorgio Armani Acqua di Gio Essenza EDP 75 ml parfüm és kölni termékleírás

Célközönség Férfi
Típusa
EDC (Eau de Cologne, vagy kölnivíz):
3-8% (általában ~5%) töménységű (ekkora mértékben tartalmaz parfümolajat), könnyű, frissítő parfüm. Hatása körülbelül 2 órán át érezhető.

EDT (Eau de Toilette):
5-15% (általában ~10%)  az olajtartalma. Ez a legnépszerűbb fajta, ajánlott mindennapos használatra. Tartóssága 2 és 4 óra hossza.

EDP (Eau de Parfum):
magas, 10-20% (általában ~15%) parfümolaj tartalmú, illata 3-7 óráig is érezhető.

A töménység mellett még nagyban befolyásolja a tartósságot az, hogy hová fújjuk a parfümöt. A bőrön tovább tart, a ruhán a ruha anyagától függően változhat a hatás.
Típusa Eau de Parfum (EDP)
Kiszerelés 75 ml

Gyártó: Giorgio Armani

Termék: Acqua di Gio Essenza EDP 75 ml

Giorgio Armanit mindig lenyűgözte a mediterrán világ, 1996-ban az Acqua di Gio megalkotását is Pantelleria sziklás tája inspirálta. Ez a friss, érzéki illat azóta klasszikus férfiillattá vált. A tenger sós érzete, szikrázó citrusos jegyekkel, pézsmával és cédrussal ebben a különleges illatban a természettel összhangban lévő férfiasságot, a szabadságot és az érzékiséget testesítik meg. Az Acqua di Gio Essenza most új, még intenzívebb fejezetet nyit meg az Acqua di Gio illat átélésében.  

Giorgio Armani Acqua di Gio Essenza EDP 75 ml parfüm és kölni árgrafikon

Kapcsolódó kategóriák