Gigabyte Force K3 billentyűzet
TOP 18
1 kép
-6%

Gigabyte Force K3

5 351 Ft-tól
3 ajánlat
  • Csatlakozók: USB,
  • Billentyűzet típusa: Hagyományos,
  • Vezeték nélküli: nem,
  • Szín: fekete,
  • Termékvonal: GK-Force
Tartózkodási helyed:

Gigabyte Force K3 billentyűzet ajánlataink: árak, vásárlás

Gigabyte Force K3 billentyűzet termékleírás

Csatlakozók
A beviteli eszközök az adatok átviteléhez hozzá kell legyenek kapcsolva a számítógéphez. Ez többnyire egy vékony kábelen keresztül történik, amely PS/2 vagy USB interfészen kapcsolódik a számítógéphez.
Csatlakozók USB
Billentyűzet típusa
A hagyományos billentyűzet mellett az ergonómikus billentyűzet kialakításánál az volt a cél, hogy a gépelés kényelmesebbé váljon. A hagyományos klaviatúrák esetén a zárt csukló és a leszorított könyök-váll tartás hosszú távon fárasztóvá tette a munkát. Hosszas vizsgálatok után a tervezők két részre osztották és kissé elfordították a billentyűzetet, így biztosítva a kényelmes használatot.
Billentyűzet típusa Hagyományos
Vezeték nélküli
A billentyűzetek általában egy vékony elektromos kábellel csatlakoznak a számítógéphez. A vezeték nélküli billentyűzetek azonban az adatokat többnyire Bluetooth, WiFi, rádiókapcsolat, vagy infravörös sugárzás segítségével küldik át.
Vezeték nélküli nem
Szín fekete

Gyártó: Gigabyte

Termék: Force K3

Leírás: Beépített, megerősített keretszerkezet A négyrétegű szerkezettel készült FORCE K3 a hagyományos membrános billentyűzethez képest jóval szilárdabb billentyűzetvázzal rendelkezik. A plusz váznak köszönhetően a billentyűzet ellenállóbb az ütésekkel szemben és jóval tartósabb. Egyrészes, gumimembrános kialakítás A FORCE K3 különálló gumibuborékok helyett egyetlen gumimembránnal lett kialakítva, ami megakadályozza, hogy a billentyűk elmozduljanak, amikor a billentyűzetet leejtik. Kellemesebb tapintás A megnövelt méretű gumibuborékok stabilabb érintkezést tesznek lehetővé, ezenkívül intenzív játék közben gyors és megbízható tapintási visszajelzést nyújtanak a felhasználónak. Egyszerűen megtalálható WASD-billentyűk és nyílbillentyűk A WASD-billentyűkön és nyílbillentyűkön világosabb, nagyobb méretű lett a felirat, hogy jobban lehessen látni őket. Egy pillantás alatt megtalálhatja a WASD- és nyílbillentyűket. Kibővített csuklótámasz a fokozott kényelemért A kibővített csuklótámasz támasztékot biztosít a bal kéz számára a WASD-billentyűk használata közben, és a csuklót kényelmes gépelési pozícióban tartja. Vízállóság A billentyűzet alján lévő elvezetőnyílás segíti a folyadékok elvezetését, és védi a billentyűzetet a véletlenszerűen kifolyt folyadékok ellen. Állítható támasztékok A csúszásgátló gumilábak megakadályozzák, hogy a billentyűzet elcsússzon. A támasztólábak kinyitásával igény szerint megdöntheti a billentyűzetet, ami lehetővé teszi az optimális csuklópozíció beállítását. Hosszú billentyűleütési élettartam A kiváló minőségű anyagok javítják a billentyűk élettartamát, mivel 10 millió leütési élettartamot tesznek lehetővé, ami hozzájárul a billentyűzet hosszútávú, kimagasló teljesítményéhez. Tulajdonságok: Beépített, megerősített keretszerkezet Egyrészes, gumimembrános kialakítás Kellemesebb tapintás Vízállóság

Gigabyte Force K3 billentyűzet árgrafikon