Következő termék
Logitech K120 USB
Logitech K120 USB
3 200 Ft-tól
Genius KB-06XE billentyűzet 1 kép

Genius KB-06XE

  • Csatlakozók: PS2,
  • Billentyűzet típusa: Hagyományos,
  • Vezeték nélküli: nem,
  • Szín: fekete
Tartózkodási helyed:
 
Ez a termék jelenleg egy boltban sem kapható

Genius KB-06XE billentyűzet termékleírás

Csatlakozók
A beviteli eszközök az adatok átviteléhez hozzá kell legyenek kapcsolva a számítógéphez. Ez többnyire egy vékony kábelen keresztül történik, amely PS/2 vagy USB interfészen kapcsolódik a számítógéphez.
Csatlakozók PS2
Billentyűzet típusa
A hagyományos billentyűzet mellett az ergonómikus billentyűzet kialakításánál az volt a cél, hogy a gépelés kényelmesebbé váljon. A hagyományos klaviatúrák esetén a zárt csukló és a leszorított könyök-váll tartás hosszú távon fárasztóvá tette a munkát. Hosszas vizsgálatok után a tervezők két részre osztották és kissé elfordították a billentyűzetet, így biztosítva a kényelmes használatot.
Billentyűzet típusa Hagyományos
Vezeték nélküli
A billentyűzetek általában egy vékony elektromos kábellel csatlakoznak a számítógéphez. A vezeték nélküli billentyűzetek azonban az adatokat többnyire Bluetooth, WiFi, rádiókapcsolat, vagy infravörös sugárzás segítségével küldik át.
Vezeték nélküli nem
Szín fekete

Gyártó: Genius

Termék: KB-06XE

Tulajdonságok: Normál gombos ps/2 Helytakarékos puha kattintású szabványos kiosztású- és csatlakozású az energiatakarékos üzemmódot vezérlő billentyű átméretezése és elhelyezése biztosítja a kurzorgombok biztonságos leütését Kiosztás: Magyar Méret: Normál Csatlakozó: PS/2 Scroll: Nincs