Fujitsu KB900 billentyűzet 1 kép
-5%

Fujitsu KB900

7 221 Ft-tól
6 ajánlat
  • Csatlakozók: USB,
  • Billentyűzet típusa: Hagyományos,
  • Vezeték nélküli: nem,
  • Szín: fekete
Tartózkodási helyed:

Fujitsu KB900 billentyűzet ajánlataink: árak, vásárlás

Fujitsu KB900 billentyűzet termékleírás

Csatlakozók
A beviteli eszközök az adatok átviteléhez hozzá kell legyenek kapcsolva a számítógéphez. Ez többnyire egy vékony kábelen keresztül történik, amely PS/2 vagy USB interfészen kapcsolódik a számítógéphez.
Csatlakozók USB
Billentyűzet típusa
A hagyományos billentyűzet mellett az ergonómikus billentyűzet kialakításánál az volt a cél, hogy a gépelés kényelmesebbé váljon. A hagyományos klaviatúrák esetén a zárt csukló és a leszorított könyök-váll tartás hosszú távon fárasztóvá tette a munkát. Hosszas vizsgálatok után a tervezők két részre osztották és kissé elfordították a billentyűzetet, így biztosítva a kényelmes használatot.
Billentyűzet típusa Hagyományos
Vezeték nélküli
A billentyűzetek általában egy vékony elektromos kábellel csatlakoznak a számítógéphez. A vezeték nélküli billentyűzetek azonban az adatokat többnyire Bluetooth, WiFi, rádiókapcsolat, vagy infravörös sugárzás segítségével küldik át.
Vezeték nélküli nem
Szín fekete

Gyártó: Fujitsu

Termék: KB900

Brand Name: Fujitsu Product Model: KB900 Product Name: KB900 Keyboard Product Type: Keyboard Keyboard/Keypad Keyboard/Keypad Connectivity Technology: Cable Keyboard/Keypad Cable Length: 1.80 m Number of Keys: 105 Keyboard/Keypad Features: Palm Rest Low-profile Keys Slim Spill Resistant Ergonomic Soft-touch Keys Localization: Hungarian Interfaces/Ports Keyboard/Keypad Host Interface: USB Physical Characteristics Colour: Black Keyboard/Keypad Height: 20 mm Keyboard/Keypad Width: 465 mm

Fujitsu KB900 billentyűzet árgrafikon