Emporia Eco mobiltelefon 4 kép
-5%

Emporia Eco Mobiltelefon

15 190 Ft-tól
2 ajánlat
  • Mobiltelefon típusa: Egyszerű telefon,
  • Mobiltelefon kivitele: Hagyományos,
  • Operációs rendszer: Nincs,
  • Dual sim: Nem,
  • MP3 lejátszó: Nem
Tartózkodási helyed:

Emporia Eco mobiltelefon ajánlataink

Emporia Eco mobiltelefon termékleírás

Mobiltelefon típusa Egyszerű telefon
Mobiltelefon kivitele Hagyományos
Operációs rendszer
Sok mobiltelefon a számítógépekéhez hasonló operációs rendszerrel rendelkezik, általa érhetőek el a telefon nyújtotta lehetőségek. Összekapcsolhatod más okos eszközzel (okosóra, okostévé), különböző programokat (navigáció, képszerkesztő, játékok) telepíthetsz rá, így kibővítheted a tudását és teljesen személyre is szabhatod azt. A három legnépszerűbb mobil operációs rendszer az Android, az iOS és a Windows Phone.
Operációs rendszer Nincs
Dual sim
A kétkártyás mobilokba kettő sim kártyát is tehetsz, így nem kell több készüléket magadnál tartanod, hanem egy eszközön fogadhatod a céges és a magán hívásaidat is.
Dual sim Nem
Bevitel
Ilyen módon tudsz szöveget bevinni (Például: SMS, Facebook chat, e-mail) a készülékbe.
Bevitel 3 x 4-es gombsor
Felhasználás
Az újabb mobilok már nemcsak telefonálásra és sms-küldésre alkalmasak. Kitűnő képeket készítehetsz velük (Fényképezős mobilok), helyettesíthetik az MP3 lejátszót (Mobilok zene hallgatásra), vagy olyan funkciók sokaságát tartalmazzák, amelyek az üzletemberek számára hasznosak (Üzleti mobilok). A por-, víz-, vagy ütésálló mobilok az extrém használati körülményeket is bírják (Extrém mobilok).
A kategóriák között természetesen átfedés is lehet.
Felhasználás Időseknek

Gyártó: Emporia

Termék: Eco

Készülék Emporia Eco Besorolás Kártyafüggetlen mobiltelefon Processzor Mediatek MTK6260M chipset Kijelző 2.20", 176 x 220 pixel Kamera 640 x 480 pixel Belső memória 16 MB tárolókapacitás; 32 MB RAM Memória bővíthetőség Nincs Telefonkönyv memória [db] N/A Méretek [Ma x Szé x Va] 124 x 48 x 12.5 mm Tömeg (akkumulátorral) 70g Akkumulátor típusa Li-Ion 1020 mAh Készenléti idő* 310 óra Beszélgetési idő* 4 óra 45 perc Frekvencia 2G: GSM 900/1800 Média audió- és videó lejátszás Rádió FM rádió Jack aljzat 3.5mm-es jack aljzat Egyéb funkció(k) -Mini SIM -Elemlámpa üzemmód -miniUSB Kihangosítás Van Kulcsszavak emporia, eco, c160

Emporia Eco mobiltelefon árgrafikon

Kapcsolódó kategóriák