Következő termék
Sencor SVC 45
Sencor SVC 45
9 889 Ft-tól
Electrolux ZB6106 porszívó 2 kép
-12%

Electrolux ZB6106

45 990 Ft-tól
1 ajánlat
  • Porszívó típusa: Porszívó,
  • Por tárolása: Porzsák nélküli,
  • Portároló mérete: 0,5 l,
  • Vezeték: Vezeték nélküli,
  • Porszűrés: Mikrofilteres,
  • Zajszint: 77 dB
Tartózkodási helyed:

Electrolux ZB6106 porszívó ajánlataink

Electrolux ZB6106 porszívó termékleírás

Porszívó típusa
A porszívóknál a hagyomás porszívón kívül megkülönböztetünk néhány jellemző típust:
A takarítógép nagy méretű porzsákkal, vagy portartállyal rendelkező, nagy teljesítményű készülék, amely száraz és nedves tisztításra is képes.
A morzsaporszívó kis méretű kézi porszívó, amely arra alkalmas, hogy kis felületen található szennyeződést gyorsan feltakarítsunk, így nem kell minden alkalommal elővenni a nagyobb porszívót.
A robotporszívó önnállóan működik, meghatározott útvonal alapján bejárja az adott területet és a munka végeztével visszatér a töltőállomásra.
Porszívó típusa Porszívó
Por tárolása
A porzsák anyaga lehet papír, textil, vászon. Porzsák nélküli porszívó esetén is keletkezik szemét, csak nem egy papír vagy textil zsákba, hanem egy műanyag tartályba kerül. Az ürítést, porolást tehát nem kerülhetjük el, igaz ez sokkal egyszerűbb, mint a gép belsejében elhelyezett porzsákok cseréje, ürítése.
Por tárolása Porzsák nélküli
Portároló mérete
Azt mutatja, hogy mekkora pormennyiség tárolására alkalmas a készülék. A nagyobb porzsákkal vagy portartállyal rendelkező porszívókat ritkábban kell üríteni. Méretét literben (l) szokták megadni.
Portároló mérete 0,5 l
Vezeték
Nagyobb lakások takarításához, valamint kényelmi szempontból előnyösek a vezeték nélküli készülékek, mert elkerülhető a hosszabbító használata, vagy a gyakori átcsatlakoztatás.
Vezeték Vezeték nélküli
Porszűrés
A porszívók esetében fontos a porszűrő minősége, mert ami átfér a szűrőszövet szálai között, az visszakerül a levegőbe. Egyre gyakoribb a HEPA (High Efficiency Particulate Air) szűrő alkalmazása, amelyet arra terveztek, hogy a 0,3 mikron méretű szemcséket is megfogja. A HEPA szűrő lehetővé teszi, hogy a lakásunkat megtisztítsuk a poratkák és virágok által termelt allergénektől.
Porszűrés Mikrofilteres

Gyártó: Electrolux

Termék: ZB6106

Termékleírás Nedves és száraz szennyeződések eltüntetésére Fejlett szívó technológia Két sebességes LED töltés kijelző Falra rögzíthető töltőállvány Műszaki adatok : Akkumulátor : Li-Ion Feszültsége : 7,2 V Tároló kapacitása : 0,5 liter Legfontosabb paraméterek Vizes szívás igen Forgó fésű nem Kiürítés nem Porzsák űrtartalma 0.5 l Töltő állás igen Áramforrás igen Elem típusa LI-ION Falra szerelhető igen Szín piros Súly 1.3 kg Feszültség 7.2

Electrolux ZB6106 porszívó árgrafikon

Árfigyelés

Kapcsolódó kategóriák