Következő termék
Sencor SVC 45
Sencor SVC 45
9 304 Ft-tól
Electrolux ZB5022 porszívó 1 kép

Electrolux ZB5022

73 890 Ft-tól
2 ajánlat
 • Porszívó típusa: Álló,
 • Por tárolása: Porzsák nélküli,
 • Portároló mérete: 0,8 l,
 • Vezeték: Vezeték nélküli,
 • Porszűrés: HEPA filteres,
 • Parkettatisztító fej: igen,
 • Kárpittisztító fej: igen,
 • Zajszint: 82 dB,
 • Magasság: 10,9 cm,
 • Szélesség: 2,65 cm,
 • Mélység: 1,6 cm,
 • Súly: 3,68 kg
Tartózkodási helyed:

Electrolux ZB5022 porszívó ajánlataink

Electrolux ZB5022 porszívó termékleírás

Porszívó típusa
A porszívóknál a hagyomás porszívón kívül megkülönböztetünk néhány jellemző típust:
A takarítógép nagy méretű porzsákkal, vagy portartállyal rendelkező, nagy teljesítményű készülék, amely száraz és nedves tisztításra is képes.
A morzsaporszívó kis méretű kézi porszívó, amely arra alkalmas, hogy kis felületen található szennyeződést gyorsan feltakarítsunk, így nem kell minden alkalommal elővenni a nagyobb porszívót.
A robotporszívó önnállóan működik, meghatározott útvonal alapján bejárja az adott területet és a munka végeztével visszatér a töltőállomásra.
Porszívó típusa Álló
Por tárolása
A porzsák anyaga lehet papír, textil, vászon. Porzsák nélküli porszívó esetén is keletkezik szemét, csak nem egy papír vagy textil zsákba, hanem egy műanyag tartályba kerül. Az ürítést, porolást tehát nem kerülhetjük el, igaz ez sokkal egyszerűbb, mint a gép belsejében elhelyezett porzsákok cseréje, ürítése.
Por tárolása Porzsák nélküli
Portároló mérete
Azt mutatja, hogy mekkora pormennyiség tárolására alkalmas a készülék. A nagyobb porzsákkal vagy portartállyal rendelkező porszívókat ritkábban kell üríteni. Méretét literben (l) szokták megadni.
Portároló mérete 0,8 l
Vezeték
Nagyobb lakások takarításához, valamint kényelmi szempontból előnyösek a vezeték nélküli készülékek, mert elkerülhető a hosszabbító használata, vagy a gyakori átcsatlakoztatás.
Vezeték Vezeték nélküli
Porszűrés
A porszívók esetében fontos a porszűrő minősége, mert ami átfér a szűrőszövet szálai között, az visszakerül a levegőbe. Egyre gyakoribb a HEPA (High Efficiency Particulate Air) szűrő alkalmazása, amelyet arra terveztek, hogy a 0,3 mikron méretű szemcséket is megfogja. A HEPA szűrő lehetővé teszi, hogy a lakásunkat megtisztítsuk a poratkák és virágok által termelt allergénektől.
Porszűrés HEPA filteres

Gyártó: Electrolux

Termék: ZB5022

Típus: újratölthető akkumulátoros porszívó   Max. teljesítmény: 25,2 V   Portartály méret: 0,8 l   Extra tulajdonságok: -cserélhető akkumulátor, akár 60 perc működés -minden felületre alkalmas (keménypadló, szőnyeg) -Brush Roll Clean technológia (egyedülálló forgókefe tisztítás - a feltekeredett hajszálakat egy penge vágja el) -hosszú üzemidejű Lithium TurboPower akkumulátor -aerodinamikailag megtervezett PerformancePro™ szívófej -180°-os Easysteer™ mozgástartomány -DustSpotter™ LED-világítás -ciklon portartály dupla szűrőbetéttel -beépített tartozékok -könnyű portartályürítés, gyors szűrőtisztítás -két teljesítményfokozat   Egyéb jellemzők: -LED-kijelző -állvány nélkül is megáll -töltöttségkijelzés (3 fokozat) -gumiborítású fogófelület Szívófej motoros szívófej Egyéb tartozékok:   kis kefe, résszívófej Zajszint: 82 dB (A)  

Electrolux ZB5022 porszívó árgrafikon

Árfigyelés

Kapcsolódó kategóriák