Következő termék
Sencor SVC 45
Sencor SVC 45
9 889 Ft-tól
Electrolux Z7870EL porszívó 2 kép

Electrolux Z7870EL porszívó termékleírás

27 990 Ft-tól
2 ajánlat
 • Porszívó típusa: Porszívó,
 • Por tárolása: Porzsák nélküli,
 • Portároló mérete: 1,8 l,
 • Vezeték: Vezetékes,
 • Porszűrés: HEPA filteres,
 • Motor ereje: 800 W,
 • Résszívó fej: igen,
 • Kárpittisztító fej: igen,
 • Vezeték hossza: 4,5 m,
 • Hatósugár: 7,2 m,
 • Zajszint: 78 dB,
 • Súly: 6,21 kg
Electrolux Z7870EL termékleírás
Fő tulajdonságok
Porszívó típusa
A porszívóknál a hagyomás porszívón kívül megkülönböztetünk néhány jellemző típust:
A takarítógép nagy méretű porzsákkal, vagy portartállyal rendelkező, nagy teljesítményű készülék, amely száraz és nedves tisztításra is képes.
A morzsaporszívó kis méretű kézi porszívó, amely arra alkalmas, hogy kis felületen található szennyeződést gyorsan feltakarítsunk, így nem kell minden alkalommal elővenni a nagyobb porszívót.
A robotporszívó önnállóan működik, meghatározott útvonal alapján bejárja az adott területet és a munka végeztével visszatér a töltőállomásra.
Porszívó típusa Porszívó
Por tárolása
A porzsák anyaga lehet papír, textil, vászon. Porzsák nélküli porszívó esetén is keletkezik szemét, csak nem egy papír vagy textil zsákba, hanem egy műanyag tartályba kerül. Az ürítést, porolást tehát nem kerülhetjük el, igaz ez sokkal egyszerűbb, mint a gép belsejében elhelyezett porzsákok cseréje, ürítése.
Por tárolása Porzsák nélküli
Portároló mérete
Azt mutatja, hogy mekkora pormennyiség tárolására alkalmas a készülék. A nagyobb porzsákkal vagy portartállyal rendelkező porszívókat ritkábban kell üríteni. Méretét literben (l) szokták megadni.
Portároló mérete 1,8 l
Vezeték
Nagyobb lakások takarításához, valamint kényelmi szempontból előnyösek a vezeték nélküli készülékek, mert elkerülhető a hosszabbító használata, vagy a gyakori átcsatlakoztatás.
Vezeték Vezetékes
Porszűrés
A porszívók esetében fontos a porszűrő minősége, mert ami átfér a szűrőszövet szálai között, az visszakerül a levegőbe. Egyre gyakoribb a HEPA (High Efficiency Particulate Air) szűrő alkalmazása, amelyet arra terveztek, hogy a 0,3 mikron méretű szemcséket is megfogja. A HEPA szűrő lehetővé teszi, hogy a lakásunkat megtisztítsuk a poratkák és virágok által termelt allergénektől.
Porszűrés HEPA filteres
Motor
Motor ereje
A porszívót működtető villanymotor szokásos műszaki teljesítménye, amelyet Wattban (W) adnak meg. A szokásos házi porszívók teljesítménye 1000 és 1600 watt között mozog, ám ne feledjük, a szívóhatás általában ennek csak az ötöde.
Motor ereje 800 W
Egyéb jellemzők
Résszívó fej igen
Kárpittisztító fej igen
Vezeték hossza
Azt jelzi, hogy a gyárilag hány méter vezetékkel látták el a készüléket. Nagyobb lakások takarításához fontos, hogy hosszú vezetékkel rendelkezzen a porszívó, így elkerülhető a hosszabbító használata, vagy a gyakori átcsatlakoztatás.
Vezeték hossza 4,5 m
Hatósugár
Azt mutatja, hogy a vezetékes készüléket a konnektorba csatlakoztatva mekkora sugarú területen lehet porszívózni.
Hatósugár 7,2 m
Zajszint
Általánosan elfogadott tény, hogy a 85 dBa szint alatti hangoknak nincs hallószervi hatása.
Zajszint 78 dB
Szín kék
Termékadatok
Modell Z7870EL
Méretek
Súly 6,21 kg
« Boltok árai - Electrolux Z7870EL árlista