Electrolux ESL7510RO mosogatógép 1 kép

Electrolux ESL7510RO Mosogatógép

149 900 Ft-tól
4 ajánlat
  • Termék típusa: Beépíthető,
  • Kezelőpanel helyzete: Rejtett,
  • Terítékszám: 13 db,
  • Energiaosztály: A++ energiaosztály,
  • Szín: Inox,
  • Vízfogyasztás: 10 l,
  • Az Electrolux ESL7510RO egy beépíthető mosogatógép, amellyel rengeteg időt takaríthat meg! A készülék EnergySaver funkcióval rendelkezik, így az energia-fogyasztást akár 25%-kal is képes csökkenteni. Számos programmal rendelkezik, amelyek megkönnyítik a mosogatást, a Multitab speciális beállításokkal pedig kombinált tablettákat is lehet használni. Alacsony zajszintjének köszönhetően komfortérzetét sem zavarja meg, a program lejártát pedig hanghatással jelzi. A Electrolux ESL7510RO mosogatógép jellemzői: Hosszú élettartamú, tartós 6 program, 5 hőmérséklet LCD kijelzővel felszerelt Késleltetett indítási lehetőség (1–24 óra) Aqua Control funkció (vízvédelmi rendszer) EnergySaver (25%-kal kisebb energiafogyasztás) Elektronikus vezérlés nyomógombokkal Multitab beállítás Gyakran használt program memorizálható Automatikus kikapcsolás funkció Só és öblítőszer kijelzése Állítható felső kosár (lehajtható pohártartók) Állítható tányértartó Pohár rögzítő Hideg és meleg vízre is köthető Teljesen beépíthető 13 terítékes Hanghatással jelzi a program végét Programok: Öblítés-tartás Autoflex 45°-70° Intenzív 70 Eco 50° Quick Plus Flexiwash Műszaki adatok: Zajszint: 44dBA Vízfogyasztás: 10,2 L/ciklus Energiafogyasztás: 0,932 kWh/ciklus Energiaosztály/Tisztítási hatékonyság/Szárítási hatékonyság: AAA Méretek: 82/88×60×57 cm ,
  • Szélesség: 59,6 cm
Tartózkodási helyed:

Electrolux ESL7510RO mosogatógép termékleírás

Termék típusa
Azt mutatja, hogy a mosogatógép beépíthető-e vagy sem. Az olyan készülékeket, amelyek magassága megegyezik a standard pultmagassággal (85 cm), pult alá építhetőnek nevezzük. Ezeknek könnyen levehető a fedőlapja, és becsúsztatható a munkapult alá.
Termék típusa Beépíthető
Kezelőpanel helyzete
A rejtett kezelőpanellel rendelkező készülékek teljes mértékben beépíthetők a konyhaszekrénybe. Előnyük az előlapi kezelőpanellel rendelkező mosogatógépekhez képest, hogy észrevehetetlenül belesimulnak a bútorba, hátrányuk, hogy a program üzemelés közben nem állítható le, és nem kísérhető figyelemmel.
Kezelőpanel helyzete Rejtett
Terítékszám
A legtöbb mosogatógép tizenkét teljes teríték elmosására alkalmas. Ha nemcsak tányérokat és evőeszközöket tisztítanál, hanem lábasokat vagy más edényeket is, az az étkészletektől vesz el helyet.
Terítékszám 13 db
Energiaosztály
A háztartási gépeket energiaosztályokba sorolják, amely az energiafogyasztásukat mutatja. Az „A+++” energiaosztály a leginkább energiatakarékos és a „G” a legkevésbé.
Energiaosztály A++ energiaosztály

Gyártó: Electrolux

Termék: ESL7510RO

Az Electrolux ESL7510RO egy beépíthető mosogatógép, amellyel rengeteg időt takaríthat meg! A készülék EnergySaver funkcióval rendelkezik, így az energia-fogyasztást akár 25%-kal is képes csökkenteni. Számos programmal rendelkezik, amelyek megkönnyítik a mosogatást, a Multitab speciális beállításokkal pedig kombinált tablettákat is lehet használni. Alacsony zajszintjének köszönhetően komfortérzetét sem zavarja meg, a program lejártát pedig hanghatással jelzi. A Electrolux ESL7510RO mosogatógép jellemzői: Hosszú élettartamú, tartós 6 program, 5 hőmérséklet LCD kijelzővel felszerelt Késleltetett indítási lehetőség (1–24 óra) Aqua Control funkció (vízvédelmi rendszer) EnergySaver (25%-kal kisebb energiafogyasztás) Elektronikus vezérlés nyomógombokkal Multitab beállítás Gyakran használt program memorizálható Automatikus kikapcsolás funkció Só és öblítőszer kijelzése Állítható felső kosár (lehajtható pohártartók) Állítható tányértartó Pohár rögzítő Hideg és meleg vízre is köthető Teljesen beépíthető 13 terítékes Hanghatással jelzi a program végét Programok: Öblítés-tartás Autoflex 45°-70° Intenzív 70 Eco 50° Quick Plus Flexiwash Műszaki adatok: Zajszint: 44dBA Vízfogyasztás: 10,2 L/ciklus Energiafogyasztás: 0,932 kWh/ciklus Energiaosztály/Tisztítási hatékonyság/Szárítási hatékonyság: AAA Méretek: 82/88×60×57 cm

Electrolux ESL7510RO mosogatógép árgrafikon

Kapcsolódó kategóriák