Következő termék
Zanussi ZDV12003FA
Zanussi ZDV12003FA
86 900 Ft-tól
Electrolux ESL4500LO mosogatógép 1 kép

Electrolux ESL4500LO Mosogatógép

  • Termék típusa: Beépíthető,
  • Kezelőpanel helyzete: Rejtett,
  • Terítékszám: 9 db,
  • Energiaosztály: A+ energiaosztály,
  • Szín: Inox,
  • Vízfogyasztás: 9,5 l,
  • Az Electrolux ESL4500LO beépíthető mosogatógéppel rengeteg időt takaríthat meg! A készülék öt különböző programmal és négyféle hőmérséklettel rendelkezik, de gyorsprogramját használva 30 perc alatt is megtisztíthatja edényeit. Kialakításának köszönhetően 25%-kal kevesebb energiát fogyaszt, mint egy hasonló, A osztályú modell, így energiatakarékos is. Zajszintje rendkívül alacsony, beépített Fuzzy Logic elektronikus vezérlése pedig képes a töltethez igazítani a víz és energiafelhasználást. A Electrolux ESL4500LO mosogatógép jellemzői: Hosszú élettartamú, tartós 5 program, 4 hőmérséklet Aqua Control funkció (vízvédelmi rendszer) EnergySaver (25%-kal kisebb energiafogyasztás) Fuzzy Logic vízvédelmi rendszer Multitab beállítás Gyakran használt program memorizálható Késleltetett indítás (1–24 óra) Állítható felső kosár (lehajtható pohártartók) Állítható alsó kosár Evőeszköz kosár Teljesen beépíthető 9 terítékes Hanghatással jelzi a program végét Programok: Öblítés-tartás Autoflex 45°-70° Intenzív 70 Eco 50° Quick Plus Flexiwash Műszaki adatok: Vízfogyasztás: 9,5 L/ciklus Energiafogyasztás: 0,789 kWh/ciklus Energiaosztály: A+ Tisztítási hatékonyság: A Szárítási hatékonyság: A Méretek: 82/90×45×55 cm ,
  • Szélesség: 45 cm
Tartózkodási helyed:
 
Ez a termék jelenleg egy boltban sem kapható

Electrolux ESL4500LO mosogatógép termékleírás

Termék típusa
Azt mutatja, hogy a mosogatógép beépíthető-e vagy sem. Az olyan készülékeket, amelyek magassága megegyezik a standard pultmagassággal (85 cm), pult alá építhetőnek nevezzük. Ezeknek könnyen levehető a fedőlapja, és becsúsztatható a munkapult alá.
Termék típusa Beépíthető
Kezelőpanel helyzete
A rejtett kezelőpanellel rendelkező készülékek teljes mértékben beépíthetők a konyhaszekrénybe. Előnyük az előlapi kezelőpanellel rendelkező mosogatógépekhez képest, hogy észrevehetetlenül belesimulnak a bútorba, hátrányuk, hogy a program üzemelés közben nem állítható le, és nem kísérhető figyelemmel.
Kezelőpanel helyzete Rejtett
Terítékszám
A legtöbb mosogatógép tizenkét teljes teríték elmosására alkalmas. Ha nemcsak tányérokat és evőeszközöket tisztítanál, hanem lábasokat vagy más edényeket is, az az étkészletektől vesz el helyet.
Terítékszám 9 db
Energiaosztály
A háztartási gépeket energiaosztályokba sorolják, amely az energiafogyasztásukat mutatja. Az „A+++” energiaosztály a leginkább energiatakarékos és a „G” a legkevésbé.
Energiaosztály A+ energiaosztály

Gyártó: Electrolux

Termék: ESL4500LO

Az Electrolux ESL4500LO beépíthető mosogatógéppel rengeteg időt takaríthat meg! A készülék öt különböző programmal és négyféle hőmérséklettel rendelkezik, de gyorsprogramját használva 30 perc alatt is megtisztíthatja edényeit. Kialakításának köszönhetően 25%-kal kevesebb energiát fogyaszt, mint egy hasonló, A osztályú modell, így energiatakarékos is. Zajszintje rendkívül alacsony, beépített Fuzzy Logic elektronikus vezérlése pedig képes a töltethez igazítani a víz és energiafelhasználást. A Electrolux ESL4500LO mosogatógép jellemzői: Hosszú élettartamú, tartós 5 program, 4 hőmérséklet Aqua Control funkció (vízvédelmi rendszer) EnergySaver (25%-kal kisebb energiafogyasztás) Fuzzy Logic vízvédelmi rendszer Multitab beállítás Gyakran használt program memorizálható Késleltetett indítás (1–24 óra) Állítható felső kosár (lehajtható pohártartók) Állítható alsó kosár Evőeszköz kosár Teljesen beépíthető 9 terítékes Hanghatással jelzi a program végét Programok: Öblítés-tartás Autoflex 45°-70° Intenzív 70 Eco 50° Quick Plus Flexiwash Műszaki adatok: Vízfogyasztás: 9,5 L/ciklus Energiafogyasztás: 0,789 kWh/ciklus Energiaosztály: A+ Tisztítási hatékonyság: A Szárítási hatékonyság: A Méretek: 82/90×45×55 cm

Kapcsolódó kategóriák