Electrolux Ergorapido ZB3105 porszívó 1 kép

Electrolux Ergorapido ZB3105

46 590 Ft-tól
3 ajánlat
  • Porszívó típusa: Álló,
  • Por tárolása: Porzsák nélküli,
  • Portároló mérete: 0,5 l,
  • Vezeték: Vezeték nélküli,
  • Porszűrés: HEPA filteres,
  • Zajszint: 79 dB,
  • Magasság: 11,45 cm,
  • Szélesség: 2,65 cm,
  • Mélység: 1,45 cm,
  • Súly: 3,15 kg
Tartózkodási helyed:

Electrolux Ergorapido ZB3105 porszívó ajánlataink

Electrolux Ergorapido ZB3105 porszívó termékleírás

Porszívó típusa
A porszívóknál a hagyomás porszívón kívül megkülönböztetünk néhány jellemző típust:
A takarítógép nagy méretű porzsákkal, vagy portartállyal rendelkező, nagy teljesítményű készülék, amely száraz és nedves tisztításra is képes.
A morzsaporszívó kis méretű kézi porszívó, amely arra alkalmas, hogy kis felületen található szennyeződést gyorsan feltakarítsunk, így nem kell minden alkalommal elővenni a nagyobb porszívót.
A robotporszívó önnállóan működik, meghatározott útvonal alapján bejárja az adott területet és a munka végeztével visszatér a töltőállomásra.
Porszívó típusa Álló
Por tárolása
A porzsák anyaga lehet papír, textil, vászon. Porzsák nélküli porszívó esetén is keletkezik szemét, csak nem egy papír vagy textil zsákba, hanem egy műanyag tartályba kerül. Az ürítést, porolást tehát nem kerülhetjük el, igaz ez sokkal egyszerűbb, mint a gép belsejében elhelyezett porzsákok cseréje, ürítése.
Por tárolása Porzsák nélküli
Portároló mérete
Azt mutatja, hogy mekkora pormennyiség tárolására alkalmas a készülék. A nagyobb porzsákkal vagy portartállyal rendelkező porszívókat ritkábban kell üríteni. Méretét literben (l) szokták megadni.
Portároló mérete 0,5 l
Vezeték
Nagyobb lakások takarításához, valamint kényelmi szempontból előnyösek a vezeték nélküli készülékek, mert elkerülhető a hosszabbító használata, vagy a gyakori átcsatlakoztatás.
Vezeték Vezeték nélküli
Porszűrés
A porszívók esetében fontos a porszűrő minősége, mert ami átfér a szűrőszövet szálai között, az visszakerül a levegőbe. Egyre gyakoribb a HEPA (High Efficiency Particulate Air) szűrő alkalmazása, amelyet arra terveztek, hogy a 0,3 mikron méretű szemcséket is megfogja. A HEPA szűrő lehetővé teszi, hogy a lakásunkat megtisztítsuk a poratkák és virágok által termelt allergénektől.
Porszűrés HEPA filteres

Gyártó: Electrolux

Termék: Ergorapido ZB3105

akkumulátoros porszívó kivehető morzsaporszívóval Termékcsalád ErgoRapido Brush-Roll-Clean Max. teljesítmény: 14.4 V Portartály méret: 0,5l Extra tulajdonságok -Brush Roll Clean technológia (egyedülálló forgókefe tisztítás - a feltekeredett hajszálakat egy penge vágja el) -hosszú üzemidejű Lithium TurboPower akkumulátor (hosszabb működés, rövidebb töltési idő) -2 az 1-ben funkció: kivehető morzsaporszívó rész -180°-os Easysteer™ mozgástartomány -ciklon portartály -beépített tartozékok -könnyű portartályürítés, gyors szűrőtisztítás -két teljesítményfokozat -DustSpotter™ LED-világítás Egyéb jellemzők -töltöttségkijelzés -gumiborítású fogófelület Szívófej motoros szívófej Egyéb tartozékok kis kefe, résszívófej Zajszint: 79 dB (A)  

Electrolux Ergorapido ZB3105 porszívó árgrafikon

Kapcsolódó kategóriák