EINHELL TH-VC 1820 S porszívó 1 kép

EINHELL TH-VC 1820 S

16 200 Ft-tól
5 ajánlat
 • Porszívó típusa: Porszívó,
 • Por tárolása: Porzsák nélküli,
 • Portároló mérete: 20 l,
 • Vezeték: Vezetékes,
 • Porszűrés: Mikrofilteres,
 • Motor ereje: 1 200 W,
 • Nedves tisztítás: Igen,
 • Résszívó fej: igen,
 • Zajszint: 80 dB
Tartózkodási helyed:

EINHELL TH-VC 1820 S porszívó ajánlataink

EINHELL TH-VC 1820 S porszívó termékleírás

Porszívó típusa
A porszívóknál a hagyomás porszívón kívül megkülönböztetünk néhány jellemző típust:
A takarítógép nagy méretű porzsákkal, vagy portartállyal rendelkező, nagy teljesítményű készülék, amely száraz és nedves tisztításra is képes.
A morzsaporszívó kis méretű kézi porszívó, amely arra alkalmas, hogy kis felületen található szennyeződést gyorsan feltakarítsunk, így nem kell minden alkalommal elővenni a nagyobb porszívót.
A robotporszívó önnállóan működik, meghatározott útvonal alapján bejárja az adott területet és a munka végeztével visszatér a töltőállomásra.
Porszívó típusa Porszívó
Por tárolása
A porzsák anyaga lehet papír, textil, vászon. Porzsák nélküli porszívó esetén is keletkezik szemét, csak nem egy papír vagy textil zsákba, hanem egy műanyag tartályba kerül. Az ürítést, porolást tehát nem kerülhetjük el, igaz ez sokkal egyszerűbb, mint a gép belsejében elhelyezett porzsákok cseréje, ürítése.
Por tárolása Porzsák nélküli
Portároló mérete
Azt mutatja, hogy mekkora pormennyiség tárolására alkalmas a készülék. A nagyobb porzsákkal vagy portartállyal rendelkező porszívókat ritkábban kell üríteni. Méretét literben (l) szokták megadni.
Portároló mérete 20 l
Vezeték
Nagyobb lakások takarításához, valamint kényelmi szempontból előnyösek a vezeték nélküli készülékek, mert elkerülhető a hosszabbító használata, vagy a gyakori átcsatlakoztatás.
Vezeték Vezetékes
Porszűrés
A porszívók esetében fontos a porszűrő minősége, mert ami átfér a szűrőszövet szálai között, az visszakerül a levegőbe. Egyre gyakoribb a HEPA (High Efficiency Particulate Air) szűrő alkalmazása, amelyet arra terveztek, hogy a 0,3 mikron méretű szemcséket is megfogja. A HEPA szűrő lehetővé teszi, hogy a lakásunkat megtisztítsuk a poratkák és virágok által termelt allergénektől.
Porszűrés Mikrofilteres

Gyártó: EINHELL

Termék: TH-VC 1820 S

 • száraz- nedves porszívó 1250W0l-es rozsdamentes acél tartály, könnyen tisztítható4 sima járású kerékHordozó markolat és tartó a szívócsőnek (és egyéb tartozékoknak)3 részes műanyag szívócső és nagy méretű szívófejHa a tartály megtelt, a porszívó automatikusan leállLeszállított tartozékok:Szívótömlő 36 mm x 1,5 mPorgyűjtőHabszivacs szűrőRésszívóAdapterHosszabbító cső O 36 mmNagy szívófúvóka a szőnyegek és sima padló részéreGarancia: 1 év Teljesítmény: 1250 WSzívóerő: 18 kPaSzívócső átmérő: 36 mmTömlőhossz: 1,5 mTartályméret: 20 LZajszint: 80 dB (A)Méret: 326 x 323 x 460 mmSúly: 4,46 kg
 • EINHELL TH-VC 1820 S porszívó árgrafikon

  Kapcsolódó kategóriák