Előző termék
Teac A-R650
Teac A-R650
124 990 Ft-tól
Következő termék
Yamaha R-N301 SI
Yamaha R-N301 SI
99 999 Ft-tól
Denon PMA-2500NE prémium ezüst 3 év gar. erősítő
TOP 8
1 kép

Denon PMA-2500NE prémium ezüst 3 év gar.

799 990 Ft-tól
3 ajánlat
 • SZTEREÓ INTEGRÁLT ULTRA HIGH CURRENT ERŐSÍTŐTermékinformáció:A Denon az egyike azon kevés audio márka közül, amely továbbra is aktívan fejleszti a HiFi komponenseket és sok fontos, folyamatosan finomított és alkamazott HiFi audio technológiával rendelkezik.
 • A 2500NE sorozat a mai kor követelményeinek megfelelően került kifejlesztésre mind veterán mérnökök és tehetséges fiatal mérnökök által, akik örökölték a sok-sok éven, évtizeden keresztül felhalmozódott Denon technológiákat és a szakértelmet.
 • A PMA-2500NE minősége jóval túlmutat a Denon előző, PMA-2000-es sorozatán, a maga szigorú "Simple & Straight" áramköri tervezési filozófiájával, ami biztosítja a tiszta és hamisítatlan hang élvezetét.
 • A rendkívüli minőségű és egyedi Denon technológiák, valamint a modern csatlakoztathatóságok gondoskodnak arról, hogy a PMA-2500NE egy igazi mestermű legyen a mai audio technikában.
 • Ahhoz, hogy a hangzás kifogástalan egyensúlyban legyen, finom részletekkel és lendülettel teli, a PMA-2500NE rendelkezik az Ultra High Current MOS (UHC-MOS) FET-ekkel, amely által képes előállítani azt a bőséges áramot a push-pull konfigurációban, ami szükséges a kiváló linearitáshoz a végfokozatban a zenei részletektől a robusztus megszólalásig az egész hangtartományban.
 • A Precíziós Közvetlen Mechanikai Alap konstrukció alaposan elnyomja a rezgést, így minimálisra csökkentve annak a káros hatását a kimeneti jelre.
 • A készülékház megépítésnél hat független blokkot alkalmaztak és a nagy, magas minőségű hangerő potméter még tovább elnyomja a külső zajt, és a nem kívánt interferenciát a részek között.
 • A PMA-2500NE két transzformátorral van felvértezve, amelyeket ellentétes irányban szereltek egy szivárgásmentes (LC) aljzat rendszerbe, így megszünteti a mágneses fluxus kölcsönhatásokat - egy olyan zajforrást, amelyet a szivárgó transzformátorok okozhatnak.
 • Minden lényeges alkatrészt szigorúan válogattak, így biztosították azt a kiváló hangminőséget, amelyről a Denon oly híres.
 • A magas minőségű phono-ekvalizer (MM/MC) miatt a PMA-2500NE a legjobb választás a vinyl szerelmesei számára.
 • Az analóg bemeneteken elérhető legjobb minőség érdekében a PMA tartalmaz egy analóg módot, amely lehetővé teszi, hogy kikapcsoljuk az olyan nem használt részeket, mint a digitális bemenet áramkör, vagy az alacsony zajszintű kijelző.
 • 2 x 160 W (4 ohm) kimeneti teljesítményAdvanced Ultra High Current (UHC) -MOS Single Push-Pull áramkör erősítő, új Schottky diódákkalDAC master órajel tervezésUSB-B bemenet a magas felbontású audióhoz: akár 384 kHz / 32 bit és 11.
 • 2 MHz DSDDigitális leválasztó, hogy megszüntesse a magas frekvenciás zajokat a számítógépről az USB-B bemenetenAlacsony zajszintű OLED kijelző a forrás és a mintavételi ráta feltüntetéséreAnalóg mód a tiszta audió reprodukcióhoz, kikapcsolja a digitális audio áramkört és a kijelzőtAdvanced AL32 Processing PlusKözvetlen Mechanikai Alap Konstrukció a nemkívánatos vibráció lecsökkentéséreAlváz konstrukció 6 független blokkal a zajok megszüntetéséreSzivárgás-mentesen szerelt kettős transzformátorFő transzformátor külön tápegységekkel az analóg és digitális áramkörökhözSzéles dinamikatartományú lejátszás, támogatja a nagyfelbontású audio forrásokatKiváló minőségű hangerőszabályzó, pontos beállítás2 digitális optikai és 2 digitális koaxiális bemenetNagy teljesítményű MM & MC Phono Equalizer erősítőElérhető prémium ezüst színben
Tartózkodási helyed:

Denon PMA-2500NE prémium ezüst 3 év gar. erősítő ajánlataink

További ajánlataink

Denon PMA-2500NE prémium ezüst 3 év gar. erősítő árgrafikon

Árfigyelés