Candy CCTOS 502 W hűtőgép, hűtőszekrény 1 kép

Candy CCTOS 502 W Hűtőszekrény

41 201 Ft-tól
2 ajánlat
  • Teljes kapacitás: 97 l,
  • Hűtő kivitele: Belső mélyhűtős,
  • Hűtő típusa: Szabadonálló,
  • Energiaosztály: A+ energiaosztály,
  • Hűtő kapacitása: 84 l,
  • Ajtó típusa: Változtatható,
  • Fagyasztó kapacitása: 13 l
Tartózkodási helyed:

Candy CCTOS 502 W hűtőgép, hűtőszekrény ajánlataink

További ajánlataink

Candy CCTOS 502 W hűtőgép, hűtőszekrény termékleírás

Teljes kapacitás
Megmutatja a hűtőgép hasznos térfogatát literben (l) kifejezve.
Teljes kapacitás 97 l
Hűtő kivitele
A kivitel a hűtő és a fagyasztó rész egymáshoz képesti elhelyezedését mutatja. Így beszélhetünk egyajtós kivitelről, valamint felső, alsó vagy oldalsó fagyasztós modellekről, amelyeknek a fagyasztórésze külön ajtóval rendelkezik. Az oldalsó fagyasztós modelleket, side-by-side, vagy amerikai hűtőnek is nevezik.
Hűtő kivitele Belső mélyhűtős
Hűtő típusa
Azt mutatja, hogy a hűtőgép beépíthető-e vagy sem. Az olyan készülékeket, amelyek magassága megegyezik a standard pultmagassággal (85 cm), pult alá építhetőnek nevezzük. Ezeknek könnyen levehető a fedőlapja, és becsúsztatható a munkapult alá.
Hűtő típusa Szabadonálló
Energiaosztály
Minden nagyháztartási géphez tartozik egy adat, ami az energiafogyasztását mutatja. Ez az adat egy osztályozás, az „A+” energiaosztály használja a legkevesebb vizet, áramot, vagy gázt, a „G” a legtöbbet. A legújabb gépeknél már találkozhatunk A++ és A+++ jelöléssel is. Vásárláskor ez az adat könnyen segíthet döntésünkben.
Energiaosztály A+ energiaosztály

Gyártó: Candy

Termék: CCTOS 502 W

A Candy CCTOS 502 W Szabadonálló hűtőszekrény A+ energiahatékonyságának köszönhetően energiafelhasználása igen alacsony, emellett csökkenti a környezetre gyakorolt negatív hatásokat is. A hűtőszekrényben található egy belső fagyasztó, melynek űrtartalma 13 liter. A tárolófiókban zöldségeket, gyümölcsöket, míg az állítható magasságú polcokon egyéb élelmiszereket tárolhat. A Candy CCTOS 502 W Szabadonálló hűtőszekrény jellemzői: A+ energiahatékonyság Belső fagyasztó Tárolófiók Állítható magasságú polcok 2 üvegpolc 3 ajtórekesz Automatikus leolvasztás a hűtőtérben Mechanikus hőmérséklet szabályozás LED világítás Fogyasztás: 0,488 kWh / 24 h Hűtőtér nettó űrtartalma: 97 l Fagyasztó űrtartalma: 13 l Klímaosztály: N Zajszint: 40 dB Szín: fehér Méretek: 85 × 50 × 56 cm Fagyasztó: 1 rekesz Kézi leolvasztás

Candy CCTOS 502 W hűtőgép, hűtőszekrény árgrafikon

Kapcsolódó kategóriák