Következő termék
Sencor SVC 45
Sencor SVC 45
9 889 Ft-tól
Bosch BGB45330 porszívó 1 kép
-6%

Bosch BGB45330

41 900 Ft-tól
6 ajánlat
 • Porszívó típusa: Porszívó,
 • Por tárolása: Porzsákos,
 • Portároló mérete: 5 l,
 • Vezeték: Vezetékes,
 • Porszűrés: HEPA filteres
Tartózkodási helyed:

Bosch BGB45330 porszívó ajánlataink

Bosch BGB45330 porszívó termékleírás

Porszívó típusa
A porszívóknál a hagyomás porszívón kívül megkülönböztetünk néhány jellemző típust:
A takarítógép nagy méretű porzsákkal, vagy portartállyal rendelkező, nagy teljesítményű készülék, amely száraz és nedves tisztításra is képes.
A morzsaporszívó kis méretű kézi porszívó, amely arra alkalmas, hogy kis felületen található szennyeződést gyorsan feltakarítsunk, így nem kell minden alkalommal elővenni a nagyobb porszívót.
A robotporszívó önnállóan működik, meghatározott útvonal alapján bejárja az adott területet és a munka végeztével visszatér a töltőállomásra.
Porszívó típusa Porszívó
Por tárolása
A porzsák anyaga lehet papír, textil, vászon. Porzsák nélküli porszívó esetén is keletkezik szemét, csak nem egy papír vagy textil zsákba, hanem egy műanyag tartályba kerül. Az ürítést, porolást tehát nem kerülhetjük el, igaz ez sokkal egyszerűbb, mint a gép belsejében elhelyezett porzsákok cseréje, ürítése.
Por tárolása Porzsákos
Portároló mérete
Azt mutatja, hogy mekkora pormennyiség tárolására alkalmas a készülék. A nagyobb porzsákkal vagy portartállyal rendelkező porszívókat ritkábban kell üríteni. Méretét literben (l) szokták megadni.
Portároló mérete 5 l
Vezeték
Nagyobb lakások takarításához, valamint kényelmi szempontból előnyösek a vezeték nélküli készülékek, mert elkerülhető a hosszabbító használata, vagy a gyakori átcsatlakoztatás.
Vezeték Vezetékes
Porszűrés
A porszívók esetében fontos a porszűrő minősége, mert ami átfér a szűrőszövet szálai között, az visszakerül a levegőbe. Egyre gyakoribb a HEPA (High Efficiency Particulate Air) szűrő alkalmazása, amelyet arra terveztek, hogy a 0,3 mikron méretű szemcséket is megfogja. A HEPA szűrő lehetővé teszi, hogy a lakásunkat megtisztítsuk a poratkák és virágok által termelt allergénektől.
Porszűrés HEPA filteres

Gyártó: Bosch

Termék: BGB45330

 • Padlóporszívó, porzsákos,vezetékes, 650W, feketeTermékinformáció:Szűrő fajtája: mosható HEPA H 13Szín: feketeTeljesítményfelvétel: 650 WEnergiaosztály: AÉves energiafogyasztás: 28 kWh/évKeménypadló tisztítási hatékonyság: APorkibocsátási hatékonyság: ASzőnyegtisztítási osztály: CZajszint: 74 dBPor kapacitás: 5 lNyél: teleszkópos fémHatósugár: 10 mKábelhossz: 7 mMéret: 260 x 300 x 470 mmSúly: 8 kgÁttekintés:QuattroPower System: a Bosch 4 elemből álló technológiai újdonsága, mely kiváló tisztítási eredményt biztosít alacsony energiafogyasztás mellett.
 • -PowerProtect System: a hosszantartó szívóhatásért, még tele porzsák esetén is-Kevesebb porzsákcsere és alacsonyabb költségek.
 • Mindez az 5 literes porzsák méretnek köszönhetően.
 • -Mosható HEPA higiéniai szűrő: megfelelő védelem az allergiásoknak is.
 • Ennek segítségével elérhető a legjobb A porvisszabocsájtási osztály.
 • Bosch BGB45330 porszívó árgrafikon

  Árfigyelés

  Kapcsolódó kategóriák