Előző termék
Beliani Elektromos teraszfűtő - infravörös - függő - KABA
Beliani Elektromos teraszfűtő - infravörös - függő - KABA
32 999 Ft-tól
Következő termék
Beliani Elektromos teraszfűtő - infravörös - oszlop - magas - VEZUVIO
Beliani Elektromos teraszfűtő - infravörös - oszlop - magas - VEZUVIO
59 999 Ft-tól
Beliani Elektromos teraszfűtő - infravörös - oszlop - alacsony - VEZUVIO kerti bútor 1 kép

Beliani Elektromos teraszfűtő - infravörös - oszlop - alacsony - VEZUVIO

39 999 Ft-tól
Árak - 2 ajánlat
  • Merüljön bele az éjszaka mélyébe teraszfűtőnkkel, hiszen sose volt kellemesebb és kényelmesebb egy kerti grillezés akár az ősz pompás színeiben is! Praktikus formájának és helytakarékos méretének köszönhetően termékünket teljes nyugalommal helyezheti az erkélyre, teraszra vagy természetesen kertjébe.
  • Engedje, hogy termékünk legyen az est fénypontja és élvezze ki termékünk remek tulajdonságait szerettei körében! Részletek: Méretek: 64 x 19 cm (M x Ø) Talapzat átmérője: 19 cm Búra átmérője: 11 cm Szín: króm/fekete Anyag: Váz: alumínium Fogantyú: műanyag Védőrács: acél Állvány: acél Súly: 4,50 kg Műszaki adatok: Áramerősség: 13 A Teljesítmény: 800 W Hálózati feszültség: 220-240 V (50 Hz) A kábel maximális hossza: 1,8 m Égési tér: halogén lámpa (arany porszórt) Fűtőfelület: 5 m2 Biztonság: borulásvédett Védelmi osztály: IP 55 (fröccsenő víz ellen védett) Standard: PAH, RoHS Minősítések: GS, CE, CB A termék előnyei: Hidegebb napokon meghosszabbíthatja nyarait Bárhova felszerelhető, biztonságosan helyezhető gyermekek és házi kedvencek elől Azonnali fűtés – nincs bemelegedési fázis Tartós infravörös cső (kb.
  • 5000 óra) A meleget árasztó fűtőtest egyenletesen ereszt és nem egy pontba célozza ennek a sugárzását.
  • Hatásos, pontos és azonnali melegítés Egyedi infravörös fűtés, a hőleadó különösen energiahatékony és eredményes Az infravörös sugarak nem csak a külteret melegítik fel, hanem a testet is Kellemes napsütést idéző hatás Az árasztott hőt szél nem tudja elfújni Zajmentes és szagtalan Kibocsátás mentes (alkalmas beltérre) Nem veri fel a port Oxigént nem fogyaszt Első osztályú minőség, stílusos dizájn Helytakarékos Biztonság és ápolás Minimális távolság a faltól: 100 cm.
  • Amikor a készülék az elektromos hálózatra van kapcsolva, ne nyúljon hozzá Amennyiben még nem hűlt le a készülék, ne nyúljon hozzá Válassza le az elektromos hálózatról tisztítás előtt Ne merítse vízbe Tisztítsa nedves, puha ronggyal
Tartózkodási helyed:

Beliani Elektromos teraszfűtő - infravörös - oszlop - alacsony - VEZUVIO kerti bútor ajánlataink

Beliani Elektromos teraszfűtő - infravörös - oszlop - alacsony - VEZUVIO kerti bútor árgrafikon

Árfigyelés