Beko BIM 22304 XCS sütő 1 kép

Beko BIM 22304 XCS Sütő

79 900 Ft-tól
1 ajánlat
 • Energiaforrás: Elektromos,
 • Sütő jellege: Beépíthető,
 • Sütő mérete: 71 l,
 • Funkciók száma: 8 db,
 • Energiaosztály: A,
 • Tisztítás: Manuális,
 • Szín: Inox,
 • Alsó és felső sütés: igen,
 • Légkeverés: igen,
 • Grill: igen,
 • Szélesség: 59,4 cm
Tartózkodási helyed:

Beko BIM 22304 XCS sütő termékleírás

Energiaforrás
A modernebb sütők elektromos üzeműek, a régebbi modellekkel ellentétben, amelyek gázzal működnek.
Energiaforrás Elektromos
Sütő jellege
A beépíthető sütők önállóan beszerelhetők a konyhabútor munkalapjába, főzőlap nem tarozik hozzájuk.
A sütő szett a sütő és főzőlap párosát jelenti, amelyek önállóan beépíthetők.
Az asztali sütők kisebb térfogatú elektromos készülékek, amely nem beépíthetők, hanem körbeépíthetők, vagy asztalra, polcra helyezhetők.
Sütő jellege Beépíthető
Sütő mérete
A sütők hasznos belső térfogatát literben (l) adják meg. A belméretet a tűzhelyek szélessége, illetve a beépítési méretek határozzák meg.
Sütő mérete 71 l
Funkciók száma
Azt mutatja, hány féle programra képes a sütő.
Funkciók száma 8 db
Energiaosztály
A háztartási gépeket energiaosztályokba sorolják, amely az energiafogyasztásukat mutatja. Az „A+++” energiaosztály a leginkább energiatakarékos és a „G” a legkevésbé.
Energiaosztály A
Tisztítás
A sütők tisztítását többféle eljárással könnyítik meg a gyártók. A legnépszerűbbek:
Pirolitikus öntisztítás: A sütő 500 °C forrósodik fel és leégeti a szennyeződést a falakról, a végén csak a hamut kell kiseperni az aljáról. Vegyszerek nélküli technológia, a legfejlettebb jelenleg. Hátránya, hogy erősen növeli a fogyasztást, és az elhasználódást.
Katalitikus öntisztítás: A sütők belső falainak speciális zománcozása katalizátorokat tartalmaz, amelyek 200°C-300°C-os hőmérsékleten oxigén hatására átalakítják a szennyeződéseket. A speciális zománcozás nagyon sérülékeny, mechanikai hatásokkal (pl.: surolószivacs) szemben nem ellenálló.
További módszerek például az EcoClean, az AquaClean, vagy az Öko Therm.
Tisztítás Manuális

Gyártó: Beko

Termék: BIM 22304 XCS

 • Beépíthető sütő A energiaosztály rozsdamentes acélTermékinformáció:Elegáns dizájn, fekete üveg, és rozsdamentes acél elemek felhasználásával készültTeljesen elektronikus irányítás az LCD érintőkijelző segítségévelÉrintőkijelzőjén beálítható az idő, időzítő is3 rétegű üvegajtóval van felszerelveA hűtő ventilátor a sütő hátulját és az elektronikát védi a túlmelegedéstőlBelső világításLassan záródó ajtó – a becsapódás ellenKatalitikus hátsó lemez a környezetvédelem érdekébenGyerekzárLégkeveréses üzemmód„A“ energiaosztályi besorolás71 l-es űrtartalommal rendelkezikMéretei: 59,5×59,4×56,7 cm (Ma x Szé x Mé)Méretek a beépítéshez: 59×56×55 cm (Ma x Szé x Mé)Sütési funkciók:Alsó + felső hősugárzó – hagyományos sütésAlsó és felső hősugárzó légkeveréssel – egyszerre több szinten történő sütéshezRight hot air – egyszerre két szinten süthet előmelegítés nélkül akár még jobb hőeloszlással3D sütés – Az összes hősugárzó és a légkeverés egyszerre működikFull Grill – húsok grillezéséhezLower Grill – Alacsony hőfokozaton dolgozó felső hősugárzó, ideális barnításhoz, pirításhozMelegítési funkcióOlvasztási funkcióTartozékok:Rács2 db tepsi1 db teleszkópos polcMÉRET 59,5 x 59,4 x 56,7 cm
 • Beko BIM 22304 XCS sütő árgrafikon

  Kapcsolódó kategóriák