Bock Hárslevelű bor 1 kép

Bock Hárslevelű

Tartózkodási helyed:
 
Ez a termék jelenleg egy boltban sem kapható

Bock Hárslevelű bor termékleírás

Színvilág
Fehér: Fehér szőlőből készül, a halványtól a sűrűnek tetsző aranyló-méz árnyalatig.
Rosé („rozé”): Vörös szőlőből készül. A mustot nem hagyják olyan sokáig állni a ledarált szőlőn, mint a vörösbor esetében.
Siller: A vörösborokra jellemző tulajdonságú, kevésbé mélyvörös, illatos és nem savas bor. A könnyedebb, illatos, vörösbort adó fajtákból készítik (pl.: Kadarka, Menoir, Pinot Noir és a Kékfrankos). Úgy készítik, mint a vörösborokat, csak az erjesztés során nem várják meg, hogy a kékszőlő héjából teljesen kiázzanak a csersavak, az ízek és a színek, hanem a borász ízlésének megfelelő pillanatban préselik ki, amikor a bor színe még csak közelít a vörös felé.
Vörös: A vöröstől a mélybordóig terjedő árnyalatok. Kékszőlőből készül, a must sokáig a ledarált, kipréselt szőlőszemeken marad.
Színvilág fehér