1022 termék, 11. oldal
Az Élmény leírásaKiváló ajándék a NagyNap ajándékutalvány, mert a megajándékozott döntheti el, hogy milyen programra szeretné beváltani, egyre vagy akár többre.Fontos információkAz ajándékutalványért választott élmény(ek) Voucher érvényessége a beváltástól számított 12 hónap. A kiválasztott élmény(ek) Voucherét érvényesíteni kell a felhasználáshoz....
NagyNap.hu Paintball Budapest legnagyobb pályáján 200 db golyóval

NagyNap.hu Paintball Budapest legnagyobb pályáján 200 db golyóval

 • Az Élmény leírása A hatalmas, 27 hektáros kiterjedésű helyszínen 9 különböző típusú, változatos pályát alakítottak ki, melyeken körforgásszerű rendben, egyik pályáról a másikra haladva zajlik a játék. Tesztelje a különböző stílusú pályákat, és derítse ki, milyen típusú játékos! A sokszínűség garantált, mint ahogyan az is, hogy előbb fárad el, minthogy a tesztelés végére érne. Mindez Budapest határain belül! Időpont egyeztetés Érdemes a voucher kézhezvételétől számított 1 hónapon belül időpontot egyeztetni a szolgáltató partnerrel. A partner elérhetőségeit a megvásárolt program vouchere tartalmazza. Fontos információk Az ár tartalmazza a korlátlan idejű pályahasználatot, a megadott mennyiségű festékgolyót, a teljes felszerelést (fegyver, fejvédő maszk, overall, igény esetén mellkasvédő). Az Élmény időtartama A pályát nyitvatartási időben, korlátlanul lehet használni. Létszám A voucher 1 fő résztvételét tartalmazza, az élvezetes játékhoz 6 fő javasolt! Javasolt öltözet Az évszaknak megfelelő sportos, laza öltözet javasolt, illetve olyan cipő, amit nem sajnálunk. Időjárási körülmények Az időjárás befolyásolhatja a programot, ezért kérjük mindenképpen egyeztessen szolgáltató partnerünkkel. Egyéb információk Igény és megfelelő létszám esetén, külön térítés ellenében lehetőség van bográcsozásra, grillezésre, illetve transzferre. Kényelmi szempontok A Paintball pályák területén a kulturált játék biztosítására öltözőt, zuhanyzót, WC-t, illetve őrzött parkolót alakítottak ki a játékosok számára.
NagyNap.hu Paintball Budapest legnagyobb pályáján 200 db golyóval további adatai

7 990 Ft

tovább az üzletbe
NagyNap.hu - Életre szóló élmények Olümposz Folyékony Aranya

NagyNap.hu - Életre szóló élmények Olümposz Folyékony Aranya

 • A pihentetõ kezelés 60 perces.;A voucher 1 fõ részvételét biztosítja.;Az olívaolaj az isteneknek járó gazdagság és erõ kifogyhatatlan forrásának szimbóluma. Igazi édeni ajándék, a föld tiszta esszenciája. A rituálé során megitatjuk bõrét a tápláló olajok egyikével (bazsalikom, grapefruit, citrom, szantálfa, levendula), majd relaxáló masszázzsal kényeztetjük testét az olívaolaj õsi erejével. Végül bazsalikomos pakolással testét életenergiával töltjük fel.;
NagyNap.hu - Életre szóló élmények Olümposz Folyékony Aranya további adatai

15 900 Ft

tovább az üzletbe
NagyNap.hu Burgermánia - privát főzőkurzus 2 fő

NagyNap.hu Burgermánia - privát főzőkurzus 2 fő

NagyNap.hu Burgermánia - privát főzőkurzus 2 fő további adatai

49 900 Ft

tovább az üzletbe
 Quad túra haladó

Quad túra haladó

 •   Hazánk egyetlen legális, közterületen haladó quad túrája nálunk található!   Egy igazi, extrém quad túrát nem lehet kivitelezni egy néhányszáz négyzetméteres, bekerített területen, rendszám nélkül pedig közterületen, akár egy szántóföld mentén is szigorúan tilos quadozni, sokszázezer forintos büntetés lehet az ilyen quadozás vége.
 •   Éppen ezért a mi quadjaink rendszámosak, így a Gödöllői Dombság vadregényes részein felejthetetlen túrákat tudunk tenni.
 •     Quadjaink nagyméretű, 300 cm³-es,  kétszemélyes, automata váltós túra quadok, felezőváltóval, négykerék hajtással, első differenciálzárral, csörlővel így alkalmasak extrém akadályok leküzdésére is.
 •   Vezetésük különleges előképzettséget nem igényel, de fantasztikus élményt jelent.
 •   Aki nem szeretne vezetni, vagy nincs jogosítványa, utasként is jöhet a túrára.
 • Akár gyermek is részt vehet a kalandban a szülő felelősségére, de fontos hogy leérjen a lába a lábtartóig (kb.
 • 140 cm-es magasság szükséges)   A quadot felváltva is vezethetik a vendégek (A vagy B kategóriás jogosítvány szükséges)   A quad túra menete: Vendégeinket partnerszállodánkban fogadjuk, rövid elméleti bevezető után, irány a terep! Néhány száz méter megtétele után elhagyjuk az épített utat, és a kezdeti könnyű, de nagyon szép szakaszok után, egyre nehezebb szakaszok következnek.
 •   Ez a túra már igazi megmérettetést kínál vendégeinknek, szükség lesz némi ügyességre, és egy cseppnyi bátorságra, ha ki akarjuk aknázni a quadok félelmetes terepképességeit!     Természetesen itt is az első számú szempont vendégeink élménye, és biztonsága, tehát senkit nem állítunk megoldhatatlan, vagy balesetveszélyes feladat elé, ez a túra csak Önről, vagy az Ön által megajándékozott vendégekről szól, a túra nehézségi szintjét mindíg az adott vezetőkhöz igaztjuk!   Ha a túrát megelőzően megfelelő mennyiségű csapadék esett, komoly sarazásra számíthatunk! Az alap túra bejárása után tovább indulunk, extrém meredekek, és lélegzetelállító ereszkedések következnek.
 •    Túraútvonalunk gyönyörű tájon vezet de természetvédelmi területre nem hajtunk be a quadokkal!   Ha szeretne ennél is komolyabb terepviszonyok között quadozni, tekintse meg extrém quad túra, és off road quad túra programunk leírását.
 •   Résztvevők száma: A túrán egy quaddal 1-2 fő vehet részt 75-80 perc vezetési idővel, vagy két quaddal 2-4 fő vezethet, 60 perces időtartamban.
 • Helyszín: Gödöllői dombság Találkozó: Gödön (Budapesttől 16 km) Bukósisakot biztosítunk.
 • Lebonyolítás: egész évben.
 • Ez a quad túra élményajándék egy évig beváltható !   A vendégek együttes súlya biztonsági okokból  nem haladhatja meg a 180 kg-ot quadonként.
 •   További információt kapcsolat menüpontunk segítségével kérhet.
 •  Helyeztesse el saját fotóját, személyes üzenetét  ajándékutalványunkon!     Ajándékutalvány vásárlás nélkül is átélheti a kalandot, kérjen időpontot most a program lebonyolítására ! (fizetés a helyszínen készpénzben, bankártyával, vagy szép kártyával is megoldható)         Ez a quad túra élményajándék megvásárolható Szép Kártya (szabdidő alszámla) segítségével is !              Az alábbi videó extrém quad túránkon készült:     Ajándék tipp:  Ideális szülinapi ajándék, ajándék férfiaknak, névnapi ajándék, ajándék pároknak, nagyon jó nászajándék ötlet,extrém ajándék, karácsonyi ajándék pároknak  
Quad túra haladó további adatai

29 900 Ft

tovább az üzletbe
 Quad és Terepjáró túra egymás után

Quad és Terepjáró túra egymás után

 •   Vajon melyik program tetszene a megajándékozottnak: A quad túra vagy a terepjáró vezetés ?   Nehéz eldönteni tudjuk, ezzel a kérdéssel sokszor fordulnak hozzánk megrendelőink, éppen ezért ez az élményajándék utalványunk mindkét programra meghívást jelent.
 •   A megajándékozott részt vehet egy alap quad túrán, majd rögtön ezután egy haladó terepjáró túrán, vagy a  másik beváltási lehetőség:haladó quad túra, és egy alap terepjáró túra.
 •   Ennek az élményajándék utalványnak további előnye, hogy a két program együttesen kedvezményesebb áron vásárolható meg, mint ha a két programot külön-külön vásárolná meg !   A meghívás négy fő részére szól, tehát a megajándé-kozott meghívhat további három főt, azonban fontos, hogy a két túrát nem tudjuk egyidőben, párhuzamosan lebonyolítani (tehát hogy két fő quadozik, két fő terepjárózik) mert a terepjáró túra és a quad túra útvonala nem teljesen ugyanaz.
 •       A quadokat és a terepjárót vendégeink felvátva is vezethetik, gyermek is jöhet a túrára (a quadon utazáshoz minimum 140 cm-es magasság szükséges)     Az alap terepjáró túra leírása itt, a haladó terepjáró túra leírása ide kattintva tekinthető meg, az alap quad túra leírása itt, a haladó quad túra részleteit pedig itt találja.
 •       Helyeztesse el saját fotóját, személyes üzenetét  ajándékutalványunkon!   További információt kapcsolat menüpontunk segítségével kérhet.
 •       Találkozó: Gödön, partnerszállodánkban (Bp.
 • -től 16 km.
 • ) Vendég által vezetett idõtartam: 140 perc (terepjáró+quad) Helyszín: Gödöllői Dombság   Résztvevők száma: 1-4 fő (a megajándékozott és meghívottjai, gyermekek is jöhetnek) A terepjáró és a quad vezetésének feltétele érvényes B kategóriás jogosítvány bemutatása.
 •   Idõjárás: A program megvalósulását az idõjárás nem befolyásolja, de folyamatos eső, viharos szél nem kellemes a quad túrán.
 • Lebonyolítás: Egész évben.
 •   Az utalvány a vásárlásától számított egy éven belül váltható be.
 •   Ajándékutalvány vásárlás nélkül is átélheti a kalandot, kérjen időpontot most a program lebonyolítására ! (fizetés a helyszínen készpénzben, bankártyával, vagy szép kártyával is megoldható)     Ez a quad túra élményajándék megvásárolható Szép Kártya (szabadidő alszámla) segítségével is !               
Quad és Terepjáró túra egymás után további adatai

49 900 Ft

tovább az üzletbe
NagyNap.hu Radical Pro Sport vezetés Hungaroring 4 kör

NagyNap.hu Radical Pro Sport vezetés Hungaroring 4 kör

NagyNap.hu Radical Pro Sport vezetés Hungaroring 4 kör további adatai

99 990 Ft

tovább az üzletbe
NagyNap.hu Adrenalin Extra ajándékcsomag

NagyNap.hu Adrenalin Extra ajándékcsomag

NagyNap.hu Adrenalin Extra ajándékcsomag további adatai

59 900 Ft

tovább az üzletbe
NagyNap.hu Italkóstoló a sötétben, választható párlatokkal 1 fő

NagyNap.hu Italkóstoló a sötétben, választható párlatokkal 1 fő

NagyNap.hu Italkóstoló a sötétben, választható párlatokkal 1 fő további adatai

3 500 Ft

tovább az üzletbe
NagyNap.hu Exkluzív portfólió fotózás nőknek

NagyNap.hu Exkluzív portfólió fotózás nőknek

 • Az Élmény leírása A program helyszíne most egy exkluzív 4, vagy 5 csillagos szálloda, ahol 4 órás fotózás várja a kedves vendéget. Ez az élmény örök emlék lehet a résztvevő számára, hiszen ez idő alatt a fotós csak arra koncentrál, hogy a lehető legelőnyösebb képeket készítse. Itt aztán önfeledten mosolyoghat és biztosan megelégedésére fog szolgálni ez a pár óra. A munkát mestersminkes segíti, hogy minél tökéletesebb legyen az emlék. Időpont egyeztetés Érdemes a szolgáltatóval a voucher kézhezvételétől számított legalább 1 hónapon belül időpontot egyeztetni. A megvásárolt program vouchere tartalmazza a partner elérhetőségeit. Fontos információk A csomag tartalma: 4 óra fotózás egy 4 vagy 5 csillagos szállodában, 25 db retusált fénykép, a hogyan készült? képeket, valamint azok átadása digitálisan, exkluzív fotókönyv. Az Élmény időtartama A program 4 órát vesz igénybe. Létszám A fotózáson a profi fotós, a mestersminkes és a résztvevő hölgy van jelen. Javasolt öltözet Érdemes olyan ruha összeállításokat magával vinnie, melyekben biztosan kényelmesen érzi majd magát a fotózás alatt. Kísérők A fotózásra érkezhet kísérővel a résztvevő, de a képeken csak ő fog szerepelni. Időjárási körülmények Mivel a fotózás beltéren zajlik, ezért az időjárás nem befolyásolja. Egyéb információk Természetesen több száz kép készül, így azokból is lehet válogatni külön térítés ellenében, ha valaki szeretne még több retusált anyagot (a 25 darabon felül). A fényképezés történetéről pár szóban A 19–20. század fordulóján kezdték művészeti felhasználását egyre szélesebb körben művészetként elismerni, ezért csak a 20. század elején vált a hatodik művészeti ággá.
NagyNap.hu Exkluzív portfólió fotózás nőknek további adatai

99 900 Ft

tovább az üzletbe
NagyNap.hu - Életre szóló élmények Quadozás az Élmény Parkban Technikás Tereppályán 30 perc

NagyNap.hu - Életre szóló élmények Quadozás az Élmény Parkban Technikás Tereppályán 30 perc

 • Az aktív program 30 perces.;A voucher 1 fõ quadozását tartalmazza.;A bemelegítõ oktatás egy technikai terepen zajlik döntõkanyarokkal, szlalommal, libikókával és minden olyan elemmel ellátva, melyek felkészítenek a valódi szabad terepen történõ quadozásra. A második pályát már a résztvevõ választhatja meg. Az egyik egy sík fás terep, haladóknak tele döntõkanyarokkal, a másik pedig egy technikás pálya épített ugratókkal, dombokkal.;
NagyNap.hu - Életre szóló élmények Quadozás az Élmény Parkban Technikás Tereppályán 30 perc további adatai

7 990 Ft

tovább az üzletbe
NagyNap.hu - Életre szóló élmények Barista Akadémia Kávé kóstolóval 5 fõ részére

NagyNap.hu - Életre szóló élmények Barista Akadémia Kávé kóstolóval 5 fõ részére

 • A program 1,5-2 órás.;A program vouchere 5 fõ élményét tartalmazza.;Méltán gondolhatja a résztvevõ úgy, hogy Itáliában ül egy elegánsabb kávézóban, a hangulat, az illatok és persze a barátságos vendéglátóknak köszönhetõen. A programban megismerheti a profi kávékészítés alapszabályait, illetve meg is kóstolhatja az itt elkészített remekmûveket, melyeket az igazi olasz ízvilág jellemez.;
NagyNap.hu - Életre szóló élmények Barista Akadémia Kávé kóstolóval 5 fõ részére további adatai

42 500 Ft

tovább az üzletbe
NagyNap.hu - Életre szóló élmények Gasztro Csomag a Bock Hotel Ermitage-ban 2 fõre

NagyNap.hu - Életre szóló élmények Gasztro Csomag a Bock Hotel Ermitage-ban 2 fõre

 • A program idõtartama a vacsorára szól, de persze lehet elõbb is érkezni.;A programcsomag 2 fõ élményét tartalmazza. ;A Villány szívében található 4 csillagos Bock Hotel Ermitage egy kiváló 4 fogásos vacsorát, majd egy 10 tételes borkóstolót kínál a résztvevõknek, ahol a ház kellemes borait kóstolhatja a pár és emellett betekintést nyerhetnek a borkészítés fortélyaiba is, majd egy sommelier által vezetett pincelátogatással zárják az élményt. Az otthonos teraszról pedig élvezhetik Villány mediterrán hangulatát.;
NagyNap.hu - Életre szóló élmények Gasztro Csomag a Bock Hotel Ermitage-ban 2 fõre további adatai

29 400 Ft

tovább az üzletbe
NagyNap.hu - Életre szóló élmények Monster Roller-rel a Terepen

NagyNap.hu - Életre szóló élmények Monster Roller-rel a Terepen

 • A program ideje 1,5 óra.;A program vouchere 1 fõ részvételét biztosítja. A program minimum 6 fõtõl indul.;A Monsterrollert a hagyományos rollerektõl leginkább az erõs hátsó és elsõ fék, illetve a nagy ballonos kerék különbözteti meg. Fõképp lejtõkön, lankás vidéken használatosak és már 8 éves kortól élvezhetik a gyerekek is. A vadregényes és egyedülálló hegyi sport az egész családnak új típusú és tartalmas szórakozást kínál az év minden napján a Mátrában.;
NagyNap.hu - Életre szóló élmények Monster Roller-rel a Terepen további adatai

5 900 Ft

tovább az üzletbe
 Haladó terepjáró túra kabrio G Mercedesszel

Haladó terepjáró túra kabrio G Mercedesszel

 •     Haladó G Mercedes kabrio off road túránk még több kihívást, és hosszabb vezetési időt tartalmaz mint alap terepjáró túránk.
 • A terepjáró vezetéséhez itt sem igazán feltétel a terepjárós tapasztalat, de némi közúti rutin már jól jön.
 •   Milyen a világ legjobb terepjáróját kemény terepen  vezetni?   Próbálja ki, vagy ajándékozza meg barátját, kedvesét, családtagját ezzel a rendkívüli élményautózással !     A megajándékozottal  együtt Ön is, és további három Vendégük megtapasztalhatja az a terepjárós élményvezetést, hiszen utalványunk öt fő részére szól.
 • (gyermekek is jöhetnek)   A terepjárót vendégeink felváltva is vezethetik, de fontos tudni, mivel katonai terepjáró, ezért a két első ülés után, a hátul ülők padokon tudnak helyet foglalni.
 •   A terepjárót a túra alatt minden, jogosítvánnyal rendelkező Vendég vezetheti !   Az élményvezetés során a csapat segítségére lesz egy terepjáró vezetésben nagy tapasztalattal rendelkező túravezető, aki mindvégig az autóban ülve segíti az sofőrt.
 •     Megismerkedünk a felezőváltóval, differenciálzárral, csörlővel, ezek mind speciálisan felkészített terepjáróink tartozékai.
 •   Ezt a programot sokan csak jeep túra névvel illetik, pedig itt sokkal többről van szó, hiszen Vendégeink egy valódi katonai G Mercedest vezethetnek, melyet a világ szinte összes hadseregében rendszeresítettek !   Rossz idő sem akadály, terepjárónk speciális kialakításának köszönhetően rossz időben felhúzott pony- vával ugyanolyan meleg, mint egy zárt terepjáró, viszont jó idő esetén ponyva nélkül fantasztikus élmény a terep vezetés !     Ez a  terepjáró túránk egyrészt nehézségi fokában különbözik G Mercedes kabrio alaptúránktól, mert ezen az útvonalon már lélegzetelállító meredekeken, boruláshatáron autózunk helyenként, időjárástól függően méter mély vizen, sáron kelünk át.
 •   Másrészt a megnövelt időtartam lehetőséget olyan útvonalakat is bejárni, ami a rövidebb túrán nem fér bele az időkeretbe.
 •   Ez az élményautózás teljesen más, mint a rallye autó vezetés, hiszen itt lasabban, de sokkal brutálisabb terepviszonyok között autózunk.
 •    Ha sarazni szeretne, érdemes csapadékosabb időjárást választani a terepjárós élményvezetés időpontjára, de száraz időben is nagyon izgalmas a túra, hiszen olyan meredek részekre tudunk felmenni, ahová esős időben esélytelen.
 •   Ennek ellenére a túra nem igényel terepjáró vezetésben szerzett előzetes tapasztalatot, azonban a közúti vezetésben szerzett rutin jól jön.
 • (ez sem követelmény, volt már vendégünk egyhetes jogostvánnyal ezen a túrán)   Útvonalaink soha nem haladnak természetvédelmi területen, de csodálatos panorámájú, vadregényes, festõi környezetben gyönyörködhetnek vendégeink.
 •   Lehetõség van több terepjáró együttes túrájára, ez esetben, az autókban található rádiókészülék segíti az autók közötti kommunikációt!     Vendég által vezetett idõtartam: 70 perc Helyszín: Gödöllői Dombság Találkozó: Gödön (Budapesttől 15 km.
 • )   Hányan vehetik igénybe a programot: A meghívásöt fő részére szól.
 • Lebonyolítás: egész évben.
 • Vezetés feltétele: Érvényes B kategóriás jogosítvány, alkoholos befolyásoltság vezetést kizáró ok.
 •   Ez az élményajándék egy évig beváltható ! További információt kapcsolat menüpontunk segítségével kérhet.
 •     Ajándékutalvány vásárlás nélkül is átélheti a kalandot, kérjen időpontot most a program lebonyolítására ! (fizetés a helyszínen készpénzben, bankártyával, vagy szép kártyával is megoldható)       Ez a terepjáró túra élményajándék megvásárolható Szép Kártya (szabadidő alszámla) segítségével !            Túraleírás   Gödöllői Dombság túra:   Ez a túraútvonalunk a Gödöllői dombság lankás, szántóföldekkel, erdősávokkal tarkított tájait mutatja be.
 •   Egy könnyű bevezető szakasz után, egy technikás, meredek szakasz következik, majd egy sáros szakasz után egy rendkívül meredek úton  felkapaszkodunk a környék legmagasabb pontjára, ahonnan tiszta időben gyönyörű panorámában lehet részünk.
 •   Érintünk egy-két kisebb homokbánya gödröt, itt igazán kipróbálható az autónk terepjáró képessége.
 • Az alap túra bejárása után folytatjuk utunkat és ellátogatunk egy mesterséges akadályokkal nehezített szakaszra.
 •   Ez egy több, mint kéttonás terepjáróval igazán izgalmas kihívás lesz.
 • Aki éppen nem vezet az autóban, utasként sem fog unatkozni, napszaktól függően, rókát, őzet, nyulat, és különböző ragadozó madarakat figyelhetünk meg.
 • (a jobb oldali képen éppen vadmalacok jöttek oda az autóhoz)           Kiknek és milyen alkalomra ajánljuk ezt a programot: Kiváló ajándék ötlet férfiaknak, jó ajándék férjnek, és igazán különleges születésnapi ajándék ötlet, de természetesen névnapi ajándék is lehet férfiak részére, jó ajándék pároknak, ajándék családnak, vagy csak egyszerűen ha szeretne terepjárózni !  
Haladó terepjáró túra kabrio G Mercedesszel további adatai

29 900 Ft

tovább az üzletbe
NagyNap.hu - Életre szóló élmények Porsche 996 RS Pálya Versenyautó Utasautóztatás 3 kör

NagyNap.hu - Életre szóló élmények Porsche 996 RS Pálya Versenyautó Utasautóztatás 3 kör

 • A résztvevõ 3 kört utazik a versenyautóval az 1007 méter hosszúságú pályán.;A program 1 fõ élményautózását tartalmazza.;A Porsche név hallatára az emberek felkapják a fejüket, nem beszélve egy igazi 400 lóerõs GT3-asról. Ráadásul ez a Porsche 996 RS egy egyedi pálya versenyautó, mellyel egy profi sofõr csap a lovak közé. Sem kívülrõl, sem pedig belülrõl nem hétköznapi látvány ez a fenevad, utazni benne pedig egyenesen fantasztikus élmény. Fõleg azok számára, akik szeretik a gumifüsttel fûszerezett programokat.;
NagyNap.hu - Életre szóló élmények Porsche 996 RS Pálya Versenyautó Utasautóztatás 3 kör további adatai

41 900 Ft

tovább az üzletbe
Feldobox Pezsgõkészítés a Törley Pincészetnél

Feldobox Pezsgõkészítés a Törley Pincészetnél

Feldobox Pezsgõkészítés a Törley Pincészetnél további adatai

10 750 Ft

tovább az üzletbe
Feldobox Bringózás a Margit szigeten

Feldobox Bringózás a Margit szigeten

Feldobox Bringózás a Margit szigeten további adatai

11 500 Ft

tovább az üzletbe
Feldobox Gokart verseny

Feldobox Gokart verseny

Feldobox Gokart verseny további adatai

16 485 Ft

tovább az üzletbe
Feldobox Sárkányhajózás ajándékba

Feldobox Sárkányhajózás ajándékba

Feldobox Sárkányhajózás ajándékba további adatai

16 485 Ft

tovább az üzletbe
Feldobox Kényeztetés ajándékutalvány

Feldobox Kényeztetés ajándékutalvány

Feldobox Kényeztetés ajándékutalvány további adatai

16 485 Ft

tovább az üzletbe