7 termék, 1. oldal
 GreenLee Kit 802K vezeték mérő

GreenLee Kit 802K vezeték mérő

  • A 802K egy hanggenerátort tartalmaz sokféle további funkcióval valamint egy minta-hangképzőt induktív erősítővel. Arra tervezték hogy felderítsük és elhárítsuk a hibákat a beszéd- és adathálózatokban valamint a kevert hálózatokban és alkalmas a nehezen fellelhető Cat5 és Cat6 kábelek keresésére.
GreenLee Kit 802K vezeték mérő további adatai

79 990 Ft

tovább az üzletbe
 VEZETÉKMÉRŐ, GREENLEE 811K

VEZETÉKMÉRŐ, GREENLEE 811K

  • Nagy teljesítőképességű vizsgáló készlet lehetővé teszi az erek azonosítását nehéz körülmények között is mint a magas zajszint. A 200XP vizsgáló szonda és a 77GX hanggenerátor erősebb hálózati zajok és digitális áthallás mellett is működnek.
VEZETÉKMÉRŐ, GREENLEE 811K további adatai

74 990 Ft

tovább az üzletbe
GreenLee GreenLee 701 K vezetékvizsgáló készlet

GreenLee GreenLee 701 K vezetékvizsgáló készlet

  • A 701K-G szolgáltatásai: kábelerek azonosítása folytonosság megszakítás polaritás mérése abszolút ipari minőségben.
GreenLee GreenLee 701 K vezetékvizsgáló készlet további adatai

44 990 Ft

tovább az üzletbe
 Voltcraft LSG-4 vezetékkereső + multiméter

Voltcraft LSG-4 vezetékkereső + multiméter

  • Kutassa fel az LSG 4 vezetékkeresővel a kábeleket és vezetékeket. Az LSG 4 DMM egy zajgenerátorból áll amely egy nagyfrekvenciás jelet modulál a tesztelt vezetékre mint egy nagy érzékenységű induktív vevő így a kábel megbízhatóan megtalálható ha a falban 15 cm-belül található. Így Ön pontosan megállapíthatja a vezetékek futásának helyét. A zajgenerátor jele egy RJ11-es dugón vagy krokodilcsipeszen keresztül a mérendő vezetőbe is bevezethető. Mindemellett a készülék a multiméterek széleskörű funkcióival is rendelkezik. Így további készülék megvételét spórolhatja meg. A gumi védőkerettel az LSG 4 DMM kemény bevetésekre is alkalmas.
Voltcraft LSG-4 vezetékkereső + multiméter további adatai

17 990 Ft

tovább az üzletbe
 Vezetékvizsgáló készlet GreenLee PTS 100/200

Vezetékvizsgáló készlet GreenLee PTS 100/200

  • Érintésnélküli és az érzékenységre fokozatmentesen beállítható vizsgáló készlet. A készlettel hatékonyan és egyszerűen lehet vezetékcsere és érszakadás nyomára jutni. A generátort egyszerűen egy kettős érre vagy egy vezetékre kell csatlakoztatni a mérőfejjel a másik végét azonosítani mindezt max. 10 km távolságig.
Vezetékvizsgáló készlet GreenLee PTS 100/200 további adatai

34 990 Ft

tovább az üzletbe
 Voltcraft LSG-3 vezetékkereső

Voltcraft LSG-3 vezetékkereső

  • Praktikus kereső készülék vezetékek és kábelek követésére és azonosítására. Telefon- és hálózati vezetékek (koaxiális 10/100/100 Base-T) vizsgálata is lehetséges a megfelelő kábelezés és folytonosság szempontjából. Az LSG-3 egy hang generátorból áll amely nagyfrekvenciás jelet modulál a vizsgálandó vezetékre valamint egy nagy érzékenységű induktív vevőből amely a kábelt még akkor is megbízhatóan megtalálja ha az 15 cm mélyen van a falban. Így a kábel lefutását a falban pontosan meg tudja határozni.
Voltcraft LSG-3 vezetékkereső további adatai

36 990 Ft

tovább az üzletbe
 VEZETÉKMÉRŐ, GREENLEE NC-100

VEZETÉKMÉRŐ, GREENLEE NC-100

  • Az NC-100 műszer hálózat- telefon- (RJ45 sodort érpár) és koaxiális kábelek vizsgálatára alkalmas. A gyors digitális technológia lehetővé teszi a vezetékfolytonosság vizsgálatot és a vezetékpárok összerendelésének ellenőrzését. Az NC-500 emellett különböző hangokat tud a vizsgálandó vezetékbe küldeni. Az opcionális 200XP tesztelővel a vezetékek gyorsan azonosíthatók. A levehető mérővevő fixen telepített vezetékek ellenőrzését is lehetővé teszi. A fellelt hibákat áttekinthető és tisztán érthető módon mutatja a háttérvilágításos kijelző.
VEZETÉKMÉRŐ, GREENLEE NC-100 további adatai

39 990 Ft

tovább az üzletbe