5 termék, 1. oldal
Denon Denon PMA-50

Denon Denon PMA-50 Erősítő

  • Erősítő Termékinformáció:A Denon Hi-Fi mérnökök felhasználták kiterjedt tapasztalatukat ennek a teljesen digitális sztereó erősítőnek a megalkotásánál - hogy elérjék az elismert Denon hangminőséget, és ez párosulhasson a kompakt mérettel.
  • A PMA-50 rendelkezik az eredeti DENON hang technológiákkal, mint például az Advanced AL32 Processing és a DAC Master Clock tervezés, amelyeket a prémium Hi-Fi komponensek számára fejlesztettek ki, hogy jelentősen fokozzák a zenehallgatás élményét.
  • Az erősítő rész magában foglalja a DDFAŽ technológiát - a CSR által.
  • A kimeneti fokozat áramkör diszkrét építésű, amely megvalósítja a hagyományos D-osztályú erősítőknél tapasztaltaknál magasabb jel-zaj arányt és a kisebb torzítást.
  • Ez a fejlett erősítő rendszer a kimagasló audio minősége mellett kiváló hatékonyságú is, teljesítménye: 50 Watt 4 ohmon.
  • Egy mélynyomó előerősítő kimenet is kéznél van, ha további basszus hangra lenne igény.
  • 50W-os (4 ohm) teljes digitális erősítő az erőteljes és részletes hangzásértAdvanced AL32 Processing és a DAC Master Clock tervezés2 x optikai, koaxiális és USB-B típusú digitális bemenetek - a 192 kHz/24bit High Resolution Audio lejátszáshozAz USB-B bemenet támogatja a DSD 2.
  • 8MHz és 5.
  • 6MHz High Resolution Audio formátumokatSzámítógép zajszűrő blokkBeépített aptX Bluetooth alacsony késleltetéssel és NFC-velKiváló minőségű fejhallgató kimenet - gain control - hogy támogassa a fejhallgatók széles választékátSubwoofer pre-outVízszintes vagy függőleges elhelyezésTisztán látható OLED kijelző - mutatja a bemeneti forrást - automatikusan elfordul az egység vízszintes és függőleges elhelyezésekorKapható fekete/ezüst színben

152 790 Ft-tól

árak összehasonlítása

3 ajánlat

Denon PMA-1520AE

Denon PMA-1520AE Erősítő

Denon PMA-1520AE Erősítő további adatai

399 990 Ft

tovább az üzletbe
Denon PMA-720AE sztereó erősítő - fekete

Denon PMA-720AE sztereó erősítő - fekete Erősítő

Denon PMA-720AE sztereó erősítő - fekete Erősítő további adatai

99 990 Ft

Denon PMA-520AE sztereó erősítő - ezüst

Denon PMA-520AE sztereó erősítő - ezüst Erősítő

Denon PMA-520AE sztereó erősítő - ezüst Erősítő további adatai

74 990 Ft

tovább az üzletbe
Denon Denon DRAN-4 sztereó erősítő - fehér

Denon Denon DRAN-4 sztereó erősítő - fehér Erősítő

Denon Denon DRAN-4 sztereó erősítő - fehér Erősítő további adatai

119 990 Ft

tovább az üzletbe