15 termék, 1. oldal
Rio Evolution IPL szőrtelenítő géphez tartozék lámpa 1 db

Rio Evolution IPL szőrtelenítő géphez tartozék lámpa 1 db

 • Rio Evolution IPL készülékhez tartozék lámpa (50.000 villanásos)
Rio Evolution IPL szőrtelenítő géphez tartozék lámpa 1 db további adatai

23 460 Ft

Rio Salon Celebrity Lézeres szőrtelenítő gép 1 db

Rio Salon Celebrity Lézeres szőrtelenítő gép 1 db

 • ​Élvezze ki otthona kényelmében a lézeres szőrtelenítő technológia minden előnyét!
  Vásárolja meg saját lézeres szőrtelenítő készülékét, melyet bármely szőrteleníteni kívánt testrészén alkalmazhat és rengeteg pénzt spórolhat meg a kozmetikai szalonokban elérhető kezelésekhez képest.

  A Rio Salon Celebrity lézeres szőrtelenítő készülék a legújabb lézeres szőrtelenítő technológiát alkalmazza a szőrszálak eltávolításához. A lézersugár egészen a szőrszálak gyökeréig hatol, melynek köszönhetően tartósan, vagy egyénektől függően akár véglegesen is búcsút inthet a szőrnek.
   
  Használata rendkívül egyszerű és biztonságos!

  A Rio Salon Celebrity lézeres szőrtelenítő készülék a lézersugarat a szőrszálak gyökeréig, a szőrtüszőig juttatja. A lézer energiája elegendő ahhoz, hogy a szőrszálaktól tartósan, véglegesen megszabaduljon, de a környező bőrterületeket nem károsítja.
   
  A Rio Salon Celebrity lézeres szőrtelenítő készülék előnyei:
  •  Használható az arcon, hónaljon, bikinivonalon és a lábakon
  •  Legkorszerűbb biztonsági funkciók: érzékelők, biztonsági kulcs és kódok segítik a könnyű és biztonságos használatot. (a Rio gépeinek használatakor a kezeléshez nincs többé szükség egyéb védőintézkedésekre, szemüvegre stb.)
  •  Eredményes tartós, végleges szőrtelenítéshez
  •  Búcsút inthet a borotválásnak, gyantázásnak és epilálásnak
  •  A Rio Salon Celebrity lézeres szőrtelenítő készülékre 2 év cseregaranciát biztosítunk
   
  A lézeres szőrtelenítés működése:

  A Rio Salon Celebrity lézeres szőrtelenítő készülék intenzív fénysugarat irányít a szőrszálakra, mely áthatol a bőrön. A kibocsájtott lézerfény a pigmentált szőrtüszőben nyelődik el, ahol hővé alakul és elégeti az osztódó sejteket, megsemmisíti a szőr gyökerét. Ezáltal a szőr növekedése akadályoztatva van és akár már az első használat után teljesen meg is szűnik.
  Vajon a bőrünket miért nem károsítja a kibocsájtott lézer sugár? A lézer a kezeld felület legsötétebb, legpigmentáltabb pontján nyelődik el, ami a szőr. Ez az oka, hogy a sötétebb és vastagabb szőrzettel borított világos bőrfelületen a kezelések hatékonysága sokkal magasabb.
   
  A lézeres szőrtelenítés eltér az IPL, vagyis villanófényes eljárásoktól, hiszen az utóbbi teljes rendszerességet igényel.
   
  A megfelelő bőrtípusok:

  Az epidermisben található melanin szintén elnyeli az energiát és korlátozza a lézerfény behatolásának mélységét a bőrbe. A 808 nm-es hullámhosszú fény lehetővé teszi a viszonylag sötét bőr és a világos bőrtípusok kezelését is. Mindazonáltal a lézeres szőrtelenítés nem alkalmas afro-amerikai vagy fekete bőrtípusok kezelésére. A lézerrel történő szőrtelenítés nem hatásos a fehér vagy szürke színű haj eltávolításában sem, ilyen esetekben az elektrolízis merülhet fel megfelelő alternatívaként.
   
  Miért szükséges sorozatos és rendszeres kezelés?

  A szőr minden ember esetében különbözően nő kortól, súlytól, anyagcserétől, hormonoktól, nemzetiségi hovatartozástól, gyógyszeres kezelésektől és más tényezőktől függően. Azonban minden szőrszál keresztülmegy három megkülönböztethető növekedési fázison:
  Aktív növekedési fázis (Anagén fázis):
  2-7 évig tarthat. Ezalatt a fázis alatt a szőrtüsző aktívan olyan sejteket termel, amelyek a szőrszál alapjai. A test bizonyos területeiben, mint például a fejbőrben, a többség (83 százalék) ebben a fázisban van. Az anagén fázis alatt a szőrnek rengeteg melaninja van.
  Degradációs fázis (Katagén fázis):
  10-20 napig tart, ami alatt a szőr abbahagyja a növekedést, de még nem hull ki. A testünkön található szőrzet körülbelül 3-4 százaléka mindig ebben a fázisban van. A hajtüsző ekkor összemegy, és felkészül a szőr kihullatására.
  Pihenő fázis (Telogén fázis):
  mely több hónapon keresztül is eltarthat. Ekkor a szőrszálak kihullnak és új szőrszál kezd el nőni. A szőrtüsző nem kezelhető ebben az időszakban.
   
  A lézeres szőrtelenítő gép csak akkor hatásos, amikor a haj az aktív növekedési fázisban van.
   
  A Degradációs vagy Pihenő fázisban lévő hajszálaknak az aktív fázisba kell érniük ahhoz, hogy a kezelés hatásos legyen. Ezért többszöri és hosszú távú kezelések sorozata szükséges a hatékony és tartós vagy végleges szőrtelenítéshez.
   
  Továbbá, egy kezelés alatt nem pusztítható el az összes aktív fázisban lévő szőrtüsző. Lesznek olyan szőrtüszők, melyekből soha nem nő szőrszál és lesznek olyanok, melyek ezentúl vékonyabb és világosabb szőrszálakat növesztenek és lesz néhány, melyekre alig lesz hatással egy kezelés. A kezeléseket ismételni kell annak érdekében, hogy azokat az aktív szőrtüszőket is elpusztítsuk, melyeket az első alkalommal nem sikerült. Ezeket az újranőtt szőrszálakat 2-4 hét múlva lehet majd észrevenni, az adott bőrterülettől függően. További folyamatos kezelések lesznek szükségesek annak érdekében, hogy az aktív fázisba lépő szőrtüszőket elpusztítsuk. A pihenő fázisban lévő szőrszálak számától függően a haj újranövekedése lesz tapasztalható addig, amíg gondosan tervezett kezelésekkel, az összes szőrtüszőt el nem pusztítjuk.
   
  Gyakori kérdések a Rio Salon Celebrity lézeres szőrtelenítő készülékkel kapcsolatban:
  Hogyan készüljek elő a lézeres szőreltávolításra?

  A lézeres szőrtelenítés nem igényel semmilyen speciális előkészületet. Mivel a szőrtelenítés világosabb bőrön a leginkább hatékony, kerülje a lézeres szőrtelenítés előtti napozást, szoláriumozást. Kiváló eredményeket 1-3 mm hosszú szőrszálakon lehet elérni, így amennyiben ennél hosszabb szőrzete, vágja le kicsit. A borotválkozás is egy jó megoldás, amennyiben a szőrszálak a gyökereknél még láthatóak maradnak.
   
  Milyen lesz a bőröm a kezelés után?

  Általában semmilyen változás nem észlelhető a kezelést követően. Enyhe pír előfordulhat, de normál esetben 24 órán belül eltűnik. A helyi bőrpírt a szűrtüszők elpusztítása okozza és a kezelés normális velejárójának tekinthető.
   
  Milyen területeket kezelhetek a Rio Salon Celebrity lézeres szőrtelenítő készülékkel?

  A legtöbb helyről a szőrzet eltávolítható lézeres szőrtelenítés segítségével - a leggyakrabban kezelt felületek az arc, hónalj, lábak, mellkas, hát és bikinivonal. Nem ajánljuk azonban a lézeres szőrtelenítést szemöldökön.
   
  Milyen gyakran ismételhetem a kezeléseket?

  Amíg a szőrtüsző vagy az azt körülvevő bőr nem piros, fájdalmas vagy gyulladt, a kezelés 24 óra elteltével ismételhető. A legtöbben azonban várnak 3-4 hetet a kezelések között annak érdekében, hogy azonosíthassák, mely szőrszálak nőttek újra és melyek tűntek el végleg.
   
  Hány kezelésre lesz szükségem?

  A lézeres szőrtelenítő kezelések általában egy 6 hónapos időtartam alatt elvégzett 6 alkalmas kezeléssorozat után tekinthetőek hatékonynak. Ez persze személyenként változó a kezelt bőrterülettől,a szőrszálak sűrűségétől, a szőr növekedés ciklusától és színétől. A világos bőrön sötét szőrszálak reagálnak a legjobban a kezelésekre, azonban minden esetben több kezelés szükséges a látható és hosszú távú eredmények érdekében. Vannak olyanok, akiknek több és vannak akiknek kevesebb kezelésre lesz szükségük. Az első időszakban a szőr mennyiségének fokozatos csökkenését tapasztalja. Azok a hölgyek, akik férfihormonok túltengése miatt túlzott szőrnövekedéstől szenvednek, mindenképp több kezeléssorozatot hajtsanak végre.
   
  Használhatok más szőrtelenítési módszereket is a kezelések alatt?

  A lézeres szőrtelenítés csak úgy működik, ha szőr van jelen a szőrtüszőben. Emiatt az olyan szőrtelenítési módszerek, melyek eltávolítják a szőrtüszőből a szőrszálat - gyantázás, epilálás, csipeszek - nem alkalmazhatóak a lézeres kezelések alatt. A szőrszálak színtelenítése szintén tilos, hiszen kivonja a pigmenteket a szőrszálakból és a lézeres kezelés hatástalan lesz. A borotválkozás, mikordermabráziós lemezek és szőrtelenítő krémek ideális választások lehetnek erre az időszakra.
   
  Van szükség bármilyen utókezelésre?

  A napozást és szoláriumozást a kezelés után legalább egy hétig kerülni kell. Amennyiben bőrét intenzívebben nap érheti, használjon napolajat/napvédőkrémet. A kezelést követő 48 órán belül kerülje a klóros vízben úszást és a kád forró vízben fürdést.
   
  Férfiak is használhatják? Háton, hason, mellkason, alkaron, felkaron, stb.?

  Igen, az összes Rio Lézeres szőrtelenítő gép rendszer alkalmas férfiak tartós vagy végleges szőrtelenítésére is, bár azt érdemes megjegyezni, hogy több időt és energiát fog igénybe venni a nagyobb szőrsűrűség és erősebb szőrzet miatt.
   
  Mikor látom az első eredményeket?

  A kezelések után 1-2 hétig semmi nem történik, a szőr ugyanis a kezelést követően tovább nő, majd a kezelést követő 2.-3. hétben hullik ki. Ezért is érdemes 2-3 hetente elvégezni a kezeléseket. Lézeres szőrtelenítés esetében az eredmények kb. 3 kezelés után már jól láthatóak. Egy idő után már csak ott kell kezelést végezni, ahol szőr maradt, azaz fokozatosan csökken a kezelési idő is. Összességében 6 hónap alatt lehet a teljes szőrtelenséget elérni, azonban az alvó fázisban lévő szőrszálak ezután fokozatosan és ritkábban előbújnak, de ezeket is kezelni kell, amíg az összes szőrszál egyszer átért a 3 fázison és érte lézerfény. Mivel a lézer szétroncsolja a szőrtüszőt, ezért a lézeres szőrtelenítés hatásai megfelelő kezelési mennyiség esetén tartósak.
   
  Nehéz elsajátítani a kezelést?

  A részletes és pontos használati utasításnak köszönhetően nagyon gyorsan belejön bárki a Rio Salon Celebrity lézeres szőrtelenítő készülékhasználatába. Sok idősebb, nyugdíjas hölgy is használja (pl. az arcukon) a Rio gépeket, melyek úgy lettek megtervezve, hogy bárki könnyen elvégezhesse a kezeléseket. Tapasztalat, hogy a gyakorlattal a kezelési idő is lerövidül. Természetesen munkatársaink bármikor a rendelkezésére állnak telefonon, e-mailen és személyesen is. hogy segítsék a betanulásban. A kezelőfények és hangok egyértelműen jelzik a kezelés kezdetét és végét, amikor is tovább kell helyezni a kezelőfejet. A legkönnyebb 2-3 hetente az esti TV nézés közben elvégezni a kezeléseket.
   
  Mennyi időbe telik egy kezelés?

  A két teljes láb szőrtelenítése szőrzetsűrűségtől függően az első időszakban 2-4 órát is igénybe vehet, később ez fokozatosan csökken 1 órára. Várhatóan a 6. kezelést követően már csak ott kell kezelni, ahol foltokban szőrzet látható. A kezelés előtt 1-2 nappal le kell borotválni a bőrt, gyantázni, epilálni az egész kezeléssorozat alatt tilos. Javasoljuk, hogy ne egyszerre végezze el valaki a teljes test szőrtelenítését, hanem mivel csak 2-3 hetente kell kezelni, lehet egyik nap csak a lábakat, másik nap a kart, harmadik nap a hónaljat és bikinivonalat, így a kezeléssorozat összesen napi 1, max. 2 órát jelent, 3 napon keresztül, 2-3 hetes időintervallumban.
   
  Megszakíthatom a kezeléssorozatot?

  Természetesen, hiszen az elért eredmények nem vesznek el. A kezeléssorozat bármikor megszakítható és bármikor folytatható, például ha a nyár folyamán napozni szeretnénk, kifejezetten kötelező a kezelések felfüggesztése. Fontos tudni, hogy a szüneteltetés ideje alatt is fokozatosan jönnek elő korábban alvó fázisban lévő szőrszálak. Azaz, ha több hónapot hagyunk ki, az eddig alvó szőrszálak kinövése miatt több dolgunk lesz később. Természetesen ez azt is jelenti, hogy már azok a szőrszák is elpusztulnak. Átlagosan egy szőrszálnak 2-3 ilyen sokk kell a "kihaláshoz". A kevesebb kezelés csak azt eredményezi, hogy a szőrszál kap egy sokkot, ami miatt megáll a növekedés és átmenetileg úgy tűnik, megszűnt a szőr, azonban később mégis újraéled. (Ez történik, amikor valaki csak 2 alkalommal megy el egy kozmetikába és elégedett az eredményekkel, később azonban újra és újra el kell mennie - nem kevés pénzért.) A Rio Salon Celebrity lézeres szőrtelenítő készüléksegítségével az alvó szőrszálak kezelése is megoldott, hiszen később bármikor elővehető.
   
  Használhatjuk többen is a családból a gépeket?

  Azt ajánljuk, hogy egyszerre maximum 2 fő végezze a kezeléseket, és a gép ne legyen heti 5-10 óránál többet használva, hiszen ezek otthonra, nem kozmetikába lettek kifejlesztve. A gép élettartama sok-sok év lehet, azaz ez idő alatt a családtagok egymás után elvégezhetik a tartós vagy végleges szőrtelenítést, azonban a párhuzamos, folyamatos használat a gép élettartamának csökkenéséhez vezethet. Érdemes tehát egy családnak beruházni egy ilyen készülékbe, azonban fontos figyelni/szabályozni a heti használt óramennyiséget.
   
  Mit jelent a 2 év garancia?

  Mivel angol gyártmányról van szó, és 1. osztályba sorolt, minőségi termékről, kevés a meghibásodás esélye a garancia időtartamán belül, de a készülékek a garancia idő lejárta után is sok-sok évig használhatóak. Meghibásodás esetén, amennyiben a termék van raktáron, azonnal cseréljük egy új készülékre a meghibásodott terméket. Természetesen fontos a megfelelő használat, a készülékeket nem szabad leejteni, ütésnek, erős rázkódásnak kitenni és el kell kerülni a túlterhelést.

  Használati útmutató
Rio Salon Celebrity Lézeres szőrtelenítő gép 1 db további adatai

45 354 Ft

Rio Evolution IPLHair eltávolító

Rio Evolution IPLHair eltávolító

Rio Evolution IPLHair eltávolító további adatai

83 599 Ft

tovább az üzletbe
Rio X20 RIO scanning lézer szőrvesztő

Rio X20 RIO scanning lézer szőrvesztő

Rio X20 RIO scanning lézer szőrvesztő további adatai

128 090 Ft

tovább az üzletbe
Rio Főoldal Laser Hair Remover

Rio Főoldal Laser Hair Remover

Rio Főoldal Laser Hair Remover további adatai

51 529 Ft

tovább az üzletbe
Rio LAHC5 X60 Lézeres szőrtelenítő

Rio LAHC5 X60 Lézeres szőrtelenítő

Rio LAHC5 X60 Lézeres szőrtelenítő további adatai

128 090 Ft

Rio Salon Chic LAHR-C lézeres szőrtelenítő készülék 1 db

Rio Salon Chic LAHR-C lézeres szőrtelenítő készülék 1 db

Rio Salon Chic LAHR-C lézeres szőrtelenítő készülék 1 db további adatai

35 954 Ft

Rio IPL Hello Skin villanófényes szőrtelenítő készülék Triple Pulse technológiával 150000 villanás 1 db

Rio IPL Hello Skin villanófényes szőrtelenítő készülék Triple Pulse technológiával 150000 villanás 1 db

 • A Rio IPL Hello Skin villanófényes szőrtelenítő készülék a piac egyik legerősebb készüléke, robosztus stabil felépítése könnyű kezelést tesz lehetővé. 3-szor erősebb és 15-ször több villanás, mint az eddigi Rio IPL készülékek, hogy még gyorsabban és eredményesebben tűntethesse el a nem kívánt szőrszálakat.
  Kitűnően alkalmas a karok, lábak, férfiak esetében a hát, mellkas és bármeny nagyobb testfelületek kezelésére is, mivel a kezelőfej mérete ezt lehetővé teszi. Emellett az érzékenyebb, kisebb testfelületek szőrtelenítésére is ideális, mint az arc vagy a bikini vonal, hónalj.

  Az IPL technológiával működő Rio IPL Hello Skin villanófényes szőrtelenítő készülék a modern villanófényes eljárást alkalmazza. A kezelőfejet a bőrre helyezve, az erős pulzáló fény a szőrsejtekbe hatol, s elegendő energiát hordoz ahhoz, hogy elpusztítsa a szőr gyökerét a körülvevő területek érintése nélkül.

  Rio IPL Hello Skin villanófényes szőrtelenítő készülék jellemzők:
  - 78%-os szőrzetcsökkenés 4-5 kezelés után
  - Tripla pulzus technológia*
  - Legkorszerűbb biztonsági funkciók: érzékelők, biztonsági kulcs és kódok segítik a könnyű és biztonságos használatot. (a Rio gépeinek használatakor a kezeléshez nincs többé szükség egyéb védőintézkedésekre, szemüvegre stb...)
  - 6-7 évre tartós vagy végleges szőrtelenséget biztosít
  - Arcon alkalmazható
  - Férfiak számára is alkalmas
  - 5 állítható intenzitásfokozat

  *A Triple Pulse technológia:

  A technológia révén 3 nagy erejű villanás érhető el kevesebb, mint 30 ms alatt, így nagy fényenergia éri a szőrtüszőt, a még hatékonyabb szőrtelenítés érdekében. Mindezt anélkül, hogy felmelegítené a bőrt.
  Hosszantartó cserélhető lámpafej, 150 000 villanással!

   A készülék professzionális minőségű kvarcégőt tartalmaz, így nem kell az égő miatt aggódni! 150 000 villanásra elegendő feje akár 15 ember teljes test tartós vagy végleges szőrtelenítésére elegendő, így nem szükséges lámpákat vásárolni hozzá. Az egyedülállóan sok villanás számnak köszönhetően nem kell a csere lámpa plusz költségével számolni vásárláskor.


  Mely területeken használható a Rio IPL Hello Skin villanófényes szőrtelenítő készülék?
  Az IPL technológiával működő szőrtelenítő készülék a gyors és hatékony végleges szőrtelenítés eszköze, olyan nagyobb területekre is egyszerűen alkalmazható, mint a láb, kar, hónalj, bikini vonal, hát és mellkas. Egy teljes testkezelés körülbelül 1-1,5 óra. A készülék arcon is alkalmazható, de ne használja a Rio IPL Pro-t a szem környékén és az ajkakon!


  Hogyan használjuk a Rio IPL Hello Skin villanófényes szőrtelenítő készüléket?
  24 órával a kezelés elkezdése előtt teszteljük a gépet a bőrünk egy kisebb részén, ezáltal megállapíthatjuk a legmagasabb, még számunkra kényelmes erősségi szintet.
  Ha elvégeztük a bőrtesztet, és készen állunk a kezelésre, akkor borotváljuk le a kezelendő területet! Minimalizálja a szőrszál hosszát, amely a fényt a gyökérhez vezeti.
  Kapcsolja be a gépet, üsse be a biztonsági kódot majd nyomja meg a play gombot és a kezelőfejet helyezze a kezelni kívánt területre. Ha a kezelőfej összes szenzora érzékeli hogy a lámpa már a bőrön van, akkor a gomb megnyomásával villanást adhatunk le a kezelt területre. Ezután helyezze arrébb a kezelőfejet.
  Két láb teljes kezelése csupán 50 percet vesz igénybe, így kedvenc sorozata vagy filmje nézése közben el is tudja végezni a tartós vagy végleges szőrtelenítéshez szükséges kezelést.
  A kezelések közötti szükséges várakozási időtartam nincs pontosan meghatározva. Az ajánlott idő az első időszakban 2-3 hét, majd ez havi 1 alkalomra nő az 1-1,5 éves kezelési periódus befejezéséig.

  Milyen szőr/bőrszínre alkalmazható?
  Az IPL szőrtelenítés világos, világosbarna bőrön és sötét szőrzeten a leghatékonyabb, azaz minél nagyobb a színkontraszt a melanin tartalom miatt. Lebarnult, sötétbarna bőrön a készülék nem alkalmazható, továbbá ősz vagy szőke szőrszálakon sem hatásos.

  Rio IPL Hello Skin villanófényes szőrtelenítő készülék biztonsági jellemzők
  • Kulcsos indítás
  • Nyomógomb-kombinációs zár bekapcsoláskor
  • Kötelező szintek közötti villantás
  • Érzékelő szenzorok
  • Lámpafej-védők
  • Beépített UV filter

  GY.I.K.

  Hogyan készítsem fel a bőrömet az IPL-es szőrtelenítő használatára?
  Legyen tiszta és száraz a bőre! Az IPL technológia halvány bőrön a leghatékonyabb. A kezelés előtt 3 hétig ne napozzon, vagy szoláriumozzon!

  Hogyan készítsem fel a szőrszálaimat az IPL szőrtelenítésre?
  Borotválja le a kezelendő területet! Minimalizálja a szőrszál hosszát, amely a fényt a gyökérhez vezeti, nehogy a bőrfelszín felett égjen meg a szőrszál.

  Mely területeket kezelhetek?
  A test legnagyobb részén használható az IPL-es szőrtelenítő készülék: lábon, karon, bikini vonalon, háton, mellkason. Az arcon is használható!
  Használhatok IPL szőrtelenítést, ha érzékeny a bőröm?
  Igen, az IPL-es szőrtelenítő gép a szőrszállal lép csak reakcióba és a körülvevő bőrt nem érinti.

  Mit kell kerülni a kezelés után?
  Kerülje a napozást és szoláriumozást a kezelést követő 48 órában! Bizonyosodjon meg róla, hogy a bőrszíne újra természetes lesz az újabb kezelés előtt. Ha fedetlen bőrrel megy napra, használjon napvédőt! Szintén kerülje a dörzsölést, a hámlasztó termékek használatát! A kezelés után 48 óráig ne ússzon klóros vízben és ne szaunázzon! A klóros víz viszkető érzést okozhat.

  Milyen sűrűn használhatom az IPL-es szőrtelenítő készüléket?
  Az egymást követő kezelések között két hét kihagyást ajánlunk, de ez nem szabályszerű. Van, aki minden héten szereti használni, s van, aki csak havonta egyszer. Mindez függ az egyéni preferenciáktól, valamint a kezelendő területtől. Amennyiben a kezelt terület már nem piros, fájó vagy gyulladt, a kezelés 48 óra múlva megismételhető. A kezelést követően nem vesz észre változást, a kezelt szőrszálak egy része a kezelést követő 1-2 hétben hullik ki. Úgy válassza meg a következő kezelés idejét, ahogy kényelmes Önnek! Óvakodjon a túl sok használattól egy területen, mert pirosodást és duzzadást okozhat!

  Hány kezelésre lesz szükségem?
  Az IPL szőrtelenítésnél látható eredményhez 2-3 kezelés elegendő, de a tartós vagy végleges szőrtelenséghez minimum hat kezelés szükséges egy minimum 12 hónapos időszak alatt. Ez egyénileg különböző lehet és függ a kezelt területtől, a szőr sűrűségétől, növekedési ciklusától és színétől is. Kezdetben minden kezeléssel ritkulnak és vékonyodnak a szőrszálak. Nők, akik hormonok miatti megnövekedett szőrnövekedéstől szenvednek, hosszabb kezelés igényelhetnek.

  Használhatok más szőrtelenítést a kezelések között?
  Mivel az IPL technológiához fontos, hogy a szőr a szőrtüszőben legyen, az egész kezeléssorozat alatt tilos a gyantázás, epilálás és minden olyan módszer, mely a szőrt a szőrtüszőből eltávolítja. A szőrszálak szőkítése szintén tilos a kezelések közben, mivel ez eltünteti a melanint a szőrből, s így nem lesz hatékony a kezelés. Borotva, szőrtelenítő krém és mikrodermabráziós korong használata megengedett a kezelések között.

  Hány villanásra elegendő a lámpafej?
  150 000 villanásra , mely kíváló választás egy olyan család részére, ahol többen használnák a készüléket, hiszen egy személy teljes és végleges szőrtelenítéséhez 10 000 villanás elegendő (egy lábak+hónalj+bikinivonal kezelés kb 600 villanás).

  Miért fontos a kezelés előtti borotválás?
  Fontos, hogy a területet leborotválja a kezelés előtt, hogy a fényenergia a legnagyobb hatékonysággal hatolhasson a szőr gyökeréig. Ez megakadályozza, hogy a szőr megégjen a bőr felett, ami kellemetlen érzés lehet.

  Garancia?
  A Rio minden készülékére 2 év teljeskörű cseregarancia vonatkozik. Az angol gyártmány garancia a kiemelkedő minőségre.

  A csomag tartalma:

  • Rio IPL Hello Skin villanófényes szőrtelenítő készülék
  • Magyar nyelvű használati utasítás
  • Angol nyelvű DVD
  • Adapter

   Műszaki adatok:

  • Energia: 35 J
  • Ciklusidő: 5 másodperc
  • Áramellátás: 220V 50 Ghz
  • IPL hullámhossz: 560-1100nm
  • Nyílásméret: 35 x 14 mm
  • Méret: 35 x 23 x 25 cm
  • Súly: 2,5 Kg

   Gyártási és származási hely: Egyesült Királyság
  © The Dezac Group Ltd
  A készülék hivatalos forgalmazója a MOPA Kft.
Rio IPL Hello Skin villanófényes szőrtelenítő készülék Triple Pulse technológiával 150000 villanás 1 db további adatai

102 893 Ft

Rio X60 RIO scanning lézer szőrvesztő - tokozású

Rio X60 RIO scanning lézer szőrvesztő - tokozású

Rio X60 RIO scanning lézer szőrvesztő - tokozású további adatai

137 430 Ft

tovább az üzletbe
Rio Yes Lézeres szőrtelenítő készülék LCD kijelzővel 60 szálas szkenner 1 db

Rio Yes Lézeres szőrtelenítő készülék LCD kijelzővel 60 szálas szkenner 1 db

 • A RIO legújabb Salon Laser készüléke, a Rio YES Lézeres szőrtelenítő készülék, amely a RIO SALON LASER X60 továbbfejlesztett változata! A készülék korszerű LCD kijelzőt, és egy beépített bőrérzékelőt is kapott.

  Otthoni használatra engedélyeztetve:

   • 808 nm-es pulzáló lézer
  a továbbfejlesztett szkennelő egység sokkal pontosabb lefedettséget biztosít
  beépített bőrérzékelő tárolja a bőr fényérzékenységét az első alkalommal
  kedvezőbb kialakításnak köszönhetően egyszerűbb kezelhetőség
  • LCD kijelző
  • 2 mód (1 vagy 60 szőrszálat kezel egyszerre)
  • 5 erősségi szint
  • Gyors és kényelmes
  • Elpusztítja a szőr gyökerét
  • Arcon is használható
  • Nőknek és férfiaknak egyaránt

  A lézerfény a bőrön áthatolva jut el a szőrszálak gyökeréig anélkül, hogy a bőrfelszínt károsítaná. 

  Technológiájának köszönhetően ideális az érzékeny területek szőrtelenítésére is. Szerezze be saját lézeres szőrtelenítő készülékét, melyet azokon a területeken használhat, amelyeken csak akar. 
  A kozmetikai kezelések töredékéért szőrtelenítheti a karját, hónalját, arcát vagy akár a bikini vonalat is. A készüléket több személy is használhatja.
Rio Yes Lézeres szőrtelenítő készülék LCD kijelzővel 60 szálas szkenner 1 db további adatai

95 994 Ft

Rio Elektrolízises szőrtelenítő gép (CNHR2)

Rio Elektrolízises szőrtelenítő gép (CNHR2)

Rio Elektrolízises szőrtelenítő gép (CNHR2) további adatai

21 990 Ft

tovább az üzletbe
Rio IPHR-C IPL Hello Skin villanófényes szőrtelenítő készülék IPHR-C

Rio IPHR-C IPL Hello Skin villanófényes szőrtelenítő készülék IPHR-C

Rio IPHR-C IPL Hello Skin villanófényes szőrtelenítő készülék IPHR-C további adatai

145 995 Ft

tovább az üzletbe
Rio GO LAHH lézeres szőrtelenítő készülék 1 db

Rio GO LAHH lézeres szőrtelenítő készülék 1 db

 • ​Rio GO Lézeres szőrtelenítő készülék
                                                                   
  Tartós/ végleges szőrtelenítés otthon az angol Rio Beauty forradalmian új, otthoni használatra kifejlesztett, lézeres technológiát használó szőrtelenítő gépével.
   
  A RIO legújabb Salon Laser készüléke, a Rio GO Lézeres szőrtelenítő készülék, amely a RIO SALON LASER-ek új generációs családjának legfrissebb tagja. Könnyen és kényelmesen, kézben használható modell.
   
  •Otthoni használatra kifejlesztve
  •808 nm-es pulzáló lézer
  •A továbbfejlesztett szkennelő egység sokkal pontosabb lefedettséget biztosít
  •Kedvezőbb kialakításnak köszönhetően egyszerűbb kezelhetőség
  •2 mód közül választhat: single vagy scan üzemmód
  •5 erősségi szint
  •Gyors és kényelmes
  •Elpusztítja a szőr gyökerét
  •Arcon is használható
  •Nőknek és férfiaknak egyaránt alkalmas
  •Angol gyártmány
   
  A lézerfény a bőrön áthatolva jut el a szőrszálak gyökeréig anélkül, hogy a bőrfelszínt károsítaná. A Rio GO Lézeres szőrtelenítő készülék egy lézersugarat küld a szőrtüszőbe, hogy anélkül pusztítsa el a szőr gyökerét, hogy a körülötte lévő területre hatással lenne. Ezt a folyamatot fototermolízisnek is nevezik. Technológiájának köszönhetően ideális az érzékeny területek szőrtelenítésére is.
  Szerezze be saját lézeres szőrtelenítő készülékét, melyet azokon a területeken használhat, amelyeken csak akar. A kozmetikai kezelések töredékéért szőrtelenítheti a karját, hónalját, arcát vagy akár a bikini vonalat is. A készüléket több személy is használhatja.

  Rio GO Lézeres szőrtelenítő készülék 2 módban használható.
   
  •Single módban, mely pár szőrszálat kezelhet egyszerre.
  •Scan módban, mellyel kb 60 szőrszálat kezelhet egyszerre. A lézer a célzott területen kb 20-40 másodpercig villog, majd elalszik és a hangjelzés adja tudtunkra, hogy a lézerfej a következő területre helyezhető.
   
  A kezelés teljesen fájdalommentes. A legmagasabb fokozaton használva érzékenyebb bőr esetén és az érzékenyebb területeken enyhe csípő érzés jelentkezhet.


  Legkorszerűbb biztonsági funkciók:
  •érzékelők
  •biztonsági kulcs
  •kódos indítás
  •a Rio gépeinek használatakor a kezeléshez nincs többé szükség egyéb védőintézkedésekre, szemüvegre stb.
   
  Hogyan működik a Rio GO Lézeres szőrtelenítő készülékpontosan? 

  A kezelés alkalmával a kezelőfejből kibocsátott lézerfény a bőrön áthatolva, egészen a szőrtüsző tövéig jut, ahol energiája a pigmentet tartalmazó tüszőben elnyelődik, és hővé alakulva elégeti az osztódó sejteket, vagyis megsemmisíti a szőr gyökerét. Persze felmerül a kérdés, hogyan különbözteti meg a lézer a szőrtüszőt a bőrtől, miért nem a bőrünk ég meg. A lézer természetesen nem ismeri fel a szőrtüszőt, hanem a kezelt terület legsötétebb részén nyelődik el, ami bőrünk esetében a szőr maga, így a kezelés akkor igazán eredményes, ha minél világosabb a bőrünk, a szőrszálak pedig minél sötétebbek. Tehát, ha egyszerűen akarunk fogalmazni, akkor a lézer lényegében kiégeti a szőröket, anélkül, hogy a bőrünkön maradandó égési sérülések keletkeznének.

  A megfelelő bőrtípusok :
  Az epidermisben található melanin szintén elnyeli az energiát és korlátozza a lézerfény behatolásának mélységét a bőrbe. A 808 nm-es hullámhosszú fény lehetővé teszi a viszonylag sötét bőr és a világos bőrtípusok kezelését is. Mindazonáltal a lézeres szőrtelenítő gép nem alkalmas afro-amerikai vagy nagyon sötét bőrtípusok kezelésére. A lézerrel történő szőrtelenítés nem hatásos a fehér vagy szürke színű haj eltávolításában sem, ilyen esetekben az elektrolízis merülhet fel megfelelő alternatívaként.

  Miért szükséges sorozatos és kitartó kezelés?

  A szőr minden ember esetében különbözően nő kortól, súlytól, anyagcserétől, hormonoktól, nemzetiségi hovatartozástól, gyógyszeres kezelésektől és más sok tényezőktől függően. Azonban minden szőrszál keresztülmegy három megkülönböztethető növekedési fázison:

  Aktív növekedési fázis (Anagén fázis): 2-7 évig tarthat. Ez alatt a fázis alatt a szőrtüsző aktívan olyan sejteket termel, amelyek a szőrszál alapjai. A test bizonyos területeiben, mint például a fejbőrben, a többség (83 százalék) ebben a fázisban van. Az anagén fázis alatt a szőrnek rengeteg melaninja van.

  Degradációs fázis (Katagén fázis): 10-20 napig tart, ami alatt a szőr abbahagyja a növekedést, de még nem hull ki. A testünkön található szőrzet körülbelül 3-4 százaléka mindig ebben a fázisban van. A szőrtüsző ekkor összemegy, és felkészül a szőr kihullatására.

  Pihenő fázis (Telogén fázis): mely több hónapon keresztül is eltarthat. Ekkor a szőrszálak kihullnak és új szőrszál kezd el nőni. A szőrtüsző végleges szőrtelenítővel való kezelése nem hatékony ebben az időszakban.

  A lézeres kezelés csak akkor hatásos, amikor a haj az aktív növekedési fázisban van. A Degradációs vagy Pihenő fázisban lévő hajszálaknak az aktív fázisba kell érniük ahhoz, hogy a kezelés hatásos legyen. Ezért többszöri és hosszú távú kezelések sorozata szükséges a hatékony és tartós lézeres szőrtelenítéshez.

  Továbbá, egy kezelés alatt nem pusztítható el az összes aktív fázisban lévő szőrtüsző sem. Lesznek olyan szőrtüszők, melyekből soha nem nő szőrszál és lesznek olyanok, melyek ezentúl vékonyabb és világosabb szőrszálakat növesztenek és lesz néhány, melyekre alig lesz hatással egy kezelés. A kezeléseket ismételni kell annak érdekében, hogy azokat az aktív szőrtüszőket is elpusztítsuk, melyeket az első alkalommal nem sikerült. Ezeket az újranőtt szőrszálakat 2-4 hét múlva lehet majd észrevenni, az adott bőrterülettől függően. További folyamatos kezelések lesznek szükségesek annak érdekében, hogy az aktív fázisba lépő szőrtüszőket elpusztítsuk. A pihenő fázisban lévő szőrszálak számától függően a szőr újranövekedése lesz tapasztalható addig, amíg gondosan tervezett kezelésekkel, az összes szőrtüszőt el nem pusztítjuk.
   
  Gyakori kérdések

  Hogyan készüljek elő a lézeres szőreltávolításra?

  A lézeres szőrtelenítés nem igényel semmilyen speciális előkészületet. Mivel a szőrtelenítés világosabb bőrön a leginkább hatékony, kerülje a lézeres szőrtelenítés előtti napozást, szoláriumozást. A legjobb eredményeket 1-3 mm hosszú szőrszálakon lehet elérni, így amennyiben ennél hosszabb a szőrzete, vágja le kicsit. A borotválkozás is egy jó megoldás, amennyiben a szőrszálak a gyökereknél még láthatóak maradnak.
   
  Milyen lesz a bőröm a kezelés után?

  Általában semmilyen változás nem észlelhető a kezelést követően. Enyhe pír előfordulhat, de normál esetben 24 órán belül eltűnik. A helyi bőrpírt a szűrtüszők elpusztítása okozza és a kezelés normális velejárójának tekinthető.
   
  Milyen területeket kezelhetek?

  A legtöbb helyről a szőrzet eltávolítható lézeres szőrtelenítés segítségével - a leggyakrabban kezelt felületek az arc, hónalj, lábak, mellkas, hát és bikinivonal. Nem ajánljuk azonban a lézeres szőrtelenítést szemöldökön.
   
  Milyen gyakran ismételhetem a kezeléseket?

  Amíg a szőrtüsző vagy az azt körülvevő bőr nem piros, fájdalmas vagy gyulladt, a kezelés 24 óra elteltével ismételhető. A legtöbben azonban várnak 3-4 hetet a kezelések között annak érdekében, hogy azonosíthassák, mely szőrszálak nőttek újra és melyek tűntek el tartósan.
   
  Hány kezelésre lesz szükségem?

  A lézeres szőrtelenítő kezelések általában egy 6 hónapos időtartam alatt elvégzett 6 alkalmas kezeléssorozat után tekinthetőek hatékonynak. Ez persze személyenként változó a kezelt bőrterülettől, a szőrszálak sűrűségétől, a szőr növekedés ciklusától, valamint a szőr színétől. A világos bőrön sötét szőrszálak reagálnak a legjobban a kezelésekre, azonban minden esetben több kezelés szükséges a látható és hosszú távú eredmények érdekében. Vannak olyanok, akiknek több és vannak, akiknek kevesebb kezelésre lesz szükségük. Az első időszakban a szőr mennyiségének fokozatos csökkenését tapasztalja. Azok a hölgyek, akik férfihormonok túltengése miatt túlzott szőrnövekedéstől szenvednek, mindenképp több kezeléssorozatot hajtsanak végre.
   
  Használhatok más szőrtelenítési módszereket is a kezelések alatt?

  A lézeres szőrtelenítés csak úgy működik, ha szőr van jelen a szőrtüszőben. Emiatt az olyan szőrtelenítési módszerek, melyek eltávolítják a szőrtüszőből a szőrszálat - gyantázás, epilálás, csipeszek - nem alkalmazhatóak a lézeres kezelések alatt. A szőrszálak színtelenítése, szőkítése szintén tilos, hiszen kivonja a pigmenteket a szőrszálakból és a lézeres kezelés hatástalan lesz. A borotválkozás, mikrodermabráziós lemezek és szőrtelenítő krémek ideális választások lehetnek erre az időszakra.
   
  Van szükség bármilyen utókezelésre?

  A napozást és szoláriumozást a kezelés után legalább egy hétig kerülni kell. Amennyiben bőrét intenzívebben nap érheti, használjon napolajat/napvédő krémet. A kezelést követő 48 órán belül kerülje a klóros vízben úszást és a kád forró vízben fürdést.
   
  Férfiak is használhatják? Háton, hason, mellkason, alkaron, felkaron, stb.?

  Igen, az összes Rio Lézeres szőrtelenítő rendszer alkalmas férfiak tartós vagy végleges szőrtelenítésére is, bár azt érdemes megjegyezni, hogy több időt és energiát fog igénybe venni a nagyobb szőrsűrűség és erősebb szőrzet miatt.
   
  Mikor látom az első eredményeket?

  A kezelések után 1-2 hétig semmi nem történik, a szőr ugyanis a kezelést követően tovább nő, majd a kezelést követő 2-3. hétben hullik ki. Ezért is érdemes 2-3 hetente elvégezni a kezeléseket. Lézeres szőrtelenítés esetében az eredmények kb. 3 kezelés után már jól láthatóak. Egy idő után már csak ott kell kezelést végezni, ahol szőr maradt, azaz fokozatosan csökken a kezelési idő is. Összességében 6 hónap alatt lehet a teljes szőrtelenséget elérni, azonban az alvó fázisban lévő szőrszálak ezután fokozatosan és ritkábban előbújnak, ezeket is kezelni kell, amíg az összes szőrszál egyszer átért a 3 fázison és érte lézerfény. Mivel a lézer szétroncsolja a szőrtüszőt, ezért a lézeres szőrtelenítés hatásai megfelelő kezelési mennyiség esetén tartósak.

  Nehéz elsajátítani a kezelést?

  A részletes és pontos használati utasításnak köszönhetően nagyon gyorsan belejön bárki a Rio GO Lézeres szőrtelenítő készülék használatába. Sok idősebb, nyugdíjas hölgy is használja (pl. az arcukon) a Rio gépeket, melyek úgy lettek megtervezve, hogy bárki könnyen elvégezhesse a kezeléseket. Tapasztalat, hogy a gyakorlattal a kezelési idő is lerövidül. Természetesen munkatársai bármikor a rendelkezésére állnak telefonon, e-mailen és személyesen is hogy segítsék a betanulásban. A kezelőfények és hangok egyértelműen jelzik a kezelés kezdetét és végét, amikor is tovább kell helyezni a kezelőfejet. A legkönnyebb 2-3 hetente, akár az esti TV nézés közben elvégezni a kezeléseket.
   
  Mennyi időbe telik egy kezelés?

  A két teljes láb szőrtelenítése szőrzetsűrűségtől függően az első időszakban a GO Lézer-el 2-3 órát is igénybe vehet, később ez fokozatosan csökken 1 órára. Várhatóan a 6. kezelést követően már csak ott kell kezelni, ahol foltokban szőrzet látható. A kezelés előtt 1-2 nappal le kell borotválni a bőrt, ellenben gyantázni, epilálni az egész kezeléssorozat alatt tilos. Javasoljuk, hogy ne egyszerre végezze el valaki a teljes test szőrtelenítését, hanem mivel csak 2-3 hetente kell kezelni, lehet egyik nap csak a lábakat, másik nap a kart, harmadik nap a hónaljat és bikinivonalat. Így a kezeléssorozat összesen napi 1, max 2 órát jelent, 3 napon keresztül, 2-3 hetes időintervallumban.
   
  Megszakíthatom a kezeléssorozatot?

  Természetesen, hiszen az elért eredmények nem vesznek el. A kezeléssorozat bármikor megszakítható és bármikor folytatható. Például, ha a nyár folyamán napozni szeretnénk, kifejezetten ajánlott a kezelések felfüggesztése. Fontos tudni, hogy a szüneteltetés ideje alatt is fokozatosan jönnek elő korábban alvó fázisban lévő szőrszálak. Azaz, ha több hónapot hagyunk ki, az eddig alvó szőrszálak kinövése miatt több dolgunk lesz később. Természetesen ez azt is jelenti, hogy már azok a szőrszák is elpusztulnak. Átlagosan egy szőrszálnak 2-3 ilyen sokk kell a "kihaláshoz". A kevesebb kezelés csak azt eredményezi, hogy a szőrszál kap egy sokkot, ami miatt megáll a növekedés és átmenetileg úgy tűnik, megszűnt a szőr, azonban később mégis újraéled. (Ez történik, amikor valaki csak 2 alkalommal megy el egy kozmetikába és elégedett az eredményekkel, később azonban újra és újra el kell mennie - nem kevés pénzért.) A Rio GO Lézeres szőrtelenítő készülék segítségével az alvó szőrszálak kezelése is megoldott, hiszen később bármikor elővehető.
   
  Használhatjuk többen is a családból a gépeket?

  Azt ajánljuk, hogy egyszerre maximum 2 fő végezze a kezeléseket, és a gép ne legyen heti 5-10 óránál többet használva, hiszen ezek otthonra, nem kozmetikába lettek kifejlesztve. A gép élettartama sok-sok év lehet, ez idő alatt a családtagok egymás után elvégezhetik a tartós vagy végleges szőrtelenítést, azonban a párhuzamos, folyamatos használat a gép élettartamának csökkenéséhez vezethet. Érdemes tehát egy családnak beruházni egy ilyen készülékbe, azonban fontos figyelni/szabályozni a heti használt óramennyiséget.
   
  Mit jelent a 2 év cseregarancia?

  Mivel angol gyártmányról van szó, és 1. osztályba sorolt, minőségi termékről, kevés a meghibásodás esélye a garancia időtartamán belül, de a készülékek a garancia idő lejárta után is sok-sok évig használhatóak. Természetesen fontos a megfelelő használat, a készülékeket nem szabad leejteni, ütésnek, erős rázkódásnak kitenni és el kell kerülni a túlterhelést.

  A doboz tartalma:

  Rio GO Lézeres szőrtelenítő készülék
  Használati utasítások
  Biztonsági kulcs
  Adapter

  Klinikailag bizonyított.

  Termékazonosító: LAHH
  Lézer fényhossz: 808 nm
  Termék osztály: 1. osztály
  Lézer osztály: 3B
  Gyártási és Származási hely: Egyesült Királyság

   

Rio GO LAHH lézeres szőrtelenítő készülék 1 db további adatai

95 242 Ft

Rio Salon Celebrity lézeres szőrtelenítő készülék (LAHR2-C)

Rio Salon Celebrity lézeres szőrtelenítő készülék (LAHR2-C)

Rio Salon Celebrity lézeres szőrtelenítő készülék (LAHR2-C) további adatai

89 790 Ft

tovább az üzletbe
Rio IPL Forever Free villanófényes szőrtelenítő + MOST Ajándék lámpával 300000 villanással Triple pulse technológia 1 db

Rio IPL Forever Free villanófényes szőrtelenítő + MOST Ajándék lámpával 300000 villanással Triple pulse technológia 1 db

 • A Rio IPL Forever Free villanófényes szőrtelenítő készülék a legújabb generáció tagja, mely az új Triple Pulse technológiának* köszönhetően háromszor erősebb elődjénél.

   
  Az új Rio IPL Forever Free villanófényes szőrtelenítő készülék rendkívül hatékony és egyben gazdaságos megoldást nyújt a nem kívánt szőrszálak elleni küzdelemben!

  Az IPL technológiával működő szőrtelenítő készülék továbbfejlesztett Tripla Pulzus villanófényes eljárást alkalmaz. 
  A kezelőfejet a bőrre helyezve, az erős pulzáló fény a szőrsejtekbe hatol, s elegendő energiát hordoz ahhoz, hogy elpusztítsa a szőr gyökerét a körülvevő területek érintése nélkül.


  Rio IPL Forever Free villanófényes szőrtelenítő készülék jellemzők és előnyök:

  - 78%-os szőrzetcsökkenés 4-5 kezelés után
  - 6-7 évre tartós szőrtelenséget biztosít
  - arcon alkalmazható
  - férfiak számára is alkalmas
  - 5 állítható intenzitás
  - 16 J energia
  - Triple Pulse technológia*
  - 150 000 villanás
  - cserélhető lámpafej
  - Legkorszerűbb biztonsági funkciók: érzékelők, biztonsági kulcs és kódok segítik a könnyű és biztonságos használatot. (a Rio gépeinek használatakor a kezeléshez nincs többé szükség egyéb védőintézkedésekre, szemüvegre stb...)


  *A Triple Pulse technológia:
  A technológia révén 3 nagy erejű villanás érhető el kevesebb mint 30 ms alatt, így nagy fényenergia éri a szőrtüszőt, a még hatékonyabb szőrtelenítés érdekében. Mindezt anélkül, hogy felmelegítené a bőrt. A Triple pulse, azaz háromszoros pulzus elve megegyezik a szalonban használt gépek pulzusparaméterezésének. A szalonokban működő gépek is 2-3 pulzust sugároznak a bőrbe, azaz ugyanaz az energia háromszor éri a bőrt. Így sokkal erősebb villanás érhető el és sokkal hatékonyabb szőrtelenítés. Lényegében háromszoros besugárzást érünk el anélkül, hogy károsítanánk a bőrt.

  Hosszantartó cserélhető lámpafeje, akár 150 000 villanással!

  A készülék professzionális minőségű kvarcégőt tartalmaz, így nem kell az égő miatt aggódni! 150 000 villanásra elegendő feje akár 15 ember teljes test tartós szőrtelenítésére elegendő, így nem szükséges lámpákat vásárolni hozzá. Az egyedülállóan sok villanás számnak köszönhetően nem kell a csere lámpa plusz költségével számolni vásárláskor.

  A DVD és a használati utasítás lépésről lépésre elmagyaráz mindent, hogy IPL-es szőrtelenítő készülékéből már az első alkalomtól a maximumot hozhassa ki!

  Az IPL technológiával működő szőrtelenítő készülék a gyors és hatékony tartós szőrtelenítés eszköze, olyan nagyobb területekre is egyszerűen alkalmazható, mint a láb, kar, hónalj, bikini vonal, hát és mellkas. A készülék arcon is alkalmazható.
  Ha most rendeli meg a Rio IPL Forever Free villanófényes szőrtelenítő készüléket egy extra izzót ajándékba adunk hozzá, így 300000 villanás áll majd rendelkezésére!

  GY.I.K.
  Hogyan készítsem fel a bőrömet az IPL-es szőrtelenítő használatára?
  Legyen tiszta és száraz a bőre! Az IPL technológia halvány bőrön a leghatékonyabb. A kezelés előtt 3 hétig ne napozzon, vagy szoláriumozzon!

  Hogyan készítsem fel a szőrszálaimat a Rio IPL Forever Free villanófényes szőrtelenítő készülék használatára?
  Borotválja le a kezelendő területet! Minimalizálja a szőrszál hosszát, amely a fényt a gyökérhez vezeti, nehogy a bőrfelszín felett égjen meg a szőrszál. Nem szabad a szőrszálakat csipesszel kihúzni, gyantázni, epilátorozni!

  Mely területeket kezelhetek?
  A test legnagyobb részén használható az IPL-es szőrtelenítő készülék: lábon, karon, bikini vonalon, háton, mellkason. Az arcon is használható!

  Milyen érzés a használata?
  A legtöbb ember melegedést érez a bőrön. Enyhe, napégéshez hasonló irritációt tapasztalhat, ha túl magas fokozaton használja a készüléket, vagy nem borotválta le előtte a területet. Férfiak a kezelés alatt több kényelmetlenséget éreznek, mivel az ő szőrük erősebb és vastagabb, mint a nőké, ám ez az érzés hamar elmúlik.

  Használhatok IPL-es szőrtelenítő készüléket, ha érzékeny a bőröm?
  Igen, a Rio IPL Forever Free villanófényes szőrtelenítő készülék a szőrszállal lép csak reakcióba és a körülvevő bőrt nem érinti.

  Mi mutatkozik a bőrömön a kezelés után?
  Általában nem jelentkezik érzékelhető változás. Halvány pír feltűnhet a kezelés területén, de ez normális esetben 24 órán belül elmúlik. A szőr környékén előfordulhat pirosodás, ez is teljesen normális. Ha bármely területen a pirosodás 24 óra után is megmarad, az azt jelenti, hogy túl erős kezelést választott. A szőr 10-14 napig tovább nő, majd kihullik magától (nem szabad kihúzni, csak borotválni szabad kezelések között is!)

  Mit kell kerülni a kezelés után?
  Kerülje a napozást és szoláriumozást a kezelést követő 48 órában! Bizonyosodjon meg róla, hogy a bőrszíne újra természetes lesz az újabb kezelés előtt. Ha fedetlen bőrrel megy napra, használjon napvédőt! Szintén kerülje a dörzsölést, a hámlasztó termékek használatát! A kezelés után 48 óráig ne ússzon klóros vízben és ne szaunázzon! A klóros víz viszkető érzést okozhat.

  Milyen sűrűn használhatom az IPL-es szőrtelenítő készüléket?
  Az egymást követő kezelések között kezdetben két hét kihagyást ajánlunk, majd fokozatosan növelni kell a kezelések közötti időtartamot. Az elért eredmény akkor lesz tartós csak, ha legalább 1 éven keresztül 8-10 kezelést elvégeztünk, egyenletesen elosztva. A szőrszálak növekedési periódusaiból kiindulva minden IPL és lézer kezelésre jellemző, akár otthoni akár kozmetikai gép esetében, hogy ha 1 éven belül abbahagyjuk a kezeléseket, az alvó szőrszálak előbújnak és úgy tűnik, mintha visszaszőrösödnénk. Havonta fordulnak át aktív szőrszálaink alvó fázisba és alvó fázisból aktívba, ezért kell rendszeresen kezelnünk legalább 1 éven keresztül (egyéntől függően a szőrszálak megfordulási ciklusa 1-1,5 év között van). A végén lehetséges, hogy csak kéthavonta 1 kezelés lesz szükséges, azaz nem érdemes kezelni ha nem nő szőr (nincs aktív szőrtüsző) az adott területen.

  Ha szeretné, kenje be parfümmentes testápolóval vagy aloe verával a kezelt területet, vagy nyugtassa a bőrt jéggel, vizes törölközővel. A jeget soha ne helyezze közvetlenül a bőrére! A kezelés utáni 24 órában nem ajánljuk szappan használatát a kezelt területen! 3 napig ügyeljen, hogy nagyon tisztán tartsa a kezelt területet! A hónalj esetében 2-3 napig ne használjon izzadás gátlót! 48 óráig kerülje a napozást!

  Hány kezelésre lesz szükségem?
  Az IPL-es szőrtelenítő kezelésnél tartós (5-6 év) eredményhez minimum 8-10 kezelés szükséges egy minimum 1 éves időszak alatt. Ez egyénileg különböző lehet és függ a kezelt területtől, a szőr sűrűségétől, növekedési ciklusától és színétől is. Sötét szőr és világos bőr esetén a leghatékonyabb az IPL-es kezelés, de mind sötét, mind világos szőrön hosszabb távú kezelést igényel a tartós eredmény. Van, akinek kevesebb kezelés szükséges, van akinek több. Kezdetben minden kezeléssel ritkulnak és vékonyodnak a szőrszálak. Nők, akik hormonok miatti megnövekedett szőrnövekedéstől szenvednek, hosszabb kezelést igényelhetnek.

  Használhatok más szőrtelenítést a kezelések között?
  Mivel az IPL technológiához fontos, hogy a szőr gyökere a helyén legyen, kezelések között ne alkalmazzon gyantázást, epilálást, valamint csipeszt. A szőrszálak szőkítése szintén tilos a kezelések közben, mivel ez eltünteti a melanint a szőrből, s így nem lesz hatékony a kezelés. Borotva, szőrtelenítő krém és mikrodermabráziós korong használata megengedett a kezelések között.

  Mi a különbség az IPL technológia és a lézer között?
  Az IPL-es készülékek sokkal nagyobb felületet fednek le, mint a lézeres készülékek, így a kezelés sokkal gyorsabb. A másik nagy különbség a hullámhossz. Míg a lézeres készülékek egy speciális hullámhosszon világítanak, addig az IPL-es készülékek széles spektrumú hullámhosszokat alkalmaznak.

  Hány villanásra elegendő a lámpafej?
  150 000 villanásra. Egy teljes testkezelés (a lábak, a bikinivonal és a hónalj kb 600-700 villanás. Összesen kb 10 kezelésre lesz szükség, azaz 1 fő 6-7000 villanást használ el a 150 000-ből.

  Miért fontos a kezelés előtti borotválás?
  Fontos, hogy a területet leborotválja a kezelés előtt, hogy a fényenergia a legnagyobb hatékonysággal hatolhasson a szőr gyökeréig. Ez megakadályozza, hogy a szőr megégjen a bőr felett, ami kellemetlen érzés lehet.

  Milyen szőr/bőrszínre alkalmazható?
  Az IPL kezelés világos, világosbarna bőrön és sötét szőrzeten a leghatékonyabb, azaz minél nagyobb a színkontraszt a melanin tartalom miatt. Lebarnult, sötétbarna bőrön a készülék nem alkalmazható, továbbá ősz vagy szőke szőrszálakon sem hatásos.

  Hogyan és mikor látom az eredményeket?
  A kezelt területen a kezelést követően enyhe bőrpír jelentkezhet, ezen kívül egyéb változást nem láthatunk. A szőrszálak egy része a kezelést követő 2-3 hét múlva hullik ki. Már az első kezelés alkalmával is látható a ritkulás, azonban 1 éven át tartó rendszeres kezeléssorozat szükséges a megfelelő eredmények eléréséhez. A kezeléssorozat megszakítása (pl. nyáron, napozások alkalmával) nem befolyásolja a kezelés eredményét, csupán késlelteti a kezeléssorozat végét. A kezeléseket 2-3 hetente, majd havonta-kéthavonta javasolt elvégezni. Az általános teszteredmények szerint 16 hetes használat után már akár 78%-os szőrzetcsökkenés is elérhető.

  Milyen biztonsági beállításokat tartalmaz a gép?
  A legfőbb biztonsági beállítás a kezelés erőssége, melyet csak kezelésenként lehet egy szinttel növelni, az egyes szintről kiindulva. Ez csökkenti annak a kockázatát, hogy túl magas szinttel kezelje a bőrét. A kezelés erősségét addig tudja csökkenteni, amíg szükséges.

  Más biztonsági jellemzők:

  • kulcszár
  • biztonsági kód
  • bőrérzékelők, melyek biztosítják, hogy a gép csak akkor lépjen működésbe, ha a bőrön van a kezelő fej
  • világos narancs fény, mely biztosítja, hogy ne működjön a gép, ha a szembe világíthat
  • UV szűrő a fejben
  • túlmelegedés érzékelő.

  Vannak mellékhatások?
  Mint minden fényenergiával működő készülék, okozhat enyhe pirosodást, valamint foltokban bőrvilágosodást, de ezek a hatások normális esetben 24 órán belül eltűnnek.

  A garancia?
  Rio 2 év teljeskörű cseregaranciát vállal a készülékeire. Az angol gyártmány és a kiemelkedően környezettudatos gyártástechnológia a garancia a kiemelkedő minőségre.

  A csomag tartalma:
  • Rio IPL Forever Free villanófényes szőrtelenítő készülék
  • Használati utasítás
  • Angol nyelvű DVD
  • Adapter
  • 2 év cseregarancia

   Gyártási és származás hely: Egyesült Királyság
  © The Dezac Group Ltd
  A készülék hivatalos forgalmazója a MOPA Kft.
Rio IPL Forever Free villanófényes szőrtelenítő + MOST Ajándék lámpával 300000 villanással Triple pulse technológia 1 db további adatai

82 194 Ft