Zuhanykabindepo.hu

Zuhanykabindepo.hu Értékelései Értékelések átlaga: 4.1 (38 értékelés alapján)
Vásárolok

Nézd meg a Zuhanykabindepo.hu legnépszerűbb termékeit az Olcsóbbaton!

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

2021. január 4.

Szuper jó terméket rendeltem, kivételesen jó áron, maradéktalanul elégedett vagyok!

2020. június 21.

Kedves jövendőbeli vásárlók, mielőtt rendelnének ettől a komolytalan áruháztól elmondanám én, hogy jártam .Megrendeltem 1 közel 130-ezer forintos hidromasszázsos zuhanykabint (gondoltam ezen az áron már talán 1 közepes minősèget kapok )hát tévedtem .A csomag pár napon belűl megérkezett,futár hozta 3 nagy mèretű dobozban .A beszerelésre kb.1 hét múlva kerűlt sor ,akkor lettek kicsomagolva .Ekkor vettük észre, hogy a hátsó zuhanypanelből 1 jókora darab le van törve ami ott lapult mellette ,és itt még nincs vége a lefolyó cső a létező legsilányabb minősègű volt ,és több helyen lyukas is volt ,a làbmaszirozó csöve szintén lyukas volt ,az ajtók gusztustalan minősègben kerültek összerakásra a sziloplaszt cafatokban lógott rajta .Miutàn felhívtam őket közölték hogy átvételkor ki kell csomagolni az árút, tételesen átnézni .Először is biztosan örült volna a futár ha ott tartom 1 óràt ,illetve beszerelésig a kabinnak úgy gondolom a csomagolásban van a legjobb helye .Második kifogásuk az volt miért nem jelentettem 7 napon belűl ,ez talán 1 nappal léptük túl a már említett ok miatt .Következő kérésük az volt készüljön 1 jegyzőkönyv a beszerelèsnèl észrevett hibákról .Miután ez is elkészült ,Újra elutasítottàk a panaszt ,és gusztustalan módon csak is emailbe vàlaszóltak .Bár először vásàróltam tőlük ,de tekintve,hogy új lakásokat építek valószinűleg még tovàbbi rendeléseim lettek volna feléjük .Pár képet is becsatolok ,remèlve elveszem sok jövendőbeli vásárlójuk kedvét

2018. október 14.

TC! Sajnos a kért terméket nem tudták biztositani,annak elllenére hogy a weboldalon vásárolható volt visszaigazolták és ki is fizettem.
Erről a kifizetés után egy héttel értesítettek úgy hogy én érdeklődtem hogy mikor szállitják,Bár e-mailben mindent szinte azonnal visszaigazolták.igy számomra a bolt megbízhatatlan , mivel olyan terméket tüntetett fel és engedett megrendelni és igazolt vissza ami nem volt elérhető illetve nem beszerezhető

2018. szeptember 29.

Megkaptam a megrendelt görgőket, nagyon gyorsan, csak a görgő mérete a rajzon nem volt feltüntetve, így a nekem szükséges 25 mm-helyet 22.,5 méretű görgővel szállították le az árút. Kellett gyártanom hozzá 25 mm-es görgőt.

2018. augusztus 24.

A termék hiányosan lett kiszállitva. Nem érkezett meg hozzá a tető, valamint 90x90- es helyett 80x80- as alsó és felső körívek érkeztek. Igy nem lehetett összeszerelni. Az összeszerléshez megnevezett szakszervíz megbizhatatlan, nehezen elérhető, 4 órás késéssel érkeztek a helyszínre.

2018. augusztus 2.

Valamilyen technikai ok miatt nem tudtam bankkártyával fizetni az oldalon. Lehetne gyorsabb a kiszállítás.
De meg vagyok elégedve a termékkel.

2018. június 19.

Gyors vásárlási folyamat

2018. április 22.

Sajnos nem tudok pozitív értékelést adni, mivel még eddig nem kaptam meg a kifizetett terméket!!!

2018. április 2.

Gyors, pontos, kiváló!

2018. március 9.

korektül es gyorsan megkuldtek a megrendelésemet

2018. február 6.

Minden rendben zajlott. Az árút hamar megkaptam. A sofőr rendes volt, behozatal a garázsba az üvegajtót. A termék még nincs beépítve, ezért arról még nem tudok nyilatkozni.

2018. február 1.

A rendelt termék jó.
A Geminiduó csapata: LASSÚ, PONTATLAN, ALKALMATLAN: Valótlan készletadatok a weboldalakon, készlethiány esetében nem értesítenek. Folyamatosan foglalt információs vonal; A már állítólag raktáron lévő termék postázása is több mint egy hétbe telik, és akkor is nem megfelelő címre postázzák! CSak kitartó, és erős idegzetű vásárlóknak való webáruház.

2018. január 26.

A kiszolgálás gyors volt, egy kis pontatlanság volt a fizetéssel kapcsolatban, de hamar megoldást találtak a felmerült kérdésre.

2017. június 25.

Röviden: Június 14-én du. a webshopban megrendeltem, 16-án (péntek) adták át a futárnak, (MPL), (hétfőn) 19-én de. megkaptam a terméket. Ügyfélszolgálatra telefonon kicsit várakozni kell, de ár-érték arány tökéletes, gyorsaság kitűnő. Nem először vásároltam itt, és nem is utoljára.

2017. június 25.

A webes felülettel teljesen megvoltam elégedve könnyen kezelhető. A termék hibátlanul megérkezett, az ígért időn belül. Viszont a Dpd futárral nem!! fizettem, kértem a segítségét hogy hozzuk be, a kutyám láttán eldobta a kabint beült a kocsiba és hajtott. Szerencsére nem lett baja a tökéletes csomagolás miatt , de nem írtam alá hogy átvettem. Érdekelne hogy kinek az aláírása szerepel az átvételi papíron .

2017. június 6.

Minden rendben és gyorsan történt.

2017. május 29.

A mai napig nem érkezett meg az árú.

2017. május 24.

Gyorsaság, rugalmasság és remek kommunikáció jellemzi ezt a webshopot! Az árucikkek minőségiek és hibátlanul érkeztek meg hozzánk! Elégedett vagyok, és mindent köszönök!

2017. május 23.

Korrekt szolgáltatás. Köszönöm.

2017. május 23.

Gyors postázás, minden rendben volt, köszönöm!

2017. május 23.

Nagyon kedves és segítőkész csapat ! Minden kérdésemre választkaptam és ha nem értem el őket vissza is hívtak .

2017. május 22.

A boltról kifejezetten jó a véleményem, udvarias, tényszerű értesités, kérésemnek megfelelő a számla készités, örülök, hogy kapcsolatba kerültünk.
A szállitás miatt viszont meggondolom a következő rendelésemet. Csütörtökön udvarias értesités. Pénteken délután a szállitócégtől telefonhivás: nem lesz e baj, ha hétfőn szállitanak, amugy is két nap a szállitási idő. Nem baj, jöhet hétfőn. Hétfőn egész nap otthoni programot csináltam, de nem hozták, ez sem lett volna probléma, de legalább telefonáltak volna, most akkor a keddi napot is várakozással tölthetem.
Az áruról igy nem tudok mit mondani, az vagy meg lesz vagy......

2017. május 20.

Egy Marino Round íves zuhanykabint rendeltem, ami rövid időn belül megérkezett, de sajnos a beépítéshez szükséges alkatrészek nélkül. Reklamáltam és nagyon segítőkészen álltak rendelkezésemre a munkatársak és rövid idő alatt intézkedtek. A gyártó intézkedésük hatására pótolta a hiányosságot.
A küldemény érkezéséről e-mailban és telefonon is értesítettek.

2017. május 18.

Minden rendben és gyorsan ment. Egyszerű, de nagyszerű!

2017. május 17.

A vásárlás menete egyszerű, gyors volt. A kiszállítás a jelzett határidőn belül, rendben megtörtént.

2017. május 5.

Minden rendben volt, ami a vásárlást illeti. A házhozszállításnál volt zavar az MPL rendszerében, mert az ígéret ellenére nem kaptam sms-t a szállítást közvetlenül megelőző órákban. De éppen otthon voltam.

2017. május 4.

Minden rendben volt

2017. május 1.

Gyors, korrekt.

2017. április 29.

Nagyon rugalmasak...

2017. április 28.

Minden rendben volt.

A bolt adatai
A bolt leírása

Üzletek

A bolt szolgáltatásai
Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
 • E-mailen keresztül
 • Telefonon
 • Személyesen
Extra szolgáltatások
 • A vásárló adatai mindig titkosak
 • Vásárló adatainak titkos kezelése kérés alapján
 • Ügyfélszolgálat
 • Internetes bevásárlókocsi
 • Titkosított rendelés és fizetés (SSL)
 • A webáruház kereshető
 • Garantált biztonság
Szállítási módok
 • Postai úton
 • Személyes átvétel
 • Futárszolgálat
Fizetési módok
 • Bankkártyás fizetés
 • Fizetés banki átutalással
 • Fizetés utánvéttel
 • Készpénzes fizetés