Xplaza.hu

Xplaza.hu Értékelései Értékelések átlaga: 2.8 (343 értékelés alapján)
Vásárolok

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

2018. május 23.

They are bunch of liers.

I ordered mobile for my daughter 3 months before & until today they didn't send me the product.
The money they took off my bank few seconds after confirmation.

Rendelésszám: 18088

2018. február 12.

Webshopos vásárlásunk
2017. december 2.-án neten a Blackday.hu webáruházból rendeltünk egy konyhai robotgépet, az összeget átutalással fizettük a következő bankszámla számra / Bankszámlaszámuk: OTP Bank 11742197-21451391. Kedvezményezett: Blackday.hu/
A termék nem érkezett meg. Hosszú idő után sem lehetett felvenni velük a kapcsolatot, sem telefon , se e-mailben. Első lépés : Visszamondtuk a rendelést! Közölték visszautalják az összeget, de sajnos nem történt meg két hónap után sem.
Amit tehettünk, későn, de utána néztünk a cégnek és meglepő dolgokat találtunk.
Sok- sok, inkább mondhatni oldalszámnyi, temérdek negatív jellemzés, az árukeresőn, a facebook oldalukon, az olcsóbbat. hu oldalon (ahol megbízható cégként van feltüntetve!). Rengeteg károsult!!!Döbbenet!!!
A cég: Avier Reklámügynökség Kft. néven fut, több webshoppal az élen! (xplaza, mely blackday-re alakult, ami mára már eltünt, luxoryshop.com, és kander.hu /cseh cég, magyar bankszámlával, magyar telephely /), és persze amikre még nem bukkantunk rá…
Egy üzemeltető, egy bankszámla szám, és nem elérhető telefonszámok, valamint feltételezhető, hogy a telephelyükön sem találhatók meg!
A hatóságoknak / Fogyasztó Védelem, NAV, Békéltető Testület, Rendőrség/ nem tartozik hatáskörükbe, hogy visszautaltassák a pénzünket, s javasolják a polgári peres utat.
De természetesen a hatáskörükbe tartozó feladatokat elvégzik, tehát felülvizsgálják a bejelentett webshopot!
Egyetlen egy kiút van, ami tehető, akinek a HATÁSKÖRE :
KÖZJEGYZŐ ------ FIZETÉSI MEGHAGYÁSOS ELJÁRÁS INDÍTÁSA! - mely egyenértékű egy bírósági végzéssel, így nem kell pereskedni, és 15 nap alatt beszerezhető a bukott összeg.
A nyomtatvány megtalálható minden közjegyzői irodába, „ Fizetési meghagyás kibocsátása iránti kérelem” néven.
Itt az eljárás díját, és a törvényileg megillető kamatot se felejtsék el beírni és kérni!!!!
Így két hónap elteltével, utána járásokkal, visszautalták az összegünket.
Remélem minden károsultnak sikerül visszakapnia a pénzét, rövid időn belül és természetesen tartsuk nyitva a szemünket, hisz lehet nem csak ez az egy cég működik így Magyarországon!
Bár tudom, egy fecske nem csinál nyarat, de meg kellene szüntetni ezeket a „nem túl igazságosan” működő webshopokat, cégeket! Senki ne rendeljen tőlük!!!!

2018. január 29.

Egyetértek "Elégedetlen vásárló"-val: a pozitív vélemények belső vélemények!!!!!!

2018. január 25.

Minden szempontból elégedett vagyok. A megrendelt árú (Philips monitor) szuper az ára is kedvező, két nap alatt lebonyolodott az ügyünk!

2018. január 22.

Először rossz címre kézbesítették a csomagot (a megadott budapesti helyett egy vidéki címre), azután pedig a megrendelt laptop helyett egy telefont hoztak ki! Az Ügyfélszolgálat egy kirakat, gyakorlatilag nem létezik, csak automata tájékoztatás érhető el rajta, az operátort többszöri negyedórás várakozás után sem kapcsolták. Az első e-mailemre egyáltalán nem, a másodikra pedig kb. egy hét után válaszoltak, elnézést eszük ágában sem volt kérni, annyit mondtak, hogy küldjek az előreutalásról bizonylatot, mert nem tudják beazonostani az utalásomat a rendszerben. Ezt hihetetlennek tartom egy webáruház esetében, főleg, hogy a megrendelészámot is direkt belertam a közleménybe. Az ígért 2-5 munkanap helyett kb 10 munkanap alatt szállítottak. Rejtély számomra, hogy egy ilyen webáruház, aki ennyire semmibe veszi a vásárlóit, hogyan tud fennmaradni.

2018. január 15.

Gyors, problémamentes ügyintézés. Nagyon gyorsan megkaptam a megrendelt terméket, ahogy vártam. Mindkét fél érdekét szolgáló pontos tájékoztatást kaptam a folyamat közben.

2018. január 14.

Tudni hogy ki ennek a cégnek a vezetője?

2018. január 14.

Az itt megjelent pozitív értékelésű sablon hozzászólások nagy része a cég belső emberei lehetnek, ezeknek a féreg lelkűeknek valószínűleg megvan a kapcsolatuk arra hogy beszereznek szarér hugyér egy csomó leselejtezett szart amit aztán utánvéttel küldenek, előre utalással csak a pénzt szedik be és nem adnak semmit, ugyanolyan mintha "csődbe" menne egy utazási iroda, akinek szerencséje van kap is valamit a pénzéért, de jó eséllyel gyári hibás cuccokat forgalmaznak csak, számla és garancia persze senkinek nincs, szomorú hogy ebben a világban köztünk élnek ezek az emberek

2018. január 12.

Karácsony előtt rendeltem utánvéttel egy monitort, a honlapra ki volt írva hogy dec 14-e után leadott rendelések márcsak jan 4-e után kerülnek kézbesítésre, írtam a blackday-nek h ez esetben szeretném lemondani a rendelést (semmi válasz), a monitor érdekes módon másnapra azonnal megjött, garancia+számla nélkül, a monitor egy selejtes panel, pixelhibás, csak egy robot választ kaptam tőlük amibe az áll h a lehető leggyorsabban küldjem el gödöllőre h mihamarabb intézzék a garanciát ami elrarthat 30 napig is, én inkább a pénzt szeretném vissza kapni, azóta esélytelen elérni őket, köszi blackday, rohadjatok meg ott ahol vagytok

2018. január 5.

A megrendelt termék időben megérkezett, csak a számlát felejtették el. Levélre nem válaszolnak, telefonon elérhetetlenek, vissza nem hívnak.

2017. december 30.

A garanciális feltételeket nem teljesítik, azért tudnak olcsóbbak lenni másoknál. Ha már sok a csontváz a bolt nevén, eltűnnek, mint az XPlaza. Mint mindegyik Avier cégcsoport üzlet. A garanciádat fújhatod!

2017. december 20.

Minden zökkenőmentesen és gyorsan zajlott, csak ajánlani tudom Őket!

2017. december 18.

A megrendelt termékek már két hete nem érkeztek meg, az e-mailekre nem válaszolnak, telefonos ügyfélszolgálaton beszélni nem sikerült senkivel, kb. negyed órás zenehalgatás után sem.
Nem ajánlom senkinek a blackday.hu áruházból a rendelést. Szerintem nem megbízható a bolt.

2017. december 18.

Blackday.hu Átverős termék forgalmazok! Előre utalás után a terméket nem küldik,majd nagy húzabóna után,azt írják,14 napon belül térítik az árát,ami ugyan csak nem érkezik meg! Telefonon csak rögzítőn lehet hagyni üzenetet.
Én eljárást indítottam!

2017. december 17.

A keresés könnyű és gyors. Mondjuk en csak parfümöt rendeltem. A kiválasztott áru a vártnál hamarabb érkezett. Utánvétes fizetéssel, rendben volt minden. Az áru is éppen érkezett!

2017. december 17.

Teljes mértékben elégedett vagyok gyors házhoz szállítás és nagyon kedvező ár jó minőség.

2017. december 16.

Elégedett vagyok.

2017. december 16.

BlackDay: Utánvétes rendelésemet minden indoklás nélkül meghíusították. Azóta se emailben, se telefonon nem elérhetőek (1 hete próbálkozom).

2017. december 16.

Semmit se rendeljen tőlük senki, főleg az ELŐRE UTALÁST kerüljétek!!!
Vigyázat a blackday.hu is az ő oldaluk, ugyanaz az üzemeltető!
Én egy számítógép tápot rendeltem tőlük, sajnos előre utalással, hónapokkal ezelőtt. Azóta se áru, se pénz, csak elérhetetlen weboldal, telefonszám.
Tehát még egyszer: NE RENDELJETEK A MOCSKOS CSALÓKTÓL SEMMIT!!!

2017. december 15.

Egy 70 cm-es tévét rendeltem 4 napon belül megjött , csak számlát és kitöltött garanciajegyet nem kaptam. Most akarom felvenni velük a kapcsolatot, hogy küldjenek számlát. Már Blackday.hu néven üzemelnek

2017. december 13.

parfümöt rendeltem, előreutalással fizettem. Gyorsan és azt szállították, amit kértem. Számlát viszont én sem kaptam, bár nekem nincs most rá szükségem, ezért nem hiányoltam. Az értékelési igény nekem is előbb érkezett, mint a termék, furcsa. ebből nekem látszik, hogy ez a kiszállításra átadáshoz kötött automatizmus a rendszerükben, amit ha ők is jónak látják, a sikeres kézbesítéshez lehetne kötni.

2017. december 12.

Blackday.hu illetve Avier Enterprises Kft.-ként álltunk kapcsolatban.
Korrekt volt az ügyfélszolgálat.
Mindenről mindig időben tájékoztattak.
Határidők is rendben voltak.
Kicsit megtévesztő az volt (van) hogy az eszközöket raktárkészleten mutatja a mai napig is és az én rendelésemből nem volt készlet. (Ez viszont korrekten megírták és hagytak volna visszalépési lehetőséget, amivel nem éltem.)
Szóval a készlet információkon még fejleszthetnének.
Az értékelésre felkérő levél hamarabb érkezett, mint az áru.
Ami kicsit zavaró volt még, hogy a megrendelést "egyedinek" minősítették és az elállási jogomról rögtön lemondattak, ez nem túl szimpatikus, akkor sem, ha nem akartam elállni.

2017. december 8.

A termek ertekete hivatkozva — rendeles utan — megtagadtak az utanvetel lehetoseget, noha rendeleskor ki lehetett valasztani az opciot.
Egyeduli opciokent eloreutalas maradt, keszpenzes szemelyes atvetelre sem volt lehetoseg.
Egyaltalan nem vevocentrikus a hozzaallas, kulonoskeppen, hogy az elso levelben felhivtak a figyelmem, hogy az elallasi jogot nem tudjak biztositani, a rendeles egyedinek fog szamitani (nem egyedi kiepitesu termek).

2017. december 5.

Az árú megérkezett , de számla és jótállás az nem remélem nem romlik el egy darabig , pedig a gyártó cég 3 év jótállást vállalna rá.

2017. december 4.

Az oldal frissítésével szerintem nem foglalkoznak eleget, amikor először akartam rendelni egy fejhallgatót azt írták, hogy raktáron van aztán mégse volt, de most, hogy újra rendeltem minden tökéletesen és gyorsan zajlott. +pont az ingyenes szállításért ha előreutalással fizetsz.

2017. december 4.

Miután előre elutaltam a termék vételárát, napokig vártam bármi visszajelzésre, hogy az elvileg raktáron lévő terméket mikor kapom meg. Egy hét után elkezdtem hívni az ügyfélszolgálatot. Bár "hívásom fontos volt számukra", senkit nem sikerült elérnem. Hagytam több hangüzenetet, írtam emailt... Végül a nagyon sokadik hívásra felvették a telefont és közölték, hogy pont most küldtek nekem emailt, hogy holnap kapom az árut! Az áru másnap valóban megérkezett, persze számla és garancia levél nélkül! Megint megpróbálom elérni őket.,.....

2017. december 3.

Blackday néven rendeltünk számitógép alaplapot-nem működik,telefonon elérhetetlenek,e-mailre nem reagáltak. Vissza szeretném küldeni.Kár,hogy nem olvastam korábban a véleményeket...félek,futhatunk az ára után....pedig vissza kell küldenem,használhatatlan.

2017. december 1.

Hasonló "értékelést" már olvastam...
Rendelés, szállítás nélkül,... telefon - senki nem veszi fel, találtam egy másik számot, azt felvették, 2 nap múlva megjött a scenner, de sem garancia, sem számla nem volt.
Megígértem a panaszos e-mail-ben, hogy amennyiben 15 napon belül nem érkezik számla és garancia a termékről, abban az esetben a NAV-nál köt ki az ügy. Válaszoltak a panaszra, hogy nézzem meg a spam-ek között a számlát, de utánanéznek, hogy a "számlázási osztály" hibázott-e. Természetesen a megszólítás a válaszukban teljesen más Kft.-nek volt címezve... Ezek után nem hiszem, hogy a számlát és garanciát rövid úton megkapom, de majd a NAV... ;-)
Másképpen az ilyen tisztességtelen bandával nem lehet bánni!

2017. november 30.

Mert nem szàllitottàk ki a megrendelt àrút, mondvàn túl dràga 40000.-ft nàl. Ezàltal nem is rendelek semmit többet!!!

2017. november 29.

Meg sem kaptam a terméket!
Rendelést követő napon írtak,hogy meghíusult a rendelés.
Hogy miért,ezt nem tudom.
NEM AJÁNLOM SENKINEK!!!

A bolt adatai
A bolt leírása
Isten Hozott Vándor!

Ha minőségi termékeket keresel kedvező áron, jó helyen jársz.
Jelenleg közel 50.000 termék közül választhatsz.
Magyarország területén belül 990,-Ft-os a szállítási díj.
Minden termékünk hivatalos forrásból származik, gyártói garanciajeggyel ellátva.

Jó böngészést, jó vásárlást kívánunk.

Az Xpláza csapata.

Üzletek

A bolt szolgáltatásai
Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
 • E-mailen keresztül
Extra szolgáltatások
 • A vásárló adatai mindig titkosak
 • Ügyfélszolgálat
 • Internetes bevásárlókocsi
 • A webáruház kereshető
 • Garantált biztonság
Szállítási módok
 • Postai úton
 • Futárszolgálat
Fizetési módok
 • Fizetés banki átutalással
 • Fizetés utánvéttel