Xplaza.hu

Xplaza.hu Értékelései Értékelések átlaga: 2.9 (291 értékelés alapján)

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz
Kérjük, írja le a bolt szolgáltatásával kapcsolatos tapasztalatait és vásárlási élményét, tegyen javaslatot arra, hogy a bolt miben fejlődhetne még.

2017. október 23.

Rendben megérkezett

2017. október 22.

Csak azt nem értem, hogy ennyi becsapás, disznóság, pofátlanság és a törvény megsértése mellett, nincs egy olyan hatósági szervezet amely, mer felelősséget vállalni ennek a szemét web áruháznak a megbüntetésére. Milyen jogállam az ahol, ennyi ideig be lehet csapni a vásárlókat. miután már a fekete listára kerültek, és még mindég folytatták a szélhámosságaikat. Ez nagyon szomorú dolog.

2017. október 22.

2017.06.30-án a www.Xplaza.hu web áruházból rendeltem egy „Philips 203V5LSB26 19.5" LED monitort, aminek az ára 23.524 Ft.( rendelési szám: 20959) Ez a monitor gyári hibás volt, a színdekóder nem működött normálisan és a színek beállítására nincs lehetőség a készüléken. ( a képernyő teljesen sárgás-zöld árnyaltban jelent meg). Kétnapi próbálkozás után, úgy döntöttem, hogy elállok a vásárlástól. Ezt azonnal jeleztem az áruháznak. Eredeti csomagolásban és sértetlenül visszaküldtem a monitort a feladónak. A visszaigazolás is megtörtént, hogy minden rendben van. Azóta 5 e-mail és legalább 5 telefonegyeztetés mellett mai napig nem került sor a vételárának visszautalására. A jogszabály egyértelműen megfogalmazza, hogy 14 napon belül visszavásárlási kötelezettségük van, ha a vevő hibás árut kap, vagy el akar állni a vásárlástól. A 14 napból már 5 hónap lett, magasról lesz@rják a jogszabályban leírott kötelezettségüket.
Arról nem is beszélve, hogy annyira nem méltatják a vásárlókat, hogy napokig nem veszik fel a telefont, és az e-mailekre sem reagálnak a megfelelő időben.

A web áruházat az „AVIER ENTEPRISES Kft.” működteti. Székhely: 1152Budapest, Szentmihályi út 131. Adószám: 25092567-2-13.

Megtettem a panasz bejelentést az egri fogyasztóvédelemhez és az volt a visszajelzés, telefonon, hogy hiába hatósági szervezet, nincs lehetőségük kötelezni a jogszabályok betartására (a monitor vételárának jóváírására) a megfelelő web áruházat.

2017. október 21.

Gregus Gabriella! Vedd fel a kapcsolatot Ilonával, és tud majd ajánlani neked egy csoport címet. Nekem is ajánlotta, és eléggé meglepő dolgok vannak közzétéve. (Kis ízelítő: 1,5 millió ft-al tartoznak egy károsultnak.)

2017. október 21.

Kedves Gregus Gabriella! Nyugodtan írhatsz az e-mail címére: nagy.ilona@vipmail.hu-ra.

2017. október 20.

Monitort rendeltem tőlük, a vállakozásomba. A monitor megérkezett (utánvéttel fizetve), működik.
Viszont SZÁMLÁT NEM KAPTAM. Semmit. Egy darab papírt se, amire az ára van írva.
A monitort SZÁMLA HIÁNYÁBAN nem tudom könyvelni a vállakozásba.
Természetesen telefonon nem elérhetőek, e-mailben nem reagálnak a hiányzó számlát nem küldik.

2017. október 20.

Sziasztok! Engem is megkárosítottak egy telefon árával 2017.09.12-től várom a visszautalást, mert nem küldték a telefont. Olvasom, hogy jelentkezzünk Nagy Ilonánál. De ki Ő? Jelentkeznék én is!
,,Sziasztok!
Akit ez a " csodás" cég lenyúlt pénzzel az tényleg jelentkezzen Nagy Ilonánál ! Egy csoportos feljelentéssel többre mennénk vagy megpróbálni nyilvánosságra hozni ezt az ügyet."

2017. október 20.

Nagyon megvoltam elégedve a Gyors kiszolgálásal és a Kiszálitok kedvességével is és a termékkel is.

2017. október 18.

Mocskos hazug banda! 12000Ft-al húztak le szeptember 07-én, amikor egy terméket előreutalással rendeltem tőlük! Senki, de senki ne rendeljen tőlük semmit!!!

2017. október 18.

További információ az Xplazahoz: Avier Enterprises Korlátolt Felelősségű Társaság - Xplaza, az állami adóhatóság nyilvántartásában végrehajtási eljárással érintett cég. Lekérdezéshez az adószám: 25092567-2-42. Ez azt jelenti, hogy senki nem fogja visszakapni a pénzét, akit megkárosított a cég.
És úgy tűnik, ez alatt a név alatt tovább már nem működik tovább a cég, nem elérhető a honlapjuk se.
Kiváncsi vagyok, milyen név alatt bukkanak fel újból.

2017. október 18.

A megrendelt termékkel meg vagyok elégedve, a kiszállítás is gyors volt.

2017. október 17.

Sziasztok!
Akit ez a " csodás" cég lenyúlt pénzzel az tényleg jelentkezzen Nagy Ilonánál ! Egy csoportos feljelentéssel többre mennénk vagy megpróbálni nyilvánosságra hozni ezt az ügyet.

2017. október 17.

Csaló cég. Ne vásároljatok innen.
Még 2017. júniusában vásároltam nálunk. A termék hibás volt, visszaküldtem, azóta sem utalják vissza az árát, 65.000,- forintot. Feljelentettem őket. Most jövök a Békéltető Testülettől. Nem tudták kikézbesíteni nekik az idézést, mert elköltöztek a neten megadott címről. A rendőrségen is tettem feljelentést, azok sem csináltak semmit. Szerintük kis összegű volt a csalás. Aki esetleg szeretne csatlakozni további feljelentéshez, küldjön e-mait: nagy.ilona@vipmail.hu-ra.

2017. október 17.

A termek időben megérkezett . Teljesen elégedett vagyok a céggel. Köszönöm.

2017. október 17.

A termek tokeletesen megfelelt, idoben megerkezett ,mint ahogy igertek. Teljesen elegedett vagyok a ceggel. Koszonom.

2017. október 16.

2008. évi XLVII.
törvény
a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról
http://njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=117819.331332

2017. október 16.

A webshoptulajdonosok a fogyasztóvédelmi törvény januártól hatályos módosítása alapján ismételt jogsértés esetén 200 ezer forinttól egészen az éves nettó árbevétel öt százalékáig, de legfeljebb 500 millió forintig, illetve a fogyasztók széles körének testi épségét, egészségét sértő vagy veszélyeztető, továbbá a fogyasztók széles körének jelentős vagyoni hátrányt okozó jogsértés esetén 2 milliárd forintig terjedő bírsággal sújthatók.

2017. október 16.

Sziasztok! Valaki tudna egy közös fórumot össze hozni a volt Xpláza.hu (blackday.hu) károsultjainak ? Akkor tehetnénk egy közös feljelentést ellenük és talán valamelyik hatóság tenne valami érdemlegeset.

2017. október 16.

Szarházi egy banda. Rendeltünk egy weboldal szerint raktáron levő eszközt, majd emailben megküldték, hogy nem kell teljesítési igazolásra várni, az összeget utaljuk el a megadott számlaszámra. Ezután jelezték hogy nem tudják beszerezni a terméket, de a pénzt se fizetik vissza vásároljuk le. Jeleztem, hogy a pénzt kérnénk vissza, amire lassan két hónapja várok. Szégyen...

2017. október 16.

A termek tokeletesen megfelelt, idoben megerkezett ,mint ahogy igertek. Teljesen elegedett vagyok a ceggel. Koszonom.

2017. október 15.

Egy kérdés, akkor ki kötelezhetik Őket vagy a hasonló webshopokat a pénz visszafizetési kötelezettségre? ( lehet , hogy az AK-47-es)
Vagy Magyarországon ekkora a korrupció, hogy a hatóságokat is lepénzelik vagy elosszák egymásközt az így elcsaklizott pénzeket. Büszke vagyok erre a z országra.
Arra sarkal a sok negatív hozzászólás, panasz, hogy én is csináljak egy kamu webshopot.
Pénzt utalják, árut nem küldöm, hatóság meg le se szarja a fejem a vevő meg mehet a pi...ba.
Ez a jövő kenyérkereső megoldása!

2017. október 15.

Elég sok mindent vásároltam az elmúlt napokban, kérem írják meg, hogy Önöktől mit vásároltam. Ennek hiányában nem tudom leadni az értékelést.
Üdvözlettel

2017. október 13.

2 terméket rendeltem, előre utaltam, és 1 hét után érkezett meg.A profilomban a rendelésem nem látszott.A csomagolással nem volt gond, de se számla,se garijegy.Ezt jeleztem feléjük E-mail utján, még nem válaszoltak.Nem hiszem,hogy mégegyszer vásárolok innen.

2017. október 13.

Tisztelt Xplaza,
nekem 317 741 Ft-ot kéne visszautalniuk 2017.07.07-óta
a 4db Gigabyte GeForce GTX 1060 WindForce2 OC 6GB GDDR5 192bit grafikus kártya miatt.

Meghiúsított rendelés, rendelésszám 20317. // 2017.06.14. 15:53:13
Az alábbi számlaszámra 11773047-00213068 Ozsváth Krisztina.
Már tettem panaszt a fogyasztóvédelemnél, de nem kötelezhetik Önöket "kijavításra, kicserélésre, árleszállításra, vagy a vételár visszatérítésére" hatáskör hiányában... Ugyanakkor utasította Önöket a hogy "saját hatáskörben vizsgálják ki a bejelentésemben foglaltakat, kézhezvételtől számított 5 munkanapon belül", és annak eredményéről adjon tájékoztatást a Fogyasztóvédelmi Főosztálynak és nekem is!

2017. október 12.

A többi komment láttán én még szerencsés vagyok!
Nekem csak számla nem jött a termék sértetlen volt!

2017. október 12.

Kedves Andrea

Az APEH végrehajtást az alábbi oldalon ellenörizheted:

http://nav.gov.hu/nav/adatbazisok/adoslista/vegrehajtas_alattiak

Adószám: 25092567 Megnevezés: Avier Enterprises Korlátolt Felelősségű Társaság

2017. október 12.

Nem tudom, hogy az e-mail-ben vagy az itt írt "dörgedelmek", miatt, de október 10-én az XPlaza megküldte a Canon jótállási jegyét mail-ben. A Canon szerviztől tegnap kint voltak, garanciában kicserélik a törött alkatrészt, csak idő, mert meg kell rendelni. Az XPlazához annyit, hogy a cégnek csak székhelye van bejegyezve, sem telephelye, sem fióktelepe. A gödöllői címet fióktelepként be kellene jelenteniük. A weblapon fel kellene tüntetni a cég paramétereit. Az előttem szólók megnyugtatására a mai napon lekért cégkivonat tanúsága szerint nincs végrehajtás alatt. De lehetne ezt a műfajt sokkal szakszerűbben is űzni, azt gondolom.

2017. október 11.

A két cím. Székhely: 1152 Budapest, Szentmihályi út 131. Levelezési cím: 2100 Gödöllő, Ipari Park, Kühne Ede utca 13. A cég neve Avier Enterprises Kft.

2017. október 11.

Ötlet a feljelentés menetéhez. A rendőrséget nem nagyon foglalkoztatja az ilyen ügy, lexarják az egészet. Gazdasági, Versenyügyi és Tanácsadó irodát felkerestem, ott kaptam egy tanácsot a feljelentés elindításához. Első lépés: az x plaza (új címe blackday.hu) mind a két címére (Gödöllő, és Budapest) küldjetek tértivevényes levelet, nyomatékosan kifejezve, hogy a levél kézhezvételétől számított x napon belül utalják vissza nektek a pénzt. Ez a levél azért fontos, mert ha ez nem megy el a cégnek, semmilyen hivatalos szerv nem fog szóbaállni veletek. Ha erre a levélre max 30 napon belül nem kaptok választ, vagy felbontatlanul visszajön, akkor onnantól mehettek fogyasztóvédelemhez, de legelsőnek az adóhivatalt ajánlották. Ők megindítják a hivatalos eljárást a cég ellen, amit automatikusan el is indít a cégbíróság felé. A többi már csak a szerencsén múlik, viszont látjuk e a pénzt, vagy sem.

2017. október 10.

Én is fel fogom jelenteni őket!!!
Senki ne vásároljon tőlük,egy lúzer szemét banda,folyton csak ígérgetnek.
Kívánok minden rosszat nenkik és minél többen tegyük meg a feljelentést!
Nem szabad annyiba hagyni,mert sok embert át fognak még verni.

A bolt adatai
A bolt leírása
Isten Hozott Vándor!

Ha minőségi termékeket keresel kedvező áron, jó helyen jársz.
Jelenleg közel 50.000 termék közül választhatsz.
Magyarország területén belül 990,-Ft-os a szállítási díj.
Minden termékünk hivatalos forrásból származik, gyártói garanciajeggyel ellátva.

Jó böngészést, jó vásárlást kívánunk.

Az Xpláza csapata.

Üzletek

A bolt szolgáltatásai
Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
 • E-mailen keresztül
Extra szolgáltatások
 • A vásárló adatai mindig titkosak
 • Ügyfélszolgálat
 • Internetes bevásárlókocsi
 • A webáruház kereshető
 • Garantált biztonság
Szállítási módok
 • Postai úton
 • Futárszolgálat
Fizetési módok
 • Fizetés banki átutalással
 • Fizetés utánvéttel