Vital Force Fitness Szaküzlet

Vital Force Fitness Szaküzlet Értékelései Értékelések átlaga: 3.9 (34 értékelés alapján)
Vásárolok

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

2019. július 5.

Szívesen fogok innen máskor is rendelni.!

2019. július 2.

elégedett vagyok

2019. június 28.

Szuper!

2019. június 25.

Szuper!

2019. június 22.

Jó gépek,remek versenyképes árak.

2019. június 21.

Jók,de lehetnének jobbak is ami az árakat illeti.

2019. június 18.

Az árak és a választék ugyan jó,de a problémakezelést még gyakorolni kellene.

2019. június 12.

Kedvesek és gyorsak.

2019. június 9.

Nagyon jó árak és szuper cuccok.

2019. június 6.

****

2019. június 3.

Nagyon jó árak és gépek.

2019. május 31.

Szuper a gép és gyorsan meg is érkezett.

2019. május 24.

Igen jó a szolgáltatás!

2019. május 24.

Jó minőség.és szolgáltatás.

2019. május 22.

Hibátlan termék és a kiszállítás is időben.

2019. április 15.

Találtam egy vonzó gépet, amit meg szeretnék vásárolni, gondoltam elolvasom az üzletről a vásárlói véleményeket.
Sajnos kicsit elvette a kedvemet, ahogy a negatív visszajelzéseket kezelik. A kioktató stílus, a pikírt megjegyzések nem bizalomgerjesztőek még akkor sem, ha több az elégedett vásárló, mint a nem.

2019. április 8.

Múlt hét szerdán háttámlás szobakerékpárt rendeltem volna tőlük. Kiválasztottam két hasonló paraméterekkel rendelkező Kettler típust, mindkettő kb. 220 ezer Ft körüli árban volt. Ám mivel a webes összehasonlító teljesen egyformának mutatta a két gépet, a weblapjukon lévő űrlapon tájékoztatást kértem, hogy a két gép miben különbözik. Egyúttal megkérdeztem, hogy ha összeszerelve kérem, az mibe kerülne.
Nem méltattak válaszra.
Pénteken délelőtt e-mailben újra írtam, de erre sem reagáltak.
Még szerencse, hogy a Kettlernek van hazai képviselete, és közvetlenül tőlük is lehet vásárolni.
Másnak is ezt javaslom. Olyan cégtől nem kell vásárolni, ahol a termékekre vonatkozó legegyszerűbb kérdésekre sem tudnak választ adni.

Vital Force Fitness Szaküzlet válasza (2019. április 15.) :
Kedves Béla!
Köszönjük véleményét!
Ne haragudjon, de azért mert "nem kapott választ" mindjárt mi vagyunk a megbízhatatlanok, és a rosszak? "2019. 04. 05. 11:46" ekkor küldte az érdeklődését a válasz pedig ekkor ment ki Önnek: "2019. 04. 05. 14:32" Első körben a saját háza táján nézzen körül és csak utána alkosson véleményt másokról, ha biztos benne, hogy nem maga hibázott! Egy ingyenes Freemail-es levelezőből ne csodálkozzon, hogy elvesznek levelek. Ami a Kettlert illeti, ahogy leírtam egy nagyon jó márka, de az elmúlt két évben a gyártóval másodszor vannak komoly problémák és ebből egyszer már csődöt jelentett aztán megmentették, de most megint ennek a szélén áll Németországban! Bízom benne, hogy mikor elromlik, javíttatni is tudja majd a szobakerékpárt! Sok sikert hozzá!
2019. március 27.

Futópadot rendeltem volna tőlük. Leadtam a rendelést, kaptam egy automatikus visszaigazolást, mely a szállítási határidőt nem tartalmazta és ennyi. 5 napig semmi. Írtam nekik, választ nem kaptam. (A lenti értékeléseket olvasva, utólag, látható, hogy nem egyedi eset az enyém...) Hívtam őket, erre közölték, hogy az általam választott futópad nincs raktáron (bár nem értem,hogy akkor a honlapon ezt miért nem lehet feltüntetni), valamint rendelni sem tudnak belőle és válasszak mást, küldenek linkeket. Azóta sem kaptam semmit...szuper...végülis 1 hetem ment csak el a semmire. Ezek után inkább nem szeretnék tőlük semmit! Rendeltem a FittSport a Fitness és Sportszer Webáruházból, ahol minden raktáron van, és ezt a honlapon is feltüntetik!!!

Vital Force Fitness Szaküzlet válasza (2019. április 1.) :
Kedves Dóra, mint ahogy azt közöltük is Önnel, a központi raktárunk egy elég komoly költözésen ment keresztül, ami kb 2 hétre valamelyest korlátozta a működésünket! Ezért elnézést is kértünk!
Vicces amit ír, mivel a Fittsport nem egy disztribútor, hanem egy viszonteladó raktár nélkül. Tehát más cégek raktárkészletéről dolgozik, olyanokból mint mi is vagyunk. Tehát kapsból egy fals információval példálózik.
Emlití az előző véleményeket, 2011-2013-2015-2018-ból található itt 12 vélemény, Ön szerint egy ekkora cégnek hány ezer ügyfele van ha csak 2011-től nézzük, bocsánat, hány tízezer ügyfele lehet, higgye el rengeteg ügyfelünk van, akik a pozitív véleményeket nem osztják meg. És ha már itt tartunk én Büszke vagyok rá, hogy ekkora létszámú vásárlóból csak 12db vélemény van itt, ja és csak most nézem, ebből a 12-ből csak 3 a negatív, Önnel együtt 4.! Szerintem ez egy iszonyatosan jó eredmény és erre büszkék lehetünk! Sajnálom, hogy Ön nem lehet a pozitív vásárlóink között!
Egyébként az is lehet, hogy a futópad a mi raktárunkból kerül ki végül a Fittsporthoz is ;-)
2018. július 16.

Ez a cég számomra nem hiteles,mondom ezt,hogy 3 hónapja nem jó a gép amit tőlük vásároltam,és azóta sem csinálnak semmit. Felháborító ahogy intézik az ügyeket. Összesen 3 hétig tudtam használni a gépem..most ott tartok hogy a gépet elszállították. így se gépem,se pénzem...Erről a cégről jót sajnos nem tudok mondani!

2018. február 22.

Egyszerűen szuperek! Ezentúl egyből hozzájuk fordulok és csak náluk vásárolok!
Kedvesek, segítőkészek, mindent megoldanak!
A gépek csodásak, minden elvásásnak megfelelnek! Csak jót tudok mondani!!!

2018. február 17.

Sajnos a kommunikációjuk minősíthetetlen. Két hétre ígérték az áru szállítását. Egy hónap után érkezett meg, a vállalt két hét helyett. A megrendelt EL5-ös elliptikus tréner késedelmes szállításáról nem értesítettek, érdeklődésemre flegma, minősíthetetlen stílusban tájékoztatás közben egyszerűen letették a telefont. A gép megérkezéséről, minőségéről külön fogok beszámolni. Tanulságos lesz, érdemes lesz minden jövőbeni vásárlónak elolvasnia, még csak most folyik a minőségi egyeztetés!

Vital Force Fitness Szaküzlet válasza (2018. március 22.) :
Tisztelt Fehér úr! Mint azt tudjuk az éremnek két oldala van. E-mailben tájékoztattuk az áru beérkezéséről, így nem értem miért állítja azt, hogy nem tudott róla (arról nem is beszélve, hogy telefonon is kommunikáltak). Flegma, minősíthetetlen stílus? Most ugye viccel? Nem is Önnel hanem a kedves párjával beszélt egyik kollégánk (az egyik ominózus pillanatban), akivel a kedves párja kikelve magából üvöltözött (csak azt nem tudjuk miért), én úgy gondolom erre senkinek nincs szüksége, mindent meg lehet beszélni és meg lehet oldani, egyébként ebben a beszélgetésben még csak az áru beérkezéséről volt szó, tehát nem is lehetett probléma.. Ezek után nyilván egy olyan gépnél, aminél nem is tudom, hogy valakinek volt e problémája, nyilván Önnek volt. Festési hiba :-))) oké, mondtuk, hogy cseréljük a gépet, vagy ha el szeretne állni, visszaküldi és utaljuk az összeget. Nem Önnek ez nem volt jó, Ön értékcsökkenést kért, plusz gépcserét... jelenleg itt tart az ügy, mivel állítólagosan békéltető testülethez fordult, aminek mi nagyon örülünk, mert legalább kulturált módon tudjuk lerendezni ezt a "vitát" ezek alapján mindenki eldöntheti, hogy nálunk van a probléma, vagy Önnél! (természetesen minden dokumentálva van, e-mail, jegyzőkönyv... ha esetleg valaki mindezt megkérdőjelezné) :-)) ja igen, és mindennek tetejében még egy mozgássérült kártyát is kijátszott, hogy Önnek nagyobb tisztelet jár mint másnak... További sok szerencsét és kellemes sportolást!
2017. május 24.

Teljes mértékben megvagyok elégedve a céggel! Zökkenőmentesen ment minden!
Köszönöm

Vital Force Fitness Szaküzlet válasza (2017. május 29.) :
Nagyon szépen köszönjük!!! :-)
2017. május 18.

Nem volt a termék az üzletben és szerinte nem is lesz, hiába rendelem meg. Az eladó nem volt segítőkész. Csak azt hajtogatta, hogy ő ebben nem tud segíteni. De hát akkor ki? Más terméket javasolt, de nem tudtam kipróbálni, mert csak biztos vásárlás esetén bontja ki a csomagolást.

Vital Force Fitness Szaküzlet válasza (2017. május 24.) :
Kedves Varga Szilvia, köszönjük véleményét. Visszanéztük az üzletben rögzített felvételeket és egy kicsit más képet mutatnak a felvételek, mint amit Ön elmond! :-) kapásból "az eladó nem volt segítőkész" - hmmm, aki volt már a boltunkban, akkor tudhatja, hogy egy olyan kolléga van bent, akinél segítőkészebbet keresve se tudnánk találni, de hát ezt ellenőrizze le mindenki! (1076 BP Garay tér 20) Ez egy üzlet, ahol van egy bizonyos mennyiségű árukészlet bemutatásra, esetleg megvásárlásra. Közel 10.000 termékünk van, sajnos nem tudunk mindent kiállítani, főleg nem egy kis belvárosi boltban. A spartan pedálozó termék valóban nem volt kiállítva és valóban nem is tervezzük kiállítani. Ön már azon felháborodott, hogy nem volt a termék kiállítva, nem hogy amikor a kolléga említette Önnek, hogy csak egy 3.000,- Ft-al drágább termék van készleten ott. De az Ön felháborodása és stílusa olyan szintű volt, hogy biztosra volt vehető, hogy a terméket esze ágában sincs megvásárolni, ezért mondta a kolléga, hogy akkor bontaná ki, ha valóban szándékozik megvásárolni. (nem kell megvenni, csak esetleg belefér a keretbe és hajlik felé) sajnos Ön nem hajlott felé, nyilván nem vagyunk jósok, hogy ezt eltudjuk dönteni, de elég egyértelmű volt a helyzet. Ezek után Ön mint egy sértődött gyermek motyogott valamit és kiviharzott a boltból... úgy gondolom, ezek fényében bármit tettünk volna, mi lennénk a rosszak! Sajnáljuk! További szép napot!
2017. február 2.

Nem értem miért árulnak olyan terméket (ráadásul akciósan), amit még ezután kezdenek el gyártani és három hónapot kell rá várni. Legalább feltüntethetnék, hogy nem elérhető a termék és mikorra várható. Így felesleges köröket spórolnánk meg.

Vital Force Fitness Szaküzlet válasza (2017. február 8.) :
Kedves "Gita",
Köszönjük véleményét! Az említett termékből az elmúlt egy hónapban közel 80-90db-ot adtunk el, tehát nem olyan terméket árulunk akciósan, amit még el sem kezdtünk gyártani. A termék létező termék és minden üzletünkben ki is próbálható. Azonban sajnos vagy szerencsére (nézőpont kérdése) egy komplett konténernyi mennyiség elfogyott és után kellett rendelnünk, mivel a gyártónál ilyenkor van újév és ez 3 hét komplett leállást jelent náluk, nem indult még el a következő szállítmány gyártása, ezért is ajánlottunk fel másik modelleket kedvező áron. Sajnáljuk, hogy nem tudtunk segíteni Önnek!
2015. július 8.

A kiállított termékek nem vásárolhatók meg a helyszínen, csak németországból megrendelhetők. Erre 2 hetet kértek (pedig azért az nem nagy távolság). 1 hónappal később felhívtam őket, akkor mondták, hogy már csak 1 hét és ideér, azóta legalább még 1 hónap eltelt, de fel sem hívtak, hogy esetleg már nem rendelhető a termék. 100ezer Ft-os összeg körül 1 telefont azért elvárnék, hogy "bocs, nincs".

2015. február 17.

Tartották a jelzett szállítási határidőt és kifogástalanul működik a termék amit rendeltem (TM2 futópad), amihez ráadásul e-mailben kaptam használati útmutatót - nagyon figyelmes, környezettudatos megoldás! Ha legközelebb sporteszközre lesz szükségem, először náluk nézek körül.

2015. február 13.

A megrendelt árut 2 munkanap alatt megkaptam,a megrendelést követően a telefonos kisasszonytól rövid időn belül kaptam tájékoztatást az áruról.

2015. február 9.

nagyon meg voltam elégedve a kiszolgálással, azt éreztem, hogy figyelnek rám és nem csak lehúzni akarnak!!! valóban az igényeimet vették figyelembe!!!

2015. február 9.

Minden rendben volt! gyorsan megkaptuk a csomagot, korrekt ügyintézés és kedves ügyfélszolgálat

2014. április 14.

Sajnos én nem tudok túl sok jót mondani róla.

A bolt adatai
A bolt leírása
Minőségi futópadok, szobakerékpárok, ellipszisjárók, evezőgépek, lépcsőző és taposógépek fitness, wellness termékek az egész országban rendkívül hosszú garanciával és barátságos árakkal! Saját szakszervizzel állunk vásárlóink rendelkezésére!
Keressen fel minket bátran!

Uniós ár és Uniós Garancia!

Üzletek

 • 1152 Budapest XV. kerület, Szentmihályi u 171
  Telefon: 061/4147265
  Nyitva tartás: H-P 10:00-18:00 SZ: 10:00-13:00
  Megközelíthetőség: China Mart Nagykereskedelmi központ 3. emelet 0630/430-1201
 • 8900 Zalaegerszeg , Iskola köz 3
  Telefon: 0630/326-9987
  Nyitva tartás: H-P: 08:00-22:00 Sz: 08:00-14:00 V:15:00-19:00
  Megközelíthetőség: Zalaegerszeg belvárosában 0692/318-690
 • 4400 Nyíregyháza , Luther utca 5
  Telefon: 0642/402796
  Nyitva tartás: H-P: 09:00-17:30 Sz: 10:00-13:00
  Megközelíthetőség: Iskola utca felől 0630/252-1340
A bolt szolgáltatásai
Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
 • E-mailen keresztül
 • Telefonon
 • Ingyenes telefonszám
 • Személyesen
Extra szolgáltatások
 • A vásárló adatai mindig titkosak
 • Vásárló adatainak titkos kezelése kérés alapján
 • Ügyfélszolgálat
 • Éjjel-nappal elérhető
 • Rendelés-nyomonkövető rendszer
 • Internetes bevásárlókocsi
 • Titkosított rendelés és fizetés (SSL)
 • A webáruház kereshető
 • A vásárlás regisztrációhoz kötött
 • Ajándékküldési szolgáltatások
 • Garantált biztonság
Szállítási módok
 • Postai úton
 • Személyes átvétel
 • Futárszolgálat
Fizetési módok
 • Bankkártyás fizetés
 • EuroCard / Mastercard
 • Visa
 • Fizetés banki átutalással
 • Fizetés utánvéttel
 • Készpénzes fizetés
 • Vásárlás hitelre