Vital Force Fitness Szaküzlet

Vital Force Fitness Szaküzlet Értékelései Értékelések átlaga: 3.5 (16 értékelés alapján)
Vásárolok

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

2018. július 16.

Ez a cég számomra nem hiteles,mondom ezt,hogy 3 hónapja nem jó a gép amit tőlük vásároltam,és azóta sem csinálnak semmit. Felháborító ahogy intézik az ügyeket. Összesen 3 hétig tudtam használni a gépem..most ott tartok hogy a gépet elszállították. így se gépem,se pénzem...Erről a cégről jót sajnos nem tudok mondani!

2018. február 22.

Egyszerűen szuperek! Ezentúl egyből hozzájuk fordulok és csak náluk vásárolok!
Kedvesek, segítőkészek, mindent megoldanak!
A gépek csodásak, minden elvásásnak megfelelnek! Csak jót tudok mondani!!!

2018. február 17.

Sajnos a kommunikációjuk minősíthetetlen. Két hétre ígérték az áru szállítását. Egy hónap után érkezett meg, a vállalt két hét helyett. A megrendelt EL5-ös elliptikus tréner késedelmes szállításáról nem értesítettek, érdeklődésemre flegma, minősíthetetlen stílusban tájékoztatás közben egyszerűen letették a telefont. A gép megérkezéséről, minőségéről külön fogok beszámolni. Tanulságos lesz, érdemes lesz minden jövőbeni vásárlónak elolvasnia, még csak most folyik a minőségi egyeztetés!

Vital Force Fitness Szaküzlet válasza (2018. március 22.) :
Tisztelt Fehér úr! Mint azt tudjuk az éremnek két oldala van. E-mailben tájékoztattuk az áru beérkezéséről, így nem értem miért állítja azt, hogy nem tudott róla (arról nem is beszélve, hogy telefonon is kommunikáltak). Flegma, minősíthetetlen stílus? Most ugye viccel? Nem is Önnel hanem a kedves párjával beszélt egyik kollégánk (az egyik ominózus pillanatban), akivel a kedves párja kikelve magából üvöltözött (csak azt nem tudjuk miért), én úgy gondolom erre senkinek nincs szüksége, mindent meg lehet beszélni és meg lehet oldani, egyébként ebben a beszélgetésben még csak az áru beérkezéséről volt szó, tehát nem is lehetett probléma.. Ezek után nyilván egy olyan gépnél, aminél nem is tudom, hogy valakinek volt e problémája, nyilván Önnek volt. Festési hiba :-))) oké, mondtuk, hogy cseréljük a gépet, vagy ha el szeretne állni, visszaküldi és utaljuk az összeget. Nem Önnek ez nem volt jó, Ön értékcsökkenést kért, plusz gépcserét... jelenleg itt tart az ügy, mivel állítólagosan békéltető testülethez fordult, aminek mi nagyon örülünk, mert legalább kulturált módon tudjuk lerendezni ezt a "vitát" ezek alapján mindenki eldöntheti, hogy nálunk van a probléma, vagy Önnél! (természetesen minden dokumentálva van, e-mail, jegyzőkönyv... ha esetleg valaki mindezt megkérdőjelezné) :-)) ja igen, és mindennek tetejében még egy mozgássérült kártyát is kijátszott, hogy Önnek nagyobb tisztelet jár mint másnak... További sok szerencsét és kellemes sportolást!
2017. május 24.

Teljes mértékben megvagyok elégedve a céggel! Zökkenőmentesen ment minden!
Köszönöm

Vital Force Fitness Szaküzlet válasza (2017. május 29.) :
Nagyon szépen köszönjük!!! :-)
2017. május 18.

Nem volt a termék az üzletben és szerinte nem is lesz, hiába rendelem meg. Az eladó nem volt segítőkész. Csak azt hajtogatta, hogy ő ebben nem tud segíteni. De hát akkor ki? Más terméket javasolt, de nem tudtam kipróbálni, mert csak biztos vásárlás esetén bontja ki a csomagolást.

Vital Force Fitness Szaküzlet válasza (2017. május 24.) :
Kedves Varga Szilvia, köszönjük véleményét. Visszanéztük az üzletben rögzített felvételeket és egy kicsit más képet mutatnak a felvételek, mint amit Ön elmond! :-) kapásból "az eladó nem volt segítőkész" - hmmm, aki volt már a boltunkban, akkor tudhatja, hogy egy olyan kolléga van bent, akinél segítőkészebbet keresve se tudnánk találni, de hát ezt ellenőrizze le mindenki! (1076 BP Garay tér 20) Ez egy üzlet, ahol van egy bizonyos mennyiségű árukészlet bemutatásra, esetleg megvásárlásra. Közel 10.000 termékünk van, sajnos nem tudunk mindent kiállítani, főleg nem egy kis belvárosi boltban. A spartan pedálozó termék valóban nem volt kiállítva és valóban nem is tervezzük kiállítani. Ön már azon felháborodott, hogy nem volt a termék kiállítva, nem hogy amikor a kolléga említette Önnek, hogy csak egy 3.000,- Ft-al drágább termék van készleten ott. De az Ön felháborodása és stílusa olyan szintű volt, hogy biztosra volt vehető, hogy a terméket esze ágában sincs megvásárolni, ezért mondta a kolléga, hogy akkor bontaná ki, ha valóban szándékozik megvásárolni. (nem kell megvenni, csak esetleg belefér a keretbe és hajlik felé) sajnos Ön nem hajlott felé, nyilván nem vagyunk jósok, hogy ezt eltudjuk dönteni, de elég egyértelmű volt a helyzet. Ezek után Ön mint egy sértődött gyermek motyogott valamit és kiviharzott a boltból... úgy gondolom, ezek fényében bármit tettünk volna, mi lennénk a rosszak! Sajnáljuk! További szép napot!
2017. február 2.

Nem értem miért árulnak olyan terméket (ráadásul akciósan), amit még ezután kezdenek el gyártani és három hónapot kell rá várni. Legalább feltüntethetnék, hogy nem elérhető a termék és mikorra várható. Így felesleges köröket spórolnánk meg.

Vital Force Fitness Szaküzlet válasza (2017. február 8.) :
Kedves "Gita",
Köszönjük véleményét! Az említett termékből az elmúlt egy hónapban közel 80-90db-ot adtunk el, tehát nem olyan terméket árulunk akciósan, amit még el sem kezdtünk gyártani. A termék létező termék és minden üzletünkben ki is próbálható. Azonban sajnos vagy szerencsére (nézőpont kérdése) egy komplett konténernyi mennyiség elfogyott és után kellett rendelnünk, mivel a gyártónál ilyenkor van újév és ez 3 hét komplett leállást jelent náluk, nem indult még el a következő szállítmány gyártása, ezért is ajánlottunk fel másik modelleket kedvező áron. Sajnáljuk, hogy nem tudtunk segíteni Önnek!
2015. július 8.

A kiállított termékek nem vásárolhatók meg a helyszínen, csak németországból megrendelhetők. Erre 2 hetet kértek (pedig azért az nem nagy távolság). 1 hónappal később felhívtam őket, akkor mondták, hogy már csak 1 hét és ideér, azóta legalább még 1 hónap eltelt, de fel sem hívtak, hogy esetleg már nem rendelhető a termék. 100ezer Ft-os összeg körül 1 telefont azért elvárnék, hogy "bocs, nincs".

2015. február 17.

Tartották a jelzett szállítási határidőt és kifogástalanul működik a termék amit rendeltem (TM2 futópad), amihez ráadásul e-mailben kaptam használati útmutatót - nagyon figyelmes, környezettudatos megoldás! Ha legközelebb sporteszközre lesz szükségem, először náluk nézek körül.

2015. február 13.

A megrendelt árut 2 munkanap alatt megkaptam,a megrendelést követően a telefonos kisasszonytól rövid időn belül kaptam tájékoztatást az áruról.

2015. február 9.

nagyon meg voltam elégedve a kiszolgálással, azt éreztem, hogy figyelnek rám és nem csak lehúzni akarnak!!! valóban az igényeimet vették figyelembe!!!

2015. február 9.

Minden rendben volt! gyorsan megkaptuk a csomagot, korrekt ügyintézés és kedves ügyfélszolgálat

2014. április 14.

Sajnos én nem tudok túl sok jót mondani róla.

2013. április 12.

Nagyon gyors és valóban rugalmas kiszolgálást kaptam! A megrendelés után 1 nappal már nálam volt a termék! Csak így tovább!

2012. augusztus 30.

Nagyon elégedett vagyok velük! Amit ígértek betartottak, időben kihozták a terméket (24 órán belül), a termék valóban kiváló minőségű ahogy azt egy kedves fiatalember elmondta telefonos érdeklődésemkor. Ügyfélszolgálatukat is csak dicsérni lehet, így kellene ma minden cégnek működnie! Csak ajánlani tudom őket!

2012. május 8.

Mindent rendben találtam, gyorsak, megbízhatóak voltak. Csak ajánlani tudom őket!

2011. október 24.

Tökéletes volt minden a vásárlásomnál, rendelésemnél ésa kiszállításomnál is! Csak ajánlani tudom, köszönjük a gépet!

A bolt adatai
A bolt leírása
Minőségi futópadok, szobakerékpárok, ellipszisjárók, evezőgépek, lépcsőző és taposógépek fitness, wellness termékek az egész országban rendkívül hosszú garanciával és barátságos árakkal! Saját szakszervizzel állunk vásárlóink rendelkezésére!
Keressen fel minket bátran!

Uniós ár és Uniós Garancia!

Üzletek

 • 1152 Budapest XV. kerület, Szentmihályi u 171
  Telefon: 061/4147265
  Nyitva tartás: H-P 10:00-18:00 SZ: 10:00-13:00
  Megközelíthetőség: China Mart Nagykereskedelmi központ 3. emelet 0630/430-1201
 • 8900 Zalaegerszeg , Iskola köz 3
  Telefon: 0630/326-9987
  Nyitva tartás: H-P: 08:00-22:00 Sz: 08:00-14:00 V:15:00-19:00
  Megközelíthetőség: Zalaegerszeg belvárosában 0692/318-690
 • 4400 Nyíregyháza , Luther utca 5
  Telefon: 0642/402796
  Nyitva tartás: H-P: 09:00-17:30 Sz: 10:00-13:00
  Megközelíthetőség: Iskola utca felől 0630/252-1340
A bolt szolgáltatásai
Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
 • E-mailen keresztül
 • Telefonon
 • Ingyenes telefonszám
 • Személyesen
Extra szolgáltatások
 • A vásárló adatai mindig titkosak
 • Vásárló adatainak titkos kezelése kérés alapján
 • Ügyfélszolgálat
 • Éjjel-nappal elérhető
 • Rendelés-nyomonkövető rendszer
 • Internetes bevásárlókocsi
 • Titkosított rendelés és fizetés (SSL)
 • A webáruház kereshető
 • A vásárlás regisztrációhoz kötött
 • Ajándékküldési szolgáltatások
 • Garantált biztonság
Szállítási módok
 • Postai úton
 • Személyes átvétel
 • Futárszolgálat
Fizetési módok
 • Bankkártyás fizetés
 • EuroCard / Mastercard
 • Visa
 • Fizetés banki átutalással
 • Fizetés utánvéttel
 • Készpénzes fizetés
 • Vásárlás hitelre