Traffipax Bolt

Traffipax Bolt Értékelései Értékelések átlaga: 1.2 (17 értékelés alapján)
Vásárolok

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

2018. október 26.

2hete rendeltünk náluk. Azóta nem érhetők el se tfonon, se emailben
Vissza nem hívnak, megbízhatatlan társaság.

2018. október 19.

Az árut nem kaptam meg és válaszra sem méltattak, ezért a megrendelésemet visszamondtam! Semmi jót nem tudok róluk mondani!

2018. október 5.

Elérni soha nem lehet őket, a visszáru ellenértékét nem utalják vissza, tolvaj, csaló banda.
Ne vásároljon tőlük soha senki semmit.

2018. szeptember 20.

Utolérhetetlenek és átverősek. Hamisan tüntetik fel az áruk adatait a boltban.

2018. március 18.

2017 decemberében vásároltam egy Tolató kamera szettet. Megérkezett a termék, de a hozzátartozó monitort technikai okokból később kaptam meg. Garancia jegy a termék pontos neve nem szerepel. Beszerelés során kiderült a ,hogy nem azt tartalmazza a szett ami a honlapon szerepel...Cseréléstől elzárkóztak ,Nem ajánlom senkinek ezt az áruházat....Fogyasztóvédelem figyelmébe viszont igen...

2018. március 16.

A megrendelt termékre 6 hónap garanciát vállalnak de a problémára nem reagálnak semmilyen formában. Nem érdemes tőlük vásárolni semmit.

2018. március 6.

Több mint két hete vásároltam egy Tolató camera szettet. Megérkezett a termék, de a hozzátartozó monitort tecnikai okokból később kaptam meg. Garancia jegy a termék pontos neve nem szerepel. A hirdetett terméknek pontos leírását nem találtam csak általánost. A csomagban amit hirdettek, és kihoztak egy Tolatókamera szett - TRB_19600831 - 4.3" monitor + befúrható, éjjellátó, 170 fokos, szett volt. Akkor 14215 + száll. szerepelt, most már ugyanaz a termék 12787 Huf. Beszerelés után kerestem a hirdetésekben szereplő tolatási segéd vonalakat, de csak sima kép van. Telefonos egyeztetés után közölte a vezető az sokkal többe kerül. Ami a számlámon és a kiszállított buborék csomagoláson szerepel az a szerepel a Vezeték nélküli tolatókamera szett Global SB501: 4.3" (collos) monitor + vezeték nélküli (wireless..aminek az ára 17,256 Ft . Levelezésem be felajánlottam a csere lehetőségét de elzárkóztak. Többet tőlük nem rendelek, szlogenjük, --Traffipaxbolt.hu-- Ahol a vevő a főszereplő. Marad a fogyasztó védelem...

2018. január 25.

Nem tartják a határidőket, elérhetetlenek! A csomag- amit úgy hirdettek hogy raktáron- több mint 2 hét után a fődarab hiányával érkezett meg, és azóta sem hajlandóak pótolni, sem kommunikálni!

2017. augusztus 9.

Közel három hét után küldtek egy rossz menetrögzítő kamerát.
Telefonon, e-mail-ben nem lehet őket elérni.
A fogyasztóvédelemhez kell fordulnom.

2017. július 24.

Vásároltunk náluk egy SJ5000-nek kiírt akciókamerát. A kamera némi telefonok által megérkezett. Mivel későn érkezett már írtunk az oldalon keresztül, majd telefonon próbáltuk elérni a tulajt, amire jött egy sms... majd írásban válaszolunk, most nem érünk rá ! :( Megérkezett a kamera, és itt kezdődtek a gondok.. :( Egy mezei wishről, vagy ebayről rendelhető 5000 ft-os kamerát kaptunk márkás, SJ5000-nek hirdetve az oldaukon. Még számlánk is van róla! Innentől irány a fogyasztóvédelem! Kedves tulajdonos hiába módosította később az oldalt, ráfázik .

2017. június 10.

Több mint 2 hete küldtem el a megrendelést, de még mindig nem kaptam meg a terméket.
E-mailre nem reagálnak, telefont nem veszik fel.A vevőt maximálisan semmibe veszik.
Nem ajánlom senkinek ezt az "áruházat" !

2017. április 20.

A megrendelt árut nem szállítják,nem reagálnak sem telefonra,sem emailre. SOHA többet nem rendelek,minden ismerőst lebeszélek. :( Egy elnézés,vagy bármilyen kapcsolattartás is nehezükre esik.

2017. március 25.

A rendelést követően egy hét elteltével sem kaptam semmilyen felvilágosítást a szállítás idejéről.Emailre nem regaáltak, telefonos visszahívást ígértek, amit szintén nem teljesítettek.
Megbízhatatlan és kiszámíthatatlan szolgáltatás.

2017. január 29.

Három hete rendeltem tőlük, telefonon is beszéltem egyszer valakivel aki közölte, hogy a hét második felében kapom meg a rendelt árút. De nem kaptam meg. Újjab hívásnál kinyomott és azóta sem kaptam meg. El lehet dönteni , hogy mit ér ez a társasaág. A nevüket is törlöm !
Még csak egy telefonra sem hajlandóak hogy miért nem küldik a terméket,a honlapjukon az adott termék úgy szerepel hogy RAKTÁRON!Szerintem komolytalan társaság!

2016. november 17.

Még csak egy telefonra sem hajlandóak hogy miért nem küldik a terméket,a honlapjukon az adott termék úgy szerepel hogy RAKTÁRON!Szerintem komolytalan társaság!

2016. november 10.

Többször is vásároltam már náluk mindannyiszor a legnagyobb elégedettséggel. Vásárláskor először mindig őket keresem. Gyors és pontos szállítás. A hibás árút - mert ilyen előfordul a legjobb márkák esetében is - udvariasan és gyorsan kicserélik. Az ügyfélkapcsolatuk is példásan gyors és udvarias Mindenkinek ajánlom ezt a boltot!

2016. január 21.

Semmi de jó!

A bolt adatai
A bolt leírása

Üzletek

A bolt szolgáltatásai
Rendelési lehetőségek
  • Interneten keresztül
  • E-mailen keresztül
Extra szolgáltatások
  • Nincs adat.
Szállítási módok
  • Postai úton
  • Futárszolgálat
Fizetési módok
  • Fizetés utánvéttel