Traffipax Bolt

Traffipax Bolt Értékelései Értékelések átlaga: 1.4 (9 értékelés alapján)

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz
Kérjük, írja le a bolt szolgáltatásával kapcsolatos tapasztalatait és vásárlási élményét, tegyen javaslatot arra, hogy a bolt miben fejlődhetne még.

2017. augusztus 9.

Közel három hét után küldtek egy rossz menetrögzítő kamerát.
Telefonon, e-mail-ben nem lehet őket elérni.
A fogyasztóvédelemhez kell fordulnom.

2017. július 24.

Vásároltunk náluk egy SJ5000-nek kiírt akciókamerát. A kamera némi telefonok által megérkezett. Mivel későn érkezett már írtunk az oldalon keresztül, majd telefonon próbáltuk elérni a tulajt, amire jött egy sms... majd írásban válaszolunk, most nem érünk rá ! :( Megérkezett a kamera, és itt kezdődtek a gondok.. :( Egy mezei wishről, vagy ebayről rendelhető 5000 ft-os kamerát kaptunk márkás, SJ5000-nek hirdetve az oldaukon. Még számlánk is van róla! Innentől irány a fogyasztóvédelem! Kedves tulajdonos hiába módosította később az oldalt, ráfázik .

2017. június 10.

Több mint 2 hete küldtem el a megrendelést, de még mindig nem kaptam meg a terméket.
E-mailre nem reagálnak, telefont nem veszik fel.A vevőt maximálisan semmibe veszik.
Nem ajánlom senkinek ezt az "áruházat" !

2017. április 20.

A megrendelt árut nem szállítják,nem reagálnak sem telefonra,sem emailre. SOHA többet nem rendelek,minden ismerőst lebeszélek. :( Egy elnézés,vagy bármilyen kapcsolattartás is nehezükre esik.

2017. március 25.

A rendelést követően egy hét elteltével sem kaptam semmilyen felvilágosítást a szállítás idejéről.Emailre nem regaáltak, telefonos visszahívást ígértek, amit szintén nem teljesítettek.
Megbízhatatlan és kiszámíthatatlan szolgáltatás.

2017. január 29.

Három hete rendeltem tőlük, telefonon is beszéltem egyszer valakivel aki közölte, hogy a hét második felében kapom meg a rendelt árút. De nem kaptam meg. Újjab hívásnál kinyomott és azóta sem kaptam meg. El lehet dönteni , hogy mit ér ez a társasaág. A nevüket is törlöm !
Még csak egy telefonra sem hajlandóak hogy miért nem küldik a terméket,a honlapjukon az adott termék úgy szerepel hogy RAKTÁRON!Szerintem komolytalan társaság!

2016. november 17.

Még csak egy telefonra sem hajlandóak hogy miért nem küldik a terméket,a honlapjukon az adott termék úgy szerepel hogy RAKTÁRON!Szerintem komolytalan társaság!

2016. november 10.

Többször is vásároltam már náluk mindannyiszor a legnagyobb elégedettséggel. Vásárláskor először mindig őket keresem. Gyors és pontos szállítás. A hibás árút - mert ilyen előfordul a legjobb márkák esetében is - udvariasan és gyorsan kicserélik. Az ügyfélkapcsolatuk is példásan gyors és udvarias Mindenkinek ajánlom ezt a boltot!

2016. január 21.

Semmi de jó!

A bolt adatai
A bolt leírása

Üzletek

A bolt szolgáltatásai
Rendelési lehetőségek
  • Interneten keresztül
  • E-mailen keresztül
Extra szolgáltatások
  • Nincs adat.
Szállítási módok
  • Postai úton
  • Futárszolgálat
Fizetési módok
  • Fizetés utánvéttel