Terrafon.hu

Terrafon.hu Értékelései Értékelések átlaga: 2.6 (18 értékelés alapján)
Vásárolok

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

2019. április 9.

SENKI NE VÁSÁROLJON TŐLÜK, LEHÚZÓS, KAMU CÉG!!! A jogszabályokról még hírből sem hallottak, de nincs gond, megtettem a megfelelő jogi lépéseket, viseljék a következményeket. Nem mindenki pattanásos tinédzser (elnézést Tőlük), akit meg lehet vezetni kamu dumával.

2019. április 4.

Az interneten megjelent vélemények miatt eleinte én is tartottam tőlük, de az előre utalt vásárlás végül is pozitív tapasztalattal zárult, a megrendelt Xiaomi telefont megkaptam, és - miután a Maltese álal említett "cégvezető kislány" vette kézbe a kommunikáció irányítását - a kérdéseimre is rövid időn belül megfelelő válaszokat kaptam. A tapasztalataim alapján én merem ajánlani őket.

2019. március 4.

Február 23-án rendeltem egy raktáron lévő telefont, és mivel sürgős lett volna a kiszállítás, így előreutaltam. Két nap múlva visszaigazolták, hogy megérkezett a pénz, de a szállítással kapcsolatban azóta sem kaptam visszaigazoló emailt. 5 nap után írtam nekik, hogy mégis mire számíthatok, a válasz az volt, hogy átadták a GLS-nek, de arról hogy mikor és milyen csomagszámon, arra már napok óta nem érkezik válasz, telefonon elérhetetlenek.
Gyanús lett a dolog, így nyomozni kezdtem. A cég egy székhelyszolgáltató címére van bejegyezve, a "cégvezető" egy huszonéves kislány, és az egész "webáruház" nem felel meg a legalapvetőbb törvényi előírásoknak.
Több helyen olvastam, hogy a jogszabályokat nem tartják be, jótállási jegyet nem küldenek stb.
Ezek után elküldtem az elállási nyilatkozatot, mivel egy ilyen cégtől köszönöm, de nem kérek semmit!
3 napot adtam nekik a pénzem visszautalására, ha nem kapom meg ez idő alatt, akkor olyan fogyasztóvédelmi eljárást akasztok a nyakukba, hogy míg élnek megemlegetik!

2019. február 25.

Ne vásároljatok innen. Az én készülékem is meghibásodott, nem látja a sim kártyát. Sem emailban sem telefonon nem lehet őket elérni. Marad a fogyasztóvédelem, de ugye nem ez kellene lenne a megoldás...

2019. február 20.

Múlt héten rendeltem a cégnél. Minden rendben zajlott. A terméket 4 napon belül megkaptam. Mindenről értesítést kaptam, hogy éppen hol tart az ügyintézés. Ezen a héten rendeltem ismét (hétfőn este) és már a futárszolgálatnak át is adták a csomagot. Nekem csak pozitív tapasztalatom van a céggel.

2019. február 15.

Ez egy kamu cég. Hazudnak, hitegetnek, fenyegetőznek! NE VÁSÁROLJ ITT!
Természetesen a feljelentés megy, de lehet, hogy már a pénzünkhöz nem jutunk hozzá.

2019. február 14.

Február 4.-én rendeltem egy raktáron lévő telefont, természetesen ugrottam az 1000 ft-os kedvezményre, így hát előreutaltam. Aztán eltelt pár nap és semmi hírt nem kaptam azon kívül, hogy megkapták a pénzt és nemsokára átadják a futárszolgálatnak, kezdtem gyanút fogni. Elolvasva az itteni kommenteket rámtört a frász és már fejben elkezdtem kigondolni mi a teendő, ha átvernek. Inkább nem hívtam fel őket, kíváncsi voltam, hogy mikor küldenek valamiféle életjelet. Aztán a semmiből 13.-án érkezett a hír, hogy feladták a csomagot és ma reggel már csöngettek is be vele. Legnagyobb örömömre a telefon működik és teljesen rendben van eddig, úgyhogy nyugodtan kidobhattam a pénzvisszaszerzős terveimet a kukába. Attól még ez a hosszú mit-sem-sejtés nem tett jót a szívemnek és a biztonság kedvéért vettem rá még egy év plusz garanciát, remélem nem lesz rá szükségem. Ettől függetlenül nagyon köszönöm, jó kis telót szereztem így miután már elképzeltem a legrosszabbat.

2019. február 8.

Sok jó értékelése van. Nem itt, hanem a másik árösszehasonlító oldalon. Nincs is a bolttal semmi baj, (gondolom én) ha raktáron van a termék. A problémák ott kezdődnek, amikor nincs. Nem jelzik előre, hogy mennyi lesz a várakozási idő, inkább hazudoznak. Jövő hétre ígérik. Bánom, hogy előre utaltam.

2019. február 7.

A müködésképtelen telefont 14 napon belül visszapostáztam az eladónak, de megtagadták az átvételt és visszajött hozzám postán. A segítőkészség teljes hiánya jellemző az eladóra. Hosszas civakodás után csak átvették és kifizették a telefont.

2019. február 3.

Vasárnap du. rendeltem, kedd délelőtt megkaptam. Gyors, korrekt. A termék szuper.

2019. január 31.

Sajnos lehet, hogy olcsó, de valami borzasztó az ügyfélkezelés. Ha valami nincs raktáron vagy hosszú lesz a szállítás, legalább egy e-mailt írhatnának, hogy az ügyfél ezt vállaja-e vagy kér-e más színt. Nekem a héten szükségem lett volna a telefonra. Átutalással fizettem múlt pénteken reggel. Az utalás beérkezett, a feldolgozás folyamatban, MAJD átadják a futárszolgálatnak. Csütörtökön reggel még a szállításról semmi info. Szerdán rákérdeztem telefonon: "szerintünk a héten megérkezik, igyekszünk." Szerintem ez meg nem így működik. Kértem az összeg visszautalását. Ha a cég becsődöl, a gyártói garancia nem lesz érvényesíthető. EU-s termék esetében ugyanis csak az értékesítőn keresztül intézhető. Ezt a Xiaomi hivatalos kirendeltségétől tudtam meg. A számla mellé kéne garancialevelet csatolni, ahogy itt olvasom, ez nem történik meg. A számlán pedig nincs kinn a telefon IMEI száma, ezt is itt olvastam, ez szintén óriási hiba. A honlapon pedig nincs feltüntetve, hogy a raktár, az EU-s raktárt jelent......Ergo ez megtévesztés szerintem.

2019. január 23.

A kiszállított telefon működésképtelen. Jelezve a problémát e-mailen és telefonon is csak húzzák az időt, hogy majd e- mailen jelzik a segítséget, de semmi reakció. Ma visszaküldöm a telefont az elállási nyilatkozatottal. Remélem ki fogják fizetni az árát. Majd megírom.

2018. december 14.

Szerdán rendeltem 2db mobiltelefont. A rendelés felvételéről, a csomag elkészítéséről és a futárszolgálatnak történő átadásról is kaptam 1-1 üzenetet. Péntek délben mindkét készülék hiánytalanul megérkezett.

2018. december 13.

Legjobb ár, december 11.-én rendeltem, december 13.-án kézben a készülék, az jött amit rendeltem, kommunikáció nem volt, nem is volt rá szükség. Mi kell még?

2018. december 13.

Legjobb ár, december 11.-én rendeltem, december 13.-án kézben a készülék, az jött amit rendeltem, kommunikáció nem volt, nem is volt rá szükség. Mi kell még?

2018. december 12.

Dec.8-án rendeltem a telefont, ma délután megérkezett.Eddig minden a legnagyobb rendben.

2018. december 6.

A terméket hétfőn rendeletem. Azért ezt a boltot választottam, mert itt fel van tüntetve, hogy "1 napon belül szállít". Kár volt. Csütörtök este van, és a telefon sehol. Szerda reggel kaptam egy olyan levelet, hogy "amennyiben a mai napon átadják a futárcégnek, akkor csütörtökön megkapom" Ez sem sikerült nekik. Mi az hogy "amennyiben átadják?" Kimondottan figyeltem arra, hogy raktáron lévő terméket válasszak. Ez a bolt egy vicc. Jelenleg is "előértesítés" a csomagom státusza, de még mindig nem adták át a GLS-nek.

2018. december 1.

Borzasztóan átvertek , igérgettek , utána arogánsan letagatták . A telefon 1 nap után elromlott , nem javítottak meg , nem adták vissza a pénzt!!

A bolt adatai
A bolt leírása
Terrafon minőségi mobiltelefonok.

Üzletek

A bolt szolgáltatásai
Rendelési lehetőségek
  • Interneten keresztül
Extra szolgáltatások
  • A vásárló adatai mindig titkosak
  • Ügyfélszolgálat
  • Rendelés-nyomonkövető rendszer
  • Internetes bevásárlókocsi
  • A webáruház kereshető
  • Garantált biztonság
Szállítási módok
  • Futárszolgálat
Fizetési módok
  • Fizetés utánvéttel
  • Készpénzes fizetés