Terrafon.hu

Terrafon.hu Értékelései Értékelések átlaga: 2.2 (86 értékelés alapján)
Vásárolok

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

2020. február 22.

Helyi kapitányságon följelentést kell tenni, és mondani, hogy csatolják is a már meglévő feljelentések mellé (van több is). Fogyasztóvédelemnek nincs sok értelme.

2020. február 16.

Üdvözletem!

Újabb károsult vagyok, hogy tudnánk összehozni a feljelentéseket? Én még októberben rendeltem, már a fogyasztó védelemnek jeleztem a gondot. Volt több ígéret is.,de sehol smmi a visszafizetésre.

2020. január 22.

Üdv mindenkinek!
Én is pórul jártam.... mint oly sokan itt.
Amennyiben valaki jogi útra tapasztalattal rendelkezik, kérem jelezze hogy merre menjek hogy folytatólagos legyen az ugy.
Köszönettel!

2019. december 7.

Asddd

2019. november 29.

Kedves Vagyok aki Vagyok!

Tudnál arról is felrakni egy képet vagy megírni, hogy honnan utalták vissza a pénzed? Sajnos nekem nem utalták vissza a pénzem és a rendőrségi feljelentésnél sokat számíthat. Köszi!

2019. november 25.

Két hónapig ültek a pénzemen, amit azért kértem vissza, mert nem teljesítették a megrendelést.
Többszöri levélváltás után, ma visszautalták az összeget.
Adatot gyűjtöttem a cégről, levélben elküldtem nekik és jeleztem, hogy csalás bűncselekmény miatt feljelentem.
Az alábbi linkről elérhető az utolsó levelemről készül kép:
https://kepkuldes.com/image/evOlwF

2019. november 25.

Rendőrsegi feljelentés megtörtént , Bp 16 ker ben!

2019. november 20.

Én is áldozat lettem , nem küldték a megrendelt winchestert! Természetesen rendőrségi feljelentés meg fog történni! Ne utalj!!!

2019. november 17.

Nullat adnek legszivesebben ha lenne 0 ertekeles. Rossz alaplapot kaptam toluk.

2019. november 13.

A módszerük hasonlóságából kiindulva, valószínűleg ez a bűnszervezet üzemelteti a kinaimobilwebshop.hu oldalt is. Se a terméket, se a visszautalást nem kapja meg az átvert vevő. A rendőrség nem végzi a dolgát, nekik egyszerűbb a bokor mögül traffipaxolni. Ezért csinálhatják akár évekig is büntetlenül. Csak néha nevet változtatnak.

2019. november 11.

mobil2 - JAB - LV, s.r.o. v likvidaci - felszámolás alatt

2019. november 11.

VIGYÁZAT? ÚJ NÉVEN HIRDET!: mobil2!
Ugyanaz a cég!!!

2019. november 9.

RENDŐRSÉGEN MEGTETTEM A FELJELENTÉST !!!!

Hazug csaló banda . Nem kaptam meg a raktárukon lévő telefont és a pénzemet sem utalták vissza 14 munkanap után SEM !!!

Undorítónak tartom az ilyen céget és a vezetőit is !!!

FOGYASZTÓVÉDELMI ELJÁRÁS MEGINDÍTVA !!!

2019. november 9.

Vásároltam egy mobilkészüléket,amit rendesen visszaigazoltak,élőreutalással kifizettem,2-3 napos szállítási időt ígértek,amiből 10 nap után sem lett semmi.Kértem a visszautalást, törvény által meghatározott 14 napos visszafizetést ígértek. Ez sem történt meg. Sajnos utána néztünk a cégnek,a NAV megszüntette a céget,és visszavonta az adoszámukat,a tulajdonos a céget eladta,de a levelekre még mindig Ő válaszol.Inkasszàlják a számlájukat,így valószínű velem együtt mások sem kapják vissza a pénzüket.Tegnap feljelentést tettem a rendőrségén, ahol azt mondták, hogy mivel működött normálisan egy ideig,így nem csalás szándékával hozták létre a céget. Írtam az árukeresőnek,ahol azt a választ kaptam,hogy sajnálják, későn vették észre, a sok felháborodott kommentet, a listából töröltek, de mivel Ők nem hatóság, többet nem tudnak tenni az ügy érdekében.
Nem voltam elég körültekintő, így már csak azt szeretném, hogy elkapják a csalókat!
Kérek mindenkit, ha áldozat, a legközelebi kapitányságon tegyen feljelentést.
Remélem többen nem futnak ebbe bele!

2019. november 7.

A telefon rendelési menete rendben (2019.09.30.) volt, kommunikáltak is, hogy megrendelés megérkezett, feldolgozás alatt. Kérték az előreutalást amit vissza is igazoltak, hogy beérkezett miután kifizettük, és közölték, hogy a csomagunkat átadják a GLS Futárszolgálatnak. Egy hét eltelte után kértem, hogy jelezzék felénk rendelésünk állapotát. Válaszként megírták, hogy: sajnálják a késlekedést, még azon a héten megérkezik a vásárolt termék, de visszautalják a vásárlás összegét ha nem tudunk tovább várni. Kértem, hogy szállítsák ki, de nem érkezett meg további 4 nap múlva sem. Ekkor jeleztem, hogy élünk a visszaigénylési lehetőséggel! Szépen reagáltak is rá, hogy 14 nap múlva visszautalják a pénzt. Eltelt 17 munkanap és semmi! Elindulunk jogi úton! A webáruházra az Árukereső oldalán találtam rá, de kár volt! Számomra az is hihetetlen, hogy az Árukereső miért engedte hirdetni az oldalán? Nekik is egy nagy negatív, hogy engednek múlt nélküli ellenőrizetlen céget megjelenni oldalukon! Valamilyen szinten megbíztam az árukeresőben is... De ahogy látom az olcsóbbat.hu sem ellenőriz kellően.

2019. november 5.

NE VÁSÁROLJ ITT, ÁTVERÉS!

2019. november 5.

Átverik a vásárlókat, senki ne utaljon nekik előre!

2019. november 4.

A Terrafon webáruház adószámát a NAV töröltette és elrendelték a cég törlését. Ha valaki 2019. október 08.-a után vásárolt abban az esetben tud feljelentést tenni a rendőrségen csalás miatt. SENKI NE VÁSÁROLJON ÉS NE UTALJON ELŐRE!!!

2019. október 30.

Szeretném megtudni, hogy melyik rendőrségen kell feljelentést tenni ahhoz, hogy folytatólagosan elkövetett csalás vádja miatt indítsanak eljárást ezzel a csaló céggel szemben?

2019. október 21.

VIGYÁZAT, CSALÓ! PÉNZT ELŐRE KÉR? E-MAILRE NEM VÁLASZOL, TELEFONT NEM VESZI FEL, ÁRUT NEM KÜLD!!!!!!!!

2019. október 21.

Ma kaptam vissza a pénzem másfél hónap után (Szlovákiából...). Durva volt. Voltam és indítottam eljárást a fogyasztóvédelemnél, békéltető testületnél, közjegyzőnél Fizetési Meghagyás Iránti Kérelem elindítása miatt, írtam az Árukeresőnek is (már nem hirdethetnek ott...). Megrendeltem egy terméket, visszamondták (azóta is "raktáron" van a weblap szerint, nem fizettek vissza vételárat, 14 napos elállási történet, még mindig nem fizettek, fenyegetőzés....ma a pénz itt van. Cégközlönyben cégnév: Webshops Operators Kft. , Adószám: 26527347-2-42. Ezeken tudtok elindulni, a honlapon nincs semmi fent.......Nyilvántartásba vevő szerv: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága Cg. 01-09-330383 Ezeken tudtok elindulni. Szerintem pénzügyi zavar van náluk egy brutálisan rossz kommunikációval.

2019. október 18.

A rendelt terméket nem küldték. Én kérdeztem rá e-mailben, hogy mikor szállítják ki végre, mert minden adat stimmel. A válasz jövőhéten valamikor volt. Felajánlották, hogy elállhatok a rendeléstől és visszautalják a termék árát. Megadtam az adataimat. Vártam a pénzem. Megkérdezem, hogy miért nem sikerült utalni. Jött egy automata e-mail, hogy 14 napon belül kell utalniuk. Akkor kerestem rá a véleményekre és döbbenten látom, hogy csalóka áldozata lettem. Ilyen még nem fordult elő velem. Most a fogyasztóvédelemhez fordulok és nagyon elkeseredtem. Remélem mások nem esnek abba a hibába, hogy rendelnek tőlük😥

2019. október 16.

2019.06.08-án egy Xiaomi redmi 7-es mobiltelefon lett rendelve, 8118 rendelési számon. Ennek a telefonnak a számláját és a jótállási jegyét még most sem kaptam meg. Kérem e két okiratnak számító papírt átküldeni a következő e-mail címre.
E-mail cím : botosgabor70@gmail.com

Tisztelettel: Botos Gábor

EGER, 2019.10.16.

2019. október 15.

Csatlakozok az előttem szólókhoz. Szeptember eleje óta várom az előre elutalt pénzt. A terméket visszamondták a rendelés után rövid idő múlva, az előre elutalt árat a mai napig nem utalták vissza, hivatkoztak 14 napos elállásra, ami azóta régen letelt. Telefonon elérhetetlenek, e-mailben néhány napos késéssel ígérgetnek, de semmi nem történik. Fogyasztóvédelem, békéltető testület, közjegyzőnél kezdeményezem a fizetési meghagyásos eljárást illetve rendőrségi feljelentés is leszek. Ez jellemző rájuk. SOHA NE UTALJATOK ELŐRE NEKIK!!!!

2019. október 12.

Azért adok 2 csillagot, mert végül megkaptam a telefont és azóta is hibátlanül működik, tényleges gyártói garival. Viszont jogi fenyegetőzések után, jött meg. Előre utaltam... se kép, se hang napokig. Emailekre, hívásokra nem reagáltak. Annyit nem írtak vissza, hogy beérkezett a pénz, amit előre elutaltam. Smsre reagaltak tő mondatokban, miután ügyvéd ismerősömmel fenyegettem őket.
Utána sem tudtam velük felvenni a kapcsolatot.
Nagy meglepetésre pár napra meghozta a futárcég a telefont. Nem biztos, hogy reménytelen a helyzet, csak azért írtam, hogy megérkezhet a rendelt áru. Viszont, ahogy kezelték az egészet, az felháborító. Nem gondoltam volna, hogy lesz telefon, az olvasott cikkek alapján.

2019. október 8.

https://homar.blog.hu/2019/09/23/terrafon_ipad_gls

ÁTVERÉS, NE UTALJON NEKIK!

2019. szeptember 25.

FIGYELEM!!!! Csaló webáruház. A webáruház céges adatok nélkül illegálisan működik. Sem adószám, sem cégjegyzék szám nincs feltüntetve.
Az oldal alapján nem derül ki kivel kerül szerződésbe az ember. Nincs ÁSZF. Előre utalással senki ne fizessen!

2019. szeptember 24.

A vásárlói vélemények ellenére, nekem csakis jó tapasztalataim vannak!Megrendeltem a terméket és néhány nap múlva meg is érkezett, minden rendben ment!

2019. szeptember 20.

Sziasztok! Tudja valaki, hogy a Terrafon.hu milyen cégnévvel rendelkezik? Mert azt hiszem engem is átvertek, szintén utalással fizettem több mint egy hete. Telefont nem veszik fel, e-mail-re sem válaszolnak. Vagy mit lehet ilyenkor tenni? Köszönöm szépen.

2019. szeptember 19.

Szuper áron, szuper gyorsan hozzájutottam, amit szerettem volna, profik!

A bolt adatai
A bolt leírása
Terrafon minőségi mobiltelefonok.

Üzletek

A bolt szolgáltatásai
Rendelési lehetőségek
  • Interneten keresztül
Extra szolgáltatások
  • A vásárló adatai mindig titkosak
  • Ügyfélszolgálat
  • Rendelés-nyomonkövető rendszer
  • Internetes bevásárlókocsi
  • A webáruház kereshető
  • Garantált biztonság
Szállítási módok
  • Futárszolgálat
Fizetési módok
  • Fizetés utánvéttel
  • Készpénzes fizetés