Select Product

Select Product Értékelései Értékelések átlaga: 3.1 (69 értékelés alapján)
Vásárolok

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

2019. március 26.

Egy vadonatúj telefont rendeltem tőlük a kamera nem működött. Garanciális javításra át kellett adnom egy futárnak aki egy számomra titkos címre elvitte, semmilyen papírt az átadásról nem kaptam. Ez Február 7-én volt. Azóta elérhetetlenek, telefonszámuk egy halott vonal, e-mail -re nem válaszoltak . Most Március 26.-a van. Irány a rendőrkapitányság! Nehogy rendeljetek tőlük!!!!!

2019. január 28.

Sajnos nem olvastam előzőleg ezt az oldalt, így én is bele szaladtam ebbe a csapdába. HDD- rendeltem, meg is jött, de hibás volt. Visszaküldtem, azóta elérhetetlenek. Egy szélhámos maffia az egész cég. Egy nevet azért érdemes megemlíteni: Koleszár Viktória. Ö vagy csak egy alkalmazott, vagy ő ennek a csaló bandának a vezetője. Én minden esetre a NAV felé megtettem a bejelentést.

2019. január 15.

Aki nem akar idegbajt kapni tőlük, az ne rendeljen ettől a cégtől. Sajnos én is először rendeltem, és csak később olvastam el a véleményeket. Rendeltem egy telefont november elején, és sajnos el is utaltam a vételárat. Egy hétig nem történt semmi, akkor kerestem őket telefonon, de nem vették fel. Ekkor irtam egy emailt, hogy ha nem küldik a terméket, feljelentést teszek. jött a válasz, hogy készlethiány van, várjak egy hetet. Egy hét múlva nem történt semmi, irtam nekik, hogy utalják vissza a pénzt. Válaszoltak, hogy adjam meg a számlaszámot, majd nagyon sajnálták hogy nem tudnak telefont küldeni, arany színűt tudnának küldeni, vagy esetleg válasszak egy másik modellt, amit egyből tudnak küldeni. Irtam nekik, hogy mit választottam, irták hogy van fekete és kék. 5 perc múlva irtam vissza, hogy legyen a kék, majd másnap jött az email, hogy pedig a feketét már küldték volna, de a kék is megoldható jövő hét szerdára.. Irtam, hogy legyen a kék, persze szerdán sem történt semmi. Csütörtökön ismét irtam, hogy ha nem küldik a telefont, feljelentem őket. Irták, hogy csak feketét tudnak küldeni, és azt azonnal. Igy kaptam meg december 7-én a fekete készüléket. Kibontom a csomagot, a telefon rendben volt, de számla sehol. Irok nekik, hogy küldjenek számlát, garanciajegyet. Egy hétig nem történik semmi, irok mégegyszer, erre már jött a sajnálkozó email, hogy a kolléga szabadságon volt, csatolva a számla. Gondoltam minden rendben, szuper! Majd egy ismerősöm kérdezi: a számlán rajta van a telefon száma? A garancia érvényesítésénél azzal fogom tudni beazonosítani, hogy ezt a telefont vettem azon a napon, és nincs trükközés két egyforma telefonnal. Karácsony után irtam nekik, hogy legyenek kedvesek ráírni a számlára a gyári számot. 2 hétig szokás szerint semmi nem történt, majd irok mégegyszer. Jön a gyors válasz, hogy a levelezésben nem találják, hogy elküldtem volna a telefon gyári számát..... Lefotóztam a dobozt, elküldtem, majd jött is a módosított számla.
2 és fél hónapos tortúra volt egy 50 ezer forintos telefonnal. De kb 15 email után végre minden rendben.

2019. január 14.

Ne rendeljetek innen! Amint átutalod nekik az összeget, eltűnnek, telefonon nem elérhetőek, e-mailre nem válaszolnak, a termék pedig sehol. Kerüljétek ezt a webshopot!

2019. január 14.

A bolt a megrendelésemet kb. 3 hét után önkényesen törölte (készlethiány lépett fel, de erről engem nem értesítettek). 1,5 hónap után én érdeklődtem, hogy mikorra várható a kiszállítás, akkor tudtam meg, hogy ők a törléssel elintézettnek tekintették a dolgot, nincs mire várnom (legalábbis tőlük biztosan nem!).

2018. december 18.

A megrendelt termék vételárát előre elutaltam, a terméke még mindig nem érkezett meg (lassan egy hónapja), az első érdeklődő levelemre 2 (hét után) azt válaszolták, hogy még egy-két nap türelmemet kérik. Azóta ismét eltelt 2 hét. A második reklamáló levelemre már nem is reagáltak. Ha nem kapom meg a terméket vagy az árát, a rendőrséghez fordulok.

2018. december 12.

KAMU OLDAL!!! RABLÓ TOLVAJ BANDA!!!! NE RENDELJETEK INNEN SEMMIT MERT AZ EGÉSZ EGY BŰNSZERVEZET!!!!!!!!!

https://444.hu/2018/11/27/negyen-is-feljelentettek-ugyanazt-a-magyar-webboltot-de-mindig-megusztak-mert-aki-a-rendorseghez-fordul-azt-kifizetik

http://selectproductinfo.blogspot.com/

2018. december 11.

Én két hét huzavona után inkább visszakértem a pénzem. A 14 napos visszautalási határidő már lejárt, az összeg még sehol...

2018. december 10.

Sok rosszat olvastam erről a boltról! Ezért nem a legjobb értékelést adtam és paráztam hiszen majd 200000 Ft os telefont előre kifizettem!. Ami azóta történt: végül is a telefont az ígért időn belül megkaptam az iméljeimre gyorsan választ kaptam, a telefon színén változtatni akartam,de ebben is gyorsan konstruktívan álltak hozzá! Az én esetemben minden rendben volt!

2018. december 9.

nem veszik fel a telefont,nem válaszolnak a levelekre.nem küldték a telefont,sem vissza a pénzem,csak egy hónap mulva.aki teheti kerülje ezt a céget.

2018. december 6.

Senkinek nem ajánlom.Külső merevlemezt rendeltem 3-5 munkanapos szállítási határidővel.Egy hét múlva próbáltam felhívni őket,a telefon vagy ki volt kapcsolva vagy foglalt volt vagy egyszerűen fel sem vették.Írtam e-mailt nem válaszoltak.Megfenyegettem őket,hogy amennyiben nem szállítják a terméket vagy nem utalják vissza az árát megteszem a jogi lépéseket illetve feljelentem őket.
Na erre már válaszoltak!
Átmeneti készlethiányra hivatkozva kértek még 3 napot és hogy majd a csomagszám alapján érdeklődhetek a futárcégnél.Természetesen csomagszám nem volt.Ismét fenyegető levelek....Aztán hirtelen lett csomagszám is...
Nagy nehezen megjött amit rendeltem,a város ,másik pontján lévő átvételi pontra,nem oda ahova kértem.
A GLS futárcéget kellet hívnom,hogy hova vitték a csomagom.
Ezektől soha többet semmit........!

2018. december 5.

Én sem ajánlom senkinek. Nov 24-én rendeltem egy merevlemezt (árban ők a jobbak), de még mindig nem kaptam meg (ma dec 5-e van!). E-mail-re a hölgy azt mondta, hogy "black friday" miatt lassú a szállítás, hiszen ezt jelezték nekem. (halkan jegyzem meg, hogy nem jelezték egyáltalán smmilyen formában).

2018. december 5.

Ne vásároljon senki tőlük, elutaltam a pénzt nov elején,, majd átmeneti készlethiányra hivatkoztak és nem szállították a terméket jó egy hét múlva sem. Kértem vissza a pénzem, majd válaszoltak , hogy 14 nap múlva visszaküldik. lejárt a 14 nap nem kaptam pénzt. Telefont nem veszik föl.Fel kell jelenteni őket.

2018. november 27.

https://444.hu/2018/11/27/negyen-is-feljelentettek-ugyanazt-a-magyar-webboltot-de-mindig-megusztak-mert-aki-a-rendorseghez-fordul-azt-kifizetik

2018. november 9.

Senkinek nem ajánlom! Wish-es gagyikat adnak el 100x-os áron. Telefont nem veszik fel, e-mailre nem válaszolnak. 18000 Ft-omba fájt hogy rájuk akadtam!

2018. október 31.

A fizetés óta 11 nap telt el, termék még nem jött. 3 napos szállítás tehát biztosan kamu. Telefon folyton foglalt.

2018. október 17.

Rendeltem: Seagate BarraCuda 4Tb ST4000LM024 winchestert
Kértem a rendeléskor a "megjhegyzésben", hogy hívjanak vissza, írjanak vissza, jelezzenek vissza, hogy utalhassam előre a pénzt, hogy van-e a termék, mennyi a garancia rá, mert sehol sem volt kiírva, máshol meg alapból 24 hónap a garancia.
"Feldolgozás alatt"-ra NEM UTALOK ELŐRE! Vissza sem hívtak, 2 nap 4szer hívtam őket, fel sem vették.
Mire leírtam nekik, hogy mások is megbízhatatlannak vélik a céget....így az eladó: Nagy-Koleszár Viktória pökhendien elvárta, hogy a semire utaljak, vissza nem jeleztek. Mondom "feldolgozás alatt"-ra nem utalok előre!
Flegmán törölte a nő a rendelésem!
Kik ezek? Mit képzelnek? Ezek nem eladók!
Ez az etikett? Protokoll-juk nulla pontot sem érdemel! Csak mínuszt!

2018. október 15.

10 napja utaltam a pénzt egy telefonra, a mai napig árút nem kaptam meg, csak hitegetnek, telefonon hívtam bemondtam a rendelés számot jó sokára megszólalt az úr, hogy vissza hív, utána néz, azóta hív csak nem ért el a telefonig, megbízhatatlanok, a családban már járt így egy hozzátartozóm, nem ajánlom senkinek, ha nagyobb összegű készüléket akar valaki vásárolni, mert szeretnek a más pénzén rajta ülni egy kicsit. Biztos, hogy többet nem leszek a vásálójuk.

2018. október 15.

Megbízhatatlanok

2018. szeptember 20.

Hibás szállítás
Az általam rendelt 2,5"-os merevlemez (Seagate BarraCuda 4Tb ST4000LM024) helyett egy 3,5" Seagate EXOS 4Tb ST4000NM0035 küldtek ami a dokkolómba nem jó méret. Telefonos és E-mail megkeresésem óta (több mint 2 hét) még mindig nem küldik a válasz E-mailt a hibájuk kijavítási módjáról.

2018. szeptember 14.

Minden rendben zajlott, tökéletesen meg vagyok velük elégedve. Sőt! Az előrendelés fizetési határidejével is csúszásban voltam, de ez sem volt gond. Amint utaltam, máris küldték a csomagomat. Elsőosztályú a szolgáltatás, mindenkinek csak ajánlani tudom!

2018. szeptember 6.

A keresett terméket náluk találtuk meg a legolcsóbban. A honlap jól átlátható, könnyen kezelhető, így a megrendelés zökkenőmentesen zajlott. A termékleírás lehetett volna részletesebb. A rendelés állapotától korrekt tájékoztatást kaptunk minden lépésnél, a terméket az ígért időben és sérülésmentesen szállították ki.

2018. szeptember 5.

Minden a legnagyobb rendben történt, nagyon elégedett vagyok.

2018. szeptember 5.

Kiváló és gyors.

2018. augusztus 31.

Két hét alatt nem sikerült "feldolgozni" az előre kifizetett rendelésemet. Email visszajelzés nem érkezett (a rendelés nem módosult a kifizetés óta). Telefonon nem elérhetőek.

2018. augusztus 23.

Maximálisan meg vagyok elégedve!

2018. augusztus 22.

Minden rendben zajlott. Öt helyett egy munkanapon belül, kifogástalan állapotban kaptam meg, amit rendeltem.

2018. augusztus 18.

HDD-t rendeltem, újként hírdetve, teljes árat fizetve HASZNÁLT 95napot futott terméket küldtek, nem eredeti csomagolásában...
Ez nem korrekt...
:(

2018. augusztus 16.

Nem ajánlom

2018. augusztus 15.

samsung s9 telefont vasaroltam minden rendben legközelebb is itt fogok vasarolni

A bolt adatai
A bolt leírása

Kedves Leendő Ügyfelünk,

Ez itt az önpromo helye :), hát kezdjünk is bele:

Mint a nevünkből is látszik, nálunk nem talál több tízezer terméket, közel ezer termék közül válogathat.

Ezeket világmárkák legjobbja közül szemezgettük össze.

Több hazai és nemzetközi beszállítónk garantálja, hogy ezek a termékek a lehető leghamarabb eljussanak Önhöz, a magyar piacon fellelhető legjobb áron.

A rendelés kiszállítására 3-4 munkanapot ígérünk. Ezt igyekszünk is betartani.

Reméljük hamarosan elégedett Ügyfeleink között tudhatjuk.

SelectProduct lelkes csapata

Üzletek

A bolt szolgáltatásai
Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
 • E-mailen keresztül
Extra szolgáltatások
 • A vásárló adatai mindig titkosak
 • Ügyfélszolgálat
 • Internetes bevásárlókocsi
 • A webáruház kereshető
 • Garantált biztonság
Szállítási módok
 • Futárszolgálat
 • Pick pack pont
Fizetési módok
 • Fizetés banki átutalással
 • Fizetés utánvéttel