Palincs Játék-Tér

Palincs Játék-Tér

Figyelem! A vélemények nem feltétlen valós vásárlásokon alapulnak, melyeket a pontszám kiszámításánál nem veszünk figyelembe!

Valós megrendelésen alapuló vélemény.

Ezen vélemények esetében nem bizonyítható, hogy az valós vásárláson alapulna.

Vásárolok

Nézd meg a Palincs Játék-Tér legnépszerűbb termékeit!

Irány a bolt oldala!

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

Hogy ellenőrizni tudjuk, hogy a véleményed valós vásárláshoz kapcsolódik, kérjük, add meg a megrendelés azonosítóját és a rendelés dátumát. Ezek az információk nem fognak megjelenni a véleményed mellett, viszont ezek hiányában nem valós megrendelésen alapulónak fogjuk tekinteni a véleményed.Ezt a boltot még nem értékelték.

Irány a bolt oldala!

A Palincs Játékbolt a térség legszebb játékboltja. Hatalmas választékkal várja azokat a szülőket, nagymamákat, akik igényes, szép játékokat keresnek. Nagy hangsúlyt fektetünk a fejlesztőjátékokra. Számos nemzetközi márka képviselteti magát a fizikai boltunkban és a webáruházunkban is. Boltunkban a felnőttek is találnak maguknak különleges, kreatív termékeket. Társasjáték kínálatunk is bőséggel kínálja az egyszerűbb és a modernebb játékokat. Készségfejlesztés, mozgásfejlesztés is a szívügyünk. Baba-mama kategóriánkban az újszülött érkezésére felkészülve olyan termékeket találnak a szülők, amelyekre felelősséget vállalunk. Minőségi, prémium kategóriás bébi kategóriánkban a babagondozás, ápolás, étkezés termékeit is megtalálják. Babakocsik és autósülések, etetőszékek a legfontosabbaknak.

Üzletek

Rendelési lehetőségek
  • Nincs adat.
Extra szolgáltatások
  • Nincs adat.
Szállítási módok
  • Nincs adat.
Fizetési módok
  • Nincs adat.