Numero7 Könyvesbolt

Numero7 Könyvesbolt Értékelései Értékelések átlaga: 4.7 (44 értékelés alapján)
Vásárolok

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

2019. május 29.

Hamar megérkezett a könyv amit rendeltem, gondosan bevsomagolva. Köszönöm

2019. május 16.

Nem volt készleten a könyv, megszerezték.
2 nap múlva már meg is kaptam, nagyon szép állapotban.
Köszönöm szépen.

2019. április 16.

Egyszerű megrendelés, gyors kiszállítás. És hihetetlen nagy a választék, a könyv, amit rendeltem, 2011-ben jelent meg, és mára sehol nem maradt belőle, még raktáron sem. De itt volt. :)

2019. április 4.

Sajnos én is freemail-es emailt adtam meg, de nem érkezett meg a visszaigazoló email a rendelésről. Szeretném tudni beérkezett-e a megrendelésem, amit sajnos regisztráció nélkül adtam le tegnap

Numero7 Könyvesbolt válasza (2019. április 5.) :
Kedves Ágnes, igen, mergérkezett a rendelés, és ma indul a csomag önnek. Sajnos a freemailre már sok panaszt kaptunk, mert nem mindig engedi át a rendelést visszaigazoló emaileket. Nem tudjuk, mi az oka ennek a problémának, egyes freemailes címek megkapják az emaileket, mások nem. A Gmaillel például ilyen probléma soha nem fordult még elő, a gmailes címekre minden email megérkezik.
2019. március 26.

Nagyon gyors kiszállítás.

2019. február 28.

Tetszik, hogy vannak akciók, jó árakkal. A szállítás gyors volt. Ami a mai webboltoktól némileg eltér, h a megrendelés után (munkaidőn kívül) nem jött egy automatikus visszaigazolás (a vásárlás lezárását követő ablak ha véletlen bezáródik v rosszul írom fel a számlaszámot elvész az ellenőrzés / javítás esélye), illetve tanácstalan voltam h az átutaláskor mit írjak a Számla birtokosa és a közlemény mezőbe. Amint feladásra került a csomag viszont már folyamatos volt az információk közlése. Ha máskor is talátok vásárolni való könyvet, mindenképpen megnézem ezt a boltot is. :-)

Numero7 Könyvesbolt válasza (2019. február 28.) :
Kedves Robertó! Automatikus visszaigazolást mindig küld a rendszerünk, munkaidőn kívül vagy munkaszüneti napokon is. Freemailes és citromailes címeknél, illetve vállalati emaileknél és kisebb szolgáltatóknál szokott előfordulni az a probléma, hogy a rendelést visszaigazoló automatikus email a kéretlen levelek közé kerül, és ezért nem látszik. Ez lehetett most is a probléma. Emailben 0-24 óra között bármilyen problémát lehet jelezni nekünk, telefonon pedig 9 és 16 óra között lehet minket hívni, és segítünk, ha bármilyen kérdés merül fel.
2019. február 21.

Jó minőségű könyvet olcsón adták, és gyorsan szállították.

2019. február 16.

A könyvesbolttal nagyon meg voltam elégedve.

2019. február 13.

Teljesen elégedett vagyok. Korrekt kiszállítás. A könyvet a legjobb piaci áron tudtam megvenni.

2019. február 1.

Rendelésemet hamar elküldték, hibátlanul megérkezett. Teljesen elégedett vagyok.

2019. január 30.

Egy olyan könyvet találtam meg, ami máshol nem volt kapható. A megrendelés után azonnal tudatták, hogy mire számíthatok. A kiszállítás szupergyors volt. Kár, hogy a csomagpontokra való szállítás nem választható.

Numero7 Könyvesbolt válasza (2019. január 31.) :
Kedves Virág! Postapontokra és csomagautomatákba is lehet kérni a csomagot természetesen, egyszerűen csak a Postapont vagy a csomagautomata címét kell megadni, és oda viszi a futár a csomagot. A Postapontok és a csomagautomaták címét a posta honlapján lehet megtalálni: https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso
2019. január 23.

Több olyan könyvet sikerült itt megszerezni, amelyeket máshonnan már nem volt lehetséges.

2019. január 22.

Gyors kiszállítás. Jó árak,minőség.

2018. december 5.

A boltról csak jó véleményem van. Az igért határidőben megérkezett a rendelt árú. Igaz egy kissé barátibb áraik lehetnének. A választék aránylag megfelelő.

2018. december 5.

Köszönöm az Úr Jézus Krisztus nevében .gyorsan megérkezett ajálani fogom Minden ismerősöm nek.

2018. november 30.

Gyorsan megérkezett. Az eladó segítőkész volt. Olyan könyvet vettem, ami máshol drágábban adtak. Teljesen meg vagyok elégedve a bolttal.

2018. november 27.

Olyan könyveket is tudsz tőlük vásárolni, amelyeket máshol nem tudsz megkapni. Néhány napon belül megkaptam a könyvet. A rendelés állapotáról folyamatosan tájékoztattak, a könyv gondosan volt csomagolva. Csak ajánlani tudom őket.

2018. november 21.

Most rendeltem először, gyorsan megkaptam a könyveket, gondosan csomagolva. Azért rendeltem tőlük, mert az egyik könyvet csak náluk kaptam meg. Köszönöm!

2018. november 21.

Gyors rugalmas szállítás.
Kedves ügyintézés. ;)

2018. november 14.

gyorsak, pontosak

2018. november 11.

Nagyon jó kis bolt. Nagy választék van és korrekt kiszolgálás. Ajánlom mindenkinek!

2018. október 24.

Megtalálták az egyetlen példányt amit más nem. Gondolom ennyi elég a boltról.

2018. szeptember 13.

Profi hozzáállás, gyors kézbesítés, gondos csomagolás! Bátran ajánlom!

2018. augusztus 23.

A megrendelt termék már sajnos nem volt elérhető, ők mégis megtettek mindent, hogy megkapjam. Hálásan köszönöm nekik! : ) Le a kalappal a bolt előtt! Nagyon tisztességesek, és megbízhatóak. Jó szívvel ajánlom őket!

2018. augusztus 23.

Azonnal küldték a már nem forgalmazott könyvet. Köszönöm.

2018. augusztus 23.

Ajánlom, nagyon jó.

2018. augusztus 16.

Szívesen átvettem volna személyesen, mert kb. 600 ft. volt a szótár ára, a szállítás meg 1000 forint. A Numero7-en nem találtam átvételi lehetőséget. Ha nem én voltam ügyetlen, hogy nem leltem ennek lehetőségét. Javasolnám ennek megoldását!!!!

2018. augusztus 16.

A kért és előre kifizetett művet mégis megtalálták számomra, így végül is elégedett vagyok.

Numero7 Könyvesbolt válasza (2018. augusztus 16.) :
Kedves Anikó! A rendelt könyvből (Stefano Ardito: Alpok - túrázóknak) ez volt a legutolsó példány a raktárban, és mivel nem ott volt a polcon, ahol lennie kellett volna, ezért nem találtuk meg azonnal, és kutatni kellett utána, de végül meglett. :) Köszönjük a türelmét és a bizalmat!
2018. augusztus 15.

Jó régen elégedett vevőjük vagyok,szinte minden nehezebben fellelhető könyv itt megtalálható.
Kár,hogy csak nagy összegnél működik az 1 Forintos ingyenes kiszállítás.
Remek az e-mailes kommunikáció is.
Ajánlani tudom a boltot bárkinek.

2018. augusztus 9.

Gyors, pontos, megbìzható.

A bolt adatai
A bolt leírása
A Numero7 az egyik legelső magyarországi internetes áruház, már 1998 óta működik. Áruházunkban csaknem 50 ezer új könyv rendelhető. A legújabb kiadványok általában 20-25% kedvezménnyel vásárolhatók meg.

A szállítás kérhető otthoni címre vagy munkahelyre, de postapontra vagy csomagautomatába is. Országszerte 3000 átvételi pontra kérhető a szállítás. 51 Csomagautomata, 185 MOL PostaPont, 273 Coop PostaPont és 2600 postai PostaPont áll rendelkezésre.

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK

Rendelési Szállítási
érték költség
-------------------------
8001-10000 690 Ft
6001-8000 790 Ft
3001-6000 890 Ft
-------------------------

mesekönyv. gyerekkönyv. fantasy. krimi. szépirodalom. szociológia. történelem. vallás. művészet. társadalomtudomány. nyelvkönyv. szakkönyv. szakácskönyv. tankönyv. útikönyv. életmód. lakberendezés. ezotéria. gasztronómia. hobbi. kert.

Üzletek

A bolt szolgáltatásai
Rendelési lehetőségek
  • Interneten keresztül
Extra szolgáltatások
  • A vásárló adatai mindig titkosak
  • Ügyfélszolgálat
  • Éjjel-nappal elérhető
  • Internetes bevásárlókocsi
  • A webáruház kereshető
Szállítási módok
  • Postai úton
  • Futárszolgálat
Fizetési módok
  • Fizetés utánvéttel
  • Készpénzes fizetés