klarstein.hu

klarstein.hu

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

2021. február 22.

Tulajdonos : BBGroup
A cég isztambulban lett alapitva ! Török tulajdonosi háttérrel, németorszában bejegyezve kinai szemetet árul. !!!
Német minőség ? vicc. kinai életveszélyes lom.
Magyarországon semmi nincs. Egy budapesti telefonszám van megadva, amit egy kislány ha van kedve felvesz, de többnyire nem. E-mailekre nem válaszolnak.
A csomag ha megérkezik itt van raktározva : futarszolgalat.hu, 1183 Budapest, Gyömrői út 91, de itt semmilyen felvilágositást nem adnak a cégről.

Nagy átverés az egész, egy kamu. Ez a cég 1év múlva sehol nem lesz. Számlát nem adnak ! Vagy ha mégis német 18% áfával.
A honlap elég jól meg van csinálva, de nincs mögötte semmi. A facebookról törlik a negativ kommenteket.
Azért a Fogyasztóvédelem és NAV ilyenkor hol van ??? Ezeknek már rég a börtönben lenne a helyük.

Senki ne rendeljen tőlük !!!! Aki itt két csillagnál többet adott az mind hazugság.

2021. február 20.

A legdragább elektromos panelt vettem meg, gondoltam ennyi pénzért csak jot kapok.
Az első héten a kijelzőről eltünt egy sor pixel. Na ezzel még lehet élni. ( napi 1/2- 1órát megy ) kiegészitő fűtésnek. Aztán pár napja fura pattogó, durrogó hangokat adott. Tegnap pedig konkŕétan kigyulladt.... az egész lakas csupa füst lett. Megfogtam a szélét és megrázott !!! Életveszélyes !
Most küldöm vissza, kiváncsi leszek mi lesz ebből...

2021. február 5.

3db elektromos radiátort rendeltem abból 1db teljesen nem működött 1db hibásan ,,a garanciális javítása meg 1 nagy tortúra hosszan tartó folyamat.

2021. január 27.

Karácsonyra rendeltem egy konyhai robotgépet, ami el sem indult. Két ünnep között vissza is vitték "szervízre", azóta is várom vissza.:) Semmibe veszik a vevőt, ígérgetnek, hazudnak. Azzal az indokkal hárítanak, hogy a COVID miatt nem tudják szállítani. Érdekes... Senki ne rendeljen tőlük, ha jót akar magának.

2020. december 7.

Rendeltem 10 napja egy óraforgató/tartó állványt karácsonyra és nem érkezett meg. A futárszolgálatnál azt mondtak ilyen néven csomag nem létezik,mint kiderült elkavarodott és karácsonyig nem biztos,hogy megérkezik. (1honapos kiszallitasi idő..)
Magáról a termékről nem tudok véleményt mondani,de az ügyfélszolgálatos is bunkó volt és egy hónap mire megérkezik valami.. soha többet és senkinek sem ajánlom!

2020. december 1.

Két hónapot sem bírt ki a GOTLAND konvektor, amit vásároltunk. Nekem kell postai úton visszaküldenem saját költségen. Nagyon megbízhatatlan.

2020. október 28.

2020. szeptemberben vettem egy Klarstein páraelszívót. Rendben megérkezett, de sajnos csak október végén volt időm beszerelni és kipróbálni. Nem működik csak pittyeg. Felhívtam az ügyfél-szolgálatot semmilyen információt, segítséget nem adtak csak egy e-mail címet, hogy ide írjak. Azóta is várom, hogy valaki reagáljon és megmondja mi a további teendőm. Az eladásig minden rendben, de ha gond van úgy tűnik felszívódnak!

2020. május 31.

Tisztelt Vásárlók!Vettem egy VariCook Duo főzőlapot,3 hónap után a baloldali nagy főzőlapot nem lehet kikapcsolni. A Főzőlap használhatatlaná vált! A főzőlap kapcsolójáról lejött a burkolat, és a klarstein felírat is megkopott. Probáltam érvényesíteni a garanciát,de nem sikerült. Futárt küldtek a termékért. Lebeszéltünk két időpontot is a futár cégel, egyikre sem jött el. Szabadságot vettem ki mind a két napra. A szervíz szlovákiába van oda vitték volna ki javítani egy 30ezer forintos terméket.Írtam a cégnek de nem jött válasz.Nem ajánlom senkinek a terméket,mert állításom szerint nem hőálló alkatrészekkel dolgoznak,még a saját felíratuk sem hőálló!

2020. május 14.

Nem léteznek, nem válaszolnak nem szállítanak

2020. április 15.

Vásároltam tőlük online egy igen drága kávéfőzőt. Rendben megérkezett, 2 hónapig csodásan működött, aztán a tejhabosító funkció meghibásodott. Jeleztem a cég felé, ahol megadták, hogy hova kell küldenem szervízbe. Ez saját költségen megtörtént, majd végül megküldték a kijavított kávéfőzőt. Arról semmilyen papírt vagy tájékoztatást nem kaptam, hogy mit cseréltek vagy javítottak rajta. 1 hónapig működött majd ugyanaz a hiba jelentkezett, sőt azóta az egész kávéfőző haldoklik. Jeleztem ismét a cégnek, azóta semmi válasz. Folyamatban van az eljárás a fogyasztóvédelemnél és a békéltető testületnél (ez utóbbi jogosnak tartja a követelésem a cég felé). Nem tudom meddig fog ez elhúzódni, de szörnyen bosszantó, hogy futok a pénzem után egy nem működő kávéfőzővel. Mindenkit óvaintek ettől a márkától!!!!

2020. február 1.

Nem változott a január 9-i véleményem, vettem bele szűrőt 6500 Ft. Andreának szerencséje volt, én nem értem el a "kedves és segítőkész" ügyfélszolgálatot. (vajon ő miért hívta ha minden szuper volt? 🙂 )

2020. január 20.

4 munkanapon belül megérkezett a kávéfőző, kiválóan működik, imádom. Az ügyfélszolgálatos kedves volt és segítőkész!

2020. január 9.

Krácsonyi ajándékként rendeltünk konyharobotot. Megjött hiányosan és el sem indul.. Persze visszaadni már nem tudom, mert lejárt a 14 nap..
Mindenkinek azt javasolom kerüljék ezt a márkát.

2020. január 8.

Karácsony előtt vásároltam porszívót, hiányosan küldték ki, így használhatatlan, emailre nem válaszolnak, telefon csak zenél, (korlátlan tarifán 14 perc után untam meg) Egyelőre csatlakozom az előttem írókhoz, hanyagolni kell őket.

2019. május 5.

A termek adatlapjan ingyenes szallitas, a rendeles folyaman megis hozzacsap egy utanvet osszeget... Megneztem volna a szallitasi felteteleket, 404es hiba... Ezek utan beleolvastam volna a rendeles vegen elfogadando aszf-be, szinten 404... Mivel nincs aszf, nincs milyen szerzodest efogadnom. Total elment a bizalmam, tipikus fogyasztovedelmes eset.

2019. február 5.

A vevőszolgálat stílusa kioktató és nem megengedett.Visszaküldtem egy terméket aminek az árát azt mondtákbhogy visszautalták de hozzám nem érkezett meg.Semmit nem tesznek folysmatosan leráznak.A bank szerint fel kell az ilyen céget jelenteni.Aki csak tudja felejtse el ezt a céget.Van rajtuk kivűl rengeteg sokkal megbízható cég ahol az ügyfélszolgálat is tudja hogy beszéljen egy.ügyfélellel

2019. január 28.

Mi megkaptuk, de meg se rendeltük volna. Tele volt repedéssel, javítgatásokkal. Jeleztük az áruháznak azt mondták, küldjük vissza. ( Saját költségünkön!) visszaküldtük. 2 hónap múlva megkaptuk a csere kandallót. Repedésekkel, festék javításokkal tele. Teljesen egyértelmű, hogy mind a kétszer használt terméket kaptunk! Most a Fogyasztóvédelemhez fordultunk!

2018. december 10.

Gyors szállítás, kifogástalan állapotú termék

2018. december 6.

Klarstein.hu,electronic-star.hu,famtastic.hu mind ugyan az a cég. Nem érkezett meg a termék már 2 hete,pedig max 5 napot írtak. A rendelés visszaigazoló és a szállításra átadásról értesítő levelekben a rendelési szám nem egyezik,sőt a weboldalon belépve is más. Nyomkövetés se működik. Természetesen a levelekre sem válaszolnak.

A bolt adatai
A bolt leírása
Háztartási gépek, mixerek, konyhai robotgépek, kávéfőzők széles választéka, 3 év garanciával.

Üzletek

A bolt szolgáltatásai
Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
 • E-mailen keresztül
 • Telefonon
Extra szolgáltatások
 • A vásárló adatai mindig titkosak
 • Ügyfélszolgálat
 • Internetes bevásárlókocsi
 • A webáruház kereshető
 • Garantált biztonság
Szállítási módok
 • Futárszolgálat
Fizetési módok
 • Bankkártyás fizetés
 • Fizetés banki átutalással
 • Fizetés utánvéttel