Kander.hu

Kander.hu Értékelései Értékelések átlaga: 3.5 (156 értékelés alapján)

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz
Kérjük, írja le a bolt szolgáltatásával kapcsolatos tapasztalatait és vásárlási élményét, tegyen javaslatot arra, hogy a bolt miben fejlődhetne még.

2017. szeptember 26.

Nem volt szükségem külön az ügyfélszolgálatra, a folyamatok működtek anélkül is. Megrendeltem, kifizettem, megérkezett. A termék tökéletes állapotban érkezett meg, azóta is működik, hibátlanul. Értesítést kaptam minden folyamatról, profi munka volt, ajánlani fogom másoknak is, köszönöm!

2017. szeptember 21.

Velem is eljátszották két éve a hibás merevlemezes játékukat. Kellett nekem előre utalni. Gazemberek. Ja amúgy sokat töröltek 2015-ös negatív véleményekből. Hekkelik a saját értékeléseik, azt se higgyétek el amit kérdeznek, felejtős csapat.

2017. szeptember 18.

szipiszupi a termék .köszönöm a rugalmas szállítást

2017. szeptember 14.

Semmirekellő csapat. Előre utaltam a pénzt, ilyen hozzáállást soha nem tapasztaltam egy cégnél sem. Senkinek nem ajánlom, hogy innen vásároljon. A termék szállítási dátumát folyamatosan módosítják, telefont nem veszik fel.

2017. augusztus 14.

Közel egy hónapja rendeltem két tételt. A szokásos 2-5 munkanapos visszaigazolást követően az egyik tétellel, egy memóriakártyával kapcsolatban közölték, hogy nem tudják határidőre szállítani. Ez eddig korrekt volt.
A másik tételt, egy Lenovo Yoga Bookot azóta sem kaptam meg, noha ebben a pillanatban is raktári készleten lévő áruként szerepel mindkét tétel a webshopban.
Születésnapi ajándéknak szántam a termékeket, amiket 2 héttel a nevezetes nap előtt megrendeltem, de végül üres kézzel kellett mennem ünnepelni. Megjegyzem, azóta sem szállították, ezért tegnap lemondtam a megrendelést. A webshop véleményem szerint tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot folytat annak ellenére is, hogy mindvégig nagyon udvariasan levelezgettünk a jó áron kínált semmiről.
Két évvel ezelőtt volt egy sikeres vásárlásom, de most valahogy nem jött össze. Van tehát két próbálkozásom, melyek közül az egyik sikerült, a másik nem. Az eredmény nálam így 50%-os, vagyis vagy megkaptam a megrendelt árut, vagy nem.. A mai világban véleményem szerint ez elfogadhatatlan.
Azt hiszem előre fizetni sem érdemes, mert a jelek szerint webshop készletadatai hamisak.
Nem célom lehúzni a Kandert, de tartozom a többi jóhiszemű vásárlónak ezzel a kis történettel.

2017. július 17.

Válasz Tamásnak,

Visszautalás jelenleg banki átutalással tudjuk teljesíteni.

kösz

Kander.hu

2017. július 17.

Kedves Katona Tamás,

Ön mondta vissza a rendelését.
Ügyfélszolgálatunk Hétfőtől péntekig 9 és 16 óra között elérhető

Köszönettel:

Kander.hu

2017. május 9.

2017.04.22 a rendelésem napja!Ma 2017.05.09.
Telefonhívás lehetetlen, mert egész nap zárva van az automata szerint, emailre nem reagálnak! csupán 128000ft-ért rendeltem!Még szerencse nem előre utalással.Ha nem kell a pénzem adom másnak!!!

2017. február 26.

A megredelt termékről semmiféle hír nem jött, amíg az ügyfélszolgálatnsak nem jeleztem erről. Azután közölték, hogy a termék elfogyott. A pénzemet a bankszámlaszámom megadásával gondolták visszaadni, de ilyen cégnél ki tudja... Postai utalást kértem, amire a válasz az volt, hogy könyvelés technikailag ez nem lehetséges. Most itt tartunk: se termék se pénz - csak a bankszámlaszámom megadását akarják.

Kander.hu válasza (2017. február 28.) :
Tisztelt Uram,

Banki utalással tudjuk a kért összeget utalni.
2017. február 20.

Eddig a leginkorrektebb bolt. Ne vásárolj innen.

Kander.hu válasza (2017. február 28.) :
Kedves Gyula,

köszönjük értékelését. Konkrétumok nélkül csak a konkurencia lejárató kampányának tudjuk be"véleményét".
2016. december 9.

Nem ajánlom senkinek, hogy innen rendeljen, az ígért 2-5 napból 9 lett, és a nyomtatóhoz nem küldték a CD nyomtatásához szükséges tálcát !

Kander.hu válasza (2016. december 15.) :
Kedves Tamás,

Black Friday keretén belül vásárolt akciósan egy nyomtatót. Ilyenkor a nagy rendelésszám miatt hosszabb a szállítási határidőnk is. Amennyiben hiányosnak talál egy csomagot akkor az ügyfélszolgálatnak kellene jelezni és cserélik, mert gyári lezárt dobozú termékeket árulunk, elhiheti, hogy nincs szükségünk egy nyomtatótálcára.
2016. december 3.

nem magyar áfás számlát küldenek,hanem eurósat.tehát aki cégre vásárolna,ne tegye

Kander.hu válasza (2016. december 15.) :
Kedves Attila,

Ez mind fel van tüntetve az olcsobbat.hu-n is. Tehát előre figyelmeztetve lett.
2016. december 1.

Múlthét kedden (11.22.) rendeltem egy parfüm csomagot. A Gy.I.K. között olvastam a kiszállításról,hogy 2-5 munkanap,gondoltam szuper,meg lesz a szülinapra! A mai napig (12.01.) nem kaptam meg a csomagot. Ma azért kaptam egy e-mailt,hogy holnap szállítják ki...ELVILEG! Biztos vagyok benne,hogy soha nem fogok tőlük többé rendelni!

Kander.hu válasza (2016. december 15.) :
Kedves Ivett,

Egy olyan parfümöt rendelt, ami már nem gyártanak, így eléggé nehéz a beszerzése. Elnézést ha ezzel kellemetlenséget okoztunk.
2016. november 29.

Rugalmasak ígéret szerint érkezett a termék.Köszet.2016.11.29.

2016. október 18.

Rendben volt minden, csomagolás kiváló, az áru sértetlen maradt! Ajánlom mindenkinek! 5*+

2016. október 11.

Én 2 hete szerettem volna a KANDER.hu-tól rendelni egy digitalizáló kártyát, mivel a honlap szerint volt is raktáron, erre meg az Xplaza.hu válaszolt, hogy noics, csak majd 14 nap múlva, 4 napja megrendeltem az Xplaza-tól jóhiszeműen, gondolván, hogy minjárt úgy is megérkezik, majdnem előre utaltam a pénzt, erre meg közölték, hogy csak 17 nap múlva lesz! Nem létező termékért soha ne utaljatok előre, én 2 éve utaltam el 43.000 Ft-ot az Elektro-Hardver Mániának, és persze se termék se pénz, feljelentettem őket, és ott járok, hogy épp ma volt belőle az első tárgyalás, eleinte a rendőrség majdnem hogy kinevettek, hiszen 50.000 Ft alatt csak megélhetési bűnözés, és még csak ki sem mentek az elkövetőhöz!Már több kárt okozott a termék idegileg, mint az értéke! Ha felesleges pénzetek van, akkor inkább vigyétek valamelyik templomba, igaz ott se kaptok érte semmit, de legalább a lelketek tiszta marad!

2016. október 7.

Kifogástalan,pontos ügymenet a megrendeléstől a kézhezvételig.

2016. szeptember 30.

1. Sehol nincs feltüntetve a lapon, hogy áfa mentes számlát fogsz kapni. Sőt az Általános szerződési feltételek 4.1 pontjában ezt olvasod: "A termékekre vonatkozóan megjelenített árak forintban értendők, tartalmazzák a törvényben előírt áfát".
2. Az ügyfélszolgálatos arrogáns volt
3. Mivel cég rendelt, ezért még a 14 napos elállási jog sem illet meg.
SOHA NE VÁSÁROLJ INNEN A CÉGEDDEL!

2016. szeptember 20.

a vásárolni kívánt cikk nem volt a raktárukon - de nem vették le az oldalról - 5 hete küzdök velük, de azóta sem utalták vissza a pénzemet.

2016. szeptember 15.

Nagyon elégedett vagyok,a rendelés menete és az áruk kiszállítása is teljesen rendben volt.Merem ajánlani mindenkinek.

2016. szeptember 9.

Csak ajánlani tudom.
Korrekt, gyors, olcsó!

2016. szeptember 7.

Nagyon meg vagyok elégedve,a rendelés menete és az áruk kiszállítása is teljesen rendben volt.Merem ajánlani mindenkinek.

2016. szeptember 6.

A telefonos ügyfélszolgálat nem volt túl segítőkész.
Utána viszont minden tökéletesen rendben volt - gyorsan megérkezett a rendelt áru. A legalacsonyabb áron kaptam meg a terméket, semmilyen hiányosság nem volt vele kapcsolatban.
Korrekt cégnek tartom.

2016. augusztus 22.

Soha többet terméket innen! Ne vásároljatok semmit. Nem azt küldik, amit kértek, utána, ha visszaküldöd, nem akarják visszafizetni, csak hitegetnek. Fogyasztóvédelem és rendőrség!

2016. augusztus 11.

Olcsó, gyors.

2016. augusztus 10.

Nagyon elégedett vagyok velük! Csak ajánlani tudom őket!

2016. augusztus 2.

A szállítással volt egy kis gond, így - az eredeti levelükkel szemben - nem pénteken, hanem hétfőn kaptam csak meg a megrendelésem, de időben értesítettek, ezen kívül minden renden, korrekten történt.

2016. augusztus 1.

Nagyon jó véleményem van a boltról.Gyors, pontos és korrekt . Másnak is szívesen fogom ajánlani. További jó munkát kívánok minden dolgozójának! Köszönet!

2016. július 30.

Pontos, korrekt, összehangolt munka - készséges dolgozókkal.

2016. július 29.

A rendelt parfüm eredeti volt, és a profi csomagolás miatt sérülés nélkül érkezett. Az általam rendelt termék nem volt raktáron, de az ügyfélszolgálat gyorsan reagált és a helyette felajánlott terméket az ígéret szerint már másnap megkaptam. Még biztos rendelni fogok tőlük.

A bolt adatai
A bolt leírása
Több mint 40.000 műszaki, IT termék raktárról,akár díjtalan szállítással, magyarországi garancia jeggyel

Üzletek

A bolt szolgáltatásai
Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
 • E-mailen keresztül
 • Telefonon
Extra szolgáltatások
 • A vásárló adatai mindig titkosak
 • Ügyfélszolgálat
 • Rendelés-nyomonkövető rendszer
 • Internetes bevásárlókocsi
 • A webáruház kereshető
Szállítási módok
 • Futárszolgálat
Fizetési módok
 • Fizetés banki átutalással
 • Fizetés utánvéttel
 • Készpénzes fizetés