iShop Webáruház

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

2020. november 27.

Nov 13-án rendeltem a készüléket, ami akkor raktáron volt. Máig sem érkezett meg. Kitartó 3 napos telefonálgatás után azt a választ kaptam, hogy beszerzés alatt van. Bezzeg a pénzt azonnal át kell utalni...
Megbízhatatlan, átverős cég, soha senkinek nem ajánlom vásárlásra, csak a fogyasztovédelemnek!!!

2020. november 27.

Dühítő, hogy nincs ügyfélszolgálat. A megadott telefonszám vagy ki van kapcsolva, vagy hosszas kitartó csengetés után sem veszik fel napok óta. E-mailre válasz nem érkezik. Születésnapra rendeltem, így természetesen figyelembe vettem a szállítási határidőt. A telefon határidőn belül nem érkezett még meg, a rendelésemről érdeklődni nem tudok. Az ünnepelt ajándék nélkül maradt. Szomorú vagyok és csalódott. Csak bízni tudok abban, hogy a napokban megérkezik a rendelés és itthon is tartózkodom aznap.

2020. november 27.

Nov.3-án rendeltem egy telefont, utalással kiegyenlítettem a számlát. 5-6 napos szállítási határidővel ígérték. Miután letelt, keresésemre közölték, színhiba miatt további 1 hét múlva szállítják. Újabb megkeresésemkor szemükre vetettem, hogy ugyanazt a készüléket a Black Freday keretében nov 20.-án meghirdették nov 26-i szállítással. Akciósan 10 ezer forinttal drágábban, mint ahogy én rendeltem. A telefonban ez h... minősítést kaptam az ügyfélszolgálat munkatársárol, és lecsapta a telefont. Ingerült voltam, de vulgáris szavakat nem használtam. A készüléket az újabb határidőre sem sem kaptam meg.

2020. november 26.

Bátran ajánlom a céget, tényleg minden a legnagyobb rendben zajlott, a rendelt termék eredeti, original csomagolásban érkezett.

2020. november 26.

Ma érkezett meg a vásárolt készülékem, nagyon jó minőségű, kifogástalanul működik,ajánlom a webshopot!

2020. november 26.

Nov. 22 én vásároltam egy telefont, de azóta sem kaptam megerősítő e-mailt.

2020. november 26.

Ma kaptam meg a telefonomat, Huawei p30 pro, 8 GB RAM-mal rendeltem, a számlán úgy is szerepel, de valójában 6-ost küldtek.

2020. november 19.

Megrendelés stb rendben
Garanciára leadot készülék 37 napja nem történik semmi.
Fogyasztóvédelmhez stb fordolok.

2020. november 17.

Nagyon jó készüléket vásároltam, kivételesen jó áron, maximálisan elégedett vagyok!

2020. november 11.

Megrendelt telefon raktáron, megrendeltem! Eltelt 9 nap, semmi, hívtam őket mikorra várható.Nincs nekik ilyen de hívjam őket hátha lesz, kapnak!🤮
Senkinek nem ajánlom őket!!!

2020. november 2.

Telefont rendeltem, ma érkezett meg, ép csomagolásban, szuperül működik.

2020. november 2.

Nagyon korrekt cég, mindennel elégedett vagyok.

2020. október 19.

Kedvező ár, minőségi kiszolgálás.

2020. október 19.

Elégedett vagyok.

2020. október 19.

Új mobilt vásároltam, először neten keresztül. Elégedett vagyok, azonnal visszaigazolták a leadott rendelést, majd hamarosan a szállításról értesítettek. Egy elégedett vevő

2020. október 17.

Minden rendben van teljesen!

2020. október 17.

Minden teljesen rendben van!

2020. október 16.

Megkaptam ma az összeget

2020. október 16.

Hazug senkiházi banda se pénz se telefon aljas dolog amit csinálnak de most rácsesznek!!!! Itt a vége

2020. szeptember 18.

Augusztus 26.-án rendeltük meg a telefont, végül töröltem a megrendelést. Hetente 2x érdeklődtem, mikorra várható a szállítmány, egyre távolabbi időpontot mondtak. Nem korrekt a tájékoztatás, de legalább gyorsan visszautalták a vételárat.

2020. szeptember 4.

31napja adtam le a telefonom szervízeltetésre. A tulajdonos szerint,egy külföldi cégnek küldi a telefonokat,akivel semmilyen módon nem tud kommunikálni! nevetséges. Egyértelmű,hogy lopás történt,fogyasztóvédelemhez és rendőrséghez fordulok.

2020. augusztus 1.

Vásároltam egy Xiaomi Redmi Note 7 típusú telefont. A telefon meghibásodott ezért visszaküldtem, hogy csinálják meg a garanciális javítás terhére. A törvény 15 napot határoz meg a munka elvégzésére. Én már 40 napja várom, hogy elkészüljön a telefonom! 40 nap alatt egy mozdonyt is szét lehet szedni és össze lehet rakni. Gondolják meg a vásárlást, mert ez a cég a jelek szerint csak az eladással törődik, ha gondok vannak, az eladott termékkel az már nem izgatja őket.

2020. július 27.

Nem igaz hogy raktáron másfél hete várom a terméket és semmi

2020. július 21.

Állítólag nem érkezett meg az átutalás.A Bankom szerint már tegnap a számlán kellett hogy legyen.Lehet hogy lenyelték a pénzt.Telefont nem veszik fel email nem válaszolnak.Hol tudom öket feljelenteni? Ha valaki volt már ilyen helyzetben,írja meg.

2020. július 14.

Nincs tàjékoztatàs 8 napja rendeltem valamit !Ma kellett volna megkapom ,amit talàn nagy nehezen a hét màsodik felére ígérnek!!Telefont nagyon nehezen veszik fel!!Nehogy utalàssal fizessen valaki is mert lehet futhat a pénze utàn,Flegma lekezelő tàrsasàg!!

2020. július 14.

3 hónapja küldtük visza a telefont szervízbe. Azota semmi visza jelzés, telefonálunk nem veszik fel email irtunk nem reagálnak semmire.
Fogyaszto védelemhez fordulunk

2020. július 9.

Bátran ajánlom őket!

2020. július 9.

Megbízható üzlet és nagyon gyorsan szállítanak a rendelt termék is eredeti és hibátlan.

2020. július 9.

Minden tökéletes!

2020. július 8.

Vasárnap este 8-kor kosárba,kedd 11-kor automatából kivesz.A új telórol írok!!!

A bolt adatai
A bolt leírása
Az iShop Webáruházat azért indítottuk el hogy minél közelebb hozzuk a vásárlás biztonságos és költségtakarékos online formáját.

Üzletek

A bolt szolgáltatásai
Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
 • E-mailen keresztül
Extra szolgáltatások
 • A vásárló adatai mindig titkosak
 • Ügyfélszolgálat
 • Éjjel-nappal elérhető
 • Rendelés-nyomonkövető rendszer
 • Internetes bevásárlókocsi
 • Titkosított rendelés és fizetés (SSL)
 • A webáruház kereshető
 • Garantált biztonság
Szállítási módok
 • Futárszolgálat
Fizetési módok
 • Bankkártyás fizetés
 • Fizetés banki átutalással
 • Fizetés utánvéttel