iShop Webáruház

iShop Webáruház Értékelései Értékelések átlaga: 2 (65 értékelés alapján)
Vásárolok

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

2019. január 25.

Rendeltem tavaly egy telefont.
Kecsegtető volt a jó ár és "raktáron" státusza volt.
Néhány nap múlva felhívtam őket,hogy miért nem küldik?
Mondták,hogy van egy kis késés,külső raktáron van.
Aztán továbbra sem történt semmi,sőt a kínálatból is eltűnt a készülék.
Itt már láttam,hogy egy szélhámos,hazudós társaság.
Azért a biztonság kedvéért lemondtam a rendelést,kb. egy fél napomba került,mire felvették a telefont.
Kerülje mindenki ezt a webáruházat!

2018. december 13.

Nagy átverés az egész. Akcióznak, készleten nincs, nem teljesítenek, törlik a rendelést, az előre utalt összeg pedig még mindig várom vissza. Telefonon nem lehet elérni, az emailre nem válaszolnak. Ez aztán a sikeres vállalkozás...

2018. december 12.

hogyan lehet elérni őket? próbáltam telefonon, mailben, Facebookon.... annyit megírhatnának, hogy Karácsony előtt megérkezik-e az előre kifizetett csomag...!!??

2018. december 12.

Akciót hirdetnek, előre utalok, majd hetek múlva érkezik egy válasz, hogy nem jött meg a termék. Hetekig ülnek a pénzemen, használják, majd írnak, hogy adjam meg a számlaszámot a visszautaláshoz. Persze a bankszámla kivonaton ott van, csak meg kell nézni. A pénzre azóta is várok, hamarosan ügyvédhez fordulok.

2018. december 11.

Ezt írták úgy két hét után:
"Sajnos a megrendelt termék késve sem érkezett meg a beszállítói raktárunkból kifutott, és a következő beszállítási időpont bizonytalan. Így rendelése sajnos törlésre került. Továbbá szeretném Önt megkérni arra, hogy szíveskedjen elküldeni bankszámlaszámát, hogy a termék árát vissza tudjuk Önnek utalni."

2018. november 30.

Primitív alpári ocsmány beszélgetés után, meg egy kiadós verés lehetőségét felemlítve közöltem a takonnyal aki a telefonvonal másik végén ül, hogy személyesen tiszteletünket tesszük a cégnél, ugyanis kiderítettük, hogy hol van az ember akivel nagynehezen beszélni tudtam.
Nem a székhely hanem személyesen ez a sz@rházi aki úgy beszél a telefonba az emberrel mintha leprás lenne. Valószínü, hogy a foltot a széken hagyta, ugyanis négy órán belül visszautalták az előre kifizetett vételárat.
Az elszomorító az, hogy tényleg primitíven kellett megnyilvánulni ahhoz, hogy a pénzünkhöz juthassunk.
Ha módjukban áll, inkább egy kicsivel több pénzért rendejenek máshonnan, főleg azok akik nagyon nem viselik az emberi gusztustalanságot.
EZEKTŐL NE!

2018. november 28.

Előre kifizettük (cég) semmi visszajelzés, telefont nem veszik fel, mocskos szemét módon viselkednek.
Hogy a p...ba működik még ez a rohadalom?
Valaki megtalálja őket aztán lehet majd károgni ha össze csapkodják az utcán a pofáját valamelyik sz@rházinak. Senki ne vásároljon ezektől a tetves kufár jordánpozitív..........pfúj.

2018. november 23.

Épp gondolkodtam rajt, hogy innét rendelek egy huawei P10 Plust, de hála isten elolvastam az értékeléseket!!!! Messziről kerülöm.

2018. október 3.

Megrendeltem és viszonylag időben megkaptam egy telefont, de nem volt benne magyar nyelvű garancia. Írtam emailt, azt mondták teljes körű szerviz ellátás van. 24 hónapos gyári garancia is van rá. Néhány nap múlva elejtettem, felhívtam a hivatalos márkaszervizt, elkérték az IMEI számát, és semmilyen javításra nem veszik át ezt a készüléket, mert nem magyar forgalmazótól vettem. (természetesen NEM garanciális javítást akartam). Az Ishop azt mondta küldjem vissza. Ezt nem akartam, mert hazudtak a garancia ügyben. És most jön a csavar. Feljelentettem a Békéltető Testületnél, ott nem jelent meg mert a budapesti testületnél jelentettem a cég pedig törökbálinti , így nem köteles megjelenni. Ha elmegyek a Pest megyei-hez, akkor köteles megjelenni, de ha mégsem jelenik meg akkor a büntetése 25.000 Ft. És itt bezárul a kör. A telefon 65.000 volt, a bünti 25. Ki járt jól ?

2018. június 7.

Hát rendeltem egy telefont. Lejárt a szállítási határidő és írtam egy levelet, hogy akkor most mikorra érkezik a rendelésem. Azt írták, hogy a megrendelt termék késve sem érkezett meg a beszállítói raktárunkból kifutott, és a következő beszállítási időpont bizonytalan. A rendelést törölték. Még szerencse, hogy nem fizettem előre. Most újra megrendeltem máshol a telefont. Nem ajánlom senkinek sem ezt az oldalt, mert csak rosszul járhat.

2018. április 12.

rendeltem tőlük egy telefont, soha nem érkezett meg! az oldalon az volt írva, hogy van raktáron, 6 nap múlva érdeklődtem, hogy mikor érkezik, mondták, hogy az a szín nincs, de ilyen esetben fel tudnak ajánlani egy másikat, ami van raktáron... elfogadtam, hat nap múlva ismét érdeklődtem, de ami raktáron volt, azzal nem tudom mi lett ... az ügyfélszolgálat nulla probléma megoldó képességgel rendelkezett, egy rendkívül ideges, arrogáns ember volt, aki össze-vissza makogott, egyáltalán nem volt a helyzet magaslatán. Disznóság amit csinálnak! Használhatatlan webshop!

2018. március 19.

Sziasztok! :) Én teljes mértékben meg vagyok elégedve az oldallal! :) Én is már kezdtem kételkedni benne mert sok negatív kommentet olvastam de pozitívan csalódtam! :) Ma megérkezett a telefon! :) Tökéletes, dobozzal és számlával! :) Köszönöm ishop! :) És az itt résztvevőknek csak azt tudom írni, hogy bátran rendeljenek innen és legyetek türelemmel! :) Üdv László

2018. január 16.

A cégtől 2017. 11. 27-én rendeltem egy LG tv készüléket, amit a rendelés során ki is fizettettek.
A készülék a mai napig úgy szerepel a honlapon, hogy "RAKTÁRON". A fizetést visszaigazolták, az ígérték, hogy 5-6 munkanapon belül szállítják az árut. Mivel ez határidőre nem történt meg, ezért kerestem a céget telefonon, de nem vették fel, írtam e-mail-t, arra nem reagáltak. Másnap megint írtam nekik, megint hívtam őket, megint semmi.
Rendőrségi feljelentést tettem a cég ellen. A rendőrség elérte a céget, ezek után 2018. január 9-én kaptam egy e-mail-t, hogy a megrendelt termék (ami RAKTÁRON van) még 3-4 hetet késik a beszállító miatt.
Ekkor lemondtam a rendelést, két nap múlva visszakaptam a pénzemet.
Tehát a cég 45 napig használta a pénzemet, anélkül, hogy bármit adott volna érte! Csak a rendőrségi megkeresés után voltak hajlandóak felvenni velem a kapcsolatot, addig a leveleimre sem feleltek.
Hazudnak, az biztos. Ha RAKTÁRON van a termék, akkor miért nem tudják leszállítani 6 hét alatt? Ha nincs RAKTÁRON, akkor miért azt írják ki?
Olyanoknak ajánlom, akik szeretik az izgalmat, a feszültséget, azt, hogy semmibe veszik őket, szeretnek tudtuk nélkül pénz kölcsönözni, rendőrségen feljelentést tenni.
MINDENKI MÁS KERÜLJE EL ŐKET!!

2018. január 15.

A megrendeléssel nem volt gond. Megrendelni bármit meglehet ettől a shop-tól, viszont a teljesítéssel azzal van gond.
Amit 2017.11.24-n megrendeltem és kifizettem, nem érkezett meg.
Az ügyfélszolgálat nagyon nehezen reagál, s ha válaszol, akkor is csak félvállról ír pár sort.
Ha a vásárló megrendel egy terméket RAKTÁRON való kélszlet opcióval, s azt előre ki is fizeti, akkor el várható, hogy időben és azt a terméket kapja meg, amit kifizetett.
Ennek a shop-nak nagyon sokat kell fejlődnie. Semmi ügyfél baráti viselkedést nem ismernek.

Nem azt a terméket postázták számomra, amit megrendeltem és kifizettem, hanem egy annál olcsóbbat.
Jelenleg nálam van egy olyan telefon a shop-tól ami nem az enyém, s a shop-nál meg ott a pénzem egy olyan telefonért amit nem küldtek ki számomra.
Annyi tájékoztatást kaptam, hogy nem tudják küldeni azt a készüléket amit rendeltem. Azóta hiába írok nekik, semmi válasz nincs, pedig már abba is belegyeztem, hogy maradjon az a termék, amit tévesen küldtek ki számomra, s kompenzálják az értékbeli különbséget.


VÉLEMÉNY: SENKINEK NEM AJÁNLOM EZT A CÉGET

2018. január 3.

Három hete kifizett és visszaigazolt áru nem érkezett még meg, de semmilyen cstornán sem lehet a céget elérni. Jó eséllyel átverés az egész. Mindenképpen valamilyen hatósághoz fordulunk.

2017. december 21.

December 11-én rendeltem tőlük, a mai napig nem érkezett meg a termék, természetesen ki lett fizetve megtendeléskor. Telefont nem veszik fel, emailre nem válaszolnak. Mai napon rendőrségi feljelentést tettem. Szemét banda! MINDENKI KERÜLJE EL, NE RENDELJENEK TŐLÜK!!!

2017. december 21.

Mindenkinek azt ajánlom, messziről kerülje el ezt a webáruházat! A szállítási határidőt nem tartják be. Annak ellenére, hogy a megrendelt termék raktáron lévőnek van feltüntetve. A kapcsolatot lehetetlen velük felvenni. Akinek szerencséje van, üzenetrögzítőre mondhatja a közlendőjét. Más esetben a rögzítő nem tud több hívást fogadni. Az emailekre nem válaszolnak. Már ha elolvassák egyáltalán. Rendelésemet visszamondtam, - miután a harmadik megígért szállítási időt sem tartották be- ennek ellenére mégis postázták később a csomagot. Természetesen átvettem, mert nem bízok meg bennük, hogy visszautalják számomra az átutalt összeget.
Ha lehetne, mínusz 5 csillagra értékelném.

2017. december 18.

Gusztudtalan aljas banda 88000Ft-os fél éves telefon oda lett nem tartják be a vállalt garanciát holott a TMX szervíz csere garanciát állapított meg elérhetetlenné váltak sem telefin sem E-mail sem messenger üzenetre nem reagálnak!

2017. december 16.

2 hete rendeltem egy telefont előre kifizettem a termék vételárát. A termék raktáron volt 4-5 munkanapot irtak szállítási időnek. A terméket nem kaptam meg e-mail-re ,sms-re, telefonra semmi válasz. Felvettem a kapcsolatot az arukereso.hu-val hogy több vásárlót ne tudjanak becsapni, és a rendőrsègi feljelentést is megtettem.

2017. december 14.

Több, mint 3 hete rendeltünk 2 telefont, több, mint 75.000 Ft-ot előreutalással fizettünk ki (a 2 telefon ára szállítási költséggel + házhoz szállítással). 4-5 munkanapot írtak szállításra, majd mikor ez lejárt, hívtuk őket, de semmi. Írtunk nekik e-mailt, de csak egy sablon válasz jött, hogy jövő héten érkezik a beszállító a hét második felében, és aznap azonnal átadják a futárnak. Ennek már 2 hete, és még mindig nem jött meg a telefon. Már a leveleinkre sem válaszolnak, a telefon pedig vagy ki van kapcsolva, vagy nem veszik fel.
Fogyasztóvédelemhez fogunk fordulni, illetve a feljelentést is megtesszük ellenük.

2017. december 13.

4 hete nem érkezett meg a telefon amit rendeltem, úgyhogy lassan gondolkozom a rendőrségem, mert a terméket előre kifizettem, és majdnem 75 ezer forintos telefonról beszélgetünk. 3 hét késést ígértek ugyan, de már az is lejárt, ma meg nem lehetett őket elérni telefonon. Mobil szám az ügyfélszolgálat és a hangposta meg tele volna

2017. december 12.

Telefont rendeltem, a legjobb áron tőlük. Az ígért időn belül át lett adva a futárnak és rendben megérkezett. Lehet azért, mert KIEMELT IDŐSZAKBAN nem tartottam fel az eladót felesleges "hol van már a termék?" kérdésekkel. Köszönet a telefonért, jár az 5 csillag!

2017. december 10.

RENDELTEM VÁRTAM ...SEMMI INFÓ.
REKLAMÁLTAM EMAIL-EN, A CÉG HONLAPJÁN ÉS A FACEBOKON IS DE SEMMI ÉRTITEK SEMMMMMI!!!
HÍVTAM ŐKET TELEFONON SOKSZOR DE NEM VESZIK FEL VISSZA NEM HÍVNAK.
RÖHEJES AZ EGÉSZ.

2017. december 9.

Kár, hogy rendelés előtt nem olvastam az értékeléseket, biztosan nem őket választottam volna :-( Megrendeltem egy mobilt 3 héttel ezelőtt, előre átutaltam az árát, a csomagot ki is szállították a csomagpontra, de a szállítólevélen az szerepelt, hogy helyben fizetendő a vételár - így természetesen nem tudtam átvenni. Hosszas telefonálások és emailezés után még mindig nincs a kezemben a megrendelt és kifizetett áru, (azt javasolták, hogy fizessem ki még egyszer a csomagponton, aztán majd visszautalják a számlámra a vételárat, de a bizalom, talán érthető módon, hiányzott belőlem a dupla fizetéshez). Most már egyáltalán nem veszik fel a telefont és az emailekre sem válaszolnak - épp most fontolgatom a rendőrségi feljelentést.

2017. december 1.

A megrendelt árú rendben megérkezett, DE? a minőség, na az enyhén szólva kritikán aluli.
Nem ajánlom senkinek, többet nem rendelek innen.

2017. november 17.

2 héttel ezelőtt rendeltem tőlük egy elég drága TV-t, ajándék lett volna születésnapra! Jelzem a TV raktáron volt, a szállítási határidő 4-5 munkanap. A honlapon a rendelésem "Függőben lévő"! Egyszer tudtam beszélni telefonon velük, elég lekezelő stílusa volt a gyereknek akivel beszéltem, de azt ígérte hogy 1-2 nap és megérkezik a TV! Azóta vagy kivan kapcsolva a telefon vagy egyszerűen csak nem veszik fel! Soha többé nem rendelek tőlük semmit! És ha egyszer megérkezne ez a csomag nem fogom átvenni! NEM AJÁNLOM SENKINEK SEM!!!

2017. augusztus 3.

10 nappal ezelőtt rendeltem tőlük egy telefont, 5-6 nap szállítási határidőt vállaltak, majd a 6. napon nekem kellett őket felhívnom, hogy érdeklődjek a megrendelésem státuszáról. "Ja, az még nem érkezett meg, majd talán a jövő pénteken, de nem vállalunk rá garanciát hogy megérkezik..." MI VAN???? A termék a mai napig úgy szerepel az oldalon, hogy Raktáron! Ilyen himi-humi céggel még nem találkoztam, tiszta amatőr liga, aki tudja kerülje őket.
Ui: Emag a megrendeléstől számított 2. nap reggelén átadta a telefont...

2017. augusztus 2.

Nem megbízhatóak. Olyan termékeket helyeznek fel, amik nincsenek raktáron. 5-6 nap szállítást ígérnek, és a6. napon közölték, mert hívtam őket, hogy még 2 hét mire lesz készletük újra. Számomra hiteltelen ez a bolt. Többet nem rendelek tőlük.

2017. augusztus 1.

4 terméket rendeltem tőlük, amiből kettő kapásból rossz volt, ezért megreklamáltam. Cserecsomagot kértem tőlük, amiből egy hónap után sem kaptam meg semmit, közben a másik két termék is tönkrement.
Senkinek nem ajánlom!!!!!

2017. május 15.

Egy hete rendeltem tőlük egy telefont, amit előre ki is fizettem. A mai (tehát ötödik munkanapon) telefonáltam, hogy ugyan hogy áll a rendelésem. Egy flegma gyerek lekezelő stílusban közölte, hogy a raktáron, az "beszállítói" raktárat jelent, de most késik a beszállító. közöltem vele, hogy ezt nem jelezték, erre nekiállt óbégatni, hogy én mit kiabálok vele (ami nem történt meg), és hogy nem telt le a "bűvös" hatodik munkanap, úgyhogy mit akarok, ésatöbbi. Magyarul elutalom az összeget bízva egy általam eddig ismeretlen cégnek és amikor érdeklődni próbálok a saját határidejük előtt egy nappal, épp hogy a k..a anyámba el nem küldd valami takony gyerek, hogy amúgy mit képzelek. Gratulálok az üzleti modellhez.

A bolt adatai
A bolt leírása
Az iShop Webáruházat azért indítottuk el hogy minél közelebb hozzuk a vásárlás biztonságos és költségtakarékos online formáját.

Üzletek

A bolt szolgáltatásai
Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
 • E-mailen keresztül
Extra szolgáltatások
 • A vásárló adatai mindig titkosak
 • Ügyfélszolgálat
 • Éjjel-nappal elérhető
 • Rendelés-nyomonkövető rendszer
 • Internetes bevásárlókocsi
 • Titkosított rendelés és fizetés (SSL)
 • A webáruház kereshető
 • Garantált biztonság
Szállítási módok
 • Futárszolgálat
Fizetési módok
 • Bankkártyás fizetés
 • Fizetés banki átutalással
 • Fizetés utánvéttel