iShop Webáruház

iShop Webáruház Értékelései Értékelések átlaga: 2.2 (57 értékelés alapján)
Vásárolok

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

2018. október 3.

Megrendeltem és viszonylag időben megkaptam egy telefont, de nem volt benne magyar nyelvű garancia. Írtam emailt, azt mondták teljes körű szerviz ellátás van. 24 hónapos gyári garancia is van rá. Néhány nap múlva elejtettem, felhívtam a hivatalos márkaszervizt, elkérték az IMEI számát, és semmilyen javításra nem veszik át ezt a készüléket, mert nem magyar forgalmazótól vettem. (természetesen NEM garanciális javítást akartam). Az Ishop azt mondta küldjem vissza. Ezt nem akartam, mert hazudtak a garancia ügyben. És most jön a csavar. Feljelentettem a Békéltető Testületnél, ott nem jelent meg mert a budapesti testületnél jelentettem a cég pedig törökbálinti , így nem köteles megjelenni. Ha elmegyek a Pest megyei-hez, akkor köteles megjelenni, de ha mégsem jelenik meg akkor a büntetése 25.000 Ft. És itt bezárul a kör. A telefon 65.000 volt, a bünti 25. Ki járt jól ?

2018. június 7.

Hát rendeltem egy telefont. Lejárt a szállítási határidő és írtam egy levelet, hogy akkor most mikorra érkezik a rendelésem. Azt írták, hogy a megrendelt termék késve sem érkezett meg a beszállítói raktárunkból kifutott, és a következő beszállítási időpont bizonytalan. A rendelést törölték. Még szerencse, hogy nem fizettem előre. Most újra megrendeltem máshol a telefont. Nem ajánlom senkinek sem ezt az oldalt, mert csak rosszul járhat.

2018. április 12.

rendeltem tőlük egy telefont, soha nem érkezett meg! az oldalon az volt írva, hogy van raktáron, 6 nap múlva érdeklődtem, hogy mikor érkezik, mondták, hogy az a szín nincs, de ilyen esetben fel tudnak ajánlani egy másikat, ami van raktáron... elfogadtam, hat nap múlva ismét érdeklődtem, de ami raktáron volt, azzal nem tudom mi lett ... az ügyfélszolgálat nulla probléma megoldó képességgel rendelkezett, egy rendkívül ideges, arrogáns ember volt, aki össze-vissza makogott, egyáltalán nem volt a helyzet magaslatán. Disznóság amit csinálnak! Használhatatlan webshop!

2018. március 19.

Sziasztok! :) Én teljes mértékben meg vagyok elégedve az oldallal! :) Én is már kezdtem kételkedni benne mert sok negatív kommentet olvastam de pozitívan csalódtam! :) Ma megérkezett a telefon! :) Tökéletes, dobozzal és számlával! :) Köszönöm ishop! :) És az itt résztvevőknek csak azt tudom írni, hogy bátran rendeljenek innen és legyetek türelemmel! :) Üdv László

2018. január 16.

A cégtől 2017. 11. 27-én rendeltem egy LG tv készüléket, amit a rendelés során ki is fizettettek.
A készülék a mai napig úgy szerepel a honlapon, hogy "RAKTÁRON". A fizetést visszaigazolták, az ígérték, hogy 5-6 munkanapon belül szállítják az árut. Mivel ez határidőre nem történt meg, ezért kerestem a céget telefonon, de nem vették fel, írtam e-mail-t, arra nem reagáltak. Másnap megint írtam nekik, megint hívtam őket, megint semmi.
Rendőrségi feljelentést tettem a cég ellen. A rendőrség elérte a céget, ezek után 2018. január 9-én kaptam egy e-mail-t, hogy a megrendelt termék (ami RAKTÁRON van) még 3-4 hetet késik a beszállító miatt.
Ekkor lemondtam a rendelést, két nap múlva visszakaptam a pénzemet.
Tehát a cég 45 napig használta a pénzemet, anélkül, hogy bármit adott volna érte! Csak a rendőrségi megkeresés után voltak hajlandóak felvenni velem a kapcsolatot, addig a leveleimre sem feleltek.
Hazudnak, az biztos. Ha RAKTÁRON van a termék, akkor miért nem tudják leszállítani 6 hét alatt? Ha nincs RAKTÁRON, akkor miért azt írják ki?
Olyanoknak ajánlom, akik szeretik az izgalmat, a feszültséget, azt, hogy semmibe veszik őket, szeretnek tudtuk nélkül pénz kölcsönözni, rendőrségen feljelentést tenni.
MINDENKI MÁS KERÜLJE EL ŐKET!!

2018. január 15.

A megrendeléssel nem volt gond. Megrendelni bármit meglehet ettől a shop-tól, viszont a teljesítéssel azzal van gond.
Amit 2017.11.24-n megrendeltem és kifizettem, nem érkezett meg.
Az ügyfélszolgálat nagyon nehezen reagál, s ha válaszol, akkor is csak félvállról ír pár sort.
Ha a vásárló megrendel egy terméket RAKTÁRON való kélszlet opcióval, s azt előre ki is fizeti, akkor el várható, hogy időben és azt a terméket kapja meg, amit kifizetett.
Ennek a shop-nak nagyon sokat kell fejlődnie. Semmi ügyfél baráti viselkedést nem ismernek.

Nem azt a terméket postázták számomra, amit megrendeltem és kifizettem, hanem egy annál olcsóbbat.
Jelenleg nálam van egy olyan telefon a shop-tól ami nem az enyém, s a shop-nál meg ott a pénzem egy olyan telefonért amit nem küldtek ki számomra.
Annyi tájékoztatást kaptam, hogy nem tudják küldeni azt a készüléket amit rendeltem. Azóta hiába írok nekik, semmi válasz nincs, pedig már abba is belegyeztem, hogy maradjon az a termék, amit tévesen küldtek ki számomra, s kompenzálják az értékbeli különbséget.


VÉLEMÉNY: SENKINEK NEM AJÁNLOM EZT A CÉGET

2018. január 3.

Három hete kifizett és visszaigazolt áru nem érkezett még meg, de semmilyen cstornán sem lehet a céget elérni. Jó eséllyel átverés az egész. Mindenképpen valamilyen hatósághoz fordulunk.

2017. december 21.

December 11-én rendeltem tőlük, a mai napig nem érkezett meg a termék, természetesen ki lett fizetve megtendeléskor. Telefont nem veszik fel, emailre nem válaszolnak. Mai napon rendőrségi feljelentést tettem. Szemét banda! MINDENKI KERÜLJE EL, NE RENDELJENEK TŐLÜK!!!

2017. december 21.

Mindenkinek azt ajánlom, messziről kerülje el ezt a webáruházat! A szállítási határidőt nem tartják be. Annak ellenére, hogy a megrendelt termék raktáron lévőnek van feltüntetve. A kapcsolatot lehetetlen velük felvenni. Akinek szerencséje van, üzenetrögzítőre mondhatja a közlendőjét. Más esetben a rögzítő nem tud több hívást fogadni. Az emailekre nem válaszolnak. Már ha elolvassák egyáltalán. Rendelésemet visszamondtam, - miután a harmadik megígért szállítási időt sem tartották be- ennek ellenére mégis postázták később a csomagot. Természetesen átvettem, mert nem bízok meg bennük, hogy visszautalják számomra az átutalt összeget.
Ha lehetne, mínusz 5 csillagra értékelném.

2017. december 18.

Gusztudtalan aljas banda 88000Ft-os fél éves telefon oda lett nem tartják be a vállalt garanciát holott a TMX szervíz csere garanciát állapított meg elérhetetlenné váltak sem telefin sem E-mail sem messenger üzenetre nem reagálnak!

2017. december 16.

2 hete rendeltem egy telefont előre kifizettem a termék vételárát. A termék raktáron volt 4-5 munkanapot irtak szállítási időnek. A terméket nem kaptam meg e-mail-re ,sms-re, telefonra semmi válasz. Felvettem a kapcsolatot az arukereso.hu-val hogy több vásárlót ne tudjanak becsapni, és a rendőrsègi feljelentést is megtettem.

2017. december 14.

Több, mint 3 hete rendeltünk 2 telefont, több, mint 75.000 Ft-ot előreutalással fizettünk ki (a 2 telefon ára szállítási költséggel + házhoz szállítással). 4-5 munkanapot írtak szállításra, majd mikor ez lejárt, hívtuk őket, de semmi. Írtunk nekik e-mailt, de csak egy sablon válasz jött, hogy jövő héten érkezik a beszállító a hét második felében, és aznap azonnal átadják a futárnak. Ennek már 2 hete, és még mindig nem jött meg a telefon. Már a leveleinkre sem válaszolnak, a telefon pedig vagy ki van kapcsolva, vagy nem veszik fel.
Fogyasztóvédelemhez fogunk fordulni, illetve a feljelentést is megtesszük ellenük.

2017. december 13.

4 hete nem érkezett meg a telefon amit rendeltem, úgyhogy lassan gondolkozom a rendőrségem, mert a terméket előre kifizettem, és majdnem 75 ezer forintos telefonról beszélgetünk. 3 hét késést ígértek ugyan, de már az is lejárt, ma meg nem lehetett őket elérni telefonon. Mobil szám az ügyfélszolgálat és a hangposta meg tele volna

2017. december 12.

Telefont rendeltem, a legjobb áron tőlük. Az ígért időn belül át lett adva a futárnak és rendben megérkezett. Lehet azért, mert KIEMELT IDŐSZAKBAN nem tartottam fel az eladót felesleges "hol van már a termék?" kérdésekkel. Köszönet a telefonért, jár az 5 csillag!

2017. december 10.

RENDELTEM VÁRTAM ...SEMMI INFÓ.
REKLAMÁLTAM EMAIL-EN, A CÉG HONLAPJÁN ÉS A FACEBOKON IS DE SEMMI ÉRTITEK SEMMMMMI!!!
HÍVTAM ŐKET TELEFONON SOKSZOR DE NEM VESZIK FEL VISSZA NEM HÍVNAK.
RÖHEJES AZ EGÉSZ.

2017. december 9.

Kár, hogy rendelés előtt nem olvastam az értékeléseket, biztosan nem őket választottam volna :-( Megrendeltem egy mobilt 3 héttel ezelőtt, előre átutaltam az árát, a csomagot ki is szállították a csomagpontra, de a szállítólevélen az szerepelt, hogy helyben fizetendő a vételár - így természetesen nem tudtam átvenni. Hosszas telefonálások és emailezés után még mindig nincs a kezemben a megrendelt és kifizetett áru, (azt javasolták, hogy fizessem ki még egyszer a csomagponton, aztán majd visszautalják a számlámra a vételárat, de a bizalom, talán érthető módon, hiányzott belőlem a dupla fizetéshez). Most már egyáltalán nem veszik fel a telefont és az emailekre sem válaszolnak - épp most fontolgatom a rendőrségi feljelentést.

2017. december 1.

A megrendelt árú rendben megérkezett, DE? a minőség, na az enyhén szólva kritikán aluli.
Nem ajánlom senkinek, többet nem rendelek innen.

2017. november 17.

2 héttel ezelőtt rendeltem tőlük egy elég drága TV-t, ajándék lett volna születésnapra! Jelzem a TV raktáron volt, a szállítási határidő 4-5 munkanap. A honlapon a rendelésem "Függőben lévő"! Egyszer tudtam beszélni telefonon velük, elég lekezelő stílusa volt a gyereknek akivel beszéltem, de azt ígérte hogy 1-2 nap és megérkezik a TV! Azóta vagy kivan kapcsolva a telefon vagy egyszerűen csak nem veszik fel! Soha többé nem rendelek tőlük semmit! És ha egyszer megérkezne ez a csomag nem fogom átvenni! NEM AJÁNLOM SENKINEK SEM!!!

2017. augusztus 3.

10 nappal ezelőtt rendeltem tőlük egy telefont, 5-6 nap szállítási határidőt vállaltak, majd a 6. napon nekem kellett őket felhívnom, hogy érdeklődjek a megrendelésem státuszáról. "Ja, az még nem érkezett meg, majd talán a jövő pénteken, de nem vállalunk rá garanciát hogy megérkezik..." MI VAN???? A termék a mai napig úgy szerepel az oldalon, hogy Raktáron! Ilyen himi-humi céggel még nem találkoztam, tiszta amatőr liga, aki tudja kerülje őket.
Ui: Emag a megrendeléstől számított 2. nap reggelén átadta a telefont...

2017. augusztus 2.

Nem megbízhatóak. Olyan termékeket helyeznek fel, amik nincsenek raktáron. 5-6 nap szállítást ígérnek, és a6. napon közölték, mert hívtam őket, hogy még 2 hét mire lesz készletük újra. Számomra hiteltelen ez a bolt. Többet nem rendelek tőlük.

2017. augusztus 1.

4 terméket rendeltem tőlük, amiből kettő kapásból rossz volt, ezért megreklamáltam. Cserecsomagot kértem tőlük, amiből egy hónap után sem kaptam meg semmit, közben a másik két termék is tönkrement.
Senkinek nem ajánlom!!!!!

2017. május 15.

Egy hete rendeltem tőlük egy telefont, amit előre ki is fizettem. A mai (tehát ötödik munkanapon) telefonáltam, hogy ugyan hogy áll a rendelésem. Egy flegma gyerek lekezelő stílusban közölte, hogy a raktáron, az "beszállítói" raktárat jelent, de most késik a beszállító. közöltem vele, hogy ezt nem jelezték, erre nekiállt óbégatni, hogy én mit kiabálok vele (ami nem történt meg), és hogy nem telt le a "bűvös" hatodik munkanap, úgyhogy mit akarok, ésatöbbi. Magyarul elutalom az összeget bízva egy általam eddig ismeretlen cégnek és amikor érdeklődni próbálok a saját határidejük előtt egy nappal, épp hogy a k..a anyámba el nem küldd valami takony gyerek, hogy amúgy mit képzelek. Gratulálok az üzleti modellhez.

2017. április 25.

Minden rendbe zajlott a rendelèssel a húsvèt miatt kicsit kèsett a rendelès,de azt küldtèk amit rendeltem)))

2017. április 20.

Nem megbízható bolt, nincs raktáron, amit úgy tüntetnek fel, hogy. Előre elkérik a pénzt, amiért hetekig könyörögni kell, hogy adják vissza, mert nem tudják teljesíteni a rendelést.

2017. március 12.

nem ajanlom, 2-4 nap helyett mar 3hete nem kaptam meg az arut.2emailban irtak hogy mar a futarnalvan de meg most semerkezett meg

2017. február 5.

A szállítási idővel megtévesztik a vásárlót.Flegma,lekezelő stílus.Előre jeleztem nem fogom a telefont átvenni,mégis kiküldték!! A késve érkezett készüléket visszaküldtem (elég időm volt korrekt helyen másikat rendelnem)NEM AJÁNLOM SENKINEK!!!!

2017. január 27.

Minden rendben volt a vásárlással,2017.01.23.-án reggel rendeltem meg a kiválasztott telefont,2017.01.27.-én reggel 8-kor hozta a GLS.
Korrekt bolt csakis ajánlani tudom!

2017. január 23.

flegma, lekezelő, kioktató stilus, miután nem szállítottak a vállalt 5-6 munkanap után. közölték várjunk újabb 5-6 munkanapot

2017. január 16.

Jó estét! Apukámmal december 15-én rendeltünk egy IPhone 6S telefont. Minden rendben ment, megkaptuk a visszaigazoló e-mailt. Jó hiszeműen szép csendben vártunk 23.-ig mivel karácsonyra lett volna. Többször próbáltuk őket elérni aminek a vége az lett, hogy már ki se csörgött a telefon. Újra próbáltuk 27-én hátha lesz valami az ügyben. Csodák csodájára felvették a telefont, de a "férfi" annyira egy bunkó paraszt, hogy az embernek elmegy a kedve az egésztől. Kedves emberünk tájékoztatott, hogy hoppácska az EGÉSZ ORSZÁGBAN sehol nincs az adott készülékből és a beszállítójuk késik. Okéska, DE akkor miért az van az oldalon, hogy raktáron van a készülék? Egye, fene várunk tovább. Egészen kb múlthétig vártunk, de sajnos nem bírtuk tovább ezért vettünk egy másik készüléket máshonnan :) Köszönöm szépen iShop remélem idén karácsonyra megjön az "Önöknél" kiválasztott készülékem. Vissza mondani nem fogjuk szépen Önök állják a futárt :)

2017. január 1.

Ez meg erdekesebb. Nekem telefonba hatarozottan azt mondtwk NINCS UTANCETES FIZETÈS
OSSZE VISSZA INFORMALJAK AZ EMBERT.
ROSSZ ERTEKELEST ADOK

A bolt adatai
A bolt leírása
Az iShop Webáruházat azért indítottuk el hogy minél közelebb hozzuk a vásárlás biztonságos és költségtakarékos online formáját.

Üzletek

A bolt szolgáltatásai
Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
 • E-mailen keresztül
Extra szolgáltatások
 • A vásárló adatai mindig titkosak
 • Ügyfélszolgálat
 • Éjjel-nappal elérhető
 • Rendelés-nyomonkövető rendszer
 • Internetes bevásárlókocsi
 • Titkosított rendelés és fizetés (SSL)
 • A webáruház kereshető
 • Garantált biztonság
Szállítási módok
 • Futárszolgálat
Fizetési módok
 • Bankkártyás fizetés
 • Fizetés banki átutalással
 • Fizetés utánvéttel