iShop Webáruház

iShop Webáruház Értékelései Értékelések átlaga: 2.3 (47 értékelés alapján)

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz
Kérjük, írja le a bolt szolgáltatásával kapcsolatos tapasztalatait és vásárlási élményét, tegyen javaslatot arra, hogy a bolt miben fejlődhetne még.

2017. december 16.

2 hete rendeltem egy telefont előre kifizettem a termék vételárát. A termék raktáron volt 4-5 munkanapot irtak szállítási időnek. A terméket nem kaptam meg e-mail-re ,sms-re, telefonra semmi válasz. Felvettem a kapcsolatot az arukereso.hu-val hogy több vásárlót ne tudjanak becsapni, és a rendőrsègi feljelentést is megtettem.

2017. december 14.

Több, mint 3 hete rendeltünk 2 telefont, több, mint 75.000 Ft-ot előreutalással fizettünk ki (a 2 telefon ára szállítási költséggel + házhoz szállítással). 4-5 munkanapot írtak szállításra, majd mikor ez lejárt, hívtuk őket, de semmi. Írtunk nekik e-mailt, de csak egy sablon válasz jött, hogy jövő héten érkezik a beszállító a hét második felében, és aznap azonnal átadják a futárnak. Ennek már 2 hete, és még mindig nem jött meg a telefon. Már a leveleinkre sem válaszolnak, a telefon pedig vagy ki van kapcsolva, vagy nem veszik fel.
Fogyasztóvédelemhez fogunk fordulni, illetve a feljelentést is megtesszük ellenük.

2017. december 13.

4 hete nem érkezett meg a telefon amit rendeltem, úgyhogy lassan gondolkozom a rendőrségem, mert a terméket előre kifizettem, és majdnem 75 ezer forintos telefonról beszélgetünk. 3 hét késést ígértek ugyan, de már az is lejárt, ma meg nem lehetett őket elérni telefonon. Mobil szám az ügyfélszolgálat és a hangposta meg tele volna

2017. december 12.

Telefont rendeltem, a legjobb áron tőlük. Az ígért időn belül át lett adva a futárnak és rendben megérkezett. Lehet azért, mert KIEMELT IDŐSZAKBAN nem tartottam fel az eladót felesleges "hol van már a termék?" kérdésekkel. Köszönet a telefonért, jár az 5 csillag!

2017. december 10.

RENDELTEM VÁRTAM ...SEMMI INFÓ.
REKLAMÁLTAM EMAIL-EN, A CÉG HONLAPJÁN ÉS A FACEBOKON IS DE SEMMI ÉRTITEK SEMMMMMI!!!
HÍVTAM ŐKET TELEFONON SOKSZOR DE NEM VESZIK FEL VISSZA NEM HÍVNAK.
RÖHEJES AZ EGÉSZ.

2017. december 9.

Kár, hogy rendelés előtt nem olvastam az értékeléseket, biztosan nem őket választottam volna :-( Megrendeltem egy mobilt 3 héttel ezelőtt, előre átutaltam az árát, a csomagot ki is szállították a csomagpontra, de a szállítólevélen az szerepelt, hogy helyben fizetendő a vételár - így természetesen nem tudtam átvenni. Hosszas telefonálások és emailezés után még mindig nincs a kezemben a megrendelt és kifizetett áru, (azt javasolták, hogy fizessem ki még egyszer a csomagponton, aztán majd visszautalják a számlámra a vételárat, de a bizalom, talán érthető módon, hiányzott belőlem a dupla fizetéshez). Most már egyáltalán nem veszik fel a telefont és az emailekre sem válaszolnak - épp most fontolgatom a rendőrségi feljelentést.

2017. december 1.

A megrendelt árú rendben megérkezett, DE? a minőség, na az enyhén szólva kritikán aluli.
Nem ajánlom senkinek, többet nem rendelek innen.

2017. november 17.

2 héttel ezelőtt rendeltem tőlük egy elég drága TV-t, ajándék lett volna születésnapra! Jelzem a TV raktáron volt, a szállítási határidő 4-5 munkanap. A honlapon a rendelésem "Függőben lévő"! Egyszer tudtam beszélni telefonon velük, elég lekezelő stílusa volt a gyereknek akivel beszéltem, de azt ígérte hogy 1-2 nap és megérkezik a TV! Azóta vagy kivan kapcsolva a telefon vagy egyszerűen csak nem veszik fel! Soha többé nem rendelek tőlük semmit! És ha egyszer megérkezne ez a csomag nem fogom átvenni! NEM AJÁNLOM SENKINEK SEM!!!

2017. augusztus 3.

10 nappal ezelőtt rendeltem tőlük egy telefont, 5-6 nap szállítási határidőt vállaltak, majd a 6. napon nekem kellett őket felhívnom, hogy érdeklődjek a megrendelésem státuszáról. "Ja, az még nem érkezett meg, majd talán a jövő pénteken, de nem vállalunk rá garanciát hogy megérkezik..." MI VAN???? A termék a mai napig úgy szerepel az oldalon, hogy Raktáron! Ilyen himi-humi céggel még nem találkoztam, tiszta amatőr liga, aki tudja kerülje őket.
Ui: Emag a megrendeléstől számított 2. nap reggelén átadta a telefont...

2017. augusztus 2.

Nem megbízhatóak. Olyan termékeket helyeznek fel, amik nincsenek raktáron. 5-6 nap szállítást ígérnek, és a6. napon közölték, mert hívtam őket, hogy még 2 hét mire lesz készletük újra. Számomra hiteltelen ez a bolt. Többet nem rendelek tőlük.

2017. augusztus 1.

4 terméket rendeltem tőlük, amiből kettő kapásból rossz volt, ezért megreklamáltam. Cserecsomagot kértem tőlük, amiből egy hónap után sem kaptam meg semmit, közben a másik két termék is tönkrement.
Senkinek nem ajánlom!!!!!

2017. május 15.

Egy hete rendeltem tőlük egy telefont, amit előre ki is fizettem. A mai (tehát ötödik munkanapon) telefonáltam, hogy ugyan hogy áll a rendelésem. Egy flegma gyerek lekezelő stílusban közölte, hogy a raktáron, az "beszállítói" raktárat jelent, de most késik a beszállító. közöltem vele, hogy ezt nem jelezték, erre nekiállt óbégatni, hogy én mit kiabálok vele (ami nem történt meg), és hogy nem telt le a "bűvös" hatodik munkanap, úgyhogy mit akarok, ésatöbbi. Magyarul elutalom az összeget bízva egy általam eddig ismeretlen cégnek és amikor érdeklődni próbálok a saját határidejük előtt egy nappal, épp hogy a k..a anyámba el nem küldd valami takony gyerek, hogy amúgy mit képzelek. Gratulálok az üzleti modellhez.

2017. április 25.

Minden rendbe zajlott a rendelèssel a húsvèt miatt kicsit kèsett a rendelès,de azt küldtèk amit rendeltem)))

2017. április 20.

Nem megbízható bolt, nincs raktáron, amit úgy tüntetnek fel, hogy. Előre elkérik a pénzt, amiért hetekig könyörögni kell, hogy adják vissza, mert nem tudják teljesíteni a rendelést.

2017. március 12.

nem ajanlom, 2-4 nap helyett mar 3hete nem kaptam meg az arut.2emailban irtak hogy mar a futarnalvan de meg most semerkezett meg

2017. február 5.

A szállítási idővel megtévesztik a vásárlót.Flegma,lekezelő stílus.Előre jeleztem nem fogom a telefont átvenni,mégis kiküldték!! A késve érkezett készüléket visszaküldtem (elég időm volt korrekt helyen másikat rendelnem)NEM AJÁNLOM SENKINEK!!!!

2017. január 27.

Minden rendben volt a vásárlással,2017.01.23.-án reggel rendeltem meg a kiválasztott telefont,2017.01.27.-én reggel 8-kor hozta a GLS.
Korrekt bolt csakis ajánlani tudom!

2017. január 23.

flegma, lekezelő, kioktató stilus, miután nem szállítottak a vállalt 5-6 munkanap után. közölték várjunk újabb 5-6 munkanapot

2017. január 16.

Jó estét! Apukámmal december 15-én rendeltünk egy IPhone 6S telefont. Minden rendben ment, megkaptuk a visszaigazoló e-mailt. Jó hiszeműen szép csendben vártunk 23.-ig mivel karácsonyra lett volna. Többször próbáltuk őket elérni aminek a vége az lett, hogy már ki se csörgött a telefon. Újra próbáltuk 27-én hátha lesz valami az ügyben. Csodák csodájára felvették a telefont, de a "férfi" annyira egy bunkó paraszt, hogy az embernek elmegy a kedve az egésztől. Kedves emberünk tájékoztatott, hogy hoppácska az EGÉSZ ORSZÁGBAN sehol nincs az adott készülékből és a beszállítójuk késik. Okéska, DE akkor miért az van az oldalon, hogy raktáron van a készülék? Egye, fene várunk tovább. Egészen kb múlthétig vártunk, de sajnos nem bírtuk tovább ezért vettünk egy másik készüléket máshonnan :) Köszönöm szépen iShop remélem idén karácsonyra megjön az "Önöknél" kiválasztott készülékem. Vissza mondani nem fogjuk szépen Önök állják a futárt :)

2017. január 1.

Ez meg erdekesebb. Nekem telefonba hatarozottan azt mondtwk NINCS UTANCETES FIZETÈS
OSSZE VISSZA INFORMALJAK AZ EMBERT.
ROSSZ ERTEKELEST ADOK

2016. december 31.

Üdvözlet!

A vásárlás előtt kicsit szkeptikus voltam, mivel megoszlottak a vélemények az áruházról.
De végül is megrendeltem a telefont előzetes telefonos egyeztetés után, működött az utánvételes fizetési opció is és másnap reggel megkaptam a telefont.
Minden rendben volt, köszönöm.

2016. december 15.

Megrendeltem egy készüléket, amit telefonos is egyeztettem, hogy van raktáron. Átutaltam a vételárat, tudomásul véve az 5-6 napos szállítást. 9 nap mulva kaptam értesítést hogy nincs a megrendelt készülék és további különbözetet utaljak át egy drágább kászülékhez. Azonnal jeleztem, hogy nem kérek másik készüléket, kérem visszautalni a pénzt. Három nap telt el, pénz még sehol, telefont nem veszik fel. Még egy napot várok és hivatalos útra terelem a panaszomat. Nem ajánlom őket senkinek!

2016. december 14.

Szállítási idővel kapcsolatban megtévesztik a vevőket, kirakják, hogy van raktáron,(fel is hívom őket, hogy biztos tudják e küldeni majd fel vannak háborodva, hogy igen és, hogy a weboldalon is kint van, nem láttam?! lekezelően) aztán még sincs raktáron.. Az ügyfélszolgálatos úriember is arrogáns, lekezelő volt és bunkó.
NEM AJÁNLOM SENKINEK!!!!!

2016. december 10.

Megrendelt iPad a mai napig van raktáron náluk elméletileg, de sajnos csak elméletileg. Ekerülte a figyelmem a szállítási idő, ami 6 nap. Telefonos érdeklődésre mondták, hogy jövő hét, aztán 1 hét után emailban érdeklődtem mire azt válaszolták, hogy:"Tisztelt Megrendelő
A rendelt készülék késve sem érkezett meg, sajnos kifutott a beszállítói raktárunk információja szerint.
Kérjük küldje el bankszámla számát ahová a rendelés összegét visszautalhatjuk." Innentől számolva 10 napba került mire visszautalták! Összesen 19 napig volt náluk a pénzem.

iShop Webáruház válasza (2016. december 11.) :
Kedves Zöld Ottó!
Sajnáljuk, hogy kellemetlenség érte de sajnos idő közben a beszállítónk kifogyott a készülékből, erről sajnos nem tehetünk.Idő közben ajánlottunk önnek másik készülékeket de arra nem kaptunk visszajelzést..
2016. december 10.

Azért 2 csillag, mert árban a legjobb. De ennyit is ér sajnos.
A telefont ma 14 napja hogy megrendeltem, az oldalon folyamatosan raktáron van, és azt írták hogy 5 nap alatt megjön. Sajnos ezen a héten is telefon nélkül vagyok, 2. hívásom után azt mondták hogy küldenek egy levelet ma este a készülékem szállítási állapotával kapcsolatban, hát nem küldtek. Felhívtam más boltot ahol garantálták a 3 nap szállítást, igaz pár ezer forinttal drágább, de már több hete telefon nélkül vagyok, így megéri kifizetni a plusz összeget. Félek, hogy mikor jön meg a telefon. Ha jövő hétfőn sem kapok levelet, én is vissza fogom mondani a rendelést, ami nem kis összeg! Attól hogy olcsó a bolt, még lehetne javítani a kiszolgáláson! Remélem sikerül nekik, különben nem lesznek sikeresek. Ahogy nézem a problémámmal nem vagyok egyedül.

2016. szeptember 19.

Korekt,gyors,olcsó! Köszönöm.

2016. szeptember 1.

Nem szallitotta le idore. Nem ertesitett hogy kesik a szallitassal.
Telefonos erdeklodesre kb. egy het csuszast igert.

2016. augusztus 30.

A készülékek mellett feltüntetett határidő kamu, ugyan a rendelt telefon megérkezett, de több hét csúszással. Az igaz, hogy az áraik verhetetlenek, de a kiszolgálás nagyon gyatra. Nem ajánlom senkinek sem az oldalt, hiszen előre el kell utalni a pénzt, de a szállítási idő bármennyi lehet. Amikor felhívod őket nem igazán készségessek.

2016. augusztus 25.

2 hete rendeltem tőlük egy telefont, előreutalással. Telefon nem jött meg, emailra nem válaszolnak, a telefont nem veszik fel

2016. június 3.

Előreutaltam, és a telefon mit rendeltem elfogyott. Az összeget kérésemre másnap visszautalta az eladó. A gyorsasága, illetve a kommunikációja miatt adok neki kiváló értékelést, bátran ajánlom, megbízható bolt!

A bolt adatai
A bolt leírása
Az iShop Webáruházat azért indítottuk el hogy minél közelebb hozzuk a vásárlás biztonságos és költségtakarékos online formáját.

Üzletek

A bolt szolgáltatásai
Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
 • E-mailen keresztül
Extra szolgáltatások
 • A vásárló adatai mindig titkosak
 • Ügyfélszolgálat
 • Éjjel-nappal elérhető
 • Rendelés-nyomonkövető rendszer
 • Internetes bevásárlókocsi
 • Titkosított rendelés és fizetés (SSL)
 • A webáruház kereshető
 • Garantált biztonság
Szállítási módok
 • Futárszolgálat
Fizetési módok
 • Bankkártyás fizetés
 • Fizetés banki átutalással
 • Fizetés utánvéttel