iShop Webáruház

Főoldal » Boltok » iShop Webáruház

iShop Webáruház Értékelései Értékelések átlaga: 2.6 (36 értékelés alapján)

iShop Webáruház webshop értékelése:


Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

Kérjük, írja le a bolt szolgáltatásával kapcsolatos tapasztalatait és vásárlási élményét, tegyen javaslatot arra, hogy a bolt miben fejlődhetne még.
Olvasói értékelések


Értékelések átlaga: 1

Egy hete rendeltem tőlük egy telefont, amit előre ki is fizettem. A mai (tehát ötödik munkanapon) telefonáltam, hogy ugyan hogy áll a rendelésem. Egy flegma gyerek lekezelő stílusban közölte, hogy a raktáron, az "beszállítói" raktárat jelent, de most késik a beszállító. közöltem vele, hogy ezt nem jelezték, erre nekiállt óbégatni, hogy én mit kiabálok vele (ami nem történt meg), és hogy nem telt le a "bűvös" hatodik munkanap, úgyhogy mit akarok, ésatöbbi. Magyarul elutalom az összeget bízva egy általam eddig ismeretlen cégnek és amikor érdeklődni próbálok a saját határidejük előtt egy nappal, épp hogy a k..a anyámba el nem küldd valami takony gyerek, hogy amúgy mit képzelek. Gratulálok az üzleti modellhez.

Értékelések átlaga: 4

Minden rendbe zajlott a rendelèssel a húsvèt miatt kicsit kèsett a rendelès,de azt küldtèk amit rendeltem)))

Értékelések átlaga: 1

Nem megbízható bolt, nincs raktáron, amit úgy tüntetnek fel, hogy. Előre elkérik a pénzt, amiért hetekig könyörögni kell, hogy adják vissza, mert nem tudják teljesíteni a rendelést.

Értékelések átlaga: 1

nem ajanlom, 2-4 nap helyett mar 3hete nem kaptam meg az arut.2emailban irtak hogy mar a futarnalvan de meg most semerkezett meg

Értékelések átlaga: 1

A szállítási idővel megtévesztik a vásárlót.Flegma,lekezelő stílus.Előre jeleztem nem fogom a telefont átvenni,mégis kiküldték!! A késve érkezett készüléket visszaküldtem (elég időm volt korrekt helyen másikat rendelnem)NEM AJÁNLOM SENKINEK!!!!

Értékelések átlaga: 5

Minden rendben volt a vásárlással,2017.01.23.-án reggel rendeltem meg a kiválasztott telefont,2017.01.27.-én reggel 8-kor hozta a GLS.
Korrekt bolt csakis ajánlani tudom!

Értékelések átlaga: 1

flegma, lekezelő, kioktató stilus, miután nem szállítottak a vállalt 5-6 munkanap után. közölték várjunk újabb 5-6 munkanapot

Értékelések átlaga: 1

Jó estét! Apukámmal december 15-én rendeltünk egy IPhone 6S telefont. Minden rendben ment, megkaptuk a visszaigazoló e-mailt. Jó hiszeműen szép csendben vártunk 23.-ig mivel karácsonyra lett volna. Többször próbáltuk őket elérni aminek a vége az lett, hogy már ki se csörgött a telefon. Újra próbáltuk 27-én hátha lesz valami az ügyben. Csodák csodájára felvették a telefont, de a "férfi" annyira egy bunkó paraszt, hogy az embernek elmegy a kedve az egésztől. Kedves emberünk tájékoztatott, hogy hoppácska az EGÉSZ ORSZÁGBAN sehol nincs az adott készülékből és a beszállítójuk késik. Okéska, DE akkor miért az van az oldalon, hogy raktáron van a készülék? Egye, fene várunk tovább. Egészen kb múlthétig vártunk, de sajnos nem bírtuk tovább ezért vettünk egy másik készüléket máshonnan :) Köszönöm szépen iShop remélem idén karácsonyra megjön az "Önöknél" kiválasztott készülékem. Vissza mondani nem fogjuk szépen Önök állják a futárt :)

Értékelések átlaga: 1

Ez meg erdekesebb. Nekem telefonba hatarozottan azt mondtwk NINCS UTANCETES FIZETÈS
OSSZE VISSZA INFORMALJAK AZ EMBERT.
ROSSZ ERTEKELEST ADOK

Értékelések átlaga: 5

Üdvözlet!

A vásárlás előtt kicsit szkeptikus voltam, mivel megoszlottak a vélemények az áruházról.
De végül is megrendeltem a telefont előzetes telefonos egyeztetés után, működött az utánvételes fizetési opció is és másnap reggel megkaptam a telefont.
Minden rendben volt, köszönöm.

Értékelések átlaga: 1

Megrendeltem egy készüléket, amit telefonos is egyeztettem, hogy van raktáron. Átutaltam a vételárat, tudomásul véve az 5-6 napos szállítást. 9 nap mulva kaptam értesítést hogy nincs a megrendelt készülék és további különbözetet utaljak át egy drágább kászülékhez. Azonnal jeleztem, hogy nem kérek másik készüléket, kérem visszautalni a pénzt. Három nap telt el, pénz még sehol, telefont nem veszik fel. Még egy napot várok és hivatalos útra terelem a panaszomat. Nem ajánlom őket senkinek!

Értékelések átlaga: 1

Szállítási idővel kapcsolatban megtévesztik a vevőket, kirakják, hogy van raktáron,(fel is hívom őket, hogy biztos tudják e küldeni majd fel vannak háborodva, hogy igen és, hogy a weboldalon is kint van, nem láttam?! lekezelően) aztán még sincs raktáron.. Az ügyfélszolgálatos úriember is arrogáns, lekezelő volt és bunkó.
NEM AJÁNLOM SENKINEK!!!!!

Értékelések átlaga: 1

Megrendelt iPad a mai napig van raktáron náluk elméletileg, de sajnos csak elméletileg. Ekerülte a figyelmem a szállítási idő, ami 6 nap. Telefonos érdeklődésre mondták, hogy jövő hét, aztán 1 hét után emailban érdeklődtem mire azt válaszolták, hogy:"Tisztelt Megrendelő
A rendelt készülék késve sem érkezett meg, sajnos kifutott a beszállítói raktárunk információja szerint.
Kérjük küldje el bankszámla számát ahová a rendelés összegét visszautalhatjuk." Innentől számolva 10 napba került mire visszautalták! Összesen 19 napig volt náluk a pénzem.

iShop Webáruház (2016. december 11.)
Kedves Zöld Ottó!
Sajnáljuk, hogy kellemetlenség érte de sajnos idő közben a beszállítónk kifogyott a készülékből, erről sajnos nem tehetünk.Idő közben ajánlottunk önnek másik készülékeket de arra nem kaptunk visszajelzést..
Értékelések átlaga: 2

Azért 2 csillag, mert árban a legjobb. De ennyit is ér sajnos.
A telefont ma 14 napja hogy megrendeltem, az oldalon folyamatosan raktáron van, és azt írták hogy 5 nap alatt megjön. Sajnos ezen a héten is telefon nélkül vagyok, 2. hívásom után azt mondták hogy küldenek egy levelet ma este a készülékem szállítási állapotával kapcsolatban, hát nem küldtek. Felhívtam más boltot ahol garantálták a 3 nap szállítást, igaz pár ezer forinttal drágább, de már több hete telefon nélkül vagyok, így megéri kifizetni a plusz összeget. Félek, hogy mikor jön meg a telefon. Ha jövő hétfőn sem kapok levelet, én is vissza fogom mondani a rendelést, ami nem kis összeg! Attól hogy olcsó a bolt, még lehetne javítani a kiszolgáláson! Remélem sikerül nekik, különben nem lesznek sikeresek. Ahogy nézem a problémámmal nem vagyok egyedül.

Értékelések átlaga: 5

Korekt,gyors,olcsó! Köszönöm.

Értékelések átlaga: 1

Nem szallitotta le idore. Nem ertesitett hogy kesik a szallitassal.
Telefonos erdeklodesre kb. egy het csuszast igert.

Értékelések átlaga: 1

A készülékek mellett feltüntetett határidő kamu, ugyan a rendelt telefon megérkezett, de több hét csúszással. Az igaz, hogy az áraik verhetetlenek, de a kiszolgálás nagyon gyatra. Nem ajánlom senkinek sem az oldalt, hiszen előre el kell utalni a pénzt, de a szállítási idő bármennyi lehet. Amikor felhívod őket nem igazán készségessek.

Értékelések átlaga: 1

2 hete rendeltem tőlük egy telefont, előreutalással. Telefon nem jött meg, emailra nem válaszolnak, a telefont nem veszik fel

Értékelések átlaga: 5

Előreutaltam, és a telefon mit rendeltem elfogyott. Az összeget kérésemre másnap visszautalta az eladó. A gyorsasága, illetve a kommunikációja miatt adok neki kiváló értékelést, bátran ajánlom, megbízható bolt!

Értékelések átlaga: 3

Jó a bolt. A szàllìtàs csùszott egy pàr napot,de ezenkìvűl minden rendben!

Értékelések átlaga: 1

NAGYON NEM KORREKTEK, heteket késik a szállítás, nem tájékoztatnak semmiről és az mindennek a teteje, hogy ezt úgy próbálják kommunikálni, mintha ez teljesen normális lenne és ne pattogj, hanem várj a sorodra... 4 hetet...

BORZASZTÓ BOLT, KERÜLD EL MESSZIRE!!!!!

Értékelések átlaga: 1

NE RENDELJETEK INNEN!
Nekem hetekig folyamatosan ígérgettek és hazudtak, de nem kaptam cserébe semmit, pedig a pénzt is jóhiszeműen előre elutaltam! Rengeteget telefonáltam nekik, hetekig újabb hazugságokat kaptam cserébe!
Állítólag a beszállítóik bizonytalansága miatt van ez, de az a cég, aki ezt nem tudja megszervezni és közben a honlapján 2-5 napos szállítási időt hazudik, miközben 3 hét is simán lehet, attól nagyon tartani kell!

Értékelések átlaga: 1

Pozitívum, hogy nagyon olcsó árak vannak, bő a választék.
Viszont rossz, hogy csak utalással lehet fizetni, ugyanis az ember nem szeret bizonytalanul utalgatni több 10 vagy 100ezer forintokat...én bizalommal elutaltam mégis több mint 2 heti ígéret után is a telefon helyett csak újabb ígérgetéseket kaptam, de telefont nem.
A pénzt visszautalták, de csak az rendeljen innen aki képes várni 1 hónapot is a telefonra (Ami vagy megjön, vagy nem ) :)

Értékelések átlaga: 1

Majdnem 3 hét ígérgetést követően se kaptam meg a rendelt telefonom!
Ígéretek, hazugságok, hamis információk a honlapon.

A pénzt visszakértem, 2 munkanapon belül megkaptam.
Aki biztosra szeretne menni, NE INNEN RENDELJEN!!!

Értékelések átlaga: 1

NAGYON VIGYÁZZON MINDENKI EZZEL A CÉGGEL!!! 72000 FT OT UTALTAM NEKIK DE AZÓTA SEM KÜLDTÉK A TELEFONT A FELJELENTÉST MEGTETTEM!!!

iShop Webáruház (2016. május 11.)
Kedves Veronika, Töbszöri telefon beszélgetésünkkor egyeztettünk hogy sajnos késik a megrendelt LG telefon mert arany színben kérte és ez kissé nehezebb néha bekérnünk a beszállítói raktárból.
A készüléket végülis átvette és minden rendeben volt vele. Köszönjük szíves türelmét!
Értékelések átlaga: 2

Azt írja, hogy utánvét lehetőség van! Én nem találtam meg a fizetési módoknál!

Értékelések átlaga: 1

2016. február 25-én rendeltem tőlük egy LG mobilt, amit azóta sem kaptam meg. Csak hitegettek, hogy jön a beszállítói raktárból, de a sokadik ígéretük ellenére sem jött meg a telefon. Amióta e-mailben lemondtam a megrendelésemet, és a pénzem visszafizetését kértem, nem reagálnak sem levélre, sem telefonhívásra. (Azért rendeltem tőlük, mert csak itt néztem meg az értékeléseiket, a Facebook profiljukon többen is panaszkodtak rájuk.)

Értékelések átlaga: 5

Megkaptam a telefont a megadott határidőn belül, tökéletes, köszönöm :)

Értékelések átlaga: 5

Köszönöm a megfelelő segítséget a vásárláshoz.

Értékelések átlaga: 5

Nagyon köszönöm az új mobilom még karácsony előtt megérkezett.


A bolt adatai


A bolt leírása

Az iShop Webáruházat azért indítottuk el hogy minél közelebb hozzuk a vásárlás biztonságos és költségtakarékos online formáját.

Üzletek

A bolt szolgáltatásai
Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
 • E-mailen keresztül
Extra szolgáltatások
 • A vásárló adatai mindig titkosak
 • Ügyfélszolgálat
 • Éjjel-nappal elérhető
 • Rendelés-nyomonkövető rendszer
 • Internetes bevásárlókocsi
 • Titkosított rendelés és fizetés (SSL)
 • A webáruház kereshető
 • Garantált biztonság
Szállítási módok
 • Futárszolgálat
Fizetési módok
 • Bankkártyás fizetés
 • Fizetés banki átutalással
 • Fizetés utánvéttel

Hírlevél feliratkozás

 
Olcsóbbat.hu - © 2005-2017 InVenturio Zrt.
Elrejt Nagyít +
 • Utoljára megtekintett (0)

  • Árfigyelés (0)

   •  

  Olcsóbbat.hu eszköztára

  segítségével beállíthatsz árfigyelést, összehasonlíthatsz termékeket...

  | Bezár

  Olcsóbbat.hu eszköztára

  segítségével beállíthatsz árfigyelést, összehasonlíthatsz termékeket...

  | Kinyit
  Akciós ajánlatok

  Hírlevél feliratkozás

  Legyél tagja az Olcsobbat.hu közösségének és Te is egyedi ajánlatokat kapsz!

  Már több mint 80 000-en vagyunk.

  A hírlevél feliratkozáshoz kérjük add meg az alábbi adatokat:

  Az adatkezelési szabályzatot és a felhasználási feltételeket elfogadom