Gazdafi Electronic webáruház

Gazdafi Electronic webáruház
Gazdafi Electronic webáruház Értékelései Értékelések átlaga: 4 (8 értékelés alapján)

Figyelem! A vélemények nem feltétlen valós vásárlásokon alapulnak, melyeket a pontszám kiszámításánál nem veszünk figyelembe!

Valós megrendelésen alapuló vélemény.

Ezen vélemények esetében nem bizonyítható, hogy az valós vásárláson alapulna.

Vásárolok

Nézd meg a Gazdafi Electronic webáruház legnépszerűbb termékeit!

Irány a bolt oldala!

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

Hogy ellenőrizni tudjuk, hogy a véleményed valós vásárláshoz kapcsolódik, kérjük, add meg a megrendelés azonosítóját és a rendelés dátumát. Ezek az információk nem fognak megjelenni a véleményed mellett, viszont ezek hiányában nem valós megrendelésen alapulónak fogjuk tekinteni a véleményed.


2022. július 6.

Több mint egy hónapja csúszott már a megrendelés amikor beismerték, nem tudják mikor jön meg az áru, ha egyáltalán megérkezik valamikor. Az emailekre ritkán és akkor is csak több nap elteltével reagálnak.

2022. április 9.

A bolt nagyon jó,az áru még nemérkezett meg.

2022. február 21.

Gyors
Pontos
Minőségi
Megfelelő ár

2022. február 17.

Tizedik napja, hogy rendeltem az áruházból, és még sehol semmi.

2021. november 26.

Korrekt ügyfélszolgálat gyors szállítás kedvező ár jó minőségű árú.

2021. október 6.

Nagyon jó és megbízható cég.Ajánlom mindenkinek!

2021. szeptember 18.

Korrekt , gyors ügyintézés!

2021. szeptember 17.

Telefonon és az üzletben rendkívül segítőkészek voltak (+++), az átvételnél az "összekészített" terméket kissé nehezen találták.
Ha gyorsaság és személyes átvétel szükséges, kártyás v. kp. fizetés a megoldás, mert az utalást először könyvelik, ami hosszabb időt vesz igénybe.
Az üzletet ez alapján a vásárlás alapján feltétlenül AJÁNLOM!

Irány a bolt oldala!

A Gazdafi-Electronic Kft. jogelődjét is beleértve 1993/2006-ban alakult, mint villamossági és világítástechnikai kis- és nagykeresekedés.

Cégünk 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozás. Több, mint 800 gyártó kis és nagykereskedelmi feladatait látja el hazánkban és az Európai unión belül és kívül egyaránt.

A logisztikai feladatainkat 6db 3,5 tonnás és 2db 7,5 tonnás tehergépkocsival, valamint a GLS, DHL, TNT, és MPL szoros közreműködésével látjuk el. Termékeinket raktárkészletről akár 24 órán belül eljuttatjuk az ország bármely részére.
Miskolci központú telephelyünkön több, mint 30 munkatársunk gondoskodik az értékesítési, tervezői, műszaki, logisztikai és egyéb feladatok zökkenőmentes ellátásáról. Angol, német, olasz és szlovák nyelven is rendelkezésére állunk külföldi és hazai partnereinknek egyaránt.
Nagy hangsúlyt fetketünk raktárkészletünkre, amely megközelítőleg 50 000 féle termékből áll és megtalálhatók az alsó/ közép/ felső árkategóriás anyagok egyaránt. Folyamatos, közel 300 milliós raktárkészlettel állunk a kereskedői, nagyfelhasználói és kivitelezői partnereinken kívül a lakossági szegmens kiszolgására.

Célunk a lehető legjobb kondíciók kialakítása, a jövőben minél több új gyártót és terméket megismertetni mind a magyar, mind a nemzetközi piacokkal, valamint a legnagyobb választékot biztosítani, ezáltal meghatározó piaci szerepőjévé válni az Észak-Kelet Magyarországi régiónak.

2018-tól új, modern bemutatótermünkkel várjuk kedves ügyfeleinket, ami a maga 2250 m2-ével az ország egyik legnagyobb villamossági és világítástechnikai kisáruháza lesz, ahol méltán képviselhetjük a hazai és külföldi neves gyártókat egyaránt.

Gazdafi-Electronic
Villamosság határok nélkül

Üzletek

 • 3508 Miskolc Hejőcsaba, Futó u. 59
Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
 • E-mailen keresztül
 • Személyesen
Extra szolgáltatások
 • Ügyfélszolgálat
 • Internetes bevásárlókocsi
 • Titkosított rendelés és fizetés (SSL)
 • A webáruház kereshető
Szállítási módok
 • Személyes átvétel
 • Futárszolgálat
 • Pick pack pont
Fizetési módok
 • Fizetés banki átutalással
 • Fizetés utánvéttel
 • Készpénzes fizetés