csucsvill.hu

csucsvill.hu

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz


Ezt a boltot még nem értékelték.
A bolt adatai
A bolt leírása
A Csúcs-Vill Kft 2007-ben alakult. A vállalkozás villamos ipari szolgáltatásokat végez. Partnereink - főként ipari létesítmények, közintézmények, de lakossági megbízásokat is végzünk. Cégünk igyekszik minél komplexebben kielégíteni a megbízóink igényeit, így a munkák tervezését is magas színvonalon, szakértő mérnöki támogatással végezzük.

A vállalkozás eszközparkja, műszaki, technikai felszereltsége lehetővé teszi, hogy speciális és összetett feladatokat is elvégezzünk. A folyamatos szakmai felkészültség, a sokéves tapasztalat elengedhetetlen feltétele a felelősségteljes munkavégzésnek.
Cégünk fontosnak tartja a szakmai fejlődést, az új technológiák és ipari eljárások, szabványok elsajátítását is.
A több évtizedes piaci jelenlét, a precíz, pontos munkavégzés és az ügyfélcentrikus, rugalmas hozzáállás segít abban, hogy a megbízóinkkal kiváló kapcsolatot ápoljunk.

Büszkék vagyunk arra, hogy a legtöbb partnerünk évek óta állandó, visszatérő munkákkal látja el vállalkozásunkat.
Fejlődésünk folyamatos, hiszen az ipari villanyszerelés állandó szakmai kihívások elé állít bennünket, amely során elvárható a legmagasabb szakmai felkészültség és magas szintű szervezőkészség.

Kiváló kapcsolatot ápolunk a szentesi Váczi Vill Villamosipari Nagykereskedéssel ahol közel ötvenezer termék áll rendelkezésre országszerte a kiskereskedők, cégek és kivitelezők számára. Ezeket a termékeket a Csúcs-Vill Kft - kizárólagos partnerként - szállítja. Így munkáink anyagbeszerzése folyamatosan biztosított a nagykereskedés hatalmas árukészletének köszönhetően.
Éppen ezért, 2018-ban úgy döntöttünk, hogy tapasztalatainkat és a munka iránti elkötelezettségünket kamatoztatjuk egy webáruház keretein belül is. Olyan webáruházat szeretnénk létrehozni, amely egyszerre elégíti ki a lakossági és a szakmában dolgozó ügyfeleink, partnereink és munkatársaink igényeit. Bízunk abban, hogy vásárlóink könnyen és hatékonyan tudnak böngészni kínálatunk között. Segítőkész ügyfélszolgálatunk minden kérdésre, és megkeresésre igyekszik a lehető legrövidebb időn belül válaszolni.


Üzletek

A bolt szolgáltatásai
Rendelési lehetőségek
  • Interneten keresztül
  • E-mailen keresztül
Extra szolgáltatások
  • A vásárló adatai mindig titkosak
  • Ügyfélszolgálat
  • A webáruház kereshető
  • Garantált biztonság
Szállítási módok
  • Futárszolgálat
Fizetési módok
  • Bankkártyás fizetés
  • Fizetés banki átutalással
  • Fizetés utánvéttel