Csapuniverzum.hu

Csapuniverzum.hu Értékelései Értékelések átlaga: 3.8 (1139 értékelés alapján)
Vásárolok

Nézd meg a Csapuniverzum.hu legnépszerűbb termékeit az Olcsóbbaton!

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

2021. február 7.

Ha a megrendelt gépet megkaptam volna,talán sikerülne étékelni.

2021. január 15.

Elégedett voltam a munkájukkal, hozzáállásukkal és a termékkel is, amit vásároltam.

2021. január 10.

Több dolgot vásároltam, másnap visszaigazolták a leadott rendelést. Ma minden hiánytalanul megérkezett, elégedett vagyok!

2020. december 3.

Sajnos eddig nem került leszállításra. Az ügyfélszolgálat nem elérhető.

2020. november 7.

Még nem kaptam meg!!!!!

2020. június 5.

Maximálisan elégedett vagyok! Volt egy kis problémám Termék: kerti hâz , (szàllitàsi idő )hosszúsága miatt ami persze nem az ő hibàjuk!! De találtak rá megoldást és 3napon belül szàllitjàk az àrút! Nagyon lelkiismeretes emberek dolgoznak itt! Telefonon folyamatosan tájékoztatást kaptam! Biztos, hogy legközelebb is őket választjuk😘

2020. március 3.

Minőségi termékek, elérhető áron.

2020. február 27.

Nagyon elégedett vagyok, máskor is vásárolok itt!

2019. december 14.

A terméket rendben megkaptam. Két dolog zavar: mint Ságvári Endrének, Önöknek is harminckét nevük van. Tudtommal én nem a Csapuniverzum.hu-n vásároltam, hanem a zuhanykabindepo.hu-n, a számlát pedig a Leziter Kft. állította ki, Bajáról. Az, hogy Önök meg Hódmezővásárhelyről kérdeznek, már meg sem lep. :)
A másik problémám, hogy a szállítási időpont egyeztetésekor a kolléganő borzasztóan rugalmatlan volt. Még szerencse, hogy a futár, akitől átvettem a terméket ennek éppen az ellenkezője, készséges és rugalmas volt.
Boldog, békés ünnepet kívánok Önöknek

2019. december 9.

A csomagolásban sajnos hibás méretű volt a zuhanykabin íve, 90x90cm-es helyett, 84x84cm, valamint nem megfelelő csavarok voltak az összeszereléshez!
Nem kis bosszúságot okozott az összeszerelése.

2019. december 4.

Azért rendeltem onnan egyszerre több terméket, mert az oldalukon jelezték, hogy minden általam kiválasztott dolog készleteten van. De ez nem így volt. Ha én nem hívom őket, sose tudom meg, hogy több mint egy hónapot kellene várnom. Ráfizetéssel választottam másik terméket, végül úgy nézett ki minden meg lesz... végre gondoltam, de újabb napokat kellett várnom, mert a futárszolgálat amivel dolgoznak -mivel nem jár arra amerre lakom?????-, így csak napokkal később tudja leszállítani.

2019. december 2.

Zuhanykabint vásároltam, azonnal visszaigazolták a rendelésem, minden változásról értesítettek és néhány napon belül már itt is van. Az árral és a hozzáállással is elégedett vagyok.

2019. november 26.

Gyors, pontos, csak ajánlani tudom.

2019. november 21.

2019.11.11-én ren.deltem,2019.11.20-án értesitettek hogy az áru hiánya végett csak 2020jauárjában tudnak szállitani. sajnos ez nem 15 nap hanem kb 2 honap . tiszteettel . varga lászló

2019. november 18.

A Gemini Duo webáruházakat mindenkinek ajánlom! Jól kezelhető oldalak, sok információ a termékekről.
Az élő chat is jól működik, kedves, segítőkész, hozzáértő eladók, tanácsot is lehet kérni.
A vártnál is gyorsabb kiszállítás. Cserére kényszerültem, most intéződik, úgy látom, ebben sem fogok csalódni.
Jó, hogy ilyen megbízható boltra találtam!!!

2019. november 18.

Kérik, hogy véleményezzem szolgáltatásukat. Hogy gondolják ezt, amikor a megrendelt árut még le sem szállították. Közel egy hete kifizettem az áru ellenértékét

2019. november 17.

Gyors, korrekt.

2019. november 14.

Most rendeltünk először a cégtől egy zuhanykabint. Az online oldal 1 db fotót mutatott a kabinról Ezt kicsit keveselltem. A rendelés visszaigazolása és a szállítás azonban gyors és pontos volt. A futárszolgálat dolgozója kedves, segítőkész úriember volt. Sajnos a termék mellé nem kaptunk sem jegyzéket, hogy mit kell tartalmaznia a csomagnak, sem összeszerelési útmutatót. Másnap telefonon ezt a hiányosságot jeleztem a megadott ügyfélszolgálaton. Ott a hölgy igen kedves és készséges volt irányomban. Sajnos ugyanazt az összeszerelési útmutatót küldte el email útján, mint amit az interneten találtunk. Ebben sajnos ez a kabin összeszerelése nem volt megtalálható, így nem volt a segítségünkre. Ezért ismét fel kellett hívnom telefonon az ügyfélszolgálatot és szakember általi összeszerelést kellett kérnem, persze külön költségért. Ők is nagyon korrektek és segítőkészek voltak. Összegezve: jó lenne, ha egy használati összeszerelési útmutatót és csomagjegyzéket (tartalom) tartalmazna a küldött csomag és nem 3 céggel kellene felvenni a kapcsolatot, ha valami probléma van (1. a gyártó, 2. a forgalmazó és egy 3. cég az összeszerelő).

2019. november 14.

A rendelés rendben zajlott, és megérkezett időben is a rendelt termék. Viszont a futár kollega már a telefonban se és utána a helyszínen se nyerte meg a bizalmunkat. Ő egy szolgáltatást nyujt így is kéne hozzá.

2019. november 8.

Minden rendben zajlott, nagyon készségesek voltak, mind e-mailben, mind pedig telefonban az ott dolgozók.

2019. november 6.

A megrendelt terméket az ígért max. 15 nap helyett, majd egy hónap múlva kaptam meg.
A szállító azzal köszönt 86 éves apámnak, hogy csak a kapuig kötelessége elhozni a csomagot.
Ez az önök üzletpolitikája??!!!
Meg is tiltják neki, hogy behozza és egy normálisan értelmezhető helyre tegye le??!!!
Szerencséje annak a tahónak, hogy nem voltam itthon, azonnal elzavartam volna melegebb éghajlatra.
A termék használhatatlan. A második fix üvegpanel, már a kész keretben, a helyén állva, semmiféle erőhatásnak ki nem téve felrobbant. Azért fogalmazok így, mert a darabjai nem lefelé hullottak, hanem gömb alakban, minden irányban, felfelé is repülve, 3-5mm-es üvegszilánkokkal borították be a fürdőszoba legtávolabbi (3,5 m) pontját és engem is. Még a takarítás utáni zuhalyozás közben (van másik fürdőszöbánk a földszinten) is vérző sebek sokaságát okozták a szemmel nem is látható, apró szilánkok.
A terméket azért rendeltem, mert a lányom sajnos megcsúszott zuhanyozás közben és az előző zuhanykabin (azt is én szereltem be, 7 évig használtuk) egyik panelja összetört.
De!!!!! Nem hullott szét!!! Egyben maradt, a helyén maradt, benne a keretben és a repedés mentén keletkezett élek nem sebesítettek meg senkit. Bele gondolni is szörnyű, milyen állapotba kerülhet az aki az önök kabinjában csúszik meg, ne adj isten, rá is zuhan erre a néhány százezer üvegszilánk szőnyegre!!!
Mivel ez a valaki nem csak az én családtagom lehet (az már bizonyosan nem lesz), úgy érzem kötelességem tájékoztatni a Fogyasztóvédelmi Hatóságot. Láttam a CE jelölést a panelek sarkában, de ebben az esetben nyilvánvaló tévedésről van szó, amit korrigálni szükséges.
Az önök terméke baleset és életveszélyes!!!
Ha esetleg tényleg elolvassa ezt valaki, és még válaszolna is, kérem, hagyja ki a szakszerű beépítés, szakember, beépítési útmutató, termékminősítés, meg a hasolnó halandzsát! Biztosan alaposan le vannak papírozva.
Nem hajolok le ezért az aprópénzért. Egyébként is úgy gondolom, hogy az önök szállítója az önök hozzáállását reprezentálja: Csak ami kötelező, csak amit magukra lehet kényszeríteni.
Egyetlen témakörben vagyok hajlandó szóbaállni önökkel, ha érezni fogom a komoly szándékát, hogy valakit érdekel mi is történt pontosan, és milyen termékfejlesztés szükséges a baleset és életveszéjesség megszüntetéséhez.

2019. november 5.

Tisztelt Cím!Érdeklődni szeretnék hogy a megrendelt terméket meg fogom e kapni?Mert a határidőből kifutottak és semilyen értesítést nem kapok nem keresnek.

2019. november 5.

Gyors

2019. november 4.

Kedvesek, precízek, rugalmasak

2019. november 4.

Nagyon megvagyok vele elégedve- pontos gyors kiszolgálásban volt részem.

2019. október 30.

Segítőkész, készséges apparátus.

2019. október 29.

2019. október 11.-én vásároltam egy Sanotechnik MP200 Sanoflex Freedom II zuhanyfalat fali profillal, távtartóval 118-119x195 cm Cikkszám: MP200.
A weboldalon a rendelésre beérkezés 1-5 munkanap. A termék teljes vételára azonnal átutalásra került. A visszaigazoló e-mailt megkaptam.
2019. október 21.-én telefonáltak az üzletből, hogy megérkezett a zuhanyfal, melyet a következő napon szállítanak.
Még aznap délután ismét telefonáltak, hogy a termék "megsérült", így a szállítás okafogyottá vált. Türelmet kérnek, de nem tudják mennyi időt.
2019. október 29.-én ismét telefonáltak az üzletből, hogy a termék megérkezett, 30-án du. szállítani fogják.
Még aznap délután ismét telefonáltak, hogy a termék "nem volt rajta a kamionon, a gyár nem küldte", így a szállítás okafogyottá vállt. Kérdésemre, hogy ez már másodjára fordul elő, nem kaptam releváns választ, az az esetlapon nem került rögzítésre. Ismét türelmet kértek, melyet két hétben határoztak meg.
Azt hiszem a türelem és a bizalom elszállt, helyüket átvette a rettegés attól, hogy használják a pénzünket, a terméket pedig soha nem fogjuk megkapni. Jeleztem ettől való félelmem az ügyintézőnek, és azt is, hogy milyen módon kívánnak kártalanítani az okból, hogy saját hibájukból már másodízben hiúsul meg az általam megvásárolt és kifizetett termék átadása.
A jövőre vonatkozóan csak bízom abban, hogy a terméket panasz és sérülésmentesen mihamarabb kiszállítják, és nem vágunk be egy végeláthatatlan jogi procedúrába. Részemről az esélyt másodszor is megadom. Ketyeg az idő, két hét....

2019. október 28.

Az október 11-én megrendelt terméket a mai napig nem kaptam meg! 10.28.

2019. október 26.

Nagyon segítőkészek voltak a boltban. Gyors szállítás. Csak ajánlani tudom őket!

2019. október 24.

A megrendeléstől számítva két nap alatt az otthonomban volt a termék, nagyon jó minőségű és jó áron fogtam ki.

A bolt adatai
A bolt leírása

Üzletek

A bolt szolgáltatásai
Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
 • E-mailen keresztül
 • Telefonon
 • Személyesen
Extra szolgáltatások
 • A vásárló adatai mindig titkosak
 • Vásárló adatainak titkos kezelése kérés alapján
 • Ügyfélszolgálat
 • Internetes bevásárlókocsi
 • Titkosított rendelés és fizetés (SSL)
 • A webáruház kereshető
 • Garantált biztonság
Szállítási módok
 • Postai úton
 • Személyes átvétel
 • Futárszolgálat
Fizetési módok
 • Bankkártyás fizetés
 • Fizetés banki átutalással
 • Fizetés utánvéttel
 • Készpénzes fizetés