Butoruniverzum.hu

Butoruniverzum.hu Értékelései Értékelések átlaga: 3 (161 értékelés alapján)
Vásárolok

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

2019. március 14.

A leglassúbb webáruház, ahonnan valaha is rendeltem. 10 napja adtam fel a rendelésem, előre kifizettem az árút és eddig még semmi hír! Soha többet nem fogok innen semmit rendelni!

2019. január 28.

Másfél héttel a rendelés után se kaptam semmilyen informaciót a rendelésemmel kapcsolatban...

2018. december 23.

A rendelés és szállítás rendben volt.
Az árú köszönö viszonyban sem volt a képen szereplő árúval. Talán egy csupszverébhez hasonlitott.Kilátszottak drót ágak, hosszú csupasz alsó szára volt és a teteje lötyög a taró részben. Becsapva érzem magamat.
Sajnos nem tudtam időhiány miatt visszaküldeni, ennél jobbat a kínaiboltokban is tudtam volna vásárolni háromezer forintért.

2018. október 2.

Időben megkaptam a terméket és előtte valóban értesítettek arról, hogy mikor hozzák.

2018. július 8.

A várható -külföldről érkező- szállításról (...több hét, esetleg 1 hónap..) a táj. korrekt volt. Eltelt több mint egy hónap... Már kissé "elveszettnek" érzem magam....jól esett volna egy közbenső értesítés...pld. olyasmi, hogy türelmét kérjük...folyamatban...
Nem igazán tudok mit értékelni...

2018. június 26.

Csütörtök délután rendeltem a kerti bútort és már hétfőn meg is érkezett a címünkre, hibátlan állapotban. Csak ajánlani tudom őket! Köszönöm!

2018. június 13.

Koszos szeket kuldtek, amit kintrol hoztak be, az ulese tiszta homok volt. Hazhoz szalitas helyet - 2 - 85 eves ember reszire, a postatol kellet valakivel, hazhoz hozatnom

2018. május 26.

A megrendelt termék több mint 1,5 hónap múlva érkezett, mivel cégre vásároltam, így az elállásomat nem fogadták el.
Az ügyfélszolgálatat ez idő alatt kb 8-szor lepattintott kb érdemi információ nélkül.

2018. május 22.

A rendelés több hetet késett.
Az áru sérülten érkezett.
Reklamáció miatti emailre, telefonhívásra hetek óta nem válaszolnak.

2018. május 19.

A rendelés megtörtént 2018.05.09.-én.Azóta semmi. Úgyhogy egyenlőre vásárlásról szó sincs. A 15 napos határidőt soknak tartom, hacsak nem lesz több, akkor már nincs mit értékelni. Az értékelésem jelenleg "0"

2018. május 3.

A Butoruniverzum.hu honlapja átlátható és könnyen kezelhető. A kiválasztott termék minősége és ára nagyon jó. Több üzenetben is tájékoztatást kaptam épp milyen stádiumban van, "merre jár" a csomagom. Az ügyintézés példaértékű, a szállításról ugyanez mondható el. A webáruházat ajánlom mindenkinek!

2018. március 25.

Maga a butoroldallal nem volt probléma,segitőkesz volt a Hölgy is, viszont a Gls futarszolgálat abszolut nem jelzett semmit mikor hozzák oda a kerekeket a megadott cìmre..esélyem se volt irni nekik hogy utoltudjam èrni őket hogy hivjanak fel elobb mielott erkeznek...

2018. január 12.

11 nap után még nem kaptam semmit.

2017. december 2.

nov.13:
"A termékek jellemzően 1- 15 munkanapon belül szállítjuk le , szállítást megelőzően értesíteni fogjuk, telefonon vagy e-mailen keresztül."
nov.16:
"Várható beérkezés: [ ]
A szállítás a legkésőbbi határidővel rendelkező termék beérkezését követően esedékes. Természetesen szállítást megelőzően még mindenképpen keresni fogjuk Önt e-mailben vagy telefonon a futárcégtől függően."
nov.23:
"Várható beérkezés: 2017-11-29"
A szállítás a legkésőbbi határidővel rendelkező termék beérkezését követően esedékes. Természetesen szállítást megelőzően még mindenképpen keresni fogjuk Önt e-mailben vagy telefonon a futárcégtől függően."
dec.1:
a mai napig nem kaptam semmit, 23000Ft-ot kifizettem nov 13-án

2017. október 13.

Az ügyintézéssel és a termékkel is meg vagyok elégedve.

2017. október 13.

gyors,pontos és kíváló

2017. szeptember 29.

Megbízható, pontos szállítás és beüzemelés. Csak ajánlani tudom.

2017. szeptember 12.

A rendelt ágy hibájának garanciális ügyintézése csapnivaló.
2 hónap alatt, többszöri e-mail írás és telefonálás után sem történt az ígéreteken kívül semmi

2017. augusztus 29.

Hibás volt a vásárolt bútor. Nagyon lassan ment az ügyintézés, többszöri levél küldés és telefonálás után 2 hónapig tartott, amíg átutalták a megígért, szerény mértékű árengedményt.

2017. augusztus 22.

Az általam kiválasztott terméket,rövid időn belül megkaptam,mindennel maximálisan elégedett voltam,csak ajánlani tudom másoknak is.

2017. július 5.

Semmi gond nem volt.

2017. július 5.

Sajnos még a megrendelt árut nem kaptam nem tudom értékelni

2017. július 4.

A rendelést felvették, de 40 napig nem tudták leszállítani.Többször kerestem e-mail-ben vagy telefonos űgyfélszolgálaton , de a beígért későbbi megoldások elmaradtak.
Június 29.-én visszamondtam e-mailben a rendelést , kértem hogy jelezzék h. tudomásúul vették , de a visszajelzés is elmaradt.

2017. július 2.

A boltrol csak jot tudok mondani, a rendelessel pedig egyaltalan nem vagyok megelegedve! 5 db agyracsot rendeltem, es MINDEGYIKböl hianyoztak csavarok. Összesen kb. 20 db! Egy több mint 100.000 Forint ertekü rendelestöl elvartam volna, hogy ne legyenek ilyen kellemetlensegek.

2017. július 2.

Az üzlet szolgáltatásával, rendelés teljesítés gyorsaságával és a termékkel maximálisan elégedett vagyok, viszont a posta MPL futárszolgálata nagyon negatívan teljesített!!! A házhoz szállítást én úgy értelmezem, hogy a megbeszélt időpontban házhoz szállítják a terméket, viszont az MPL LERAKJA a legközelebbi postán és vigyem haza ahogy akarom!!! Előzetesen megbeszéltem a futárral mikor leszek otthon, és miután este 19 óráig vártam, még a telefont se vette fel, nem hogy Ő hívott volna! Másnap közölték, hogy átvehetem a csomagot a postahivatalban!!! Szóval ez számomra nagyon negatív élmény volt, legközelebb csak akkor rendelek terméket ha azt más futárszolgálat kézbesíti /pl: DHL vagy DPD/ akikkel még soha ilyen probléma nem merült fel, mindig a megbeszélt időpontban kaptam meg, házhoz szállítva a csomagjaimat!!! Tisztelettel: Koncz Katalin

2017. július 2.

Lassu a kiszállítás,nem fért bele a 15 napban.

2017. június 30.

Hihetetlen, komolytalan, borzalom.
Március 15.-én megrendelve és kifizetve a terméket, a mai napig nem érkezett meg (június 30), annak ellenére, hogy 21 napra vállalták. Ezen felül, állandóan közeli szállítási időponttal hitegettek, egyszer már azt is mondták, hogy megérkezett, csak a postától függ, hogy mikor kapom meg. Ez 2 hónapja volt, ahhoz képest ma is felhívtak, hogy közöljék, majd szeptemberben szállítanak. Lemondtam a rendelést, és ezek után csak remélni tudom, hogy visszakapom a pénzem, ugyanis ez is úgy kezdődött ma, hogy alapból 1 hetet kell várnom a visszautalásra is. Kételkedem benne.

2017. június 27.

10nap után felhîvnak és közlik, hogy a megrendelt terméket a beszállító nem tudja legyártani. Kérdezem én: ezt a megrendelésem napján nem tudták leegyeztetni? Vártam 10napot,miközben felhívtam a butoruniverzumot és közölték, hogy szállítják a terméket 15napon belül és végül fehívnak, hogy mégsem?! Minek hirdetnek olyan terméket,amit nem tudnak legyártani?! Botrány, hogy játszanak az ember idejével és pénzével!

Butoruniverzum.hu válasza (2017. június 29.) :
Kedves Noémi!
Elnézést a kellemetlenségek miatt.
A gyártók van amikor nekünk se szólnak hogy megszűnt a termék és nem gyártják tovább, csak akkor mikor már keressük rajtuk hogy van rendelésünk feléjük de mégse kapjuk meg, ezért van ez, hogy sajnos várni kellett mindenkinek és utána közölni Önnel hogy a gyártó már nem gyártja azt a terméket amit kért.


Üdvözlettel:
Gemini-Duo webáruházak
Csap és Bútor univerzum csapata
2017. június 25.

Rendben ment minden. A csutortok reggeli rendeles jo lett volna ha penteken megjon (hetvegen tobb idom lett volna szerelni) de ezt nem hobakent jelzem hiszen hetfon reggel megkaptam a termeket.

2017. június 23.

A megrendelést jún. 13-án adtam le, és kértem, amennyiben azon a héten nem realizálható, a mai napon szállítsák ki, mert addig nem leszünk itthon. Ma korrekt módon meg is kaptam az árut. Köszönöm!

A bolt adatai
A bolt leírása

Üzletek

 • 6500 Baja, Dózsa György út 25-2
  Telefon: 06309652155
  Nyitva tartás: Hétfő: 08-17h Kedd: 08-17h Szerda:08-17h Csütörötk:08-17h Pénetk: 08-17h Szombat: 08-17h Vasárnap:08-17h
A bolt szolgáltatásai
Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
 • E-mailen keresztül
 • Telefonon
 • Személyesen
Extra szolgáltatások
 • A vásárló adatai mindig titkosak
 • Vásárló adatainak titkos kezelése kérés alapján
 • Ügyfélszolgálat
 • Éjjel-nappal elérhető
 • Rendelés-nyomonkövető rendszer
 • Internetes bevásárlókocsi
 • Titkosított rendelés és fizetés (SSL)
 • A webáruház kereshető
 • Garantált biztonság
Szállítási módok
 • Postai úton
 • Személyes átvétel
 • Futárszolgálat
Fizetési módok
 • Bankkártyás fizetés
 • Fizetés banki átutalással
 • Fizetés utánvéttel
 • Készpénzes fizetés
 • Vásárlás hitelre